» »

tiskanje iz 98 na xp ne gre zakaj?

tiskanje iz 98 na xp ne gre zakaj?

matey ::

A je kdo izmed vas že naletel na problem da se iz windowsa 98 se ne da printati na sharan tiskalnik v windowsu XP. In sicer napaka ki jo javi: "koda za dostop ni veljavna" in "tiskalnik bo prešel v stanje offline". Drugače se računalnika normalno vidita si lahko brez problema izmenjujeta datoteke... Windows 98 se lahko printa na Windows 98 se brez problema in Windows XP lahko printa na Windows 98 SE brez problema samo Windows 98 se ne more printati na Windows XP če ima kdo kakšno idejo mi prosim naj javi. Računalnika sta v isti skupini server je NT 4.0.
Zdaj ko sem na pc naložo windows xp pa tiskanje ne dela prej ko sem mel 98 pa je delalo! ZAKAJ?

ime sharanega tiskalnika na windows xp nima presledkov in ima obkljukano podporo z gonilniki za windows 98 SE

Duhec ::

Na WinXp računalniku dodaj vsa imena z gesli userjev, ki dostopajo do Xp računalnika ali tiskalnika.
Poglej s kakšnim uporabniškim imenom se 'logiraš' ali delaš pod Win98se mašino in istega userja vpiši v XP.Pravilno dodeli pravice za dostop do tiskalnika. Restartaj vse mašine.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Virtualizacija Windows 98

Oddelek: Pomoč in nasveti
303390 (2449) krneki0001
»

Ko ne bo več XP...

427744 (6113) Pithlit
»

Kateri Windows naložiti?? (strani: 1 2 )

514346 (3082) reto88
»

WinXP resetiranje&stuff

Oddelek: Operacijski sistemi
191312 (1073) AvAkI
»

Težave z windowsi

7819 (697) AngelOfDeath

Več podobnih tem