» »

xiaomi telefoni in ostale naprave

xiaomi telefoni in ostale naprave

««
61 / 380
»»

sentiš ::

Meni R4 Pro izračuna:

- Forum PC Exspert (GROSSOPCEX): EUR-6.10
Sub-Total: EUR172.25
SF Express (8-10 work days - NO customs): EUR15.09
Total: EUR181.24

je pa čudno, da na prvi strani piše 166EUR, potem je pa dejansko 172EUR, ko dodaš telefon v Košarico...

edit: aja, popusti se še niso začeli. še 10 ur do začetka

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sentiš ()

robertko ::

knap je izjavil:

torej če prav razumem, je potem R4 PRO cca 185 eur
brez ddv in carine

http://www.grossoshop.net/xiaomi-redmi-...

to je npr držje kot pri top one

https://www.aliexpress.com/store/produc...

kjer pride cca 170 eur

LP

Ja je treba včasih malo stran pregledati in se lepo na začetku vidi, da je še do Black Friday-a cca 10 ur in takrat začnejo veljati te cene.
To pomeni za Redmi 4 Pro bo cena točno 166€ (pošnina bo gratis, vendar pri naročilu je potrebno izbrati SF Express).
Če bo prijela katera od kod, bo zadeva prišla 160€, zraven pa še darilo 3 kom dodatki za naročen telefon.

@robertko

Mogoče veš če Grossoshop pošilja sealed box ali odpre in naredi quality check?

roberto1 ::

btw..pravkar dobil e-mail od geekbuyinga, ki se poslužuje dpd-ja (chronopost), tako da če bo pri komu prišlo do zamude, da vemo zakaj gre. Lahko se zgodi tudi plačilo dajatev, kljub SF Express opciji.

Recently we got some complaints from customer about the tracking information of EU Priority Mail Tax included.
EU Priority Mail (Tax included ) channel was considered to be very competetive before but now the tracking information was delayed for almost a week time , and we were told by couriers that all EU customs are now very strictly checking all the packages from abroad for the package declare value. And they will severely charge tax if they found out the low declaration of Smartphones or some other categories.
Right after knowing this, we had an urgent meeting with the shipping courier and they promise all packages will have online tracking information in 3 business days and you will receive the package very soon.

Really apologize for this unpredictable situation and curently all shipping channels are all very slow updated inlcuding DHL, TNT, etc. From what we assume , the custom may charge some tax from our customers, but please dont worry that we will refund to you the related amount afterwards.

Do remember to send us pics about the tax billing receipt and the tax will be refunded to your Paypal/Credit card etc. (depending on your payment method).

We will keep looking at your package movement and staying with our customers. Thanks for your patience and trust.
Someday never comes!

gregor ::

robertko je izjavil:

knap je izjavil:

torej če prav razumem, je potem R4 PRO cca 185 eur
brez ddv in carine

http://www.grossoshop.net/xiaomi-redmi-...

to je npr držje kot pri top one

kjer pride cca 170 eur

LP

Ja je treba včasih malo stran pregledati in se lepo na začetku vidi, da je še do Black Friday-a cca 10 ur in takrat začnejo veljati te cene.
To pomeni za Redmi 4 Pro bo cena točno 166€ (pošnina bo gratis, vendar pri naročilu je potrebno izbrati SF Express).
Če bo prijela katera od kod, bo zadeva prišla 160€, zraven pa še darilo 3 kom dodatki za naročen telefon.

ali ni pri tem prodajalcu 15 eur poštnina?
sicer pa glede na to da gre za IT trgovino, ali pride tel iz italije oz kakšna je pot telefona?
LP

To je akcija za jutrišnji black Friday, to pomeni 24 ur poštnina gratis, pošiljanje iz Kitajske (Spedizione da Cina GRATIS!)_(Nessun costo di dogana!-brez carinskih stroškov).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: robertko ()

fopi ::

Moje izkušnje z Grossoshop.

Kupil 16.11. z SF shipping. Danes 24.11. prejel paket od DPD. Brez dodatnih stroškov. Originalno zapakirana škatla. Gor je bila deklaracija: cellphone, value 19 USD. :)
Tracking je delal do Francije, potem se ni več updatalo in je ostalo na shipping v Franciji. Čez 2 dni je bil paket pri meni.

Še to: tudi na maile so redno odgovarjali, če sem dal reply na potrdilo o naročilu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fopi ()

traktor ::

No pa je prišel redmi 4 pro po osmih dneh, naročen na Goldwayu (seller shiping metod) preko DPD brez carine in dodatnih stroškov.
V škatli je polnilec, zaščitna folija za ekran in orodje za iztaknitev vodila za sim ter spominsko kartico.

