Forum » Programska oprema » iz lista do elektronskega govora
iz lista do elektronskega govora
Ikspe ::
Nemško knjigo bi rad skeniral v besedilo in potem to besedilo z drugim programom pretvoril v elektronski govor.
Ima že kdo izkušnje s tem?
Mislite da bi elektronski govor razumel tudi nekdo ki jezik sicer zna ampak mu ni materni jezik? Predvidevam da so nemški programi za elektronski govor zaradi večje populacije bolj dodelani kot naši.
Ima že kdo izkušnje s tem?
Mislite da bi elektronski govor razumel tudi nekdo ki jezik sicer zna ampak mu ni materni jezik? Predvidevam da so nemški programi za elektronski govor zaradi večje populacije bolj dodelani kot naši.
dunda ::
Nemški TTS so verjetno res kar v redu ... no, tudi novi Amebisov sistem za slovenščino ni slab: vzorec
https://www.kacnje.eu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dunda ()
Ikspe ::
TTS sem našel. Ne najdem pa nemškega OCR. Tisti OCR ki sem jih pa dajo v PDF. Jaz bi rad da dajo v text, naprimer v word zato ker je vmes tudi nekaj slik ki jih bom moral zbrisat predno dam v TTS.
Ni tako?
Ni tako?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ikspe ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba govora v tekstOddelek: Programska oprema | 8963 (3843) | Laki_ laik |
» | Prepoznavanje govoraOddelek: Programska oprema | 7481 (5106) | Blop |
» | Google želi v dnevne sobe s ChirpomOddelek: Novice / Ostalo | 9929 (7057) | poweroff |
» | program ki bereOddelek: Programska oprema | 3680 (1487) | dunda |
» | Prepoznavanje zvoka in predvajanje MP3 v C++ ali DelphijuOddelek: Programiranje | 2943 (2655) | Thomas |