Forum » Navijanje » Voltaža
Voltaža
Zhupa ::
Imam plato Gigabyte GA60XT-A na kateri lahko voltažo v biosu samo gledam.Zanima pa me če obstaja kakšen način recimo s prestavljanjem jumperjev, da bi jo lahko tudi spreminjal.
Gledu sm že po netu pa nism nč najdu in sm se obrnu na vas k vem da ste vi pravi maherji za te zadeve.
Rabm več FSB-ja k mi celeronka 1.3GHz že počas sux-a
Danke folk
Gledu sm že po netu pa nism nč najdu in sm se obrnu na vas k vem da ste vi pravi maherji za te zadeve.
Rabm več FSB-ja k mi celeronka 1.3GHz že počas sux-a
Danke folk
OwcA ::
Če v navodilih ni ne duha ne sluha o taovrstnem početju, ti preostane samo kakšen Vmod.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Zhupa ::
Jah v navodilih ni ne duha ne sluha o tem.
Me pa zanima če bi se najdu kandidat, ki bi mi naredu Vmod seveda za keš pa na mojo odgovornost, ker jest nimam j..c za to.
Me pa zanima če bi se najdu kandidat, ki bi mi naredu Vmod seveda za keš pa na mojo odgovornost, ker jest nimam j..c za to.
frenk ::
jest bi predlagou da bi na slo-tech lanu profesionalci to delal brezplačno...tko bi tud povečal obisk
schurda ::
Ce boste delali voltmod, potem namesto stalnega upora dajte gor npr. trimer, ki vam bo omogocal spreminjanje napetosti. Zal moram reci, da so gigabytke v tem smislu zelo slabe, saj npr. nekatere omogocajo samo +10% visjo napetost od default. Ne vem pa ce ima katera za spreinjat napetost z jumperji.
Ce se boste odlocali za novo plosco, potem resno razmislite, kaj vam ponuja in kaj od nje hocete. Abitke so res drazje, a potem res dobis nekaj vec.
Ce se boste odlocali za novo plosco, potem resno razmislite, kaj vam ponuja in kaj od nje hocete. Abitke so res drazje, a potem res dobis nekaj vec.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CES 2014: Nvidia Tegra K1 kakor iz vesoljaOddelek: Novice / Procesorji | 13313 (9032) | FlyingBee |
» | Sistem je crknu! kako ga spet obudit???? please help!!!Oddelek: Navijanje | 1103 (875) | krikoman |
» | AMD Duron 1300 Odviti !?Oddelek: Navijanje | 1265 (987) | Daedalus |
» | Game PortOddelek: Strojna oprema | 1004 (889) | VASkO |
» | Operation FlashpointOddelek: Igre | 1313 (1016) | HellGiven2k |