Prvi vtisi so dobri, lepo odziven, presenečen nad dobrim delovanjem fingerprint senzorejem, polnilec ki je zraven (2A) zelo hitro napolni, sicer se malo greje ko se polni.
Mobilni internet deluje takoj iz škatle, seveda je potrebno prej vstaviti sim kartico (BOB), H+ deluje, za LTE pa bom sprobal ko bom v kakšnem mestu.
Ima kitajski playstore, vendar se to hitro reši, v brskalniku vpišeš playstore miui 8, inštaliraš in to je to, pa tipkovnica ima spodaj tudi kitajske znake,
spet inštaliraš eno na playstoru če te to moti. Kitajske programe lahko pobrišeš.

Sedaj pa primerjava MI 3 ki izšel leta 2013, tukaj se vidi da je MI serija mercedes, ima boljši zvočnik, fotoaparat, NFC

Redmi 4 pro pa ima boljšo baterijo, občutno manj se greje, skoraj nisem zaznal segrevanja, fingerprint ki menim da bo zelo uporaben, MIUI 8 ki je še bolj priročen od sedmice.

No toliko za zdaj če imate še kakšen vprašanje, kar vprašajte.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: traktor ()

sentiš je izjavil:

@robertko

Mogoče veš če Grossoshop pošilja sealed box ali odpre in naredi quality check?

Pri novih modelih ob katerih piše Rom Stock Xiaomi, je smiselno zahtevati v sporočilu, da naredijo quality check.
Če ne delajo nič na romih dobiš sealed box.

Kebo ::

Aja ne vem če je bilo že omenjeno ampak bel xiaomi mi5 za 250EUR skupaj z uvoznimi dajatvami, če izbereš Seller's shipping method.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kebo ()

Dimnik ::

Ima grossoshop tudi za 253e z kodo za popust in stroški pošiljanja, pa še garancijo imaš dve leti

Velja za jutri in še tri darilca za telefon dobiš zraven se mi zdi, nisem siguren... Drugače pa s kodo in poštnino pride 254e in brez darilc...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dimnik ()

http://mob.hr/xiaomi-redmi-4-prime-rece...

Redmi 4 Prime recenzija
- Pomanjkljivost: nima osvetljenih kapacitivnih tipk.

cinketa ::

traktor je izjavil:

No pa je prišel redmi 4 pro po osmih dneh, naročen na Goldwayu (seller shiping metod) preko DPD brez carine in dodatnih stroškov.
V škatli je polnilec, zaščitna folija za ekran in orodje za iztaknitev vodila za sim ter spominsko kartico.

Prvi vtisi so dobri, lepo odziven, presenečen nad dobrim delovanjem fingerprint senzorejem, polnilec ki je zraven (2A) zelo hitro napolni, sicer se malo greje ko se polni.
Mobilni internet deluje takoj iz škatle, seveda je potrebno prej vstaviti sim kartico (BOB), H+ deluje, za LTE pa bom sprobal ko bom v kakšnem mestu.
Ima kitajski playstore, vendar se to hitro reši, v brskalniku vpišeš playstore miui 8, inštaliraš in to je to, pa tipkovnica ima spodaj tudi kitajske znake,
spet inštaliraš eno na playstoru če te to moti. Kitajske programe lahko pobrišeš.

Sedaj pa primerjava MI 3 ki izšel leta 2013, tukaj se vidi da je MI serija mercedes, ima boljši zvočnik, fotoaparat, NFC

Redmi 4 pro pa ima boljšo baterijo, občutno manj se greje, skoraj nisem zaznal segrevanja, fingerprint ki menim da bo zelo uporaben, MIUI 8 ki je še bolj priročen od sedmice.

No toliko za zdaj če imate še kakšen vprašanje, kar vprašajte.

A si tega kupil?
Zanima me predvsem če se segreva telefon, ko ga uporabljaš v avtu za navigacijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cinketa ()

Boštjan2016 ::

V današnjem global romu (24.11) je neka napaka, zato rom ne dela!
NE POSODABLJAJTE!

buttcrack ::

kaj pa se zgodi v primeru updatea?

antonija ::

buttcrack je izjavil:

!!!THE HORROR!!! >:D
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Spedizione da Cina GRATIS! (Grossoshop)
Ta gratis shipping na žalost velja samo za Italijane :(

antonija je izjavil:

buttcrack je izjavil:

brez jebe, res me zanima, ker sem že zlovdal file, zdaj pa bog ne daj da se mi resetira sredi šihta.

robertko je izjavil:

to pa ni dobra novica, torej + 15 eur?

buttcrack je izjavil:

antonija je izjavil:

buttcrack je izjavil:

brez jebe, res me zanima, ker sem že zlovdal file, zdaj pa bog ne daj da se mi resetira sredi šihta.
Ce si zloadal file ni se nic. Ce si flesnil ROM, si pa flesni kaksno prejsnjo verzijo cez.

