» »

Če bi kupovali Nexus 9 tablico, kje bi jo vi kupili?

Če bi kupovali Nexus 9 tablico, kje bi jo vi kupili?

BoRDaH ::

Rad bi si nabavil Nexus 9 tablico 16GB, še raje pa 32GB črn model.
Vem, da so na voljo preko amazona in ebaya ... nemško ne razumem najbolje, običajno se ne zaletavam pri takšnih nakupih in zato raje vprašam za kakšen nasvet.

Cene se gibljejo nekje okoli 400€ za 32GB. Toliko sem tudi pripravljen odštet. Zraven bi vzel še kakšen simpatičen ovitek.

Malce sem skeptičen glede garancij in podobnih zadev v primeru če izdelek ne bi bil ok. Kako sploh poteka uveljavljanje garancije pri tujih ponudnikih (s katerimi niti ne znam komunicirat, če ne komunicirajo angleško :)) ??
Ima kdo kakšen nasvet? Kako bi se vi lotili nakupa?

Hvala za pomoč!
lp

rastko22 ::

odvisno. Če že po naravi nisi zaupljiv potem tujina ni ravno zate. Jaz teh ovir že dolga leta nimam več. Npr pogledam v avstrijo v kakšne večje verige katere imajo dostikrat super akcije, se kakšen vikend odpravim tja, nabavim...Če pa slučajno kaj čez čas ne dela zapakiram in pošljem ali pa se osebno oglasim tam in reklamiram. Do sedaj vse Ok oz. brez problemov

amacar ::

Js sem jo (n9 16gb model) kupil lani (december 2014) za 385€ s poštnino in chromecastom vred iz amazon.fr. Prejšnjo n7 2013 sem pa naročil iz anglije, načeloma vzamem tam kje je nižja cena in ok ocene glede zanesljivosti trgovine.

rawlit ::

Jaz sem jo kupil na http://www.expansys.si/s.aspx?search=ne..., mislim da je bila 16gb bela 320 €.

LP Mare

BoRDaH ::

Včeraj dopoldne sem jo naročil N9 WiFi na mobileshop.eu za 410€, plačal s PayPal-om ... čakam da mi GLS dostavi pa bomo vidl kaj bo :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Moto G (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
651165015 (55561) c00L3r

Več podobnih tem