Forum » Hlajenje in modifikacije » MultiKonektor
MultiKonektor
MesniBurek ::
Zivjo!
Kupil sem multi konektor in nevem kam ga prikljucit saj imam vse izhode iz napajalnika za ta konektor zasedene.
Kaj mi je narediti?
Kupil sem multi konektor in nevem kam ga prikljucit saj imam vse izhode iz napajalnika za ta konektor zasedene.
Kaj mi je narediti?
Pudding ::
Jest mam raj sirov burek!
Kva za vraga pa je to multikonektor? A nimas slike? :) Men se zdi da bi morau en tisti izhod iz napajalnika osvobodit, da ga priklopis in potem pac enega od multikonektorjevih konektorjev konektirat tam kjer je bil prej le ta...
Kva za vraga pa je to multikonektor? A nimas slike? :) Men se zdi da bi morau en tisti izhod iz napajalnika osvobodit, da ga priklopis in potem pac enega od multikonektorjevih konektorjev konektirat tam kjer je bil prej le ta...
Law_Enforcer ::
Skoči v trgovino še po Y kabel. Tega vštekaš v napajalnik in imaš potem 2 molex konektorja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za koliko ste odvili mlinček zaradi visokih temperatur.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1443 (949) | gofra |
» | tišanje napajalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2334 (1654) | WinsuckeR |
» | Priklop ventilatorjevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1616 (1287) | steev |
» | vec ventilatorjev na molexOddelek: Strojna oprema | 1135 (1034) | Azrael |
» | glasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2373 (1777) | tigrr |