Forum » Loža » datumi nakazila socialne podpore
datumi nakazila socialne podpore
the man ::
Danes sem prejel odločbo do denarne socialne pomoči, zanima pa me, kdaj bom dobil denar nakazan na moj račun. V odločbi piše, da sem upravičen do socialne podpore od 1.3 do 31.5. Pogledal sem na spletu in piše, da je bil datum nakazila danes. Nekdo pa mi je povedal, da bi morala biti odločba izdana pred 15., da bi lahko dobil denar nakazan 18. Hvala za vaše odgovore.......
Matija82 ::
Predvidevam, da je socialna isto kot plača/štipendija/itd torej dobiš jo "za nazaj". Tvoje prvo nakazilo bo torej 18. (če se nakazuje 18) naslednji mesec.
Glede upravičenosti je pa pomembno kdaj si odločbo oddal, ne prejel.
shadeX ::
Danes sem prejel odločbo do denarne socialne pomoči, zanima pa me, kdaj bom dobil denar nakazan na moj račun. V odločbi piše, da sem upravičen do socialne podpore od 1.3 do 31.5.
Če si upravičen do socialne od marca do maja, boš socialno prejemal 3 mesece. Torej marec, april in maj!
Nekdo pa mi je povedal, da bi morala biti odločba izdana pred 15., da bi lahko dobil denar nakazan 18. Hvala za vaše odgovore.......
Narobe je povedal.
Če si že dobil odločbo v kateri piše da si upravičen do socialne pomoči, si vlogo sam oddal meseca februarja. Če bi jo oddal ta mesec (pa tudi če si oddal pred 15.3.2016), ta mesec socialne NE bi dobil.
Tako da ne skrbi. Socialna ta mesec bo zagotovo. Ponavadi pride najkasneje do 21 v mesecu, torej najkasneje v ponedeljek. Če bi padel 21 npr v nedeljo, pa bi nakazano dobil danes.
Tako je. Ampak s to razliko, da če hočeš dobiti socialno določenega meseca, jo moraš oddati 1. mesec prej. Vse vloge so namreč obravnavene s prvim naslednjega meseca ko je vloga oddana in še ISTI mesec ko je obravnavana (če si seveda upravičen), jo potem dobiš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
#000000 ::
Ja poglej na speletno banko al pa na bankomatu za stanje in boš zvedu, ker račun verjetno moraš met drugač ni nakazila sklepam ?
sodnicaN ::
ja do 21.bo zihr, če pride pa 21. na vikend/praznik pa pač prvi delovni dan pred tem
ja, bančni račun moraš meti, čeprav so neke ideje da bi dobil od njih neko kartico na katero bi potem to prejemal... samo do tega bo preteklo še veliko vode
ja, bančni račun moraš meti, čeprav so neke ideje da bi dobil od njih neko kartico na katero bi potem to prejemal... samo do tega bo preteklo še veliko vode
shadeX ::
čeprav so neke ideje da bi dobil od njih neko kartico na katero bi potem to prejemal..
In kako bi potem to izgledalo? So kakšni limiti s to kartico (npr nakup samo določene vrste blaga)?
GupeM ::
Za vse tiste ki vas zanimajo razni datumi. CSD Šiška vsak mesec objavi datume, kdaj bodo zadeve nakazane. Od raznih dodatkov in nadomestil do štipendij.
sodnicaN ::
čeprav so neke ideje da bi dobil od njih neko kartico na katero bi potem to prejemal..
In kako bi potem to izgledalo? So kakšni limiti s to kartico (npr nakup samo določene vrste blaga)?
ma do tega bo preteklo še veliko vode tko da karkoli ti rečem je ugibanje... lahko bi bili lahko pa da bo to koristilo ljudem, ki majo razne dolgove in izvršbe na računih (uradno se upniki tega ne morejo dotaknit neuradno pa lahko banka še vedno reče recimo da taka kartica pol deluje samo na banki in podobno)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Socialna pomoč (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 33918 (14712) | St235 |
» | Socialna pomoč-sporazumna odpoved (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22256 (16398) | tikitoki |
» | Socialna podpora - nisem upravicen?Oddelek: Loža | 18621 (14425) | Iatromantis |
» | Vrnitev socialne pomoči (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13801 (9950) | Alien123 |
» | Vprašanje glede socialne pomočiOddelek: Loža | 1729 (1531) | MadMicka |