Forum » Mobilne tehnologije » xiaomi telefoni in ostale naprave
xiaomi telefoni in ostale naprave
tt2 ::
Dve verziji sta. En s proceorjem 625 in full hd, drugi pa s procesorjem 430, ne vem pa kak ekran.
Blazz ::
http://christiantimes.com/article/xiaom...
tu pa da je 194$ in da je FHD. in mislim da bo FHD kar držalo
tole bo pomoje najbolj točno:
http://c.mi.com/in/thread-47316-1-0.html
redmi 4 2gb in 3gb
699 in 899 yuanov
redmi 4A
499 yuanov
tu pa da je 194$ in da je FHD. in mislim da bo FHD kar držalo
tole bo pomoje najbolj točno:
http://c.mi.com/in/thread-47316-1-0.html
redmi 4 2gb in 3gb
699 in 899 yuanov
redmi 4A
499 yuanov
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Blazz ()
SumTingWong ::
Tole bo kar prav,
Redmi 4 Standard Edition: 2+16GB, 720P, Snapdragon 430 @ ?699
Redmi 4 Pro Edition: 3+32GB, 1080P, Snapdragon 625 @ ?899
In če bo kdo ponudil za cca 160€ v Evropo brez davka, bo tole res super deal (3/32).
Redmi 4 Standard Edition: 2+16GB, 720P, Snapdragon 430 @ ?699
Redmi 4 Pro Edition: 3+32GB, 1080P, Snapdragon 625 @ ?899
In če bo kdo ponudil za cca 160€ v Evropo brez davka, bo tole res super deal (3/32).
edi123 ::
Včeraj sem dobil Xiaomi Redmi 3s Prime
Pa imam en problem z imenikom na SIM, iz prejšnjega telefona sem prenesel vse telefonske na SIM in zdaj berem s SIMa ampak mi je vsa imena v imeniku zjebalo. npr.
Ime/H
Ime/M
Ime Priim/M
Dodalo mi je neke H in M in določene priimke je ali izbrisalo ali pa so nedokončani.
Ve kdo kako bi to rešil oz. kako bi importiral na telefon?
Pa imam en problem z imenikom na SIM, iz prejšnjega telefona sem prenesel vse telefonske na SIM in zdaj berem s SIMa ampak mi je vsa imena v imeniku zjebalo. npr.
Ime/H
Ime/M
Ime Priim/M
Dodalo mi je neke H in M in določene priimke je ali izbrisalo ali pa so nedokončani.
Ve kdo kako bi to rešil oz. kako bi importiral na telefon?
Matej_K ::
Iz prejšnega telefona daj na cloud (gmail) in potem v novem iz tam prenesi dol. SYNC
Sim kartica ti je dodala znake za skupine poleg...
Sim kartica ti je dodala znake za skupine poleg...
... .. .
gregor ::
Xiaomi Redmi 4 with octa-core SoC, 3GB RAM launched: Price, specifications, features
http://www.bgr.in/news/xiaomi-redmi-4-w...
Xiaomi News & Update: Xiaomi Redmi 4 Is Released! Another Good Additon To Smartphones From The Chinese Smartphone Manufacturer!
http://www.parentherald.com/articles/81...
Xiaomi Redmi 4, Redmi 4A are ultra-affordable smartphones with all-metal premium bodies
http://indiatoday.intoday.in/technology...
Xiaomi Redmi 4 with 5-inch 720p/1080p display, Snapdragon 430/625, 4G VoLTE, 4100mAh battery announced
http://www.fonearena.com/blog/202453/xi...
torej dve verziji...
LP
http://www.bgr.in/news/xiaomi-redmi-4-w...
Xiaomi News & Update: Xiaomi Redmi 4 Is Released! Another Good Additon To Smartphones From The Chinese Smartphone Manufacturer!
http://www.parentherald.com/articles/81...
Xiaomi Redmi 4, Redmi 4A are ultra-affordable smartphones with all-metal premium bodies
http://indiatoday.intoday.in/technology...
