Forum » Loža » Gorniška trgovina v Avstriji
Gorniška trgovina v Avstriji
tonccy ::
Ali kdo pozna kakšno dobro založeno trgovino z gorniško opremo v Salzburgu ali Celovcu? Kupujem čevlje Scarpa.
Hvala
Hvala
Invictus ::
Intersport, SportExtreme v Celovcu
Mogoče še kaj. Vse večje športne trgovine v Avstriji so na veliko založene z gorniško opremo. V primerjavi s slovenskimi je tam Indija Koromandija.
Mogoče še kaj. Vse večje športne trgovine v Avstriji so na veliko založene z gorniško opremo. V primerjavi s slovenskimi je tam Indija Koromandija.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Sem šel in bil zelo razočaran. Malo lepše aranžirano, to pa je tudi vse. Le Giga sport je na nekem pričakovanem nivoju, pa še tam na dobiš ne vem kaj.
nejcek74 ::
Avstrija je kar se tega tice bolj slaba, ce hoces imeti res bogato izbiro sta najboljsa Arco (Italija) in Chamonix (Francija). Sploh odkar smo v EU in so propadle trzaske trgovine.
Od tega je Arco precej cenejsi in bolj nagnjen k skalnemu plezanju, v Chamonixu pa imajo verjetno najbolj popolno izbiro (zimske) alpinisticne opreme in s tem tudi cevljev. Vem da je to predalec za it samo nakupovat, ampak ce bo kdo slucajno to povezal s kaksnim izletom.
Od tega je Arco precej cenejsi in bolj nagnjen k skalnemu plezanju, v Chamonixu pa imajo verjetno najbolj popolno izbiro (zimske) alpinisticne opreme in s tem tudi cevljev. Vem da je to predalec za it samo nakupovat, ampak ce bo kdo slucajno to povezal s kaksnim izletom.
Gojzerje dobil v trgovini Gornik v Retečah pri Šk. Loki. Resda sem prevozil pol države, a se je izplačalo. Nabavili so mi tri številke izbranega modela in sem lahko dobro pomeril. Scarpa je sicer prava redkost v Sloveniji. Mislim na zahtevnejše (dražje) modele.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup pohodnih čevljev (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 238952 (15429) | theStranger |
» | Nakup smučarske opremeOddelek: Šport | 4011 (873) | JanezH |
» | Outdoor oblačila (planinarjenje, tek v naravi) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13975 (332) | gruntfürmich |
» | Pocen trgovine z oblačiliOddelek: Loža | 2886 (2609) | krneki0001 |
» | Trgovina / AvstrijaOddelek: Kaj kupiti | 3445 (3245) | Dami |