» »

xiaomi telefoni in ostale naprave

xiaomi telefoni in ostale naprave

««
110 / 380
»»

lopov ::

Je kdo kupil "flip case" za redmi 4 pro?

Sem dobil naročilo in je ponudbe kar nekaj, žal pa nisem ravno stručko in se bojim, da bom kupil šrot :P
To bo najbrž v vsakem primeru, vseeno bi pa želel kakšno priporočilo 8-)

FoxKnox ::

lopov je izjavil:

Sem dobil naročilo in je ponudbe kar nekaj, žal pa nisem ravno stručko in se bojim, da bom kupil šrot :P

Jaz sem ga kupil za redmi note 4 in sicer 2 različna firme MOFI na AE. Zame je zelo kvaliteten, kompakten in dobro varuje telefom. Ima silikonski ovitek notri tako da je fon kar na varnem. Preizkušeno. 😇;-)

vrossi46 ::

Kaj mi lahko kdo pove bistveno razliko med enim in drugim?

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_...

antonija ::

bsslo je izjavil:

Btw: jaz uporabljam magnetni adapter s kablom, ravno zato da ne obrabim kontaktov za polnjenje:
Aliexpress link
Hvala za link! Kako se pa kaj obnese glede robustnosti? Je tako kot polnilci, ki jih prilagajo telefonom, ali je kaj boljsa kvaliteta?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

roberto1 ::

vrossi46 je izjavil:

Ni razlike, edino Note 4 Global verzija ima LTE band 20, eu polnilec in embalažo v angleškem jeziku. Sicer pa če si recimo flašneš Global rom na Note 4x, se ti v "about" tag spremeni v Note 4. Tako da razen tega ni nobene razlike.
Someday never comes!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roberto1 ()

band 20 je softwareska omejitev ki jo flashanje odpravi, ali hardwareska?

krop ::

Hardwerska!

ivanuscha ::

Ampak katera komponenta točno? A ni modem itak standard od Qualcomma, ne razumem zakaj enostavno po defaultu ne dajo takega notri ki podpira vse frekvence. Razen če je dražji tistih par centov?

Zlikovec ::

ivanuscha je izjavil:

Ampak katera komponenta točno? A ni modem itak standard od Qualcomma, ne razumem zakaj enostavno po defaultu ne dajo takega notri ki podpira vse frekvence. Razen če je dražji tistih par centov?

Problem so licenčnine, ker mora Xiaomi za vsak podprt band plačat, in ker se band 20 ne uporablja v Aziji, ga pač niso dal notri
Ducati Monster, Ducati 750 SS FF, Yamaha XJ6,
Honda Hornet 600, Yamaha Fazer 800, R NineT

bsslo ::

antonija je izjavil:

bsslo je izjavil:

Btw: jaz uporabljam magnetni adapter s kablom, ravno zato da ne obrabim kontaktov za polnjenje:
Aliexpress link
Hvala za link! Kako se pa kaj obnese glede robustnosti? Je tako kot polnilci, ki jih prilagajo telefonom, ali je kaj boljsa kvaliteta?

Kupiš lahko kabel in adapter. Kabel priključiš na obstoječi polnilec.

Disclaimer: jaz imam starejšo verzijo tega Wsken kabla. Adapterček, ki gleda iz telefona malce čudno zgleda, ampak enkrat ko se navadiš na enostavnost polnjenja, ti ni do tega, da bi ga želel iztakniti :)

Ps: preveri ali so kakšne omejitve za tvoj telefon (prenos podatkov na PC, ipd.)

Redmi 3s imam... kabel bo samo za polnjenje ponoci, ko bo treba flashat nov ROM bom pa ze "pravi" USB kabel priklopil.

FoxKnox je izjavil:

lopov je izjavil:

Jaz sem ga kupil za redmi note 4 in sicer 2 različna firme MOFI na AE. Zame je zelo kvaliteten, kompakten in dobro varuje telefom. Ima silikonski ovitek notri tako da je fon kar na varnem. Preizkušeno. 😇;-)

Thx!

Kako oz. kje na telefonu preverim podprte frekvence?

Sem šel gledat za nazaj, kaj sem naročil in prav tega telefona ni več v ponudbi (link je mrtev), enak model pa nima navedeno B1/...B20, pač pa frekvence (FDD-LTE 1800/2100/2600 Mhz; TD-LTE 1900/2300/2500/2600 Mhz).

