Forum » Operacijski sistemi » downgrade iz win 10 na win 7
downgrade iz win 10 na win 7
krigla ::
Pozdravljeni
imam sledeč problem rad bi šel iz win 10 nazaj na win 7. naredil sem clean install tako da v settings/recovery nimam opcije za downgrade na win 7. problem nastane ko hočem naredit clean install win 7 ampak mi takoj na začetku kopiranja datotek s cdja avtomatično resetera raučunalnik in zažene windows 10.
prosim za pomoč kaj lahko naredim. razmišljam da bi disk priklopil na drug računalnik in ga sformatiral tam.
imam sledeč problem rad bi šel iz win 10 nazaj na win 7. naredil sem clean install tako da v settings/recovery nimam opcije za downgrade na win 7. problem nastane ko hočem naredit clean install win 7 ampak mi takoj na začetku kopiranja datotek s cdja avtomatično resetera raučunalnik in zažene windows 10.
prosim za pomoč kaj lahko naredim. razmišljam da bi disk priklopil na drug računalnik in ga sformatiral tam.
hojnikb ::
naredi wipe vseh particij in instaliraj win7 z original isotom iz microsoftove strani
#brezpodpisa
solatko ::
Problem so pravila S-T, ki ne dovolijo pomoč pri travniški opremi.
Sicer je pa smešno, da hočeš na starejši, počasnejši in še nelegalen sistem.
Sicer je pa smešno, da hočeš na starejši, počasnejši in še nelegalen sistem.
Delo krepa človeka
Zgodovina sprememb…
- spremenil: solatko ()
solatko ::
Lahko je imel legalno 8 ali 8.1 brez možnosti downgradea.
Sicer je pa kar nekaj načinov, da dobiš legalno 10-ko, tudi iz travniških sistemov.
Samo, če imaš občutljivo vest, te ta peče, ker veš, da si kradel.
Sicer je pa kar nekaj načinov, da dobiš legalno 10-ko, tudi iz travniških sistemov.
Samo, če imaš občutljivo vest, te ta peče, ker veš, da si kradel.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27374 (22494) | R1710 |
» | Predhodno nameščen win 8 - ključ izdelkaOddelek: Operacijski sistemi | 5563 (5034) | solatko |
⊘ | Poceni Windows?Oddelek: Operacijski sistemi | 9281 (7963) | solatko |
» | win7 ali win8.1 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 38701 (22165) | AlkaZar |
» | windows 8 (nakup) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Operacijski sistemi | 57116 (38857) | mtosev |