Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2016
Begunska kriza v Sloveniji 2016
matijadmin ::
Noben relativizem; v času mladosti mojih starih staršev so (poročene) matere po porodu veljale za nečedne. Niti k maši niso smele do posebnega rituala pred cerkvijo in ženske so se v tistem času, torej 20. letih prejšnjega stol. morale spovedati po vsakem orgazmu, ker je to bilo po nauku cerkve grešno. To ni relativzem, pač pa (bolna) resnica.
Bolna resnica je, da si si to izmislil ali pa si je izmislil kak drug komunist. Spolni odnos med možem in ženo ni greh. Je celo njuna dolžnost. Orgazmi izven zakona so pa grešni še danes in če kaj daš na to, potem se moraš seveda svojih grehov spovedat.
Tega si nisem niti približno izmislil. Moja babica je še vedno pobožna in o tem (sicer redko kdaj) kaj tudi pove. Orgazme so po nauku morale spovedovati tudi poročene. Pika. Če ti živiš v ignorantskem stavu, ne zmerjaj drugih s komunisti niti s čim drugim. Seveda ni greh, so pa farji od nekdaj pritiskali na poročene žene z menstrucijo, zakaj jo imajo! Toliko, o dolžnostih, poznavanju neplodnosti ...
Ampak to kar regresivni relativisti neprestano ignorirate je - da v krščanstvu človeka kazen za grehe čaka po smrti in do tedaj se jih vedno lahko pokesa. V Islamu si pa za grehe kaznovan za časa življenja - in tisti, ki kaznuje dobi posebne odpustke in privilegije.
Aja, ko smo ravno po UDBI - daj povej še malo kaj so tvoji omiljeni komunisti počeli z geji.
Predlagam, da nehaš masturbirati ali pa redno hodiš k spovedi.
Vrnite nam techno!
Ahubar ::
The burden of proof je na tvoji strani kar se tega primera tice.
Na: http://www.spiegel.de/international/ger...
http://www.theguardian.com/world/2007/m...
Germany's Central Council of Muslims was quick to criticise the ruling. In a statement, it said: "Violence and abuse of people are of course naturally reasons to warrant a divorce in Islam as well."
...
Another judge has already been appointed to the case.
torej sistem ocitno deluje
Nasilje s poročeno žensko = sistem deluje
Bravo !
krneki0001 ::
Tega si nisem niti približno izmislil. Moja babica je še vedno pobožna in o tem (sicer redko kdaj) kaj tudi pove. Orgazme so po nauku morale spovedovati tudi poročene. Pika. Če ti živiš v ignorantskem stavu, ne zmerjaj drugih s komunisti niti s čim drugim. Seveda ni greh, so pa farji od nekdaj pritiskali na poročene žene z menstrucijo, zakaj jo imajo! Toliko, o dolžnostih, poznavanju neplodnosti ...
Nobeden ne verjame že tebi, še manj pa tvoji senilni babici.
Izmišljotina da večje ni.
Če misliš da je to res, kljub temu da tega nisi izkusil na lastni koži, niti v svoji generaciji, zakaj se ne preseliš v bolj miroljubni pakistan ?
npr v velenju
OH
SAJ RES !
Miroljubno sobivanje !
http://www.zurnal24.si/groznja-zupanu-v...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ahubar ()
AC_DC ::
Pismo, v katerem je navedeno tudi, da mora imeti džamija 35 metrov visoki minaret, je župan Velenja Bojan Kontič predal policiji. Tiskovna predstavnica PU Celje Milena Trbulin je to potrdila in povedala, da vse od prejetja pisma 22. oktobra potekajo aktivnosti v smeri identifikacije osebe, ki je pismo napisala in poslala.
V pismu pošiljatelj od velenjskega župana zahteva tudi, da v roku dveh mesecev preide na islam, saj bo Slovenija v naslednjih 10 do 15 letih postala islamska država.
Kontič sam sicer meni, da tisti, ki bi imel resne namene uresničiti grožnje, ne bi pisal takšnih pisem.
V pismu pošiljatelj od velenjskega župana zahteva tudi, da v roku dveh mesecev preide na islam, saj bo Slovenija v naslednjih 10 do 15 letih postala islamska država.