Če prav razumem je problem odsotnost podpore za 800 MHz?

Info o LTE omrežjih sem našel tu: List of LTE networks in Europe @ Wikipedia

simooon ::

Razimšljam da bi kupil redmi 4x pro global:
https://www.aliexpress.com/store/produc...
Nekje piše da ima slovenski jezik, nekje da nima, isto velja za B20 frekvenco.
Ali je procesor snapdragon 435 dosti slabši od 625 ki ga imajo nekateri modeli?
Je redmi 4x pro po vaše dosti slabši od remi4 pro prime?
Ima že kdo bolj natančne podatke, če Goldway+dhl funkcionira brez plačila DDV?

Če koga slučajno zanima pa prodam ugodno zopo speed 7 v okvari, najverjetneje problem samo da se baterija ne polni.

http://willmyphonework.net/

Kar velika baza telefonov in operaterjev, ne vem pa kako tocna je.

gregor ::

simooon je izjavil:

Če koga slučajno zanima pa prodam ugodno zopo speed 7 v okvari, najverjetneje problem samo da se baterija ne polni.

Glede hitrosti procesorja -- odvisno kolk zahteven uporabnik si, IMO neke hude razlike ne boš opazil.

DHL -- par strani nazaj imaš navodilo, kako za Goldway izpolniti naročilo, kam vpišeš komentar. Drži se tistega pa bi moralo biti vse OK :)

robertko ::

lopov je izjavil:

simooon je izjavil:

Glede hitrosti procesorja -- odvisno kolk zahteven uporabnik si, IMO neke hude razlike ne boš opazil.

DHL -- par strani nazaj imaš navodilo, kako za Goldway izpolniti naročilo, kam vpišeš komentar. Drži se tistega pa bi moralo biti vse OK :)

Sem videl navodilo ja, sem mislil če slučajno kdo že kej prejel oz ima kako potrdilo s strani trgovine da bo šlo brez dajatev. Prej so to reklamirali na svoji strani, zdaj ni nikjer nič.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: simooon ()

scipascapa ::

robertko je izjavil:

Mogoče pride komu prav:

http://www.racunalo.com/m-e-t-otvorio-p...

http://www.racunalo.com/donosimo-cjenik...

Lp.

pohvalno, saj se taka storitev rabi....čudno, da pri nas nihče ne pomisli na to.

vrossi46 ::

roberto1 je izjavil:

vrossi46 je izjavil:

Ni razlike, edino Note 4 Global verzija ima LTE band 20, eu polnilec in embalažo v angleškem jeziku. Sicer pa če si recimo flašneš Global rom na Note 4x, se ti v "about" tag spremeni v Note 4. Tako da razen tega ni nobene razlike.

roberto1 in kerega bi se bol splačalo?

gregyk ::

Po petih dneh od naročila dobil včeraj Redmi Note 4X 3/16GB - vse skupaj 155.99$. Vse dela (za enkrat), DHL brez dodatnih dajatev kot oglaševano (Hong Kong Goldway). Uporabljena koda GW-EUsupport - priložen prozoren silikonski etui, folija in steklo za ekran. Steklo slabe kvalitete, ne pokrije celega ekrana in se ob robovih sploh ne prime ekrana - letelo v smeti.

scipascapa ::

gregyk: kok časa ga boš imel tokrat? :D

Dami ::

gregyk je izjavil:

Po petih dneh od naročila dobil včeraj Redmi Note 4X 3/16GB - vse skupaj 155.99$. Vse dela (za enkrat), DHL brez dodatnih dajatev kot oglaševano (Hong Kong Goldway). Uporabljena koda GW-EUsupport - priložen prozoren silikonski etui, folija in steklo za ekran. Steklo slabe kvalitete, ne pokrije celega ekrana in se ob robovih sploh ne prime ekrana - letelo v smeti.

Jaz na moje še čakam, danes je en teden od naročila. Verjetno je tvoj že bil v UK skladišču, medtem k so moji šli iz HK.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

gregyk je izjavil:

Ima tudi SLO jezik ?

gregyk ::

simooon je izjavil:

gregyk je izjavil:

Ima tudi SLO jezik ?

Ima, verzija je MIUI Global 8.2 Stable 8.2.5.0

gregor ::

Če še morda kdo ne ve...

