Forum » Izdelava spletišč » odpiranje mape domene
odpiranje mape domene
spletnik14 ::
pozdravljeni spletni poznavalci :).
sem precej nov na tem področju. potreboval bi nekaj informacij oz. kodo za htaccess. namreč, na spletnem gostovanju imam v mapi public_html nekaj map. zdaj pa bi rad, da se spletna stran moje domene prikaže v določeni mapi. ne bi želel redirecta da mi recimo piše www.mojadomena.si/spletnastran ampak da bi mi mapo spletna stran odprla domena www.mojadomena.si. ve kdo kako bi to rešil oziroma kakšna je pravilna koda za htaccess?
lp
sem precej nov na tem področju. potreboval bi nekaj informacij oz. kodo za htaccess. namreč, na spletnem gostovanju imam v mapi public_html nekaj map. zdaj pa bi rad, da se spletna stran moje domene prikaže v določeni mapi. ne bi želel redirecta da mi recimo piše www.mojadomena.si/spletnastran ampak da bi mi mapo spletna stran odprla domena www.mojadomena.si. ve kdo kako bi to rešil oziroma kakšna je pravilna koda za htaccess?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dva http serverja (prot 80) na ist routerOddelek: Izdelava spletišč | 1428 (1007) | Stari89 |
» | Domena in preusmerjanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1213 (889) | bastadu |
» | Zaščita spletne straniOddelek: Omrežja in internet | 2134 (1824) | *ziga* |
» | Težava s hostingomOddelek: Pomoč in nasveti | 950 (875) | dfajt |
» | Težava z mapo "admin" na webserverjuOddelek: Izdelava spletišč | 1045 (897) | Penny |