Xiaomi Redmi 4 with 5-inch 720p/1080p display, Snapdragon 430/625, 4G VoLTE, 4100mAh battery announced
http://www.fonearena.com/blog/202453/xi...
torej dve verziji...
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gregor ()
buttcrack ::
kok pa je dejansko nov proc boljši od 430ke?
že našel, 2 vs 1.2GHz, 14 vs 28nm...
že našel, 2 vs 1.2GHz, 14 vs 28nm...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: buttcrack ()
tt2 ::
Mene pa zanima kako bo tole, ker bo na začetku na voljo zgolj na Kitajskem. A se ga bo dalo naročit preko kake spletne strani? A bo kako problem z ROM čipovjem, ali kaka draga nevšečnost, ker ne bo global dostopen.
klinker ::
SumTingWong ::
Je načeloma, tista srednja verzija. Najcenejša verzija (4A) bo na Kitajskem samo 74$!
matobeli ::
Eno vprašanje: Imam Redmi 3s, in zadnje čase opažam da ob klicu zelo težko zbudim telefon. Velikokrat sploh ne morem prekinit, ker se ekran ne zbudi (zaklepanje z prstnim odtisom). Imam pa global stable.
Ne sicer da pri prejšnih telefonih tega problema nikoli ni bilo, ampak vseeno. Ima kdo podobne težave?
Ne sicer da pri prejšnih telefonih tega problema nikoli ni bilo, ampak vseeno. Ima kdo podobne težave?
Fif55 ::
Sam sem imel tudi ta problem, ko sem namestil zaščitno steklo. Nato sem ga popravil, da so se odprtine bolje ujemale in nimam več problema.
thed0g195 ::
Bratranca zanima za hcerko Redmi Note 3 Pro Special edition, to "kate" z dodatnimi bandi. Kolk sn raziskoval je jeba dobit case zanj. Mate tu kaj izkusenj ?
Sam sem imel tudi ta problem, ko sem namestil zaščitno steklo. Nato sem ga popravil, da so se odprtine bolje ujemale in nimam več problema.
Kje pa imaš zaščitno steklo? No akorkoli, meni se težabe pojavljajo že brez stekla. Sem pa ravno včerja montiral steklo. Bomo vidli če bo kaj boljše.
Drugače pa EU ROM leti gor
Fif55 ::
Stekla nisi imel, kaj pa folijo ? Senzor je na sprednji strani, če je oviran, bo med klicem to razumel, kakor da je telefon na ušesu in ekran se ne bo prižgal, ne z tipkami, ne z prstnim odtisom.
Jaz sem imel ta problem. Trajal je nekaj dni od namestitve stekla, ko sem pa steklo optimiziral, pa nisem imel več problema. Imam global stable ROM.
Če nisi imel nič na sprednji strani, potem mora biti programska napaka.
Jaz sem imel ta problem. Trajal je nekaj dni od namestitve stekla, ko sem pa steklo optimiziral, pa nisem imel več problema. Imam global stable ROM.
Če nisi imel nič na sprednji strani, potem mora biti programska napaka.
edi123 ::
antonija ::
Global ROM nima slovenije. EU ROM (neuradni) jo pa ima.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Fif55:
nič nisem imel, zgolj en slim ovitek, ki pa ni nič prekrival. Sej se mi zdi da je res software napaka, tudi baterija mi zadnje čase ne drži več tri dni
Glede na to da je EU rom vezan na China stable ki naj bi bil bolj pokrpan od Global bom kar tega probal, itak sem iskal samo razlog da si ga namestim
nič nisem imel, zgolj en slim ovitek, ki pa ni nič prekrival. Sej se mi zdi da je res software napaka, tudi baterija mi zadnje čase ne drži več tri dni
Glede na to da je EU rom vezan na China stable ki naj bi bil bolj pokrpan od Global bom kar tega probal, itak sem iskal samo razlog da si ga namestim
Tinaamalaa ::
Najboljsi so China ROMi, ker majo kitajski firmware...Jaz mam china dev 6.11.3.