Očitno je tax free dostava iz goldway lepo zaživela, vsaj takšni so komentarji tukaj:

http://forum.telekineza.com/viewtopic.p...

gregyk je izjavil:

simooon je izjavil:

gregyk je izjavil:

Ima tudi SLO jezik ?

Ima, verzija je MIUI Global 8.2 Stable 8.2.5.0

Kaka je pa razlika med tem in pa international verzijami, ki jih prodaja honorbuy? Note 4x ni int, je pa navadni recimo. V samem hw tudi al samo rom?

knap ::

gregor je izjavil:

Če še morda kdo ne ve...

Očitno je tax free dostava iz goldway lepo zaživela, vsaj takšni so komentarji tukaj:

popravite me če se motim...

očitno ima sedaj tudi:

http://www.grossoshop.net/

tax free pošiljanje, piše povsod EUROPE SHIPPING

LP

robertko ::

knap je izjavil:

gregor je izjavil:

Če še morda kdo ne ve...

popravite me če se motim...

očitno ima sedaj tudi:

http://www.grossoshop.net/

tax free pošiljanje, piše povsod EUROPE SHIPPING

LP

Ja, samo je potrebno prišteti 29,90€ poštnine.

klinker ::

Kolko vas uporablja svoje Xiaomije z BT v avtu?
Ima kdo kake tezave s tem?

Drmr ::

Pravkar sem pri Goldwayu narocil Redmi 4 note international. Javim kako se bo odvijalo.

Hmm ne morem vec editirat prejsnjega posta, se eno vprasanje.
A kdo preverjeno ve ali je res Global Redmi note 4 international == redmi note 4x? Bi rad narocil se zascitno steklo in ovitek, pa nisem preprican za katero verzijo vzet. V trgovini so mi napisali:

global redmi note 4 appearence same redmin note 4x
but xiaomi call it redmi note 4 global version

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Drmr ()

matobeli ::

klinker je izjavil:

Jaz imam za muziko in obd, dela normalno, moram pa še kaj avtomatike naštelat. Recimo da bo avtomatsko začel predvajat favourite folder ko priklopim.

klinker je izjavil:

Jaz ga imam ves cas na BT samo za klice. Muziko skoraj nikoli ne poslusam s telefona.

Pa moram reci da se vsake toliko pairing pokvari. Tega na prejsnjem telefonu (sony) v istem avtu nisem opazil.
Ampak glede na to da pri prvem rdecem semaforju na telefonu ugasnem BT in ga se enkrat prizgem ter vpisem PIN, me ne moti tako zelo. Pa zgodi se pomojem 1x na mesec.

Ricky_82 ::

Živjo
Je mogoče že kdo plačeval na Goldway-u z opcijo "Bank transfer" ? Kolega bi si rad naročil telefon,pa nima kreditne kartice in bi rad plačal prek bančnega nakazila. Kako kaj poteka naročanje v tej situaciji s takim načinom plačila? Verjetno se čas podaljša. Hvala za informacijo ;)

buttcrack ::

naj ti da denar pa mu ti kupi

antonija je izjavil:

klinker je izjavil:

Jaz ga imam ves cas na BT samo za klice. Muziko skoraj nikoli ne poslusam s telefona.

Pa moram reci da se vsake toliko pairing pokvari. Tega na prejsnjem telefonu (sony) v istem avtu nisem opazil.
Ampak glede na to da pri prvem rdecem semaforju na telefonu ugasnem BT in ga se enkrat prizgem ter vpisem PIN, me ne moti tako zelo. Pa zgodi se pomojem 1x na mesec.

Keri model?
Ker moji je R3Pro spet zacel nagajat v avtu, prej v Nissanu ce se par min po connectanju ni kaj klicalo ali muziko poslusalo, je zacelo resetiravat "radio", sedaj v Meganu pa je par mescev delalo super, zdaj se pa niti connectat noce.;(( Ne pomaga nic, samo hard reset fona se nisem poskusu :8)
Mi je pa zanimivo to, da je prej na Huawei isto zajebaval BT in sta zgleda EMUI in MIUI isto sranje pri bugih.
Bo zgleda treba saltat na nek drugi android based fon, ker je ze 2. Xiaomi, ki ima probleme z BTjem.

Jaz imam Redmi 3s prime/pro/whatever.

