» »

Begunska kriza v Sloveniji 2016

Begunska kriza v Sloveniji 2016

««
65 / 103
»»

Fritz ::

krneki0001 je izjavil:

In ker imamo v evropi že eno xxxbanstvo, ne rabimo še islamskega. Prvo se moramo še tega, ki ga imamo znebiti.

Treba je vztrajati na sekularni državi in ustavnih ter kulturnih družbenih normah. Kdor verjame v karkoli, ni blema, to lahko aktivno počne doma in v verskih hramih, naj bo veren celo življenje a s tem naj ne utruja druge ljudi, če tega ne želijo. Splav je v nasprotju s tvojim verovanjem - ok, ne počni tega; ženska naj bi bila pokrita - ok, ampak samo, če to sama želi in tako, da se jo lahko identificira; šole kjer so spoli ločeni - ja, če obstajajo takšne zasebne šole z državno priznanim programom etc. etc.

Velja za vse in ne glede na to ali so migracije množične ali pa prihajajo posamično, tako kot v preteklosti. Enaka pravila naj veljajo za vse in se aktivno uveljavljajo.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Telbanc ::

razerznak je izjavil:

#ripAvstrija

Avstrijske volitve so pokazatelj, kaj se lah zgodi, če so ....... na oblasti. Tistih 0,6 procenta je bolj kot ne simbolična vsota volilcev. Rjava srajca je premagal vse. Vzpostavlja se novo ravnotežje, in verjemte mi, da letos novih beguncev ne bo v Avstrijo. , sploh ne kakih velikih številk, ker je situacija taka, da bo Avstrija enostavno emplodirala, ko bo zadeva šla čez rob. Avstrijci pač niso Šwedi, čeprav na začetku kot vidimo zadevo rešujejo z volitvami. Se je pa volilno telo zelo hitro obrnilo na skrajno desno, ane,in vzrok za to je kristalno jasen.

Pridejo še parlamentarne volitve, in lah sam upamo, da se ne bojo politiki v Avstriji igrali z usodo cele Evrope, da bo obveljalo kar sem gor napisal.

Da se beguncev ne jemlje več. Vsaj neko obdobje.

Te volitve bojo seveda vplivale tud na situacijo z begunci pri nas.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

krneki0001 ::

Fritz je izjavil:

Treba je vztrajati na sekularni državi in ustavnih ter kulturnih družbenih normah.

Tukaj nastane problem, ker ne vztrajajo, potem pa še levaki izpodbijajo to, s tem ko nočejo priznati, da imajo migranti tudi dolžnosti. To se je pokazalo že na meji, ko so huliganski levaki bili proti temu da se migrante evidentira in so izsiljevali spuščanje preko meje celih skupin brez identifikacije in preverjanja od kod so prišli.
Če bi res vztrajali, potem nebi bilo problemov, ker bi se migrante že na začetku zasulo tudi z dolžnostmi in bi se jih kar nekaj tudi obrnilo, ker tega niso pripravljeni storiti.

Fritz je izjavil:

Kdor verjame v karkoli, ni blema, to lahko aktivno počne doma in v verskih hramih, naj bo veren celo življenje a s tem naj ne utruja druge ljudi, če tega ne želijo.

Vera se mora v celoti ločit od države in uvede naj se verski davek - torej verniki naj plačajo davek iz katerega bodo plačani "dušni pastirji", elektrika za osvetljevanje in napajanje verskih objektov, stavbno zemljišče, davek na nepremičnine,.... In takoj naj se za vse verske objekte in ostalo zemljo, ki jo imajo v lasti začne plačevat davek na nepremičnine, tako kot morajo to plačevat normalni ljudje.
Ter prepove se vlaganje tujega denarja v verske objekte. Denar lahko sponzorirajo samo domača podjetja in še to samo iz zasluženega dobička (ne more biti sponzor firma, ki negativno posluje, ali ki je dobilo donacijo, ki bi jo potem vložilo v verske objekte).

