Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik ne prepozna usb priključkov
Računalnik ne prepozna usb priključkov
bansi ::
živjo!
Na eni starejši kišti od nedavnega ne prepozna več usb priključkov, razen tipkovnice in miške. Te dve delata normalno, medtem ko usb ključ, disk, printer ipd. sploh ne prepozna. Zazna, da je vklopljena, prepozna pa ne naprave, pokaže obvestilo, da naprave ne prepozna. V preteklosti pa ni bilo problema s tem. V biosu usb ključ zazna, iz njega pa ne bere, pri inštalaciji OS-ja je javilo, da ne zazna nobenih datotek. Poskusil sem par stvari, ki sem jih zgooglal, pa ni nič pomagalo. Tudi format sistema ne, ne win 7, ne xp (ker je plata starejša).
Kaj mi še ostane, razen zamenjava plate? Flash biosa?
Na eni starejši kišti od nedavnega ne prepozna več usb priključkov, razen tipkovnice in miške. Te dve delata normalno, medtem ko usb ključ, disk, printer ipd. sploh ne prepozna. Zazna, da je vklopljena, prepozna pa ne naprave, pokaže obvestilo, da naprave ne prepozna. V preteklosti pa ni bilo problema s tem. V biosu usb ključ zazna, iz njega pa ne bere, pri inštalaciji OS-ja je javilo, da ne zazna nobenih datotek. Poskusil sem par stvari, ki sem jih zgooglal, pa ni nič pomagalo. Tudi format sistema ne, ne win 7, ne xp (ker je plata starejša).
Kaj mi še ostane, razen zamenjava plate? Flash biosa?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na Usb ključ ne naloži datoteke (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16675 (16014) | s6c-gEL |
» | Boot problem pri laptopu Toshiba Satellite C55-A-1RGOddelek: Pomoč in nasveti | 2066 (1968) | solatko |
» | Usb ključa ne prepoznaOddelek: Pomoč in nasveti | 12492 (10666) | BlaY0 |
» | Laptop: težava s trdimi diskiOddelek: Strojna oprema | 2340 (2057) | solatko |
» | Asrock plate - usb oporečen?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1461 (1054) | Pyr0Beast |