Forum » Loža » pošiljanje tobaka v tujino
pošiljanje tobaka v tujino
Limona ::
kolega hoče da mu pošljem 10 štek cigaretov v anglijo.
plačal bi mi preko paypala.
je to legalo ali imam lahko probleme?
plačal bi mi preko paypala.
je to legalo ali imam lahko probleme?
moj_nick ::
iirc lahko carina ustavi pošiljko in ustrezno obdavči. To velja za vse izdelke podvržene trošarini (alkohol, tobak, gorivo)
110111001001010001010000
pa je to velika šansa da se zgodi? koliko približno bi ga pa obdavčila?
Jaz pri tem ne morem imeti problemov?
Jaz pri tem ne morem imeti problemov?
bastadu ::
Glede na to da misliš pošiljati znotraj EU je IMHO zelo malo verjetno, da bi ti carina pošiljko pregledala ...
matobato ::
hvala za odgovore, se mi je že čudno zdelo da bi to bilo tak u easy ker potem bi to vzi delali
Snus12345 ::
A kdo ve kje bi se dalo dobiti snus- tobak v Sloveniji?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: tomaz- ()
sodnicaN ::
če bo mel kdo probleme jih bo mel on ne ti
plača naj ti v bitcoinih, ti pošlji zadevo v več manjših pošiljkah s fake povratnim naslovom in to je to
on lahko pa tudi trdi da pač ne more odgovarjat za to, kar mu je kar nekdo poslal po pošti
plača naj ti v bitcoinih, ti pošlji zadevo v več manjših pošiljkah s fake povratnim naslovom in to je to
on lahko pa tudi trdi da pač ne more odgovarjat za to, kar mu je kar nekdo poslal po pošti
toplakd ::
Ti imaš pa res same odlične nasvete, skoraj povsod kjer se oglasiš. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: toplakd ()
paraboŁa ::
A kdo ve kje bi se dalo dobiti snus- tobak v Sloveniji?Naroči ga tu http://www.northerner.com/swedish-snus....
ali v kakšni drugi podobni štacuni, boš prišel veliko ceneje skozi.
Furbo ::
99.99%
Torej njihova carina pregleda 99,99% paketov, ki pridejo iz druge članice EU?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
matobeli ::
Najbolje da se stestira, pošlješ pol šteke, če te ocarinijo pač kolega ne sprejme paketa, ko pride nazaj pa ga ne sprejmeš še ti (odvisno ali računajo samo povratno poštnino ali še kaj drugega, oziroma če stroški presegajo vrednost cigaretov), ali pa napišeš napačni povratni naslov.
zgubiš lahko 20€, ampak če ti pa uspe pa hitro "privarčuješ" veliko več. Cigareti so v GB res dragi.
zgubiš lahko 20€, ampak če ti pa uspe pa hitro "privarčuješ" veliko več. Cigareti so v GB res dragi.
shadeX ::
En kolega, strastni kadilec je dobil začasno delo v Angliji (pol leta). Ko je videl kako so cigareti tam dragi, se je kar ustavil kaditi
Ales ::
En kolega, strastni kadilec je dobil začasno delo v Angliji (pol leta). Ko je videl kako so cigareti tam dragi, se je kar ustavil kaditi
Še najpametnejša rešitev problema.
Sicer pa, prvo, kar bi jaz naredil je, da bi pogledal zakone o tem, kako oz. koliko poslati, da ne bo carinskih težav.
Čisto vsakega paketa sicer tudi sigurno ne pogledajo, 10 štek pa... Ne vem, jaz ne bi šel na tako velike količine naenkrat. Niti ne bi redno pošiljal isto količino na isti naslov. Pa prej preko kurirske službe, kot preko običajne pošte.
sodnicaN ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iqos izkušnjeOddelek: Loža | 60922 (1698) | Valentino |
» | Prenehanje kajenja - Nasveti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17608 (13819) | satfinder |
» | Tobak (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 56828 (8970) | Baja |
» | Prepoved prodaje Snusa (fuge)Oddelek: Loža | 17810 (6369) | sodnicaN |
» | Previsoka carinaOddelek: Loža | 1927 (1490) | Perza |