Fritz je izjavil:

Splav je v nasprotju s tvojim verovanjem - ok, ne počni tega;

Splav je v celoti pravica žensk in se noben nima v to za vtikat, vernik, nevernik, ni nobene razlike. Take bi jaz oglobil za ogromne denarje, da sploh nebi pomislili na oporekanje splavu.

Fritz je izjavil:

ženska naj bi bila pokrita - ok, ampak samo, če to sama želi in tako, da se jo lahko identificira;

S tem se ne strinjam, sploh ne za otroke in ne v šolah. Tam morajo bit deklice odkrite. Sicer pa vemo kako zgleda to "sama želi", še posebaj zato, ker so v podrejenem položaju.
Lahko doma, v javnosti pa mora biti po zahodnih normah oblečena.

Fritz je izjavil:

šole kjer so spoli ločeni - ja, če obstajajo takšne zasebne šole z državno priznanim programom etc. etc.

Izrecno proti temu. Smo enakopravna družba in ne rabimo ločevat šol po spolih.

Fritz je izjavil:

Velja za vse in ne glede na to ali so migracije množične ali pa prihajajo posamično, tako kot v preteklosti. Enaka pravila naj veljajo za vse in se aktivno uveljavljajo.

Ja, samo dopovej to levakom, ki tega še sami ne upoštevajo.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Fritz ()

krneki0001 je izjavil:

S tem se ne strinjam, sploh ne za otroke in ne v šolah. Tam morajo bit deklice odkrite. Sicer pa vemo kako zgleda to "sama želi", še posebaj zato, ker so v podrejenem položaju.
Lahko doma, v javnosti pa mora biti po zahodnih normah oblečena.

Ja, samo dopovej to levakom, ki tega še sami ne upoštevajo.

Zahodne norme, kaj je že to? A nune morajo potlej v javnosti tudi hoditi odkrite? Pa pankerji in gothi si ne smejo barvati lase v ekstravagantne barve in obraz z vsem živim?

Pa levak te je naredil..neargumentirano naredil.
A. Einstein

Matako ::

No, zdaj ko so profesorji v Džermani so se nemudoma spravili na kao vrstnike.

http://www.nw.de/lokal/bielefeld/stiegh...
(članek govori o masovnem napadu mohamedanskih "beguncev" na Jazide v istem azilnem centru, izgleda).

Izgleda, da si kulturno bogatitev predstavljajo drugače. Za njih je multi-kulti lahko le momo-kulti pa čisto nič drugega.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

ZaphodBB ::

Zahodne norme, kaj je že to? A nune morajo potlej v javnosti tudi hoditi odkrite? Pa pankerji in gothi si ne smejo barvati lase v ekstravagantne barve in obraz z vsem živim?

Pokaži mi nuno z zakritim obrazom. Fucking marksitični relativisti.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

ZaphodBB je izjavil:

Pokaži mi nuno z zakritim obrazom. Fucking marksitični relativisti.

Pokaži mi nuno, ki jo njen mož pretepe z nekim bullshit izgovorom, nakar jo lastni foter z užitkom kamenja skupaj s pol vasi.

:D

(jbg primer je tak, ker v tamiroljubni ni nun)

Cinično, a ne toliko kot sam islam.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

dice7 ::

No, sedaj ko smo prisli samo do spoznanja da je bad samo popolnoma zakriti obrazi lahko mirne duse obravnavamo ostale 3/4 islamskega sveta, ki popolnega zakrivanja obraza ne prakticirajo, kot normalne ljudi

dice7 je izjavil:

No, sedaj ko smo prisli samo do spoznanja da je bad samo popolnoma zakriti obrazi lahko mirne duse obravnavamo ostale 3/4 islamskega sveta, ki popolnega zakrivanja obraza ne prakticirajo, kot normalne ljudi

Tvoje relativiziranje je zelo prodorno. Ti si pravi mali Bertrand Russell.

samo opozarjam na vsa ta neskladja

dice7 je izjavil:

samo opozarjam na vsa ta neskladja

Ta neskladja so samo v tvoji glavi, ker vztrajaš na tem, da smo vsi enaki in imamo enake vrednote, potem pa grabiš po slamicah.

