Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2016
Begunska kriza v Sloveniji 2016

maco-maco ::
Povabi jih v svoj dom in jih nahrani.
Sem jih, pa ne dobijo vize. Itak pa sem jim mislil odstopiti starejšo hišo, ki stoji 10km JV od Spodnjih Butal, a mi vaška straža ne dovoli.
Kaj?

ZbitaGrinta ::
Sem jih, pa ne dobijo vize. Itak pa sem jim mislil odstopiti starejšo hišo, ki stoji 10km JV od Spodnjih Butal, a mi vaška straža ne dovoli.
bolj se potrudi da boš imel v svoji hiši novo družinico z BV si borec ali nisi?????????
Živa resnica:https://www.rt.com/usa/339768-us-marines-aircraft-aging/

ZaphodBB ::
Vi ste pa že pri takem malem % prišlekov tako posrani in paranoični.
Opozrajamo kaj nam sledi, ampak eni hočete vse probat na lastni koži.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

_dice7 ::
A to sovražiš slovence, da njim nisi hotel podariti te hiše? Morda te okoličani ne marajo, ker vidijo kao si poln sovraštva? Potem je jasno, zakaj bi rad da grejo navzgor davki in kriminal v naši deželi. Iz istega vzroka si želiš islamizacije, konec koncev so tudi ženske slovenka in posledično jim nisi ravno naklonjen. Obrezane, pokrite, nepismene, pretepane... kater sovražnik žensk si ne bi želel tega?

matijadmin ::
Na podlagi česa? Kilavo argumentiranih implikacij? Sami populizmi, nič več kot to.
Vrnite nam techno!

_dice7 ::
matijadmin je izjavil:
Na podlagi česa? Kilavo argumentiranih implikacij? Sami populizmi, nič več kot to.
Si morda zadnje pol leta spremljal novice izključno na POP TV, kjer pravijo da so glavni problem naciji ki konstantno silijo nedolžne kebabe v spontano eksplodiranje?

fantasycamp ::

fantasycamp je izjavil:
ti nimaš srajce za podarit, tukaj pa lažeš da bi se dobro počutil...
Turki so nam cerkev požgali, pa sedaj odpustke na internetu iščem. Preveč grešim, pa moram nekako to popravit.
Drugače pa ja, trolam, nimam hiše 10km JV od Spodnjih Butal. A ni bilo to očitno?
Kaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: maco-maco ()

Kilavo argumentirane implikacije so vsakodnevna praksa katero SJW-ji na vsak način poskušate prikriti. Tiščanje glave v pesek ničesar drugega ne rešuje kot tega, da ne veš kaj prihaja.
Da se razumeva, ničesar si ne želim bolj kot tega, da sem samo paranoičen ksenofob. Čez 15 let bom lažje prenašal posmehovanje, češ kakšen debil sem bil kot pa gledal Evropo v vojni.

krneki0001 ::
Evropa bo v vojni. Prej kot v petih letih.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: matijadmin ()

Samo a bo res zaradi recimo 5mio (1% EU-ja) prišlekov, ali je bilo že prej opaziti trende, ki vodijo v vojno. Če mene vprašaš, bodo prišleki le malce pohitrili zadeve.
Kaj?

Samo a bo res zaradi recimo 5mio (1% EU-ja) prišlekov, ali je bilo že prej opaziti trende, ki vodijo v vojno. Če mene vprašaš, bodo prišleki le malce pohitrili zadeve.
Saj se ne bo začelo povsod naenkrat. Islam je samo en od faktorjev. Drugi precej velik faktor je totalni razkorak vodstvenih struktur in inštitucij z realnostjo. Tretji pa parcialni interesi držav na obrobju EU. Vse to povzroča trenja, ki postajajo nevdržna.

Saj se ne bo začelo povsod naenkrat. Islam je samo en od faktorjev. Drugi precej velik faktor je totalni razkorak vodstvenih struktur in inštitucij z realnostjo. Tretji pa parcialni interesi držav na obrobju EU. Vse to povzroča trenja, ki postajajo nevdržna.
Točno tako.

