Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 in explorer
Windows 7 in explorer
mat11 ::
Kar naenkrat se mi okna explorerja ne zapomnijo več, da bi recimo imel velike ikone in sortiranje po datumu. Recimo sedaj to nastavim , čez čas pa bo spet po svoje.??? Komu kaj jasno?
mat
Alexius Heristalski ::
Nekaj ti serje po registru, da se ti nastavitev izbriše. Ali je to virus, antivirus (ESET naj bi imel neke take momente), kakšen Ccleaner ali kaj podobnega. Lahko da je uporabniški račun pokvarjen, to enostavno preizkusiš tako, da narediš novega administratorskega uporabnika, ga uporabljaš in spremljaš, če se dogaja isto. Če je nov profil v redu, ga pač uporabljaš naprej, iz starega pa skopiraš podatke in ga izbrišeš.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Možno da mi je CCleaner kaj zasral, sem ga kakšen mesec nazaj zagnal(precej staro verzijo). Bom downloadal novega pa da vidimo. Hvala za odgovor.
mat
Alexius Heristalski ::
Lahko pogledaš tudi v System Restore, če imaš obnovitveno točko pred tem dogodkom.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Ko se bi spomnil, kdaj mi je to začelo delati, od začetka nisem bil tako pozoren na to, Sedaj se mi je ravnokar explorer zaustavil, zaradi neke napake. Sem ga moral v upravitelju sam ponovno zagnati.
mat
Sem našel na CCleanerju obnovitev za register izpred dveh mesecev, naredil in zaenkrat dela prav. Poročam kako bo čez dan.
mat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ponovno zažene namesto ugasneOddelek: Strojna oprema | 6869 (3682) | solatko |
» | Kaj naredi računalničar ko daš "očistit" računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 7557 (5503) | b3D_950 |
» | Internet problem .Oddelek: Pomoč in nasveti | 9791 (8766) | Gregor3 |
» | Počasnost računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4208 (3721) | solatko |
» | Brezplačni delujoč registry cleaner za XpOddelek: Programska oprema | 3618 (2873) | bluefish |