Če 25% muslimanov zahteva burke, to še ne pomeni da nadaljnjih 50% muslimanov nima težen po pobijanju apostatov, gejev in rezanju klitorisov ženskam.

A so to tvoji regresivni možgani sposobni sprocesirat?

Cel islam je eno samo neskladje - je en sam velik paradoks v službi zločina.
/\/\.K.

ZaphodBB je izjavil:

Če 25% muslimanov zahteva burke, to še ne pomeni da nadaljnjih 50% muslimanov nima težen po pobijanju apostatov, gejev in rezanju klitorisov ženskam.

seveda, guilty by association pa to

seveda, guilty by association pa to

Če regresivci razmišljate tako, to še ne pomeni, da jaz tudi. Veš nismo vsi taki kot ti. Moje informacije prihajajo od muslimanov samih in niso namišljene v neki postmoderni dialektični blodnji.

in koliko ti je ze grozilo z obglavitvijo? :D in koliko si jih do zdaj prijavil policiji?

dice7 je izjavil:

in koliko ti je ze grozilo z obglavitvijo? :D in koliko si jih do zdaj prijavil policiji?

Stvari, ki so se zgodile meni - ne štejejo. Ker to so anekdote. Stvari, ki se niso zgodile meni - ne štejejo, ker nimam osebnih izkušenj.

Bravo stari. Hvala, ker dokazuješ mojo poanto, da ste marksisti vsi zabiti ko macola... Ups, visokoizobraženi racionalni posamezniki, sem hotel rečt.

Jaz sem svoje verodostojne dokaze za trditev, da je Islam nekompatibilen s humanizmom predstavil že večkrat. Kaj če bi ti sedaj predstavil svoje dokaze za trditev, da 75% muslimanov ni nevarnih? Mimogrede, zanimivo, da sva prišla tako daleč - da si pripravljen priznati 25% - ker do nedavnega je bilo govora o "zanemarljivi manjšini".

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

jaz sem samo posmehovalno trdil, da je 25% nevarnih izkljucno zaradi tega, ker imajo popolnoma zakrit obraz (ker tisti ki niso ful nindza opremi so pa menda druzbeno sprejemljivi, vsaj na pozitivne odzive ljudi na nune). Ce pa ti to enacis z dejansko nevarnostjo, potem pa ne vem no :8)

morbo ::

Fritz je izjavil:

Treba je vztrajati na sekularni državi in ustavnih ter kulturnih družbenih normah. Splav je v nasprotju s tvojim verovanjem - ok, ne počni tega; ženska naj bi bila pokrita - ok, ampak samo, če to sama želi in tako, da se jo lahko identificira;

V teoriji to deluje pri večini verstev. V praksi Muslimani razstrelijo Charlie Hebdo pisarno zaradi karikatur Muhameda, ubijajo pisce in komentarje ki so kritični do Islama in zahtevajo šeriatsko pravo za svoje gete. Ko se bo islamistov nabralo dovolj, bodo tudi dosegli politične spremembe, ki bodo ogrožale sekularno državo.

Fritz je izjavil:

Velja za vse in ne glede na to ali so migracije množične ali pa prihajajo posamično...