Drugace pa nimam pojma kaj gre narobe, samo enovrsticno obvestilo sem prebral isto kot ti. :8)

gregor je izjavil:

robertko je izjavil:

Točno tak, je... jih, kaj potem sploh pošiljajo reklamo ali pa bi vsaj zraven napisali, da velja samo za It.

The Xiaomi Mi Mix is finally here and the real screen-to-body ratio is?
http://www.gsmarena.com/the_xiaomi_mi_m...

morda pride še mi5c

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5c_sp...
http://tech.firstpost.com/news-analysis...

antonija je izjavil:

buttcrack je izjavil:

antonija je izjavil:

buttcrack je izjavil:

Ce si zloadal file ni se nic. Ce si flesnil ROM, si pa flesni kaksno prejsnjo verzijo cez.

Drugace pa nimam pojma kaj gre narobe, samo enovrsticno obvestilo sem prebral isto kot ti. :8)

vem da še ni nič, ampak ob restartu se z zlovdanim filom avtomatsko updatea.

Aja, ti si na global... jaz gor flasham EU rom, ne maram da telefon sam pocne stvari. A nimas nikjer opcije da izbrises kar je zdownloadano? Ali pa v nastavitvah updater appa ugasnes da sam fleshne ROM?

robertko je izjavil:

gregor je izjavil:

robertko je izjavil:

Točno tak, je... jih, kaj potem sploh pošiljajo reklamo ali pa bi vsaj zraven napisali, da velja samo za It.

Ma jaz sem kar kupila. Je prišlo 175€, zdaj pa samo upam, da ne bo še carine...
Kaj točno pa naj bi bili tisti trije gratis dodatki, ki naj bi jih dobili zraven?

Matej_K ::

gregor je izjavil:

morda pride še mi5c
http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5c_sp...
http://tech.firstpost.com/news-analysis...

Tole bi pa blo kul, če NFC obrdži
... .. .

antonija je izjavil:

Aja, ti si na global... jaz gor flasham EU rom, ne maram da telefon sam pocne stvari. A nimas nikjer opcije da izbrises kar je zdownloadano? Ali pa v nastavitvah updater appa ugasnes da sam fleshne ROM?

saj nič ne dela avtomatsko... nastavljeno imam da mi jav če je update in pol zlovdaš. moraš pa še potrdit preden ti restarta in updatea.

Dimnik ::

sentiš je izjavil:

robertko je izjavil:

gregor je izjavil:

robertko je izjavil:

Ma jaz sem kar kupila. Je prišlo 175€, zdaj pa samo upam, da ne bo še carine...
Kaj točno pa naj bi bili tisti trije gratis dodatki, ki naj bi jih dobili zraven?

Meni je na tisti strani od reklame za blackfriday, upoštevalo naročilo brez pošiljanja...se pravi bi prišel mi5 253e s popustom. Če pa greš samo na stran od grossoshopa pa zračuna zraven pošiljanje 15e....sicer nisem potrdil naročila, ampak sem samo sprobal naročilo in dve minuti po polnoči se je stran sesula,.kako dolgo ni delovala ne vem...

primozz_94 ::

pozdravljeni

zanima me če ima kdo od vas telefon redmi 3S prime torej 3gb/32gb, ter kako je z LTE omrežjem pri simobilu.

Boštjan2016 ::

Napaka v globalu je zgleda nekje pri kitajcih
http://en.miui.com/thread-420091-1-1.ht...
na forumu je polno pritožb...

Miami-T ::

primozz_94 je izjavil:

zanima me če ima kdo od vas telefon redmi 3S prime torej 3gb/32gb, ter kako je z LTE omrežjem pri simobilu.

Jaz imam international verzijo in dela LTE na B20 bandu.

primozz_94 ::

ok super hvala :) pri katerem operaterju pa si ?

Simobil

Je bilo pa o tem veliko napisano v tej temi. Tole je na primer potrjena povezava LTE z aplikacijo.

mikromiki ::

Boštjan2016 je izjavil:

NE POSODABLJAJTE!

tenks za to info, sem hotel danes to gor dat..! sem pa razmišljal, da bi si kar Global Stable ROM MIUI 8.1.1.0 dal gor namesto Global beta- @peglezn pravi, da mu baterija kul dela in tko.. kaj pravite?

Zgodovina sprememb…

mjavmjav ::

zanima me kakšno mnenje imate o laptopu Xiaomi Air (13,3 verzija)?
http://xiaomi-mi.com/notebooks/xiaomi-m...
se ga splača naročati in od kod? estetsko se mi kar dopade, konfiguracija je za moje potrebe tudi ok..
Ne vem, rad bi, da je na oko malce lepši kot kaki HPji in podobno..
Vprašal bi tudi, če svetujete kaj drugega, podobnega a je to verjetno vprašanje za kako drugo temo, da ne smetim po Xiaomi temi ("uzput" lahko navržete kako znamko/model).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mjavmjav ()

SumTingWong ::

Cena je malenkost neprimerna (za uvoz v Evropo). Ker za ta denar dobiš tudi tukaj take specifikacije. Je pa res lep.