Ko mas enkrat nalozene google play service ti tudi pri OTA updejtih ostane vse kot je bilo. Ne zaklene bootloaderja + china dev ima vgrajen root.
pa sem sprobala vse stiri razlicice...
Ko mas enkrat nalozene google play service ti tudi pri OTA updejtih ostane vse kot je bilo. Ne zaklene bootloaderja + china dev ima vgrajen root.
pa sem sprobala vse stiri razlicice...
TR52 ::
Ah, pa res. Verjetno tak ne bo uporablala fingerprint skenerja, pa se prekrije pa je. Hvala !
Bratranca zanima za hcerko Redmi Note 3 Pro Special edition, to "kate" z dodatnimi bandi. Kolk sn raziskoval je jeba dobit case zanj. Mate tu kaj izkusenj ?
Redmi note 2 ima iste dimenzije sam je brez fingerprinta
one too many ::
Zdravo!
Prvič kupujem pametni telefon pa tudi se prvič zanimam za nakup s kitajskih trgovin, vendar bi v rad, da se pošlje iz EU, torej brez carine in DDV.
Efox sem pogledal mi ni bilo nič všeč. Honorbuy je kul, ampak ima zelo drago poštnino.
Kako je s top-one? Se DHL obnese? Je cena potem brez DDV oziroma je že vštet v ceno?
Zanimata me naslednja telefona:
Xiaomi 3 Pro: link
Xiaomi 3S Pro: link
Če prav razumem ima 3S Pro novejši procesor? Toda ne piše, da bi podpiral MIUI 8 ali ga že ima?
Se mi s tem splača ubadati ali naj kupim telefon kar v Sloveniji: link. Ima pa samo 2GB/16GB RAMa in spomina.
Ali se splača kupiti še kak etui ali zaščito za steklo?
Hvala.
Prvič kupujem pametni telefon pa tudi se prvič zanimam za nakup s kitajskih trgovin, vendar bi v rad, da se pošlje iz EU, torej brez carine in DDV.
Efox sem pogledal mi ni bilo nič všeč. Honorbuy je kul, ampak ima zelo drago poštnino.
Kako je s top-one? Se DHL obnese? Je cena potem brez DDV oziroma je že vštet v ceno?
Če prav razumem ima 3S Pro novejši procesor? Toda ne piše, da bi podpiral MIUI 8 ali ga že ima?
Se mi s tem splača ubadati ali naj kupim telefon kar v Sloveniji: link. Ima pa samo 2GB/16GB RAMa in spomina.
Hvala.
HDvideo ::
Top-one je zanesljiv in dobiš telefon v roku 10 dni (100% brez DDV če izbereš DHL).
Če se odločaš med navedenima pa izberi Xiaomi 3S Pro (boljši CPU/GPU).
Če se odločaš med navedenima pa izberi Xiaomi 3S Pro (boljši CPU/GPU).
Nekaj je nekaj, nič ni nič!
roberto1 ::
DHL in Top One je preverjeno brez dajatev, kot smo tukaj že xkrat ugotovili. Pri efoxu imajo iste zadeve, mogoče kak EUR dražje, je pa poštnina 5EUR cenejša (prav tako brez dajatev opcija SF Express)
Praviloma je pri Top One dostava za par dni hitrejša.
Kaj boš dobil inštalirano, je odvisno od prodajalca oz. dogovora med tabo in prodajalcem. Lahko dobiš Miui7 ali Miui8, lahko dobiš uradno Global varianto ali dev verzijo ali pa najhuje - kak napol preveden custom rom.
Če ga kupiš pri nas boš dobil uradni rom, seveda brez slovenščine in 16gb za ceno 32gb pri TO ali Efox - dajo ti pa garancijo. Tako da tukaj je potrebno vzet v obzir več faktorjev - ne vem kateri so ti Top prioriteta.
Za etui je čisto subjektivna zadeva. Na aliju jih imaš ogromno za za parEUR, odvisno kaj ti je všeč. Če ti ni za čakat 2-3 tedne, lahko preveriš nemški amazon ali ebay - tudi držijo nekaj teh artikov.
