» »

Firefox 41+, AdBlock Plus in New Tab Override

Firefox 41+, AdBlock Plus in New Tab Override

He-Man ::

Že leta uporabljam Firefox in AdBlock Plus. Od kar sem Firefox posodobil na v41 (in potem na 41.0.1) ni več deloval tako, da bi ob odprtju novega tab-a odprl Google iskalnik. Pogooglal sem težavo in našel "New Tab Override (browser.newtab.url replacement for Fx 41+)" dodatek ter ga namestil.

Od takrat naprej (ne vem ali je kriv sam Firefox 41 ali dodatek ali kaj tretjega) mi "stop" ikona od AdBock Plus naključno izginja iz vrstice zgoraj v Firefoxu (kjer so še gumbi za Home, back itd.). Da izgine ali se pojavi ni potrebno zapreti Firefoxa, dobesedno kar naključno izginja in se nazaj pojavlja.

Ima še kdo takšen ali podoben problem? Kakšna ideja kaj narediti? Rad bi obdržal Firefox. Ravno tako Adblock Plus. In ravno tako bi rad, da se kot prej odpre Google.com ko odprem novi tab (ne pa tisti okvirčki, ki jih FF sedaj privzeto ponuja). Hvala!

Ribič ::

Jaz sem imel en podoben problem, ker sem uporabljal classic theme restore ali nekaj podobnega, ki je vrnilo orodno vrstico v Firefox Australis. Godilo se je namreč, da mi je ikona za Request Policy dodatek izginjala v orodni vrstici in se prikazala v gornji vrstici zraven search-bara. Adblock Plus pa mi na Firefox-u v41 za enkrat ne povzroča težav. Probaj ga za foro reinštalirati, če ti pa še vedno ne deluje, pa ustvari nov uporabniški profil (zaženeš firefox v ukazni vrstici z: "firefox -p").

donvito ::

Sam imam isto posodobljeno na na 41.0.1 in mi ne dela nobenih omenjenih težav. Imam pa nastavljeno, glej slike(vse tri):

http://www.imagebam.com/image/7ac69c438...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: donvito ()

Bom poizkusil z reinstallom AB+ in še kaj, če bo pomagalo javim. Hvala obema.

Ozric ::

Vse kar sem naredil je bila posodobitev AdBlock Plus in sedaj gumb ne izginja več. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izšel Firefox 19 z vgrajeno podporo za PDF (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
5923827 (20136) Jackass
»

Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )

23572817 (61982) opeter
»

Zagon Firefoxa zaradi enega vtičnika tudi za 74% počasnejši

239289 (7771) MrStein
»

JavaScript: Firefox 4 hitrejši od Chroma