Napaka! Množične imigracije povzročajo getoizacijo in ne-integracijo. Migracije delujejo blagodejno edino kadar imaš dovolj služb in življenjskega prostora za migrante. Če tega nimaš sledi kriminal in islamska radikalizacija.

jaz sem samo posmehovalno trdil, da je 25% nevarnih izkljucno zaradi tega, ker imajo popolnoma zakrit obraz (ker tisti ki niso ful nindza opremi so pa menda druzbeno sprejemljivi, vsaj na pozitivne odzive ljudi na nune). Ce pa ti to enacis z dejansko nevarnostjo, potem pa ne vem no

Najprej si izmisliš, da imamo nekaj proti naglavnim rutam. Potem v svoji ignoranci pomešaš burko in ruto. Na koncu si pa pokroviteljski do mene? GG dude. Stay classy.

ti trdis da je miljarda ljudi na svetu nevarna za celotni zahod, jaz sem pa ignoranten. oh boy ..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dice7 ()

dice7 je izjavil:

ti trdis da je miljarda ljudi na svetu nevarna za celotni zahod, jaz sem pa ignoranten. oh boy ..

Ne za zahod ste nevarni bedaki, ki ste sveto prepričani, da boste s ceneno retoriko to miljardo prepričali v sekularizem oz. da ta miljarda samo hlepi po sekularizmu, vendar jih omejujejo "zlobni režimi" - če jih pripeljemo sem, bodo pa kar naenkrat začeli mahati z rdečimi zastavami.

Tako zabit je lahko samo marksist.

Relativiziranje mohamedanstva bo mogoče največji izziv za naše SJWje, kaj so ga kdajkoli srečali... marsikdo mu ne bo kos.

Prvič je problem kako opravičliti idejo, ki je v svojem bistvu zločinska in je vsa njena poanta supremacizem. Ampak ok, s to težavo mislim, da lahko na hitro opravi celo povprečen SJW kadet - se da relativizirati dosti enostavno. Ni pene.

Bolj bo predstavljalo težavo stalen in neusahljiv dotok mohamedanskih rabot, predvsem razstreljevanjih, pokolov in ostalih zločinov, ki se ne bo nehal. Vedno bodo Parizi, Bruslji, Tunizije, IS kalifati s svojimi alohaakbar filmčki... vmes pa Koelni in Švedska. Ne bo se nehalo, nikoli.

Hja, pa furaj relativizem pred takimi kulisami! E, tukaj se bodo ločili profi majstri od amaterjev. ;)
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Ni panike. Islamskim migrantom bomo izstavili brošurice "How to not kill and rape infidels", kjer bodo s sličicami opisane civilizacijske norme Zahoda. Sem prepričan da bo to blagodejno vplivalo na 1400 let nespremenjene islamske kulture in vseživljenjsko indoktrinacijo Ahmeda v medrasi.

Imam v Jalalabadu sicer pravi da je Zahod umazan in skorumpiran, ter džihad nad neverniki dolžnost vsakega muslimana. Ampak ko bo Achmed prišel v EU, kjer za njegovo ne-izobrabo ne bo služb in stanovanj, bo sigurno spremenil mnenje.

/s

Zgodovina sprememb…

• spremenil: morbo ()

ZaphodBB je izjavil:

dice7 je izjavil:

Ne za zahod ste nevarni bedaki, ki ste sveto prepričani, da boste s ceneno retoriko to miljardo prepričali v sekularizem oz. da ta miljarda samo hlepi po sekularizmu, vendar jih omejujejo "zlobni režimi" - če jih pripeljemo sem, bodo pa kar naenkrat začeli mahati z rdečimi zastavami.

Tako zabit je lahko samo marksist.

zakaj bi jih pa morali prepricati, da naj postanejo sekularni? ali si ti tudi eden tistih, ki se ni odslluzil svoje kazni za vse grozote ki jih je storil hitler? ali pa rusi?

Zgodovina sprememb…

Alencica ::

Matako, žal preveč upov polagaš v človeški razum.
Raznih tanj fajon bo na miljone, ko bo treba potočiti solzico in dati šablonsko izjavo a la "ostati močnejši kot kdajkoli in hkrati pokazati, da je toleranca močnejša od nasilja in nestrpnosti" ter da "rasizem nima mesta v evropi" plus še kakšen trending hešteg - #notall_____ in pa #prayfor(ime-kraja-v-evropi), #strongerEU, #notoracism

dice7, sekularna država je civilizacijski napredek. Če se mu hočeš odpovedat lahko namesto avta začneš uporabljat kočijo, juho prenehaš jest z žlico, kolo pa nadomestiš s kakšnim drugim izumom.