Steklo osebno priporočam samo Nillkin, ker je za 8EUR res top.
Praviloma je pri Top One dostava za par dni hitrejša.
Kaj boš dobil inštalirano, je odvisno od prodajalca oz. dogovora med tabo in prodajalcem. Lahko dobiš Miui7 ali Miui8, lahko dobiš uradno Global varianto ali dev verzijo ali pa najhuje - kak napol preveden custom rom.
Če ga kupiš pri nas boš dobil uradni rom, seveda brez slovenščine in 16gb za ceno 32gb pri TO ali Efox - dajo ti pa garancijo. Tako da tukaj je potrebno vzet v obzir več faktorjev - ne vem kateri so ti Top prioriteta.
Za etui je čisto subjektivna zadeva. Na aliju jih imaš ogromno za za parEUR, odvisno kaj ti je všeč. Če ti ni za čakat 2-3 tedne, lahko preveriš nemški amazon ali ebay - tudi držijo nekaj teh artikov.
Steklo osebno priporočam samo Nillkin, ker je za 8EUR res top.
one too many je izjavil:
Zdravo!
Hvala.
Someday never comes!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roberto1 ()
V preorder Redmi 4 na TO torej trenutno 150 in 180€. Pri dražji verziji ni napisano ali je to Prime s FHD, ampak koliko sem bral release bi morala biti (mogoče kitajci pri spech niso popravili podatkov)
Kakorkoli, slej ko prej bomo na 150 in 130€, kar je dober deal.
Razen FHD ekrana pa seveda ni nekega ultra gaina napram 3s s 430, razen močnejšega 625 soc in grafike ter FHD pri Prime verziji. Tu bo zanimivo, koliko bo ta resolucija pobrala baterije.
Kakorkoli, slej ko prej bomo na 150 in 130€, kar je dober deal.
Razen FHD ekrana pa seveda ni nekega ultra gaina napram 3s s 430, razen močnejšega 625 soc in grafike ter FHD pri Prime verziji. Tu bo zanimivo, koliko bo ta resolucija pobrala baterije.
Someday never comes!
International verzija ima podporo za LTE Band 20, evropski polnilec in tudi na škatli ni pisank. Tule se lepo vidi razlika!
Pri geekbuyingu bodi pozoren na davek, ki ga boš brez "zavarovanja" moral plačati (razen če gre za EU warehouse, kjer pa gre cena lepo gor)
Pri geekbuyingu bodi pozoren na davek, ki ga boš brez "zavarovanja" moral plačati (razen če gre za EU warehouse, kjer pa gre cena lepo gor)
konspirator je izjavil:
V čem se razlikujejo verzije FW ?
primer
http://www.geekbuying.com/item/Internat...
Someday never comes!
Zgodovina sprememb…
vilonja ::
Kak pa kamera?
Pričakoval bi da bi bila kamera na redmi 4 boljša od redmi 3 in nekje na ravni redmi note 3.
Torej kako je s kamero?
Pričakoval bi da bi bila kamera na redmi 4 boljša od redmi 3 in nekje na ravni redmi note 3.
Torej kako je s kamero?
To imaš verjetno prav, ampak glede na to, da se zadeva začne prodajat po 8.novembru, bomo morali še malo počakat da vidimo, kolikšna je razlika!
Za ta denar verjetno čudežev ne bo, je pa res da sta tako Redmi 3 Pro, kot tudi 3s znala posnet zelo zelo solidne slike pri dobri svetlobi. Pri slabši svetlobi pa itak vemo, kaj se zgodi.
Glede na to, da sem imel osebno zelo dobro izkušnjo z Redmi 3 Pro kot tudi z Redmi 3s, ne vidim neke ultra revolucije, verjetno je evolucija. FHD mi je recimo na 5" nepotreben, sploh ker so
zasloni na Xiaomi telefonih tudi v najnižjem razredu čisto spodobne kvalitete.
