Forum » Šola » Studentsko delo ob faksu in urnik
Studentsko delo ob faksu in urnik
marcel14 ::
Zdravo, vpisal sem se na dodiplomski studij smer Druzboslovna informatika na FDV, pa me zanima ce se da delat ob studiju? Posledicno me zanima kaksen je urnik na tej smeri, je cas za delo?
Ze vnaprej se zahvaljujem za odgovor! lp
Ze vnaprej se zahvaljujem za odgovor! lp
PromeuZ ::
Zdravo, vpisal sem se na dodiplomski studij smer Druzboslovna informatika na FDV, pa me zanima ce se da delat ob studiju?
Da. Sicer smo mi imeli precej luknjast urnik (beri: nekaj predavanj dopoldan, potem x ur prosto in spet nekaj ur predavanj popoldan), a se brez problema lahko kombinira delo in študij.
Posledicno me zanima kaksen je urnik na tej smeri, je cas za delo?
Urnike objavi fakulteta in se razlikujejo od leta do leta. Načeloma je v prvem letniku precej fiksen, saj je malo izbirnih predmetov. V višjih letnikih smo mi imeli vsaj polovico izbirnih predmetov in si lahko tako sam urediš urnik, ki ti ustreza.
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->
marcel14 ::
Hvala za odgovor, za urnike sem hotel pogledati na spletni strani FDV vendar moram biti clan da si lahko pogledam zato sprasujem..Kaksne pa so moznosti zaposlitve v LJ?
urli ::
Po moje je z družboslovno informatiko kar malo kriza. Včasih ni bilo ampak zdaj pa je. Že s FRI-jem je baje kar težko najti šiht, če nimaš delodajalcu kaj konkretnega za pokozat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Data ScienceOddelek: Šola | 2649 (1778) | secops |
» | Družboslovna informatika je nezaposljiva smer! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 26424 (19621) | jernejl |
» | Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmiOddelek: Šola | 2581 (2275) | VelikiZnoj |
» | Kontakt FDV-jevca/ke (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 28947 (25664) | bbbbbb2015 |
» | Družboslovna informatikaOddelek: Šola | 7300 (1933) | ales85 |