Forum » Loža » Kje v Ljubljani sestanek?
Kje v Ljubljani sestanek?
wechta ::
Torej, kje je kakšna dobra lokacija/bar v Ljubljani, da se lahko vsedemo na sestanek(delovni). Mora pa imeti:
- Wifi
- da je relativno mir, torej brez pijanih študentov
- da se da kaj spiti
- pa da je pač udobno, prijetno
Hvala!
- Wifi
- da je relativno mir, torej brez pijanih študentov
- da se da kaj spiti
- pa da je pač udobno, prijetno
Hvala!
harvey ::
Delovni sestanek v baru, ti to resno?
Poligon ali pa Regus.
Poligon ali pa Regus.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
samotest ::
Sputnik na Viču, ampak ne med 11.30 do 13.30.
Sicer pa kak hotel, Mons na obvoznici, Plaza v BTC, Union v centru
Sicer pa kak hotel, Mons na obvoznici, Plaza v BTC, Union v centru
Zgodovina sprememb…
- spremenil: samotest ()
fosil ::
Konferenčnih dvoran je v Ljubljani cel kup, kar poguglaj.
Za resen delovni sestanek s prenosniki in podobnim, lokal po moje ni primeren, razen če imajo popolnoma ločeno in zaprto sobo, ki jo rezerviraš, ampak potem ti bodo verjetno tudi kaj zaračunali, oziroma boste morali zapraviti več kot vsak samo eno kavo.
Za resen delovni sestanek s prenosniki in podobnim, lokal po moje ni primeren, razen če imajo popolnoma ločeno in zaprto sobo, ki jo rezerviraš, ampak potem ti bodo verjetno tudi kaj zaračunali, oziroma boste morali zapraviti več kot vsak samo eno kavo.
Tako je!
Yohan del Sud ::
Mislim, da človek ne rabi neke konferenčne dvorane, ampak samo en miren plac za tam do ene pet do osem delavnih ljudi, sredi dneva (delavnika), da enkrat tedensko ali mesečno uskladijo mnenja. Sem sam tudi to občasno rabil. Etna v Podutiku in Buf na Brdu v moji bližnji okolici so delovali. Oba imata tiho sobo v zgornjem nadstropju. Če ni gužve zaprošiš zanjo (tudi rezervacija ni problem). Kakšno malico moraš naročit in je to to. Vklučno z wifi.
www.strancar.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Yohan del Sud ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-Tech napovednik: To so brezplačni dogodki tega tedna 8. - 14. majOddelek: Novice / NWO | 7348 (6061) | DomenS |
» | Trg republike - stolpnica TR3Oddelek: Loža | 2492 (2097) | Spajky |
» | Na letalih ne bomo telefoniraliOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7703 (6203) | ales85 |
» | WebCampLjubljanaOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3111 (2280) | Gandalfar |
» | Najem prostora (lokal)Oddelek: Loža | 1963 (1570) | koyotee |