Ja. Povno je problemov in nesoglasij. Večina ljudi opazi, da nekaj ni v redu. Da smo zašli oz. ne vemo kako naprej. Zato pa mi ni jasno, zakaj se tolk obešate na prišleke. Bo vsaj malo prej konec negotovosti.
Kakorkoli, petek trinajsti je danes, zato lahko malo grešimo. Kljub slabemu vremenu se mi bo prileglo. Mrzlo pivo me čaka.
Kaj?

Zato pa mi ni jasno, zakaj se tolk obešate na prišleke. Bo vsaj malo prej konec negotovosti.
Obešamo se na dve stvari. Islam, ki je fucking nuts in na to, da naše inštitucije ničesar ne počnejo glede ilegalnih ekonomskih migrantov.
Ljudi katerim se zavrne azil se ne deportira. Poleg tega se v Evropo spušča preveč mladih samskih moških. Švedska ima slabše razmerje med spoloma pri mladih kot Kitajska. In Kitajska krepi svojo vojsko, ker se zaveda da takšno neravnovesje lahko pripelje do državljanske vojne.
Begunci nikogar ne motijo (ja imaš par izjemnih čudakov, ampak teh je res peščica - sam v živo nisem srečal še nikogar). Ilegalni islamski ekonomski migranti, pa lahko predstavljajo ključni faktor destabilizacije.
BTW v tem trenutku je jasno, da v Sloveniji ne bomo imeli vojne z muslimani, ki bi želeli ustanoviti oz. se prdružiti kalifatu. Bomo pa očitno nadaljevali tam kjer smo končali leta '45.
Jype in drugi anti-faji (glej Kordiša) so že čisto narajcani, da "počistijo nazadnjaške zarukane hribovce, ki ne razumejo kako izgleda državljan Evrope 21 stoletja".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()

morbo ::
.... zakaj se tolk obešate na prišleke. Bo vsaj malo prej konec negotovosti.
Kakorkoli, petek trinajsti je danes, zato lahko malo grešimo. Kljub slabemu vremenu se mi bo prileglo. Mrzlo pivo me čaka.
Mrzlo pivo je počasna smrt. Zakaj se raje ne špikneš v žilo z overdoze? Bo vsaj malo prej konec negotovosti.

Martin Krpan ::

Social justice rešitev: empowered feministke nudijo posteljne usluge depriviligiranim minority Achmedom.
Izkazalo se bo, da glasne kot so... niso tako zelo številne, da bi znatno "pointegrirale" ogromno populacijo novoprispelih samskih moških.
Težava je, da je to dejanski problem, ki se ga ne rešuje zaradi politične korektnosti. Najebejo pa točno tisti, ki naj bi jih ta korektnost zaščitila. Druga napaka, ki jo delajo SJWji je, da preveč sklepajo po sebi. Mislijo si "hej, če lahko jaz ne seksam in raje preberem dobro knjigo ali udarim s kolegi debato o moralni relativistiki... gotovo bodo z užitkom počeli to tudi oni. Fiki fiki je passe". A-a, to je _multi_ kulti. Oni ne vidijo te stvari tako.
Če že niso številne so pa lahko zelo marljive.
Kad se mora nije težko bi rekli naši ex-bratje.
Lisa Sparksrimer @ Wikipedia .
Saj ni teba da vsaka da 919-im vsak dan , 10% tega bo dovolj , superman jurček pa ne dvomim da bo rekord presegel najmanj za 500 %!

On bo takorekoč 5 x udarnik , Alija Sirotanović v sexualnem zadovoljevanju Achnedov.

razerznak ::
Martin Krpan je izjavil:
Social justice rešitev: empowered feministke nudijo posteljne usluge depriviligiranim minority Achmedom.
Če pa ne bodo sfolgale bo pa še jurček vskočil na pomoč !![]()
ne samo jurček tud matijček adminski pa še nekateri
vesoljec nacist fojb
#trump2016
ups https://www.rt.com/usa/339768-us-marines-aircraft-aging/
#trump2016
ups https://www.rt.com/usa/339768-us-marines-aircraft-aging/

Večina od vas pičke še vidla ni. Konkurenca se vam sicer veča, samo če ste do sedaj zdržali, boste pa še naprej. Drugače pa je rešitev za prišleke napredna družba, ki omogoča istospolnost. To je dobro tudi za vas. Če ne drugega, se ne bodo množili, tako da vam ne bo treba plačevat za socialo.
Saj boš tudi ti vskočil a ne ?!
Saj poznaš tisto "Put your šupak where your mouth is" ????

