Forum » Strojna oprema » Pomoc Athlon 2000+
Pomoc Athlon 2000+
Loser ::
lp
Imam en problem in upam , da mi ga boste pomagali resiti , torej moja konfiguracija je naslednja
Athlon 2000+ , Epox 8k5a2 , 384 DDR 2100 , 60 Gb Seagate Barracuda IV , "Geforce II Mx 400
Torej Comp deluje normalno , problem je v tem da sem probal igrati igrice in ko jo zacnem igrati , katerokoli comp enostavno zablokira in ne pomaga drugega kot reset . Menjaval sem driverje za graficno vendar brez haska .
Nekaj sem tudi probaval v biosu in se mi zdi da je bilo malo boljse da je comp dalje zdrzavl v igri , v glavnem nimam vec idej kaj bi se lahko naredil
Klic na pomoc
Vse ideje dobrodosle
Imam en problem in upam , da mi ga boste pomagali resiti , torej moja konfiguracija je naslednja
Athlon 2000+ , Epox 8k5a2 , 384 DDR 2100 , 60 Gb Seagate Barracuda IV , "Geforce II Mx 400
Torej Comp deluje normalno , problem je v tem da sem probal igrati igrice in ko jo zacnem igrati , katerokoli comp enostavno zablokira in ne pomaga drugega kot reset . Menjaval sem driverje za graficno vendar brez haska .
Nekaj sem tudi probaval v biosu in se mi zdi da je bilo malo boljse da je comp dalje zdrzavl v igri , v glavnem nimam vec idej kaj bi se lahko naredil
Klic na pomoc
Vse ideje dobrodosle
Klemenn ::
hm,
pravjo da je kombinacija amd + nvidia prava za WIN 2K (probi fomratirat in win 2k posnet..itd)
ko boš igral kako igrico potipi hladilnik na grafi, procu, čipset
več pa ne bi vedu
aja, pa probi menat (recimo dej to grafo ven pa dej kako drugo no, če to ne uspe naredi to z drugimi komponentami)
aja, pa stranico odpri a pojdi potem igrat
pravjo da je kombinacija amd + nvidia prava za WIN 2K (probi fomratirat in win 2k posnet..itd)
ko boš igral kako igrico potipi hladilnik na grafi, procu, čipset
več pa ne bi vedu
aja, pa probi menat (recimo dej to grafo ven pa dej kako drugo no, če to ne uspe naredi to z drugimi komponentami)
aja, pa stranico odpri a pojdi potem igrat
Grafo se nisem probal zamenjati , drugo sem ze vse naredil , vendar se se vedno obesa , se kaksna ideja
BTW : proc mi pod obremenitvijo pride do 70st. to je mal velik a ni ???
BTW : proc mi pod obremenitvijo pride do 70st. to je mal velik a ni ???
Sunna ::
precej velik .. kaksen hladilnik pa mas ? ga sploh mas ?
tisto s stranico je dobr da probas samo ce se ti tok segreje ne vem koliko bo pomagal.. kaj si pa spreminjal v biosu da ti je dalj ostal v spilih ?
tisto s stranico je dobr da probas samo ce se ti tok segreje ne vem koliko bo pomagal.. kaj si pa spreminjal v biosu da ti je dalj ostal v spilih ?
Se opravicujem za zaostale odgovore siht pa to
V glavnem imam titana ventilator , premazan z termalno pasto od titana in pa ploščico , med hladilnikom in pa cpujem
se enkrat sm skinu hladilnik in namazal procesor z pasto pa ni nc boljse se vedno pride do 65st. pod idle je pa 55-59st. Na samem procesorju imas 4 distancnike med cpu in hladilnikom , vendar jst sm jih dal dol .
V glavnem v ohisju imam se en dodaten ventilator , ki piha zrak iz ohisja .
Stranice zaprte !!!
V glavnem imam titana ventilator , premazan z termalno pasto od titana in pa ploščico , med hladilnikom in pa cpujem
se enkrat sm skinu hladilnik in namazal procesor z pasto pa ni nc boljse se vedno pride do 65st. pod idle je pa 55-59st. Na samem procesorju imas 4 distancnike med cpu in hladilnikom , vendar jst sm jih dal dol .
V glavnem v ohisju imam se en dodaten ventilator , ki piha zrak iz ohisja .
Stranice zaprte !!!
Clemento ::
Ja mislm da je pol pregrevanje krivo....
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik je obsedel hudič (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7201 (5147) | GTX970 |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3660 (3086) | DT232 |
» | Navijanje AMD 2500+ BartonOddelek: Navijanje | 2988 (2259) | c3R4R |
» | Kaj pravite na te temperature?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1861 (1094) | mare87 |
» | Vulcano 7+ cooling problemOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1729 (1223) | Fury |