Forum » Operacijski sistemi » Po zagonu mi winxp-slo javi napako "not language support"
Po zagonu mi winxp-slo javi napako "not language support"
Dusko ::
TOrej kot sn ze napisal mam winxp sp1 in slovenski dodatek.Potem ko sem si z neta snel program Registry first aid in ga zagnal in je program popravil 500 vnosov v register.Sem potem ko sem zagnal računalnik naslednjič opazil error "not language support"
In potem ko kliknem ok mi se namizje do konca naloži.Zgleda da je ta moj registry first aid nekaj zjebal malo.
Obnovitev sistema ne pride v poštev,ker sn zaradi virusa supernova.c ali nekak tak je blo ime moral onemogočit obnovitve sistema,da sem se rešil z mcafee-jem tega virusa.
Zdaj sn stvar sicer vklopil nazaj ampak sele po namestitvi RFA.
A ima kdo kakšno podobno težavo?
In potem ko kliknem ok mi se namizje do konca naloži.Zgleda da je ta moj registry first aid nekaj zjebal malo.
Obnovitev sistema ne pride v poštev,ker sn zaradi virusa supernova.c ali nekak tak je blo ime moral onemogočit obnovitve sistema,da sem se rešil z mcafee-jem tega virusa.
Zdaj sn stvar sicer vklopil nazaj ampak sele po namestitvi RFA.
A ima kdo kakšno podobno težavo?
Redman ::
Zdej ne vem men je tut to pisal, sam sem poj opazu da mi to javla zaradi programa Daemon tools pa sem pol reinstaliral pa je blo ql...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje oz.BACKUP op.sistema IN INSTALIRANIH PROGRAMOV iz C:/Program Files-aOddelek: Operacijski sistemi | 4266 (3456) | hojnikb |
» | Program za čiščenje registry-jaOddelek: Programska oprema | 2255 (2094) | SynTax64 |
» | Računalnike naključno izkaplja iz mrežeOddelek: Pomoč in nasveti | 1490 (1350) | A-L-E-N |
» | Codec problem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 901 (821) | Matev |
» | Dober program za ciscenje registra?Oddelek: Programska oprema | 1904 (1397) | franc3e |