» »

Normiran s.p. vprašanja... ?

Normiran s.p. vprašanja... ?

Temo vidijo: vsi
««
329 / 329
»
»»

pingme ::

Meni se sicer zdi čudno, da banke sploh upoštevajo bilance, ki so narejene z namenom pridobitve kredita, ker je seveda vsakemu v interesu, da so stroški čim nižji, torej ravno obratno kot bilanca, ki jo oddaš za davčno napoved ;-)

bm1973 ::

Če ti banka zahteva bilanco, greš pač drugam.

Saj jih je dosti.

A greste vi samo na eno banko?!?!?!

Pat_MaGroin ::

Na UniCredit in NLB niso zahtevali bilance, vzel sem v 2025.

Ales ::

glavic je izjavil:

Pa ce banka zahteva bilanco, potem jo mora racunovodstvo narediti, kar je naceloma extra strosek, in nato jo moras tudi oddati, in kar naekrat javno objavis svoj promet, kar je pri normirancu "skrito".

Ni je treba oddati, niti je ne moreš, ker to za normirani s.p. ni predvideno. Le banki jo predložiš, za namen pridobitve kredita.

urosz ::

vprašanje glede oddaje letnega poročila za s.p.
a se polje obračunani znesek prispevkov za socialno varnost v tem poslovnem letu izpolni samo oz. lahko oddam brez tega in bodo oni avtomatsko to izpolnili ali moram do tega zneska priti sam in ga nujno vnesti?

bm1973 ::

Lansko leto sem oddal kar z eno cifro, ni bilo problemov.

Prejšnja leta so me pa klicali, povedali cifro, pa sem jo vpisal noter.

Se mi pač ni dalo seštevati. Saj ima FURS vse podatke...

delavec44 ::

Če počakaš, da se december sedaj januarja obračuna in poknjiži, se ti na ddd sam izpolni.

Zako ::

jaz sem moral oddat bilanco na NLB, da mi niso racunali samo 20% od celotnega letnega prometa...
Zako je zakon!!!

tomazic89 ::

Drugace je locena tema za stanovanjski kredit tule https://slo-tech.com/forum/t697250/p866.... Kjer sem tudi ze pisal o moji izkusnji. V glavnem GB in OTP nista naklonjena normirancem. DH, NLB, Unicredit so OK, pri ostalih osebno nisem preverjal.

ViperR ::

N26 zahteva, da pošljem račune za vse transakcije, ki sem jih dobil na račun sicer bodo sprejeli dodatne ukrepe. A mi je potrebno to delat, glede na to, da sem normiran sp že zaprl? Denarja na N26 nimam več nič.
««
329 / 329
»
»»