Kontič sam sicer meni, da tisti, ki bi imel resne namene uresničiti grožnje, ne bi pisal takšnih pisem.
Matako ::
Saj pravim, po svoje SJWje, ki se spravijo opravičevati mohamedanstvo spoštujem.
Opravičiti nekaj, za kar ni opravičila?
Podvig je neznanski.
Opravičiti nekaj, za kar ni opravičila?
Podvig je neznanski.
/\/\.K.
dice7 ::
matijadmin je izjavil:
Zahodne norme, kaj je že to? A nune morajo potlej v javnosti tudi hoditi odkrite? Pa pankerji in gothi si ne smejo barvati lase v ekstravagantne barve in obraz z vsem živim?
Pokaži mi nuno z zakritim obrazom. Fucking marksitični relativisti.
Noben relativizem; v času mladosti mojih starih staršev so (poročene) matere po porodu veljale za nečedne. Niti k maši niso smele do posebnega rituala pred cerkvijo in ženske so se v tistem času, torej 20. letih prejšnjega stol. morale spovedati po vsakem orgazmu, ker je to bilo po nauku cerkve grešno. To ni relativzem, pač pa (bolna) resnica.
Če že, moramo enforsati naše temeljne norme skupnega imenovalca (tudi z organi represije, čemur nikdar nisem nasprotoval) in nikakor bluziti o nekompatibilnosti religij ali kultur, ker to so šele relativistične bučke tistih, ki zagovarjajo svoj subjektiven prav, svojo (z mano nič manj nekompatibilno) vero. Prav zato ne smemo iskati v tradiciji nobenih izgovorov za slabe običaje in sekanje po drugače misleči raje. Nobena vera NE sme biti privilegirana in to so temeljne evropske vrednote, ki so k sreči našle pot tudi v našo ustavo.
Na papirju je že vse in prav, kaj pa v realnem življenju, kjer imata tako islam kot cerkev še vedno preveč vpliva. Ta vpliv je potrebno zmanjšati.
In ja, če se starši že pri triletniku zmenijo, s kom se bo poročil, potem to ni kompatibilno z našimi normami.
yep, delo ISISa
Delo uspešno integrirane slovenske muslimanske skupnosti.
Grožnja po življenju za SJW - hahaha
Prisila spovedi po orgazmu - NEZASLIŠANO
ZaphodBB ::
pojdi nazaj v svojo votlino, tam te veliki zlobni muslimani ne bodo nasli
Morda boš imel kakšen vir za svoje trditve?
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype
tista novica, ko niso hoteli biti namesceni v gozdu al neki takega
Valda, tebi ni treba ponujati nobenih referenc, številk ali argumentov. Ker ti imaš prav (tm).
Dokazi so samo za naceljnje, kajne?
morbo ::
matijadmin je izjavil:
@vsem, ja 70 let ni daleč, če se spet vračamo k UDBI in ne vem še vse čem, je to relevantno. In je le korak stran od mutilacij. Na ravnosti vrednostne sodbe je isti šmorn.
K UDBI se vrneš takrat ko primerjaš politične sisteme in rabiš primer komunističnega represivnega organa iz našega področja. Čeprav lahko ekvivalentne organe najdeš v še obstoječih komunističnih diktaturah, ampak udba nam je bolj domača.
Če pa moraš it 70+ let nazaj, da najdeš versko diskriminacijo žensk v krščanstvu, ki ni niti približno na istem nivoju kot diskriminacija žensk v Islamu l.2016, potem je to relativiziranje.
btw, že ko je govora o UDBI in Islamu:
Islamic religious police
Saudska Arabija, Afganistn, Indonezija, Gaza, Nigerija, Sudan, Iran, ISIS kalifat... države z versko policijo v letu 2016.
pojdi nazaj v svojo votlino, tam te veliki zlobni muslimani ne bodo nasli
Morda boš imel kakšen vir za svoje trditve?
tista novica, ko niso hoteli biti namesceni v gozdu al neki takega
Na srečo živim v udobnem kapitalističnem stanovanju. Vidim pa da imate SJW-ji veliko željo po tem, da bi se iz nekega razloga moral jaz skrivati pred ISIS-ovci.