Zdaj pa ne pretiravam, ko smo na st (5 let nazaj?) debatiral v pč, o vrednosti civilizacije in ali je nasilje nad kulturo/skupino v plemenski Afriki/BV, če bi jih zasuli s standardom današnje Švice. Kdo ima moral highground, da določa kaj je "dobro" za nekoga?

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Alencica ()

zakaj bi jih pa morali prepricati, da naj postanejo sekularni

Errr, ker drugače bodo metali geje s streh in ženskam rezali klitorise?

? ali si ti tudi eden tistih, ki se ni odslluzil svoje kazni za vse grozote ki jih je storil hitler? ali pa rusi?

Ne, ti si tisti, ki si prepričan, da si na nek način kriv za Arabsko sužensko trgovino. Jaz nimam nič s tem.

maco-maco ::

Kaj?

maco-maco je izjavil:

Zgleda so res preveč verni European Churches Witnessing 'Mass Baptisms' For Migrants.

Uff, tele bi pa ti kar takoj postavil pred zid, a?

Alencica je izjavil:

dice7, sekularna država je civilizacijski napredek. Če se mu hočeš odpovedat lahko namesto avta začneš uporabljat kočijo, juho prenehaš jest z žlico, kolo pa nadomestiš s kakšnim drugim izumom.

mogoce te bo to sokiralo ampak veliko islamskih drzav je sekularnih. razen ce se gremo kregat o semantiki, potem tudi slovenija ni kaj prida sekularna

Zgodovina sprememb…

SimplyMiha ::

Brez skrbi, jih bo papež koj izobčil, ker izstop iz Islama ni mogoč!

Da ja ne bi prizadel čustev Islama...

Zgodovina sprememb…

jype ::

ZaphodBB> Uff, tele bi pa ti kar takoj postavil pred zid, a?

Novo na tržišču! Projektor ZaphodBB 700-HX!

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

To s krstom je variacija na alžirsko "gejevsko poroko" v Španiji. V Nemčiji (in na splošno v EU) lahko na ta način zaobideš zadnje leto zaostrene pogoje za azil in vračanje. Novopečeni kristijani lahko vložijo prošnjo češ, da so kot kristijani življensko ogroženi v Afganistanu, Pakistanu, Bangledešu in ostalih državah kjer so še mesec nazaj veselo ga žurali s svojimi. No saj tehnično gledano je to čisto res, samo še vedno je klasični ahmedanski nateg. Poleg tega Koran dovoljuje, da greš v full stealth mode, če je za džihad. Lahko postaneš Dalaj Lama, če hočeš, če je za džihad.

Ampak saj počasi jih bo folk prečital.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

mogoce te bo to sokiralo ampak veliko islamskih drzav je sekularnih

Seveda in svoboda je zapor in mir je vojna.

Novo na tržišču! Projektor ZaphodBB 700-HX!

Aja? Bom moral iskat tvoje in njegove poste v katerih razlagata, kako je Islam religija miru, Krščanstvo pa klavska ideologija? Res ste zabavni marksisti.

maco-maco ::

ZaphodBB je izjavil:

maco-maco je izjavil:

Zgleda so res preveč verni European Churches Witnessing 'Mass Baptisms' For Migrants.

Uff, tele bi pa ti kar takoj postavil pred zid, a?

Ne, ful sem vesel, da vaši viri potrjujejo, da se jih da spremenit.
Kaj?

Heavy ::

maco-maco je izjavil:

a) Ahmed pride v Germoney in mu grozi deportacija ker je iz varne države
b) Ahmed se krsti in se sklicuje na gotovo smrt če se vrne domov
c) ???
d) Sociala!!!
#TeamFelix

Ne, ful sem vesel, da vaši viri potrjujejo, da se jih da spremenit.