Izak ::

Miami-T je izjavil:

primozz_94 je izjavil:

Jaz imam international verzijo in dela LTE na B20 bandu.

Goldway ima trenutno international verzijo znižano (Black Friday varjanta, čeprav je že nekaj dni znižano): https://goldway.aliexpress.com/store/31...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izak ()

gledam rome za redmi 4 pro

http://en.miui.com/download-320.html

torej če prav razumme obstaja ssmo Redmi 4 Prime China?
torej to pomeni da nima google play ipd, veliko kitajc appov?, ali ima ang jezik?

če hočem imeti ang jezik in google appe (nič kitajcov), kakšna je sedaj procedura, ali je najbolje naložit xiaomi.eu rom
je kje kak pameten vodič za ta model?

Hvala

LP

peglezn ::

mikromiki je izjavil:

Boštjan2016 je izjavil:

NE POSODABLJAJTE!

tenks za to info, sem hotel danes to gor dat..! sem pa razmišljal, da bi si kar Global Stable ROM MIUI 8.1.1.0 dal gor namesto Global beta- @peglezn pravi, da mu baterija kul dela in tko.. kaj pravite?

Jap pri meni je ta rom odpravil keep awake bug.
Pred to ota posodobitvijo sem imel pri android system keep awake skoraj enak uptimeu. Zdaj pa dela in gre telefon v spanje tako kot mora.
Je pa precej opazna razlika - pred updatom je recimo čez noč pokurilo 10%+ baterije, zdej jo pokuri 1 ali 2%.

matobeli ::

A je kaj znano če pride global rom kasneje na 3s kot je prišel na 3s PRO?

Na netu je že na voljo, ga lahko tudi naložim (.zip) na telefon kjer ga prepozna, ampak po vsakem poizkusu na koncu javi da je bil update neuspešen.

Pa tudi automatski updejt ga še ne zazna, do sedaj je delalo normalno, prehod na MIUI8 je šelbrez problema skozi.

mailer ::

Kakšna je razlike med 3s in 3s PRO? Zaslon je isti, pro ima 1GB rama in 16GB roma več, baterija pri obeh 4100mah? Še kakšna druga razlika?
Kje se ga da najugodneje naročiti in da lahko plačam s paypalom?
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

peglezn ::

rom za 3s in 3s prime/pro je isti, razen če si mislil 3s in 3pro

mailer je izjavil:

Kakšna je razlike med 3s in 3s PRO? Zaslon je isti, pro ima 1GB rama in 16GB roma več, baterija pri obeh 4100mah? Še kakšna druga razlika?

razlika je samo v večji količini rama in prostora.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: peglezn ()

roberto1 ::

Efox ima paypal, ampak danes jim je page sesulo zaradi tega mf black friday. Cca 147 te stane 3/32 verzija s poštnino (SF Express brez dajatev) in popustom (cca 120 2/16 verzija). To je menda najceneje kar sem videl, da lahko plačaš s paypalom.
Razlika pa je samo v ramu in spominu, drugače gre za isti telefon.

mailer je izjavil:

Someday never comes!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roberto1 ()

skodars ::

Pozdravljeni,

nekaj me zanima, če bi kdo vedel...
Kolega je naročil Xiaomi redmi pro... Pisali smo trgovcu, da bi naložil global stable rom vendar je napisal, da ga ne more in potem naložil custom rom. Vse lepo in prav do danes, ko kolega pravi, da mu ne dela lokacija (GPS). Smo si rekli, če ni trgovec naložil pravi ROM ga bomo mi sflešali. Samo kakor sem do sedaj raziskoval razen custom romov in china roma drugega zaenkrat ne obstaja? Mislite, da se bo pojavil recimo Global stabe rom za ta model? Oz kaj bi bilo najbolje narediti? Očitno ga tudi trgovec zato ni naložil...

LP

Redmi __ pro?

skodars ::

Od uradnih obstaja china ROM: http://en.miui.com/download-304.html
Ce je to codename "omega", potem obstaja tudi EU rom za njega: https://xiaomi.eu/community/threads/6-1...

Tinaamalaa ::

Najboljse, da se nalozi EU ROM, ena weekly verzija... Kateri model pa je, (ido)?

mailer ::

Glede redmi 3 je takšna zmeda, ker vsak napiše po svoje ime modela a dejansko imata samo 3PRO in 3S prime 3gb ram in 32GB rom. Po gsmarena podatkih ima 3S 2GB ram in 16GB rom.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
««
61 / 380
»»