Ena od osnovnih človekovih pravic je življenje v varnem okolju. Pa tega nočete priznati.
Vsak ne-slovenec ima lahko pravice, samo domačin ne.
Ker se je 70 let nazaj en izmišljen fajmojštr spomnil, da mora ženska hodit v cerkev, samo ne takrat ko rodi, to je enkrat na leto. Pa mora povedat če ji je prišlo. Ker od seksa s partnerjem orgazmira 40% žensk. Za razliko od 80% ob posilstvu.
Vemo kam sjw taco tiščijo. Slaba seksualna strategija.
Levaki imajo pač inkvizicijo in križarske pohode, ter 70 let stare govorice iz cerkev (ki so odvisne od spolnih frustracij župnika) za izgovor, da lahko uvažajo velike količine muslijev od vsepovsod.
Nič novega.
Nič novega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()
zakaj pa zelis odvzeti to pravico zrtvam vojne in generaliziras celotno populacijo muslimanov glede na psihopatske izpade par procentov
Par procentov = SJW evfemizem za 2/3
GG dude.
bos ponovno prilepil tisto anketo, ki predpostavlja kaj meni 1.7 miljarde ljudi glede na mnenje ~10k oseb?
Ena od osnovnih človekovih pravic je življenje v varnem okolju.
zakaj pa zelis odvzeti to pravico zrtvam vojne in generaliziras celotno populacijo muslimanov glede na psihopatske izpade par procentov
Se bom še enkrat citiral, ker ne znaš brati.
Vsak ne-slovenec ima lahko pravice, samo domačin ne.
Zakaj mi želiš odvzeti pravico do življenja v varnem okolju, ker "oh mah patriarchy refugeeeeeeeeeeees"
torej imajo samo slovenci clovekove pravice? priznam, da ne poznam na pamet vseh clovekovih pravic, do tega zakljucka sem prisel na podlagi tvojih objav
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dice7 ()
zakaj pa zelis odvzeti to pravico zrtvam vojne
Žrtve vojne ste levaki zajebali, ker ste pol leta lagali da so vsi ki derejo v EU begunci iz Sirije. Potem se je izkazalo da jih večina to ni, ampak so neizobraženi ekonomski migranti iz vsepovsod. Zaradi absolutistične levičarske propagande, zdaj ljudje odgovarjajo s kontra absolutizmom.
odgovarjate z nasiljem ker ste pac nasilnezi. migrante se po tem ko se po uradnem postopku (ne po slotek postopku) ugotovi da niso begunci se jih odstrani. zakaj tega drzave ne prakticirajo pa ni moja krivda
jype ::
morbo> Žrtve vojne ste levaki zajebali, ker ste pol leta lagali da so vsi ki derejo v EU begunci iz Sirije.
Nice try, fašistek.
V resnici ste fašisti edini, ki ste trdili, da v EU derejo begunci iz Sirije.
Nice try, fašistek.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: AC_DC ()
Sijamska bojna ribica zagleda ogledalo.
migrante se po tem ko se po uradnem postopku (ne po slotek postopku) ugotovi da niso begunci se jih odstrani. zakaj tega drzave ne prakticirajo pa ni moja krivda
Anarho-levaki in marksisti ki napadajo policijo, ker ta opravlja svoje delo, so kaj...??
Strategija anarho-levakov: Ko ni več izhoda, laži dvakrat močneje!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: morbo ()
torej imajo samo slovenci clovekove pravice? priznam, da ne poznam na pamet vseh clovekovih pravic, do tega zakljucka sem prisel na podlagi tvojih objav
Ne znaš niti pravilno zaključiti. No, saj vem da logic ni glih SJW dobra stran.
Torej začnimo:
S tem, ko ti meni vsiljuješ te tvoje "chosen ones refugees", mi krišiš pravico do varnosti.
Razumeš ?
Če jaz rečem, ne krši mi te pravice, sem kaj ?
Zanimivo, kako jaz kršim pravice do varnosti ljudi, ki imajo domovanja in lastno državo, ko niti stopil nisem na njihovo zemljo, samo pojavili so se pred mojim vhodom naenkrat in so prosili "gospod, mate kozarc vode".
odgovarjate z nasiljem ker ste pac nasilnezi. migrante se po tem ko se po uradnem postopku (ne po slotek postopku) ugotovi da niso begunci se jih odstrani. zakaj tega drzave ne prakticirajo pa ni moja krivda
No, dokaz je na tvoji strani, da se te migrante sproti odstranjuje. Tudi, kam se jih odstranjuje.
