» »

Faks

Faks

abc30 ::

Kmalu se bliža dan, ko se bo iztekel rok za oddajo prijavnic za vpis na fakse.

Osebno se nagibam k vpisu na FDV(tržna komunikacija in odnosi v javnostmi), a imam zaradi vseh stvari, ki sem jih prebral, kar nekaj pomislekov o tej fakulteti. Že razumem, da se nekateri, ki ne vejo kaj bi sami s sabo, vpišejo na ta fax, a kljub temu ne vem, če je vse res tako črno. Tisti, ki na faksu ne delajo nič, tako ali tako odpadejo.

S svojimi točkami v srednji šoli bi se lahko vpisal na večino programov na različnih fakultetah, a me naravoslovje in tehnika ne zanimata preveč. Ob branju forumov me nekako obdaja občutek, da bi s svojimi sposobnosti lahko naredil več.

Zanimajo me pogledi vseh vas na to zadevo.

MasterTade ::

Kaj te pa zanima, oziroma kje misliš da maš potencial
Mors omnia aequat

aerie ::

Študiraj tisto kar te veseli. FDV je v redu faks. Če te veseli trženje poglej še na ekonomski faks. Glede tvojega branja forumov in obdajanja občutkov pa ne vem... mogoče poglej še na filo faks.

abc30 ::

Zanima me marketing, oglaševanje, javno nastopanje, tudi novinarstvo, ki pa se mi zdi študij, iz katerega ne dobiš praktično nič(kot novinar pa se lahko ravno tako zaposliš s katero drugo šolo). Nekako se mi zdijo nekateri programi na FDV in EF zelo podobni, le da sem si FDV tudi ogledal na informativnih (predstavitev me mimogrede ni navdušila). Kljub temu pa mislim, da ta smer združuje to, kar iščem. O filofaksu nisem razmišljal, bom še malo pogledal :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Šola
466362721 (24913) nejc_nejc
»

Primerjava

Oddelek: Loža
211496 (989) SaXsIm
»

Vpis na FDV - izobrazba (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
6317231 (15550) Meizu
»

Diplomska na FDV... (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22583763 (76434) Matako

Več podobnih tem