Forum » Mobilne tehnologije » namestitev zaščitne folije, stekla?
namestitev zaščitne folije, stekla?
kumer ::
Dober dan
Ali morda veste če obstaja kakšna naprava, s katero se da namestit zaščito ekrana brez prahu ipd problemov, ki se pojavijo pri namestitvi...
Hvala
LP
Ali morda veste če obstaja kakšna naprava, s katero se da namestit zaščito ekrana brez prahu ipd problemov, ki se pojavijo pri namestitvi...
Hvala
LP
Sprašujem zato ker mi je sodelavec povedal (ne vem ali to drži) da v BB? za 5 eur namestijo zaščito 100% brez ujetega prahu pod zaščito...
Morda to ni res, ne vem. Če pa morda obstaja kakšna naprava, pa me res zanima kako to izgleda, stane.
LP
shinko ::
V BB nameščajo folijo za 3€, steklo pa za 7€. Če z uslugo nisi zadovoljen (npr ujet prah) pač na licu mesta reklamiraš, bojo pač porabili toliko folij, da ti bo ok.
http://storitve.bigbang.si/namestitve-i...
http://storitve.bigbang.si/namestitve-i...
ok, hvala, sem mislil, da uporabljajo kakšno posebno napravo za to opravilo
torej namestijo samo folije ki jih pri njih kupiš
LP
torej namestijo samo folije ki jih pri njih kupiš
LP
HyperGL ::
Ni ravno tako, namestijo tudi folijo, ki jo prineseš s seboj (seveda proti plačilu po ceniku), vendar v tem primeru nimaš možnosti reklamacije, oziroma ne dajejo nobene garancije na storitev. Medtem, pa če kupiš folijo/steklo pri njih, imaš popolno kritje, v primeru, da je s folijo kaj narobe oziroma ni nalepljena pravilno (sam sem doživel kar nekaj zaščitnih stekel z nekakšnimi random črtami po površini).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poškodovanje novega telefona s strani pooblaščenega prodajalca (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13601 (10676) | mat11 |
» | So zaščitna stekla smiselna?Oddelek: Mobilne tehnologije | 13083 (11637) | tomaz- |
» | Zaščitna oprema za Huawei P9 Lite Dual SIMOddelek: Mobilne tehnologije | 1219 (1144) | e-marko |
» | Philips LCD Tv 47pfl6198Oddelek: Zvok in slika | 3051 (2741) | kozorog |