Sedaj pa mi še dokaži, zakaj ukrainci niso refugeez.
ne morem verjeti da sem te nekaj postov nazaj se dejansko resno jemal
S tem ko se ne strinjaš z mano si nasilen do mene in nasilnežev in fašistov ne maramo. Stop mansplaining !
Zgodovina sprememb…
odgovarjate z nasiljem ker ste pac nasilnezi. migrante se po tem ko se po uradnem postopku (ne po slotek postopku) ugotovi da niso begunci se jih odstrani. zakaj tega drzave ne prakticirajo pa ni moja krivdaNo, dokaz je na tvoji strani, da se te migrante sproti odstranjuje. Tudi, kam se jih odstranjuje.
dokazati morem da ne vem zakaj jih ne odstranjujejo?
odgovarjate z nasiljem ker ste pac nasilnezi. migrante se po tem ko se po uradnem postopku (ne po slotek postopku) ugotovi da niso begunci se jih odstrani. zakaj tega drzave ne prakticirajo pa ni moja krivdaNo, dokaz je na tvoji strani, da se te migrante sproti odstranjuje. Tudi, kam se jih odstranjuje.
dokazati morem da ne vem zakaj jih ne odstranjujejo?
Dokaži, da jih odstranjujejo. 60 odstotkov jih je migrantov. To je približno 600.000 ljudi. Kje so, kdaj jih mislijo vrniti, kdo plača za njihovo nastanitev
ahubar, priporocan ponoven obisk v osnovno solo, povdarek na slovenscino prvi razred al kje ze ucijo brati. za stvari ki jih nikoli nisem trdil mi ni treba prilagati dokazov
lahk ti pa vseeno prilimam link
http://time.com/4286839/turkey-refugees...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dice7 ()
ahubar, priporocan ponoven obisk v osnovno solo, povdarek na slovenscino prvi razred al kje ze ucijo brati. za stvari ki jih nikoli nisem trdil mi ni treba prilagati dokazov
45 od 400.000
Dobro ti gre matematika, priporočam da dokončaš osnovno šolo
nikjer nisem podal nobene konkretne stevilke ali trditve. ampak ti kar lepo trolaj dalje, mogoce ti bo se kdo poleg mene namenil kaj pozornosti.
matijadmin ::
krneki0001 je izjavil:
matijadmin je izjavil:
Zahodne norme, kaj je že to? A nune morajo potlej v javnosti tudi hoditi odkrite? Pa pankerji in gothi si ne smejo barvati lase v ekstravagantne barve in obraz z vsem živim?
Pokaži mi nuno z zakritim obrazom. Fucking marksitični relativisti.
Če že, moramo enforsati naše temeljne norme skupnega imenovalca (tudi z organi represije, čemur nikdar nisem nasprotoval) in nikakor bluziti o nekompatibilnosti religij ali kultur, ker to so šele relativistične bučke tistih, ki zagovarjajo svoj subjektiven prav, svojo (z mano nič manj nekompatibilno) vero. Prav zato ne smemo iskati v tradiciji nobenih izgovorov za slabe običaje in sekanje po drugače misleči raje. Nobena vera NE sme biti privilegirana in to so temeljne evropske vrednote, ki so k sreči našle pot tudi v našo ustavo.
Na papirju je že vse in prav, kaj pa v realnem življenju, kjer imata tako islam kot cerkev še vedno preveč vpliva. Ta vpliv je potrebno zmanjšati.
In ja, če se starši že pri triletniku zmenijo, s kom se bo poročil, potem to ni kompatibilno z našimi normami.
A) To ni Islam, pač pa običaj (ki izvira iz nekega kulturnega okolja).
B) Ne gre za kompatibilnost, pač pa nepogojevanje človekovih pravic s čimerkoli. Saj ni problem, kdor ima status naj pride, kriminal pa bomo še vseeno preganjali in to v enaki meri. Je pa to problem, ker bi potem za nestrpneže postali kriminal že mrki pogledi, nehigiena in lakota.