Skratka Redmi4 bo super za tiste, ki izbirajo nov telefon in seveda bo vsak izbral novejši in hitrejši proc ter eventualno FHD zaslon pri Prime verziji in eventualno boljšo kamero kot pri prejšnjih generacijah. Kdor pa si lasti recimo Redmi 3 Pro ali S/X, pa najbrž ne bo videl smisla za nakup, sploh ker bodo v day2day usage razlike res minimalne.
Za ta denar verjetno čudežev ne bo, je pa res da sta tako Redmi 3 Pro, kot tudi 3s znala posnet zelo zelo solidne slike pri dobri svetlobi. Pri slabši svetlobi pa itak vemo, kaj se zgodi.
Glede na to, da sem imel osebno zelo dobro izkušnjo z Redmi 3 Pro kot tudi z Redmi 3s, ne vidim neke ultra revolucije, verjetno je evolucija. FHD mi je recimo na 5" nepotreben, sploh ker so
zasloni na Xiaomi telefonih tudi v najnižjem razredu čisto spodobne kvalitete.
Skratka Redmi4 bo super za tiste, ki izbirajo nov telefon in seveda bo vsak izbral novejši in hitrejši proc ter eventualno FHD zaslon pri Prime verziji in eventualno boljšo kamero kot pri prejšnjih generacijah. Kdor pa si lasti recimo Redmi 3 Pro ali S/X, pa najbrž ne bo videl smisla za nakup, sploh ker bodo v day2day usage razlike res minimalne.
Kak pa kamera?
Torej kako je s kamero?
Someday never comes!
Zgodovina sprememb…
konspirator ::
International verzija ima podporo za LTE Band 20, evropski polnilec in tudi na škatli ni pisank. Tule se lepo vidi razlika!
konspirator je izjavil:
V čem se razlikujejo verzije FW ?
primer
http://www.geekbuying.com/item/Internat...
Hvala za pojasnilo.
ES stock pomeni da pošljejo iz Španije (Espana) ?
Dobro so zakomplicirali izbiro.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()
Ce hoces imet delujoc LTE izven mest (800mhz), vzemi International razlicico pri Goldway. Tukaj je uporabnik Miami_T pisal o tem : https://slo-tech.com/forum/t670401/p531... , istega sem pa narocil tudi sam in dobil v 9 dneh. Telefon ima MIUI 8 Global dev 6.8.18 (18. avgust 2016), ki podpira OTA nadgradnje (dobil najnovejso 3. november takoj ob povezavi na Wi-Fi ). Cena je bila 150EUR s postnino brez davkov in carine (izberi obvezno "sellers prefferred shipping" za 15EUR !!). Zdaj je gray se cenejsi za 5EUR.
V narocilu napisi da zelis MIUI 8 global ROM, ter da ves da v njem ni slo. jezika in da ti naj naredijo quality check naprave.
Zascitno steklo naroci kje drugje, ker je pri GoldWay 10EUR. Recimo hitra izbira so na eBay, kjer za 3EUR po komadu pride v 2 dneh iz Nizozemske.
V narocilu napisi da zelis MIUI 8 global ROM, ter da ves da v njem ni slo. jezika in da ti naj naredijo quality check naprave.
Zascitno steklo naroci kje drugje, ker je pri GoldWay 10EUR. Recimo hitra izbira so na eBay, kjer za 3EUR po komadu pride v 2 dneh iz Nizozemske.
one too many je izjavil:
Zdravo!
Hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: thed0g195 ()
Mene pa zanima, če imate kakšne probleme pri madgradnji na novejšo različico xiaomi.eu roma.
Ker vsakič pred vsako nadgradnjo izbrišem celoten internal storage izgubim vse prenose. Kako naredite upgrade tisti, ki imate vse slike na internal storagu, vam jih vse izbriše?
Mene trenutno moti, da izgubim tudi vse nastavitve za tipkovnico ter nekaj problemov imam s sinhronizacijo google chroma. Da mi normalno sinhronizira ga moram ponovno naložiti.
Vem da se morda ne sliši veliko, ampak dela je na koncu kar nekaj.