ZbitaGrinta je izjavil:
na norveškem je migrant posilil odrslega moškega in potem je bil ta migrant deportiran in Norvežanu je bilo žaL, da so ga deportirali
no zdaj pa vprašanje zate DICE7
če bi migrant poslil tebe ali bi se zavzel za jega da ga ne deportirajo ali bi bil zato da ga kaznujejo in cleo deportirajo????
se zahvaljujem za odgovor
Vpil bi "še , še , še" !

fantasycamp je izjavil:
ti nimaš srajce za podarit, tukaj pa lažeš da bi se dobro počutil...
Turki so nam cerkev požgali, pa sedaj odpustke na internetu iščem. Preveč grešim, pa moram nekako to popravit.
Drugače pa ja, trolam, nimam hiše 10km JV od Spodnjih Butal. A ni bilo to očitno?
Seveda nimaš hiše , ker če bi jo imel jo ne bi ponujal!
Razgovaraju Mujo i Haso .
- Mujo kad bi im'o pet auta, bi li mi dao jedan?
- Bi', sto da ne?
- A kad bi im'o tri kuce bi li mi dao jednu?
- Ih, odma'!
- A kad bi imao dva kila rakiju, da l' bi mi dao kilo?
- Jok, boga mi!
- Zasto?
- Zato sto tol'ko i imam!

ZaphodBB, samo še vedno pišeš, kot bi bili muslimani krivi za splošno razpoloženje na svetu. Javni dolg, prevelik javni sektor, korupcija, pretirana birokracija, nacionalne težnje in interesi, merjenje kurcev in bojnih konic, nesprejemanje odgovornosti, sodobno suženjstvo, kriza identitete, .....
Vsaj nebivedu-ja boste imeli na svoji strani :)
Liberalizem bi lahko bil ''zmagovalni'' pri krizi EU-ja. So seveda še druge možnosti, samo se mi zdi, bi lahko bile bolj nasilne narave.
Sicer večkrat pomislim na speedball, ampak tisti časi so minili. Poleg tega, imam očitno še preveč dela, pa umreti si tudi še ne želim.
Sem v bistvu že odgovoril. ''Mene rajca vaša neumnost. Fukal bi vas, debile. ''
Si pa očitno ugotovil, da sem tvoja edina možnost, da se znebiš devištva. Vazelin ti bo podaril Matako.
AnS, a ti si čefur al kwa! Čefurji raus?
BTW v tem trenutku je jasno, da v Sloveniji ne bomo imeli vojne z muslimani, ki bi želeli ustanoviti oz. se prdružiti kalifatu. Bomo pa očitno nadaljevali tam kjer smo končali leta '45.
Jype in drugi anti-faji (glej Kordiša) so že čisto narajcani, da "počistijo nazadnjaške zarukane hribovce, ki ne razumejo kako izgleda državljan Evrope 21 stoletja".
Liberalizem bi lahko bil ''zmagovalni'' pri krizi EU-ja. So seveda še druge možnosti, samo se mi zdi, bi lahko bile bolj nasilne narave.
Mrzlo pivo je počasna smrt. Zakaj se raje ne špikneš v žilo z overdoze? Bo vsaj malo prej konec negotovosti.
Sicer večkrat pomislim na speedball, ampak tisti časi so minili. Poleg tega, imam očitno še preveč dela, pa umreti si tudi še ne želim.
Saj poznaš tisto "Put your šupak where your mouth is" ????:))
Si pa očitno ugotovil, da sem tvoja edina možnost, da se znebiš devištva. Vazelin ti bo podaril Matako.
- Bi', sto da ne?
- Ih, odma'!
- Jok, boga mi!
- Zasto?
Kaj?

