Forum » Izdelava spletišč » PHP in javascript + bootstrap
PHP in javascript + bootstrap
BigZ123 ::
Živjo!
Mam problem v bootstrapu,ko ustvarjam registracijo za uporabnika. Uporabil sem bootstrap, natančneje modal fade možnost,ko se ti spusti z vrha strani.Zdej imam pa problem,ker ko v phpju naredim preverjanje za registracijo,če uporabnik že obstaja.Problem nastane,ko jaz kliknem gumb "registracija",ta pa tudi,če uporabnik že obstaja,okno zapre.Bi moral jaz v if stavku echo-at javascript,ki to prepreči ali kako?
Mam problem v bootstrapu,ko ustvarjam registracijo za uporabnika. Uporabil sem bootstrap, natančneje modal fade možnost,ko se ti spusti z vrha strani.Zdej imam pa problem,ker ko v phpju naredim preverjanje za registracijo,če uporabnik že obstaja.Problem nastane,ko jaz kliknem gumb "registracija",ta pa tudi,če uporabnik že obstaja,okno zapre.Bi moral jaz v if stavku echo-at javascript,ki to prepreči ali kako?
blackbfm ::
strežnik naj skripti preko ajaxa vrne neko stanje, skripta pa odreagira glede na stanje
s phpjom ne izpisuj javascripta ker boš mel sam zmešnjavo
s phpjom ne izpisuj javascripta ker boš mel sam zmešnjavo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP POST težavaOddelek: Programiranje | 1602 (1468) | DeeJay |
» | [PHP] no refreshOddelek: Programiranje | 2529 (2034) | alexa-lol |
» | [php] preverjanje online uporabnikovOddelek: Programiranje | 2058 (1714) | cobrica |
» | Google bi napravil Ajax prijazen pajkomOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3562 (2861) | CWIZO |
» | ajax - siteOddelek: Izdelava spletišč | 1756 (1756) | jype |