» »

Windows 7 in explorer

Windows 7 in explorer

mat11 ::

Kar naenkrat se mi okna explorerja ne zapomnijo več, da bi recimo imel velike ikone in sortiranje po datumu. Recimo sedaj to nastavim , čez čas pa bo spet po svoje.??? Komu kaj jasno?
mat

Alexius Heristalski ::

Nekaj ti serje po registru, da se ti nastavitev izbriše. Ali je to virus, antivirus (ESET naj bi imel neke take momente), kakšen Ccleaner ali kaj podobnega. Lahko da je uporabniški račun pokvarjen, to enostavno preizkusiš tako, da narediš novega administratorskega uporabnika, ga uporabljaš in spremljaš, če se dogaja isto. Če je nov profil v redu, ga pač uporabljaš naprej, iz starega pa skopiraš podatke in ga izbrišeš.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Možno da mi je CCleaner kaj zasral, sem ga kakšen mesec nazaj zagnal(precej staro verzijo). Bom downloadal novega pa da vidimo. Hvala za odgovor.
mat

Alexius Heristalski ::

Lahko pogledaš tudi v System Restore, če imaš obnovitveno točko pred tem dogodkom.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Ko se bi spomnil, kdaj mi je to začelo delati, od začetka nisem bil tako pozoren na to, Sedaj se mi je ravnokar explorer zaustavil, zaradi neke napake. Sem ga moral v upravitelju sam ponovno zagnati.
mat

Sem našel na CCleanerju obnovitev za register izpred dveh mesecev, naredil in zaenkrat dela prav. Poročam kako bo čez dan.
mat

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se ponovno zažene namesto ugasne

Oddelek: Strojna oprema
406869 (3682) solatko
»

Kaj naredi računalničar ko daš "očistit" računalnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
427557 (5503) b3D_950