Vceraj popoldan sem placal Xiaomija na Goldwayu z DHL opcijo. Danes zjutraj je sel na pot, zanimivo mi je da pise da je location GATWICK - UK. Ocitno imajo v UK zalogo.

klinker je izjavil:

Bo zgleda treba saltat na nek drugi android based fon, ker je ze 2. Xiaomi, ki ima probleme z BTjem.
Jaz upam, da bojo meni vsi trije 4x na treh različnih avtih delal, ker drugače jih lahk vržem sam v smeti.

Drmr je izjavil:

Vceraj popoldan sem placal Xiaomija na Goldwayu z DHL opcijo. Danes zjutraj je sel na pot, zanimivo mi je da pise da je location GATWICK - UK. Ocitno imajo v UK zalogo.
To sem tudi jaz mislil, ampak ta številka za sledenje bo prišla v poštev, ko pride roba iz HK v Gatwick in šele potem ti pošlejo iz Gatwick - domov.

bsslo ::

Moj Redmi 3 ima težave z Megane 3 vgrajenim Bluetooth. Oz. kolikor sem gledal je bolj problem v Meganu:

link 1
link 2

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bsslo ()

Moja ima 2 mesca starega megana in dela tezave, prej na Nissanu pa je radio augasalo in prizigalo.
Ostali foni do zdaj delali vsi ok, tako da ne verjamem da je tezava v "radiu". Izjema so 2 Xiaomija in en Huawei, vsak fon je pa sproduciral drugacne pizdarije.
Sicer je to v zacetku zajebavalo samo na MIUI 8 in sem zato downgradeal na 7.5, zdaj pa se tu noce. Pravtako ji selfie stick na kabel, na 8ki ni delal, na 7.5 pa ok. Sem ji nabavu se BT selfie stick/tripod combo, ker nuca zadevo za delo, pa se niti povezat noce, medtem ko na mojem 5X, Xcover2 in iPhone 7+ vse zgoraj omenjeno dela brez problema.

Evo dobil tudi jaz moje tri komade redmi 4x 3/32. Vsi zapakirani skupaj v enem paketu skupaj s steklom ter gumjastim pokrovom za ohišje, kot predvideno brez kakršnih dodatnih stroškov. Če pa delajo, bom pa rabil nekaj časa, da stestiram vse in napravim prenos iz windowsphone :)

okica11 ::

Dami je izjavil:

Evo dobil tudi jaz moje tri komade redmi 4x 3/32. Vsi zapakirani skupaj v enem paketu skupaj s steklom ter gumjastim pokrovom za ohišje, kot predvideno brez kakršnih dodatnih stroškov. Če pa delajo, bom pa rabil nekaj časa, da stestiram vse in napravim prenos iz windowsphone :)

Javi kako je preskok iz WP... Nič ne kaže v smeri da bi MS izdal kaj pametnega v kratkem :(

Jirzy ::

Jaz sem (ob prehodu z L640) prenesel samo kontakte preko googlovih storitev BP.

Dami je izjavil:

Javi kako je z BTjem v avtih prosim ;)

okica11 je izjavil:

Dami je izjavil:

Javi kako je preskok iz WP... Nič ne kaže v smeri da bi MS izdal kaj pametnega v kratkem :(

Naj oni prvo OS postimajo, HW ni bil nikoli problem, no, v zelo redkih primerih.
Moja je bla zelo vesela prehoda iz WP na Xiaomi, kljub BT hecanjem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: klinker ()

miko22 ::

Jirzy je izjavil:

Jaz sem (ob prehodu z L640) prenesel samo kontakte preko googlovih storitev BP.

Saj drugo ne moreš, ker VP nima kaj dosti uporabnega :)

VrtniPalcek ::

A se da NFC kako dodati k xiaomiju? Je edina stvar, ki me matra pred nakupom.

miko22 ::

Imam redmi 4 pro(prime). Opažam, da mi v bajti(na več lokacijah) slabo lovi LTE. Grem ven na prosto in imam polni signal LTE, dočim noter pa mi pade na neuporaben EDGE. Pri prejšnjih telefonih tega nisem opazil. Ponudnik isti.
Kaj bi lahko to blo?

Aja, pa še kamera. Se da kako izboljšat? Barve so namreč preveč žive - nerealne.
««
110 / 380
»»