Odločil sem se da bom vsak teden pogledal če je kaj novega v changelogu in posodobil le če bo kaj zanimivega.
Ker vsakič pred vsako nadgradnjo izbrišem celoten internal storage izgubim vse prenose. Kako naredite upgrade tisti, ki imate vse slike na internal storagu, vam jih vse izbriše?
Mene trenutno moti, da izgubim tudi vse nastavitve za tipkovnico ter nekaj problemov imam s sinhronizacijo google chroma. Da mi normalno sinhronizira ga moram ponovno naložiti.
Odločil sem se da bom vsak teden pogledal če je kaj novega v changelogu in posodobil le če bo kaj zanimivega.
Samson ::
Vilonja, sej samo das rom na notranji pomnilnik in zazenes updater app. Vse ostalo naredi sam, brez izgube podatkov. Lahko pa tudi prek twrp in po flashu pobrisi dalvik in cache. To je to. Vse ostane nespremenjeno. Razen ce slucajno pride do kaksnih anomalij, potem se kaj sfizi. Sam je to redko kolkr imam iskusnje v mnogih letih.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Izbris "internal storage" ni potreben. Lahko ga narediš, ampak ni potreben za delovanje sistema. Zgolj advanced wipe v twrp je dovolj (cache, dalvik in data).
Tukaj je vse razloženo.
Ko sam flašam novo verzijo eu roma, tega nikoli ne počnem po "dirty" metodi, ampak zmeraj naredim "clean" install. Če bi v tem primeru zbrisal še storage, bi moral znova prenašat rom (ki ga zmeraj inštaliram iz storage).
Razen nekaj minimalnih nastavitev mi micloud zmeraj restavrira zadevo do te mere, da po cca 15 minutah na prvi pogled ni vidno, da imam drug rom. S sinhronizacijo oz. s chromom ali katerokoli google aplikacijo nikoli ni bilo težav na nobenem xiaomiju.
S prehodom iz uradnega roma na eu. rom mi zgolj enkrat ni hotelo sinhronizirati zgodovine klicev. Ostalo deluje brezhibno.
Tukaj je vse razloženo.
Ko sam flašam novo verzijo eu roma, tega nikoli ne počnem po "dirty" metodi, ampak zmeraj naredim "clean" install. Če bi v tem primeru zbrisal še storage, bi moral znova prenašat rom (ki ga zmeraj inštaliram iz storage).
Razen nekaj minimalnih nastavitev mi micloud zmeraj restavrira zadevo do te mere, da po cca 15 minutah na prvi pogled ni vidno, da imam drug rom. S sinhronizacijo oz. s chromom ali katerokoli google aplikacijo nikoli ni bilo težav na nobenem xiaomiju.
S prehodom iz uradnega roma na eu. rom mi zgolj enkrat ni hotelo sinhronizirati zgodovine klicev. Ostalo deluje brezhibno.
Mene pa zanima, če imate kakšne probleme pri madgradnji na novejšo različico xiaomi.eu roma.
Someday never comes!
Zgodovina sprememb…
@Roberto1
Torej če te prav razumem, dirty flash je preko updater aplikacije. In kaj gre tu lahko sploh lahko kaj narobe? Če gre slučajno kaj narobe imaš pa itak varnostno kopijo narejeno, saj to je verjetno dovolj, kajne?
Clean install pa narediš preko twrpa. V glavnem meniju klikneš wipe ter nato swipe to wipe (to je po njihovo factory reset?).
Nič ni treba tam pod advanced wipe kaj dodatno obkljukati?
Seveda po koncu flasha še vedno pobrišem dalvik in cache?
Hvala za informacije
Torej če te prav razumem, dirty flash je preko updater aplikacije. In kaj gre tu lahko sploh lahko kaj narobe? Če gre slučajno kaj narobe imaš pa itak varnostno kopijo narejeno, saj to je verjetno dovolj, kajne?
Clean install pa narediš preko twrpa. V glavnem meniju klikneš wipe ter nato swipe to wipe (to je po njihovo factory reset?).