Karaya 52 ::
So pa nekateri azilanti očitno nabasali na rudnik zlata oziroma na avstrijsko socialno državo. 5100€ mesečno dobijo. Zakaj? Zato ker so. Ker obstajajo. Upam da naši prijatelji Avstrijci uvedejo kupone za hrano in ukinejo te pomoči v denarju, sicer se jim bodo dogajale situacije, ko azilanti iz Iraka za počitnice hodijo v Irak. To sem že objavil pa se je postu zgodil fašizem.
https://www.wochenblick.at/steyr-asyl-f...

jype ::
maco-maco> In koliko dobite gastarbajterji v Švici?
Na lepe oči nč, po enem letu rednega dela pa tam okol 2500 ojro na mesec.
Gary Stevenson je sicer staro arabsko ime: http://www.bbc.com/news/uk-scotland-gla...
Gary Stevenson je sicer staro arabsko ime: http://www.bbc.com/news/uk-scotland-gla...

ZaphodBB, samo še vedno pišeš, kot bi bili muslimani krivi za splošno razpoloženje na svetu. Javni dolg, prevelik javni sektor, korupcija, pretirana birokracija, nacionalne težnje in interesi, merjenje kurcev in bojnih konic, nesprejemanje odgovornosti, sodobno suženjstvo, kriza identitete, .....
Tam kjer se jih pojavi večja količina so kazalci še slabši kot če imaš samo FDVjevce...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()

Meni da žena samo 300€. Bo treba bratranca poklicat, da mi za leto zrihta službo.
Gary Stevenson je sicer staro arabsko ime
Ker dailyshitstormer nima jajc, da bi se oglasil z lastnega IP-ja, lahko komentiram jaz. To si je dal ziher ime spremenit, v resnici pa ima preveč pigmenta?
Tam kjer se jih pojavi večja količina so kazalci še slabši kot če imaš samo FDVjevce...A židi pridejo šele kasneje na vrsto :) Še dobro, da sem inženir. Se mi res ne da že sedaj aktivno sodelovat.
grezncaGreznico boš moral kmalu zamenjati za MČN, edino če imaš nepretočno, to ne bo potrebno.
Kaj?

A židi pridejo šele kasneje na vrsto :) Še dobro, da sem inženir. Se mi res ne da že sedaj aktivno sodelovat.
Antisemitizem je vaše področje. Muslimani pravijo, da bo vsako drevo reklo "za menoj se skriva žid, ubij ga". Če bo pa kakšno onemelo, bo pa levičarski aktivist pokazal kam naj se obrnejo.

Tam kjer se jih pojavi večja količina so kazalci še slabši kot če imaš samo FDVjevce...A židi pridejo šele kasneje na vrsto :) Še dobro, da sem inženir. Se mi res ne da že sedaj aktivno sodelovat.
Funny..

Judje so že na vrsti. Predvsem zaradi islamcev.
Jewish Emigration from France Expected to Rise Again Amidst Islamic Anti-Semitism
Jews leave France in record numbers

Ne vem če on tako piše, kot si ti razumel.
Mislim, da je on hotel povedat, da bodo muslimani (oziroma prišleki) samo povod, da se bo mašinerija zalaufala, krivec pa ni samo en.
Ne pričakuj, da bo razumel.
Dokler ne bo Vesna Vuk Godina tega povedala na RTVSlo.

Kreten, poudarjaš muslimane, ostalo ti je pa megla. Pa naj ti bo, to je tema o beguncih. Imaš prav, za ostalo so druge teme. Ko bo na nova24 bom šele verjel.
Židinje so pa moja stvar, ja. Zaradi ene imam kljub starosti nočne ejakujacije. Po fotrovi strani iz Poljske, drugač pa celo nekaj iz muslim krajev.
Tal Ben Ari "Tula"
Playing For Change
Skor bol fukiš od moje žene.
Židinje so pa moja stvar, ja. Zaradi ene imam kljub starosti nočne ejakujacije. Po fotrovi strani iz Poljske, drugač pa celo nekaj iz muslim krajev.
Tal Ben Ari "Tula"
Playing For Change
Skor bol fukiš od moje žene.
Kaj?

