» »

Pomoc Athlon 2000+

Pomoc Athlon 2000+

Loser ::

lp

Imam en problem in upam , da mi ga boste pomagali resiti , torej moja konfiguracija je naslednja
:( Athlon 2000+ , Epox 8k5a2 , 384 DDR 2100 , 60 Gb Seagate Barracuda IV , "Geforce II Mx 400

Torej Comp deluje normalno , problem je v tem da sem probal igrati igrice in ko jo zacnem igrati , katerokoli comp enostavno zablokira in ne pomaga drugega kot reset . Menjaval sem driverje za graficno vendar brez haska .
Nekaj sem tudi probaval v biosu in se mi zdi da je bilo malo boljse da je comp dalje zdrzavl v igri , v glavnem nimam vec idej kaj bi se lahko naredil

:O Klic na pomoc

Vse ideje dobrodosle

Klemenn ::

hm,

pravjo da je kombinacija amd + nvidia prava za WIN 2K (probi fomratirat in win 2k posnet..itd)

ko boš igral kako igrico potipi hladilnik na grafi, procu, čipset

več pa ne bi vedu :\

aja, pa probi menat (recimo dej to grafo ven pa dej kako drugo no, če to ne uspe naredi to z drugimi komponentami)

aja, pa stranico odpri a pojdi potem igrat

:\

Grafo se nisem probal zamenjati , drugo sem ze vse naredil , vendar se se vedno obesa , se kaksna ideja

BTW : proc mi pod obremenitvijo pride do 70st. to je mal velik a ni ???

Sunna ::

precej velik .. kaksen hladilnik pa mas ? ga sploh mas ? :D

tisto s stranico je dobr da probas samo ce se ti tok segreje ne vem koliko bo pomagal.. kaj si pa spreminjal v biosu da ti je dalj ostal v spilih ?

Se opravicujem za zaostale odgovore siht pa to ;((

V glavnem imam titana ventilator , premazan z termalno pasto od titana in pa ploščico , med hladilnikom in pa cpujem

se enkrat sm skinu hladilnik in namazal procesor z pasto pa ni nc boljse se vedno pride do :'( 65st. pod idle je pa 55-59st. Na samem procesorju imas 4 distancnike med cpu in hladilnikom , vendar jst sm jih dal dol .
V glavnem v ohisju imam se en dodaten ventilator , ki piha zrak iz ohisja .

Stranice zaprte !!!

Clemento ::

Ja mislm da je pol pregrevanje krivo....
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik je obsedel hudič (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
507201 (5147) GTX970
»

Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
513660 (3086) DT232
»

Navijanje AMD 2500+ Barton

Oddelek: Navijanje
332988 (2259) c3R4R
»

Kaj pravite na te temperature?