Hvala za informacije
Dirty flash je flašanje z recimo twrp preko obstoječega roma, brez da karkoli pobrišeš (kot da bi naredil upgrade sistema). Načeloma to funkcionira za drugačne builde istega roma. V idealnem razpletu ostane vse kot je, le build se ti spremeni (in seveda imaš novo funkcionalnost, karkoli pač prihaja s tem buildom)
Tega se ne poslužujem, ker sem to naredil na Redmi3 in se je telefonu zmešalo. Jure na izberixiaomi.si je tudi pisal o podobni zadevi.
Z updater app nikoli nisem upgradal, ampak če funkcionira - zakaj ne!
Kot rečeno, rad imem clean install (že od windows dalje) s temi micloud backupi pa imam zelo dobre izkušnje, tako da mi ni treba delat posebej backupa. Vse je "in tact".
Tega se ne poslužujem, ker sem to naredil na Redmi3 in se je telefonu zmešalo. Jure na izberixiaomi.si je tudi pisal o podobni zadevi.
Z updater app nikoli nisem upgradal, ampak če funkcionira - zakaj ne!
Kot rečeno, rad imem clean install (že od windows dalje) s temi micloud backupi pa imam zelo dobre izkušnje, tako da mi ni treba delat posebej backupa. Vse je "in tact".
@Roberto1
Hvala za informacije
Someday never comes!
Qushaak ::
Ali Xiaomi misli sedaj še kaj predstaviti (Redmi Pro Mini) ali je to to?
Predstavili in začeli so izdajati tako flagship-e kot zdej te bolj budget telefone.
Predstavili in začeli so izdajati tako flagship-e kot zdej te bolj budget telefone.
Kot je že nekdo omenil ima aliexpress 11.11 hude razprodaje...
Prodajalec TOP one kot vidim ponuja popust le za enmodel xiaomitelefonain sicer
Xiaomi-Redmi-Note-4-MTK-Helio-X-20-Deca-Core-3GB-RAM-64GB-ROM za 169€ + seveda poštnina
Je to good deal, rabim za ženo. Nujno 5,5inch, cim vec prostora na telefonu (ta ima 65gb)
Prodajalec TOP one kot vidim ponuja popust le za enmodel xiaomitelefonain sicer
Xiaomi-Redmi-Note-4-MTK-Helio-X-20-Deca-Core-3GB-RAM-64GB-ROM za 169€ + seveda poštnina
Je to good deal, rabim za ženo. Nujno 5,5inch, cim vec prostora na telefonu (ta ima 65gb)
... .. .
klinker ::
Za zeno bo ok.
A je tvoja kot moja...Redmi3Pro 32GB in 64GB kartico nafilala v 1 mescu s slikami
A je tvoja kot moja...Redmi3Pro 32GB in 64GB kartico nafilala v 1 mescu s slikami
flameir ::
Priporočate kakšne kable/polnilce za xiaomi naprave? Nabavljam z allija, ebaya in amazona. Lahko tudi drugod, če je paypal. lp
Za zeno bo ok.
Ja no...dojencek pa se slika ko noro...9
Še jaz sem 32gbRedmi3S nafilal v dveh mesecih :-)
... .. .
robertko ::
manniac ::
Zanimam se za nakup Xiaomi Redmi Note 4pro, ampak vidim da se ponudba zelo razlikuje glede romov, postnine, davkov,...
Torej, kje bi lahko dobil ta telefon najceneje (verjetno 11.11, ko je akcija), z angleskim jezikom in cim novejsim androidom oz xiaomi softwerom in pa da bi bil ready to use.
Hvala za pomoc.
Torej, kje bi lahko dobil ta telefon najceneje (verjetno 11.11, ko je akcija), z angleskim jezikom in cim novejsim androidom oz xiaomi softwerom in pa da bi bil ready to use.
Hvala za pomoc.
kumer ::
Xiaomi announces new Mi Sports Bluetooth Headset
http://www.gizchina.com/2016/11/06/xiao...
http://www.gizchina.com/2016/11/06/xiao...