Forum » Pomoč in nasveti » Zamerzovanje računalnika
Zamerzovanje računalnika
seba993 ::
Mam en problem in sicer da mi računalnik kar zamrzne brez da bi mi javilo kako napako.
Do zdaj se mi je to še vedno zgodilo ko sem gledal kak video na youtube in nikjer drugje. Zamrzne pa tako da vse skupaj zašteka ponavadi zvočnik brni v zadnjem tonu ku je bil v videu in nič ne dela. Morem računalnik na silo ugasnt in nazaj pržgat. Letop je star 2 meseca.
Mi lahko kdo pove kaj je narobe in kako naj to zrihtam.
Do zdaj se mi je to še vedno zgodilo ko sem gledal kak video na youtube in nikjer drugje. Zamrzne pa tako da vse skupaj zašteka ponavadi zvočnik brni v zadnjem tonu ku je bil v videu in nič ne dela. Morem računalnik na silo ugasnt in nazaj pržgat. Letop je star 2 meseca.
Thuban ::
bi rekel da je problem v gonilnikih.. težko pa rečem ali je kriva grafična ali zvočna. Ali ti to dela od začetka ali pa je začelo kasneje?
jaz se ne bi ubadal, bi formatiral prenosnik in vse na novo namestil.
jaz se ne bi ubadal, bi formatiral prenosnik in vse na novo namestil.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thuban ()
Ne odzačetka je blo vse dobro. Potem se je pa začelo.
Pa kuk sem zdj pogledal je grafični gonilnik za posodobit vendar ko odprem Navidia GeForce Experience in da naj posodobi gonilnike sam v prazno prenaša in ne prenese niti % gonilnika.
Pa kuk sem zdj pogledal je grafični gonilnik za posodobit vendar ko odprem Navidia GeForce Experience in da naj posodobi gonilnike sam v prazno prenaša in ne prenese niti % gonilnika.
pa sam ročno prenesi najnovejši gonilnik iz uradne strani proizvajalca in ga namesti.
brskalnik -> google -> model mojega laptopa support -> klik na prvi zadetek -> poišči driver za nvidio -> namesti -> preveri če dela dobro, če dela dobro say thank you. Če ne dela dobro say "alo ded, toto sraje nena dela."
brskalnik -> google -> model mojega laptopa support -> klik na prvi zadetek -> poišči driver za nvidio -> namesti -> preveri če dela dobro, če dela dobro say thank you. Če ne dela dobro say "alo ded, toto sraje nena dela."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thuban ()
BattleSheep ::
Mam en problem in sicer da mi računalnik kar zamrzne brez da bi mi javilo kako napako.
Glede na zgoraj napisano ter sam naslov teme bi ti predlagal, da za začetek začneš uporabljati kak drug jezik, saj ti slovenščina očitno ne odgovarja.
glede na posiljevanje črke i z ejem bi rekel da je z domžal. Tej itak ne znajo govorit lepo slovensko tak da mu je oproščeno, dokler se ne bo preselil na kak lepši konec slovenije.
Sem daleč od Domžal. Sem nahitro napisal pa zna bit da je kj narobe napisano.
Sem si zdj ročno posodobo gonilnik pa da vidmo če bo kaj boljše.
Hvala za pomoč.
Sem si zdj ročno posodobo gonilnik pa da vidmo če bo kaj boljše.
Hvala za pomoč.
Compufreek ::
Glede na to da si napisal da je prenosnik star 2 meseca predvidevam da ko si ga kupil je bilo že vse instalirano...
90 % računalnikov kjer je windows vnaprej posnet dela slabo ... samo formatiraj disk ... zbriši morebitne backup particije in podobno in posnemi svež install windowsov, zupdejti vse tako je treba in je to to ... ne hecam se ... sem mel 5 laptopov na servisu v zadnje pol leta ravno zaradi tega ko je vsega in svašta na sistem posnetega pol pa se še kaki gonilniki ne nadgradijo vredu al pa celo kaki windows updejt zablokira pa je sranje .
lepo naredi clean/fresh install windowsov pa boš mel veliko lepše življenje, če pa druga ne boš pa vsaj vedo pri čem si z nadaljnim iskanjem napake
90 % računalnikov kjer je windows vnaprej posnet dela slabo ... samo formatiraj disk ... zbriši morebitne backup particije in podobno in posnemi svež install windowsov, zupdejti vse tako je treba in je to to ... ne hecam se ... sem mel 5 laptopov na servisu v zadnje pol leta ravno zaradi tega ko je vsega in svašta na sistem posnetega pol pa se še kaki gonilniki ne nadgradijo vredu al pa celo kaki windows updejt zablokira pa je sranje .
lepo naredi clean/fresh install windowsov pa boš mel veliko lepše življenje, če pa druga ne boš pa vsaj vedo pri čem si z nadaljnim iskanjem napake
Ja windovs je bil že gor. 8ka je bla gor jst sem jo pa posodobo na 10ko. Sj če nebo boljše bom formatiral računalnik.
Po novih podatkih ni nč boljše. Je pa problem sam ku sem na youtubu. Bom formatiral računalnik pa bom vidu če bo potem boljše.
m0LN4r ::
Poglej, ce imas kak microcode bios update za plato.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
111111111111 ::
Preden pametujete kaj naj bi bilo narobe naj OP pove specifikacije in KATERI brskljalnik zaboga uporablja, ko gleda Youtube.
EDIT: Typo.
EDIT: Typo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windowsi zamrznejo vsakih 30 sekund za približno 2 sekundiOddelek: Pomoč in nasveti | 1887 (1472) | RuskiSnajper |
» | Freeze računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 931 (789) | kredn |
⊘ | Call of duty 4 mi zamrzne po 20 minutahOddelek: Igre | 1270 (986) | Mavrik |
» | Igre s malimi sistemskimi zahtevami, mi nagajajo.Prosim za pomoč!Oddelek: Igre | 1316 (1010) | Rotaidal |
» | Crap nadgradnjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1618 (1278) | Pyr0Beast |