» »

Nokia 225 in nezmožnost odstranitve nadležnega obvestila za povratne informacije

Nokia 225 in nezmožnost odstranitve nadležnega obvestila za povratne informacije

sonyfan4ever ::

Dober večer želim, že skoraj bi pozabil vprašat ali se da odstranit tisto nadležno pop-up obvestilo o povratnih informacijah podjetju Microsoft za Nokio 225 ? Aparat je kupila družina pri Telekomu, deluje brezhibno sicer, ne gre pa stran tisti nadležni pop-up na domačem zaslonu, oz. namizju.

Ima kdo kakšno rešitev za ta problem ? Bil sem osebno pri Telekomu, povedal sem jim za to nadležnost in so rekli da oni ne morejo nič s tem naredit, da je očitno kriv proizvajalec ali pa da gre za programsko opremo ki ne deluje pravilno, aparat je družina vzela lani.

Vse rešitve smo probali preko navodil za uporabo, nobenega učinka, tudi smo poslali nazaj sporočilo z uporabo GPRS-a, nobene spremembe ni bilo. Smatram da gre za pošteno programsko napako na aparatu in očitno nisem prvi ki je to opazil, na Googleu sem malo pobrskal in ugotovil da tudi ena oseba iz tujine ima podoben opis problema in tudi je že poskusila vse kar se je dalo.

Razen da tega se skregam z Microsoftom po internetu, ima kdo kakšno prijaznejšo rešitev ?

Hvala vnaprej.

Dober večer, situacija se na tisti Nokii ne izboljšuje, še vedno se pojavlja tisto nadležno obvestilo o povratnih informacijah, čeprav sem jih že enkrat nazaj tudi poslal. Strežnik pri njih očitno ne deluje ali pa zadeve ne rešujejo. Se bom še oglasil sproti za morebitne rešitve v bodoče. Hvala.:)

Dobra novica, uspel sem se rešit tistega nadležnega pop-up obvestila za povratne informacije na telefonu Nokia 225. Moral sem bistveno spremenit nastavitve obvestil aplikacij na domačem namizju in zadeva je potem začela delovat po pričakovanjih. Na razdelku kjer je pisalo ''Družba Nokia se vam za uporabo telefona zahvaljuje...'' sta bili opciji OK in Pozneje. Izbral sem pozneje in nadležnega obvestila tako ne bo nikoli več, kajti sem tudi nazaj šel spremenit nastavitve za obvestila aplikacij. Stvar zaključena končno. Lepe praznike želim.:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Neželjene vsebine na spletni strani

Oddelek: Omrežja in internet
174178 (3805) bambam20
»

Pop-up menu

Oddelek: Izdelava spletišč
121550 (1357) leinad
»