Forum » Pomoč in nasveti » AOMEI klon GPT diska
AOMEI klon GPT diska
He-Man ::
Pozdravljeni,
prijatelju sem naredil klon diska v prenosniku na drugi disk (1TB, GPT na 1TB GPT) in sedaj, z novim diskom, boot ne uspe. Niti, če nastavim na legacy in secure boot off.
Za kloniranje sem uporabil brezplačno orodje AOMEI Backupper Standard.
Ima kdo kakšno izkušnjo s podobnim problemom, kaj bi lahko bilo?
Hvala.
prijatelju sem naredil klon diska v prenosniku na drugi disk (1TB, GPT na 1TB GPT) in sedaj, z novim diskom, boot ne uspe. Niti, če nastavim na legacy in secure boot off.
Za kloniranje sem uporabil brezplačno orodje AOMEI Backupper Standard.
Ima kdo kakšno izkušnjo s podobnim problemom, kaj bi lahko bilo?
Hvala.
solatko ::
Brezplačno orodje AOMEI-a ne zna delat z GPT particijami, moraš vzeti PRO verzijo.
Delo krepa človeka
Hvala za info! Poizkusiti nameravam z Macrium Reflect FREE. Macrium Free bo znal klonirati GPT?
zee ::
Uporabi Clonezillo. Zastonj in dela BP.
Skoda casa se zaj* s piraterijo.
Skoda casa se zaj* s piraterijo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Clonezilla sem slišal, da je komplicirana za rabo.
Macrium Reflect Free ima GPT in UEFI support, super!
AOMEI bi pa lahko kaj javil, ko sem delal klon GPT diska, ne pa, da kaže, kot da ga naredi, potem pa ga ne morem bootat.
Še eno podvprašanje, menite, da je bolje delati klon ali full system image kar iz Windowsev ali bootati iz USB-ja v Windows PE okolje in to opraviti tam? Ali je vseeno?
Hvala!
Macrium Reflect Free ima GPT in UEFI support, super!
AOMEI bi pa lahko kaj javil, ko sem delal klon GPT diska, ne pa, da kaže, kot da ga naredi, potem pa ga ne morem bootat.
Še eno podvprašanje, menite, da je bolje delati klon ali full system image kar iz Windowsev ali bootati iz USB-ja v Windows PE okolje in to opraviti tam? Ali je vseeno?
Hvala!
zee ::
Clonezilla sem slišal, da je komplicirana za rabo.
Sledis navodilom na zaslonu. Nic posebno tezkega ali zapletenega.
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik mi ne zazna novega SSD diska v zunanjem ohišjuOddelek: Strojna oprema | 1453 (892) | Blumper |
» | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 5592 (4598) | gruntfürmich |
» | Program za backup windows sistema z vsemi nastavitvami ter programiOddelek: Pomoč in nasveti | 1879 (1321) | delfinus |
» | Kloniranje HDD -> SSDOddelek: Strojna oprema | 2623 (2059) | solatko |
» | Izdelava kopije/slike diska?Oddelek: Programska oprema | 2684 (2370) | slitkx |