Forum » Omrežja in internet » Nemogoče pa vendarle: Kje dobiti slike filmskih zvezd za komercialno uporabo?
Nemogoče pa vendarle: Kje dobiti slike filmskih zvezd za komercialno uporabo?
franci0 ::
Potrebujem slike 20 svetovnih zvezd, npr. Mel Gibson, Tom Cruise, Bill Gates ipd.
Te slike MORAJO biti for commercial use, saj sem downloadal 20 random slik iz googla od teh zvezd,
pa mi Google Play ob naložitvi aplikacije javi, da je ne morem naložit na Google Play, saj slike niso for commercial use.
Prvo sem pomislil na Shutterstock, kjer je na milijone slik omenjenih zvezdnikov, ki bi jih za 5€ dobil preko Fiverr-ja.
Vendar so vse slike omenjenih zvedznikov na Shutterstocku samo tipa ''Editable only'' torej NE tipa for ''Commercial use''.
PROSIM za pomoč, kje dobiti takšne slike za commercial use.
Te slike MORAJO biti for commercial use, saj sem downloadal 20 random slik iz googla od teh zvezd,
pa mi Google Play ob naložitvi aplikacije javi, da je ne morem naložit na Google Play, saj slike niso for commercial use.
Prvo sem pomislil na Shutterstock, kjer je na milijone slik omenjenih zvezdnikov, ki bi jih za 5€ dobil preko Fiverr-ja.
Vendar so vse slike omenjenih zvedznikov na Shutterstocku samo tipa ''Editable only'' torej NE tipa for ''Commercial use''.
PROSIM za pomoč, kje dobiti takšne slike za commercial use.
#000000 ::
Pomojem nemogoče, razen če jih sam posnameš in on podpiše da neče nič $ za to sliko, vse ostalo urejajo raznorazne pogodbe z kva vem katerimi agencijami, zvezdnikom itak ni mar za to, razne agencije pa to lepo tržijo ala SAZAZ recimo, in povečini zvezdniki za to dejansko dobijo nadomestilo, razen v primeru SAZAS (spet)
Kaj pa uporaba slik iz wikipedie, kjer bi pač v disclaimerju napisal da nisem avtor slik bla bla ?
edino to ti preostane, ampak dobro preberi in razumi ta text, ker ne vem če za komercijalo vseeno niso free ?
Kako pa te lahko bloggerji in npr PRO PLUS 24ur.com uporablja slike zvezdnikov? Navsezadnje, gre za komercialne namene, saj služijo z oglasi ipd....
BTW, app na google play sem dal kot FREE, kjer pač ''služim'' z prikazovanjem oglasov v app-u.
BTW, app na google play sem dal kot FREE, kjer pač ''služim'' z prikazovanjem oglasov v app-u.
ne se ozirat na režimska trobila, oni dans so juti jih ne bo, k brezplačniki v času pred vsakimi volitvami.
najboljš da počakaš na prvo opozorilo, in takrat ustrezno ukrepaš, do tedaj pa uživaš evrčke
aja pa blogerji so itak muhe enodnevnice, če pa zadeva zalavfa in vidijio da si dejansko popularen blogist, kar jih je v slo NIČ in celo na svetu zelo malo, bodo planili k stekli psi na $$$
najboljš da počakaš na prvo opozorilo, in takrat ustrezno ukrepaš, do tedaj pa uživaš evrčke
aja pa blogerji so itak muhe enodnevnice, če pa zadeva zalavfa in vidijio da si dejansko popularen blogist, kar jih je v slo NIČ in celo na svetu zelo malo, bodo planili k stekli psi na $$$
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Gre se za to, da sem želel naložit aplikacijo na Google play in sem dobil feedback da je aplikacija ZAVRNJENA, z naslednjim obrazložilom:
"We had to reject it because of an unauthorized use of copyrighted content in your promotional screenshots".
V sreenshotih pa je seveda nekaj slik zvezdnikov....
"We had to reject it because of an unauthorized use of copyrighted content in your promotional screenshots".
V sreenshotih pa je seveda nekaj slik zvezdnikov....
sodnicaN ::
daš par milijonov pa ti pozira samo zate
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Machete ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [C#] povezaveOddelek: Programiranje | 38524 (2770) | kuall |
» | Remote desktop PC -> ANDROIDOddelek: Programska oprema | 1816 (1379) | #000000 |
» | ikone - avtorske praviceOddelek: Programiranje | 2989 (2285) | technolog |
» | Free BackUp programOddelek: Programska oprema | 2117 (1904) | asgard2.0 |
» | AquaMark 3: Countdown!Oddelek: Navijanje | 1124 (827) | BoLhCa |