Matako ::
No, medtem ko mi razglabljamo o spolnih praksah profesorjev... Nekateri Maročani veselo izkoriščajo novo (analno) luknjo v zakonu:
http://www.ansamed.info/ansamed/en/news...
Namreč, ker je homoseksualnost v Maroku kazensko preganjana, bodo istospolni partnerji verjetno skoraj avtomatično dobili azil, ko se pojavijo na španskem ozemlju. Ko je to potrjeno, se vesela golobčka razideta, relativistično ugotovita, da so jima sedaj ljubše taharuše in to je to!
Kdo smo mi, da jima oporekamo kredibilnost?
http://www.ansamed.info/ansamed/en/news...
Namreč, ker je homoseksualnost v Maroku kazensko preganjana, bodo istospolni partnerji verjetno skoraj avtomatično dobili azil, ko se pojavijo na španskem ozemlju. Ko je to potrjeno, se vesela golobčka razideta, relativistično ugotovita, da so jima sedaj ljubše taharuše in to je to!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

Kreten, poudarjaš muslimane, ostalo ti je pa megla.
Spet visoko sofisticirani intelektualni argumenti. Da nisi nazi?

chinko ::
V deželi žensk pokritih z rjuho pomojem niti ni tako nenavadno, da se spolno zafrustriran devičnik Ahmed sooča s krizo seksualne identite. Hej, mogoče pa šele v Španiji golobčka ugotovita, da ženska bolj všečno izgleda brez rjuhe, kaj meniš?

V deželi žensk pokritih z rjuho pomojem niti ni tako nenavadno, da se spolno zafrustriran devičnik Ahmed sooča s krizo seksualne identite.
V Islamu obstaja široka sistemska segregacija po spolu. Stiki z nasprotnim spolom so omejeni, izbira partnerja po lastni presoji omejena ali onemogočena, izkazovanje ljubezni v javnosti prepovedano... Ni čudno da takšna primitivna kultura producira spolno zafrustrirane ljudi, ki so prepričani da je ženska lastnina moškega.

ZbitaGrinta ::
levičarske mokre sanje http://www.dailymail.co.uk/news/article...
The last whites of the East End: BBC documentary reveals how cockneys are becoming an endangered species in London borough of Newham after 70,000 immigrants moved in
Cockneys are becoming an endangered species in a London borough after 70,000 immigrants have moved in over the past 15 years, a BBC documentary has revealed.
The white population of Newham is leaving in droves, according to the Last Whites of the East End, which claims 73 per cent of the local population is now made up of ethnic minorities and Black British.
Cockney traditions are dying out in Newham, east London, according to BBC documentary Last Whites of the East End, with families claiming a huge influx of immigrants has killed off the community spirit that was alive in the 1970s
The last whites of the East End: BBC documentary reveals how cockneys are becoming an endangered species in London borough of Newham after 70,000 immigrants moved in
Cockneys are becoming an endangered species in a London borough after 70,000 immigrants have moved in over the past 15 years, a BBC documentary has revealed.
The white population of Newham is leaving in droves, according to the Last Whites of the East End, which claims 73 per cent of the local population is now made up of ethnic minorities and Black British.
Cockney traditions are dying out in Newham, east London, according to BBC documentary Last Whites of the East End, with families claiming a huge influx of immigrants has killed off the community spirit that was alive in the 1970s
Živa resnica:https://www.rt.com/usa/339768-us-marines-aircraft-aging/

Karaya 52 ::
V deželi žensk pokritih z rjuho pomojem niti ni tako nenavadno, da se spolno zafrustriran devičnik Ahmed sooča s krizo seksualne identite.
Zafrustriranost je premila beseda. Gre za terminalno prizadetost nekaterih kultur na skoraj vseh področjih, ne samo na spolnem. Del te prizadetosti je tudi nesposobnost asimiliacije, po drugi strani pa ta atribut zagotavlja prenos prizadetosti na naslednje generacije. Nevarna kombinacija.