Vrnite nam techno!
To ni Islam, pač pa običaj (ki izvira iz nekega kulturnega okolja).
Islam je kulturno okolje, numbnuts.
Ne gre za kompatibilnost, pač pa nepogojevanje človekovih pravic s čimerkoli. Saj ni problem, kdor ima status naj pride, kriminal pa bomo še vseeno preganjali in to v enaki meri. Je pa to problem, ker bi potem za nestrpneže postali kriminal že mrki pogledi, nehigiena in lakota.
Tako kot po preostalih Islamskih getih, kjer policija ne upa uveljavljati zakonov - zaradi nasilnih muslimanov in libtardov?
Heavy ::
Ena od osnovnih človekovih pravic je življenje v varnem okolju.
Težka je vojna v Grčiji, Makedoniji, Romuniji, Albaniji,... Ni lepše svobode kot v državah kjer so visoke socialne pomoči.
#TeamFelix
nikjer nisem podal nobene konkretne stevilke ali trditve. ampak ti kar lepo trolaj dalje, mogoce ti bo se kdo poleg mene namenil kaj pozornosti.
Trditev je
migrante se po tem ko se po uradnem postopku (ne po slotek postopku) ugotovi da niso begunci se jih odstrani.
Da številke niso tvoja jača strana smo ugotovili. Zakaj ne podajaš številk pa je jasno, ker bi potrdile da se motiš, kar je skrajno neugodno za FDV-jevce
zakaj ponovno jemljes moje prispevke izven konteksta? zakaj nisi citiral vsega kar sem napisal
A) To ni Islam, pač pa običaj (ki izvira iz nekega kulturnega okolja).
To ni krščanstvo, pač pa običaj (ki izvira iz nekega kulturnega okolja).
Do you get it ?
zakaj ponovno jemljes moje prispevke izven konteksta? zakaj nisi citiral vsega kar sem napisal
Kaj sem izpustil, to da smo kar privzeto nasilneži, ker hočem mojo pravico do varnosti ?
Ja, samo slovenec ne sme biti varen v lastnem domu, ker je nacelj, že po defaultu. Ker živi v evropi in v evropi so bili nacisti !
Zgodovina sprememb…
Ahubar> To ni krščanstvo, pač pa običaj (ki izvira iz nekega kulturnega okolja).
Ti trdiš drugače. Pa vsi ostali fašisti tudi.
Mi že vemo, da krščanstvo pogosto ni izbira, vi, ki ste bili s krščanstvom kruto posiljeni že kot majhni otroci, pa seveda nimate objektivnega pogleda na te reči.
morbo> Strategija anarho-levakov: Ko ni več izhoda, laži dvakrat močneje!
Lahko se sprenevedaš, ampak resnica je neusmiljeno jasna: Fašisti ste edini, ki ste trdili kaj takega.
Mi že vemo, da krščanstvo pogosto ni izbira, vi, ki ste bili s krščanstvom kruto posiljeni že kot majhni otroci, pa seveda nimate objektivnega pogleda na te reči.
Lahko se sprenevedaš, ampak resnica je neusmiljeno jasna: Fašisti ste edini, ki ste trdili kaj takega.
Zgodovina sprememb…
Grozno, mi tudi vidimo kaj se zgodi takim, ki so z marksizmom kruto posiljeni kot otroci.
Telbanc ::
Ahubar> To ni krščanstvo, pač pa običaj (ki izvira iz nekega kulturnega okolja).
Bolje bit posiljen s krščanstvom, ko da mi ga v tazadnjo tiši kak tvoj Ahmed.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
ZaphodBB> Grozno, mi tudi vidimo kaj se zgodi takim, ki so z marksizmom kruto posiljeni kot otroci.
Dobr so vas opral, ja.
Solidarnost in spoštovanje človekovih pravic je bad, vojna, suženjstvo in nevednost so pa vrednote, za katere se je vredno boriti do smrti!
Dobr so vas opral, ja.
Solidarnost in spoštovanje človekovih pravic je bad, vojna, suženjstvo in nevednost so pa vrednote, za katere se je vredno boriti do smrti!
Zgodovina sprememb…