Forum » Pomoč in nasveti » Zamiki vrstic v Wordu
Zamiki vrstic v Wordu
Skaty ::
Pozdravljeni!
Zanima me kaj je z zamikanjem prve vrstice pri seminarskih nalogah v Wordu.
Na primer, spodnji primer zamakne prvo vrstico čisto vsakega odstavka. A je to v redu? Zdi se mi čudno in nepregledno, če ima odstavek npr. samo eno vrstico ali pa če gre za seznam z alinejami...
Hvala!
Zanima me kaj je z zamikanjem prve vrstice pri seminarskih nalogah v Wordu.
Na primer, spodnji primer zamakne prvo vrstico čisto vsakega odstavka. A je to v redu? Zdi se mi čudno in nepregledno, če ima odstavek npr. samo eno vrstico ali pa če gre za seznam z alinejami...
Naslov 1 TextTextTextTextTextTextTextTextTextTextTextText TextTextTextTextTextTextTextTextTextTextTextTextText TextTextTextTextTextTextTextTextTextTextTextText TextTextTextTextTextTextTextTextTextTextTextTextText TextTextTextTextTextTextTextTextTextTextTextTextText TextTextTextTextTextTextTextTextTextTextTextText Naslov 1.1 TextTextTextTextTextTextTextTextTextTextTextText TextTextTextTextTextTextTextTextTextTextTextTextText TextTextTextTextTextTextTextTextTextTextTextText TextTextTextTextTextTextTextTextTextTextTextTextText TextTextTextTextTextTextTextTextTextTextTextTextText
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Java] Prevajanje in šumniki v ubuntuOddelek: Programiranje | 2474 (2091) | mmaestro |
» | [Java]: replace - slovar v txtOddelek: Programiranje | 1683 (1541) | Spura |
» | jQuery loadOddelek: Izdelava spletišč | 1567 (1484) | MrBrdo |
» | Koda kalkulatorja v MS visual C# 2008?Oddelek: Programiranje | 2969 (2306) | smukC |
» | Kalkulator-problemOddelek: Programiranje | 1335 (1268) | Tutankhamun |