Če bi ne bil ignorant bi vedel, da so tile liki dejansko kul - ker je sedaj na njih razpisana tiralica s strani tamiroljubnih. Ampak to je zate verjetno že preveč. Tebi je važno samo, da lahko malo porelativiziraš.

ZaphodBB je izjavil:

mogoce te bo to sokiralo ampak veliko islamskih drzav je sekularnih

Seveda in svoboda je zapor in mir je vojna.

kdaj bos pa pri nas organiziral kako gibanje za sekularno slovenijo? trenuten vpliv cerkve je kar mocan, depriviligiranje glede na spolno usmerjenost pa to

Zgodovina sprememb…

kdaj bos pa pri nas organiziral kako gibanje za sekularno slovenijo? trenuten vpliv cerkve je kaj mocan, depriviligiranje glede na spolno usmerjenost pa to

Ja res, cerkev ima neverjeten vpliv. A ti je morda prišlo na misel, da ljudje samo protestirajo proti vašemu pranju možganov? A ni zanimivo, da so še komunisti glasovali proti zakonu?

Mimogrede, a moram res še enkrat napisat, da sem osebno glasoval ZA. Čeprav se mi je gnusilo, da s tem leigimiziram vaše politično gibanje.

enakopravnost je res podlo politicno gibanje

/s

Zgodovina sprememb…

Enakopravnost ne, marksizem pa ja.

Veš, ker si ignorant ti bom poskušal razložit. Marksizem se bori, za enakost rezultata - kar ni možno brez nasilja in diskriminacije. Humanizem pa se bori za enake možnosti, ker razume, da smo ljudje v izhodišču neenaki. Ker brez neenakosti individualizem ni možen.

Ampak ti si marksist in ti je itak vseeno, ti samo delaš kar ti rečejo.

morbo je izjavil:

Fritz je izjavil:

Treba je vztrajati na sekularni državi in ustavnih ter kulturnih družbenih normah. Splav je v nasprotju s tvojim verovanjem - ok, ne počni tega; ženska naj bi bila pokrita - ok, ampak samo, če to sama želi in tako, da se jo lahko identificira;

V teoriji to deluje pri večini verstev. V praksi Muslimani razstrelijo Charlie Hebdo pisarno zaradi karikatur Muhameda, ubijajo pisce in komentarje ki so kritični do Islama in zahtevajo šeriatsko pravo za svoje gete. Ko se bo islamistov nabralo dovolj, bodo tudi dosegli politične spremembe, ki bodo ogrožale sekularno državo.

Fritz je izjavil:

Velja za vse in ne glede na to ali so migracije množične ali pa prihajajo posamično...

Napaka! Množične imigracije povzročajo getoizacijo in ne-integracijo. Migracije delujejo blagodejno edino kadar imaš dovolj služb in življenjskega prostora za migrante. Če tega nimaš sledi kriminal in islamska radikalizacija.

Ne muslimani temveč teroristi z islamističnim backgroundom. Verjetno ti ni treba posebej risati, da v Franciji živi več milijonov muslimanov, ki niso zločinci in/ali teroristi. Slaba lastnost demokracije pa zagotovo je dejstvo, da jo večinska populacija fašistov lahko vrže iz tirnic (za spreminjanje ustave običajno potrebuješ 2/3 parlamenta).

