Forum » Igre » MP igre ki bi delale na Windows tablici :)
MP igre ki bi delale na Windows tablici :)
Unknown_001 ::
Proc. Intel Atom Z3735G 1,33GHz 4jedra
Grafika: Intel HD
RAM 1GB DDR3
OS čistokrvni Windows 8,1 :)
Rad bi da zadevica malo pošvica. Pri pisarniški rabi dela neverjetno dobro, zdaj me pa zanima ali se jo da tudi za light gaming uporabit, da grem na kak manjši privatni LAN party :) .
Ker sem že lep čas izven gaming scene me zanimajo predlogi za kak dober špil ki bo delal na tem jajčku :) . Zaželeni predlogi novih in starih iger. Sam ne onih, ki so samo za tablice ala bedarije kot so candy crush ipd. sranja. I want the "real" stuff ker v kratkem nabavljam še miško in tipkovnico.
Mnenja, predlogi in komentarji dobrodošli :)
Grafika: Intel HD
RAM 1GB DDR3
OS čistokrvni Windows 8,1 :)
Rad bi da zadevica malo pošvica. Pri pisarniški rabi dela neverjetno dobro, zdaj me pa zanima ali se jo da tudi za light gaming uporabit, da grem na kak manjši privatni LAN party :) .
Ker sem že lep čas izven gaming scene me zanimajo predlogi za kak dober špil ki bo delal na tem jajčku :) . Zaželeni predlogi novih in starih iger. Sam ne onih, ki so samo za tablice ala bedarije kot so candy crush ipd. sranja. I want the "real" stuff ker v kratkem nabavljam še miško in tipkovnico.
Mnenja, predlogi in komentarji dobrodošli :)
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
pozabi kak gaming, ker te zadeve se zelo hitro throttlajo..
Zdele sem sprobal GTA3 pa dela ko puter :). Morm še Mafia 1 najdt nekje.
Begabt
Begabt
orbika ::
Saj stare igre ti bodo v večini primerov delale brez problemov na večinoma visokih nastavitvah. Je pa to res odvisno od same igre, kako zahtevna je.
hojnikb ::
in kak dolg igraš. Če nima tablica zrihtanga odvajanja toplote (alu ohišje pa thermal pad na procesorju) se zadeva začne kr hitro throttlat na 300Mhz.
#brezpodpisa
galu ::
GTA 2. Pa še zgleda, da je free - http://www.chip.de/downloads/Grand-Thef...
Bi pa znali touch controls biti problem.
edit: nevermind, sem spregledal 'MP' v naslovu. Potemtakem lahko probaš kak AOE2 HD / AOE3.
edit: nevermind, sem spregledal 'MP' v naslovu. Potemtakem lahko probaš kak AOE2 HD / AOE3.
Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()
in kak dolg igraš. Če nima tablica zrihtanga odvajanja toplote (alu ohišje pa thermal pad na procesorju) se zadeva začne kr hitro throttlat na 300Mhz.
Ni krize. Temp ni bla kaj dosti več kot 48 stopinj
GTA 2. Pa še zgleda, da je free - http://www.chip.de/downloads/Grand-Thef...
Popravek še z moje strani, tudi SP bo dobrodošel ampak zanima me MP ker bi blo fajn da bi šel h kolegom v ŠD na drugem konc mesta, pa da mi ni treba une 17colske krave sabo vlačit :)
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Lonsarg ::
Jaz za LAN party jih ni čez kaka quake 3, UT 2004, counter-strike. To bi moralo vse delati na Atomu 3xxx.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera je vaša najljubša igra vseh časov? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 39544 (17563) | msms |
⊘ | gta 5 steam failOddelek: Igre | 3407 (2544) | ahac |
» | AMD vs Intel v gamingu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 22581 (18782) | PredatorX |
» | Nakup GTA V (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8246 (5863) | BorutK-73 |