Wrop ::
Spet se beli naciji hodujejo nad multikulti.
Naj še oni spejemejo multikulti in k pretepu prinesejo ostro orodje, ne pa da kot največji pusiji stisnejo rep med noge in cela družina pobegne drugam.
Tudi temu egocentriku so vsi odrasli beli nacijski prijatelji pobegnili drugam. Ima pa dobro rešitev -> More muslim in the house.
Levičarska logika pa pravi, da multikulti mora biti, pa magari, če je treba vse belce potamanit.
Years ago people would have a fight with their fists and that would be it. Not anymore. Now people will bring in knives.
Naj še oni spejemejo multikulti in k pretepu prinesejo ostro orodje, ne pa da kot največji pusiji stisnejo rep med noge in cela družina pobegne drugam.
Mr Hussain is a fifth-generation Londoner who said he was pleased to see more Muslims in the area but, at the same time, misses the white friends he knew when he was young.
Speaking on the documentary, he said: 'I do often think if my childhood friends were around right now they would say, "He's more British than us. He's more proud of being an East Ender than us."'
Tudi temu egocentriku so vsi odrasli beli nacijski prijatelji pobegnili drugam. Ima pa dobro rešitev -> More muslim in the house.
Levičarska logika pa pravi, da multikulti mora biti, pa magari, če je treba vse belce potamanit.

Saj poznaš tisto "Put your šupak where your mouth is" ????:))
- Bi', sto da ne?
- Ih, odma'!
- Jok, boga mi!
- Zasto?
Maš mogoče kej proti nam čefurjem ti nacist arijski ?
A nismo dost dobri za take kot si ti ?
Morjo bit dvakrat žgan muzlni , taki te rajcajo , a ??!!!
So pa nekateri azilanti očitno nabasali na rudnik zlata oziroma na avstrijsko socialno državo. 5100€ mesečno dobijo. Zakaj? Zato ker so. Ker obstajajo. Upam da naši prijatelji Avstrijci uvedejo kupone za hrano in ukinejo te pomoči v denarju, sicer se jim bodo dogajale situacije, ko azilanti iz Iraka za počitnice hodijo v Irak. To sem že objavil pa se je postu zgodil fašizem.
Merci , hvala ker si press!

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Martin Krpan ()

matijadmin ::
Vsaj, ko bi bili pismeni ... Ta 5 k EUR pomoč ni sad socialne države, pač pa dejavnosti nevladne globalne organizacije (Rdeči križ). Pa še za enkratno pomoč je šlo.
Vrnite nam techno!

dice7 ::
ZbitaGrinta je izjavil:
levičarske mokre sanje http://www.dailymail.co.uk/news/article...
A te je strah postat minority ker ves kako slabo se ljudje obnasajo do minoritijev?

A te je strah postat minority ker ves kako slabo se ljudje obnasajo do minoritijev?
Sploh levičarji in muslimani...

Maš mogoče kej proti nam čefurjem ti nacist arijski ?
A nismo dost dobri za take kot si ti ?
Morjo bit dvakrat žgan muzlni , taki te rajcajo , a ??!!!
Ma ne, samo malo čudno je, toliko linkov in besed iz yugo držav, s strani klenih, zavednih slovenskih domoljubov. Predniki so bili iz severa in juga, a je očitno zmagala dominantna temna barva. Konec poletja sem praktično črn. Bi rekel, da spadam pod mediteranski tip. Prefereram kavkazijski tip žensk, tako da so tudi gospodične iz rečmo Bližnjega vzhoda zanimive, ja. Bi pa penetriral tudi v kako danko. Mislim Danko.
Kaj?

Utk ::
Kar naj jim dajo čim več pomoči. Jaz sem za 10 jurjev mesečno minimalno. Več dajo, prej bo zmanjkalo, in prej bojo videli hudiča...ti ljudje bojo protestirali malo drugače kot naše družine s 5 otroci.

Telbanc ::
maco-maco> In koliko dobite gastarbajterji v Švici?
Po enem letu dela, prav me zanima kaj ti delaš, če si sploh v Švici, še malo prej si bil na Švedskem....noč in dan pišeš na slo techu.....
Po enem letu mešanja megle boš zdaj za nadalnje mešanje še plačan. Morda dočakaš še UTD, pa greš lepo v penzijo.....jurček teb je sekira padla v
med, seveda če si res tam, če nisi tam, kjer so zbrani vsi taki kot ti.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()

Pr nas je en tip ki je bil leto ali dve v čuzi potem naokrog razlagal , da je bil v afriki.

UN Director Admits: Syrians Not Fleeing Over War, Gulf Countries ‘Haven’t Taken A Single One’
The Director-General of the United Nations Office in Geneva has revealed most of the migrants from Syria are not fleeing persecution or war, and has lashed out at both the United States and the Arab Gulf countries who he claims are not doing enough to accommodate more migrants.