Glede migracij imaš samo delno prav. Spet primer Francija - geti so postali res problematični šele z izbruhom gospodarske krize, saj so bili priseljenci nesorazmerno prizadeti zaradi krize. Ni dela, ni prihodnosti in potem ljudje postanejo dovzetni za razne neumnosti. Drži pa, da migracije v države ki že tako ali tako ne morejo zagotavljati normalne stopnje zaposlenosti in skrbi za nezaposlene povzročajo anomalije, to include kriminal in islamistično radikalizacijo.
A. Einstein

Glede migracij imaš samo delno prav. Spet primer Francija - geti so postali res problematični šele z izbruhom gospodarske krize, saj so bili priseljenci nesorazmerno prizadeti zaradi krize. Ni dela, ni prihodnosti in potem ljudje postanejo dovzetni za razne neumnosti. Drži pa, da migracije v države ki že tako ali tako ne morejo zagotavljati normalne stopnje zaposlenosti in skrbi za nezaposlene povzročajo anomalije, to include kriminal in islamistično radikalizacijo.

Aha, torej prej so 30 let poslušali wahabitsko sranje. Ko je užgala recesija so pa rekli ALAHU AKBAR! - res moramo narediti to deželo muslimansko?

Epic.

ZaphodBB je izjavil:

jaz sem samo posmehovalno trdil, da je 25% nevarnih izkljucno zaradi tega, ker imajo popolnoma zakrit obraz (ker tisti ki niso ful nindza opremi so pa menda druzbeno sprejemljivi, vsaj na pozitivne odzive ljudi na nune). Ce pa ti to enacis z dejansko nevarnostjo, potem pa ne vem no

Najprej si izmisliš, da imamo nekaj proti naglavnim rutam. Potem v svoji ignoranci pomešaš burko in ruto. Na koncu si pa pokroviteljski do mene? GG dude. Stay classy.

Burko si kar sam privlekel, ker sem izrecno napisal, da mora obstajati možnost identifikacije osebe - vse skupaj pa se v večji meri navezuje na video posnetek zblojene muslimanke, ki je precej zavita a ima viden obraz. Po mojem mnenju je to njena pravica, tako kot je to pravica nune.
A. Einstein

Ne vem, ampak "banlieue" je v francoščini postal sinonim za pizdarije že od začetka masovnega priseljevanja. Že desetletja.

Ahmedizacija celih sosesk (in mest) v Franciji ni nov pojav niti pod razno.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Burko si kar sam privlekel, ker sem izrecno napisal, da mora obstajati možnost identifikacije osebe - vse skupaj pa se v večji meri navezuje na video posnetek zblojene muslimanke, ki je precej zavita a ima viden obraz. Po mojem mnenju je to njena pravica, tako kot je to pravica nune.

Jaz sem odgovarjal dice-u, razen če si sockpuppet?

ZaphodBB je izjavil:

Jaz sem odgovarjal dice-u, razen če si sockpuppet?

Nope..si se kar name spravil nekaj postov nazaj z enako insinuacijo.
A. Einstein

ZaphodBB je izjavil:

Enakopravnost ne, marksizem pa ja.

ah, vcasih so bili zidi krivi za probleme okolice, danes so pa muslimani in marksisti

dice7 je izjavil:

mogoce te bo to sokiralo ampak veliko islamskih drzav je sekularnih.

Ne, veliko islamskih držav je vojaških diktatur. Ostale so teokratske diktature.

Matako je izjavil:

Ne vem, ampak "banlieue" je v francoščini postal sinonim za pizdarije že od začetka masovnega priseljevanja. Že desetletja.

Ahmedizacija celih sosesk (in mest) v Franciji ni nov pojav niti pod razno.

Ne tudi sinonim za terorizem, ki je precej svež pojav.
http://riotsfrance.ssrc.org/Cesari/
A. Einstein

Nope..si se kar name spravil nekaj postov nazaj z enako insinuacijo.

Citat prosim, ker jaz ga ne najdem.

ah, vcasih so bili zidi krivi za probleme okolice, danes so pa muslimani in marksisti

Ne muslimani in marksisti ste od nekdaj krivi za probleme okolice.

Ne tudi sinonim za terorizem, ki je precej svež pojav.
http://riotsfrance.ssrc.org/Cesari/

Kako potem, da je večina teroristov izobraženih in premožnih?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()
««
65 / 103
»»