» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
344 / 373
»»

Darkjaar ::

Bryn> Prilepili ste tri fotke "otrok", jaz sem prilepil par tisoč fotk otrok. Lahko prešteješ če hočeš.

Lažeš! Jaz nisem lepil nobenih slik.

Bryn> Narobe. in tisti, ki samo trdijo, da so mladostniki. so tvoje besede, ki temeljijo na popolnoma neverodostojnem članku. Ravno tako lahko jaz napišem da je 0.0001% moških se zlagalo da so mladostniki in objavim na netu, če se potrudim še celo na strani od kakega državnega radija ali televizije, pa ga boš takoj označil za neverodostojnega, ker se pač ne sklada s tvojo prepričanostjo.

In only 7.7 percent of cases matching the given age and the age of dental tests, according to a report from the Faculty of Dentistry at the University of Oslo.

Desničarski fašistični zobozdravniki. Sem ti lepo prevedel, da se ne boš sam trudil. Ampak, če želiš, si lahko več o tem prebereš sam.

Zdaj bi te pa lepo prosil, da prilepiš link do tiste Švedske študije.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Darkjaar ()

krneki0001 ::

Bryn je izjavil:

Eh, človek, ki goljufa državo, zaradi česar mora država zmenjševati socialo pač ni kredibilen.

Kredibilen tukaj nisi samo ti. Levičarske laži in nakladanje o pomoči beguncem, ki to niso. Uničujete EU in Slovenijo s svojimi debilizmi.

Izseli se tja kot jype, boš največ pomagal slovencem. Takih v naši državi ne rabimo in tudi nočemo.

matijadmin ::

Nihče, ki terja spoštovanje tako Schengna kot Konvencij in prava na sploh ni in ne more biti napačen, kaj šele skrajen. To je edino normalno in pošteno.

Jaz pravim, da o statusu ne moremo odločati na meji, pač pa v predpisanem upravnem postopku. Brez diskriminacij. Nič nimam proti temu, da se nato nezakonite prebežnike zavrne. S sovraštvom, nasiljem in nestrpnostjo pa si samo sebi kopnjete jamo, primitivci. In kažete, da se še niste prilagodili evropski kulturi oz. prostoru.
Vrnite nam techno!

Bryn ::

Darkjaar je izjavil:

Bryn> Prilepili ste tri fotke "otrok", jaz sem prilepil par tisoč fotk otrok. Lahko prešteješ če hočeš.

Bryn> Narobe. in tisti, ki samo trdijo, da so mladostniki. so tvoje besede, ki temeljijo na popolnoma neverodostojnem članku. Ravno tako lahko jaz napišem da je 0.0001% moških se zlagalo da so mladostniki in objavim na netu, če se potrudim še celo na strani od kakega državnega radija ali televizije, pa ga boš takoj označil za neverodostojnega, ker se pač ne sklada s tvojo prepričanostjo.

In only 7.7 percent of cases matching the given age and the age of dental tests, according to a report from the Faculty of Dentistry at the University of Oslo.

Desničarski fašistični zobozdravniki. Sem ti lepo prevedel, da se ne boš sam trudil. Ampak, če želiš, si lahko več o tem prebereš sam.

Še vedno čakam študijo ali uradno poročilo, članek na netu ni študija ali poročilo.

Heavy ::

Bryn je izjavil:

Do sedaj se je čisto vsakič izkazalo, da so "študije" desnakov ali izmišljene, ali pa je nek "biši policaj" povedal svojemu bratrancu, ki je svoji ljubici naprej povedal. VSI, ampak čisto vsi vaši argumenti so rekla-kazala in jih prenapihnete do onemoglosti, da ja svoj ego nahranite, kako ste zajebali levake.

Pa levi (pun) argumenti so pa bolj verodostojni. Ko se je pisalo, kako so migrantje izobraženi. Kako prihajajo samo tisti iz vojnih območij, kamere so snemale tisto žensko in otroka, hordo mladih moških so zanalašč izpustili...
#TeamFelix

Heavy je izjavil:

Bryn je izjavil:

Do sedaj se je čisto vsakič izkazalo, da so "študije" desnakov ali izmišljene, ali pa je nek "biši policaj" povedal svojemu bratrancu, ki je svoji ljubici naprej povedal. VSI, ampak čisto vsi vaši argumenti so rekla-kazala in jih prenapihnete do onemoglosti, da ja svoj ego nahranite, kako ste zajebali levake.

Pa levi (pun) argumenti so pa bolj verodostojni. Ko se je pisalo, kako so migrantje izobraženi. Kako prihajajo samo tisti iz vojnih območij, kamere so snemale tisto žensko in otroka, hordo mladih moških so zanalašč izpustili...

Tisto je bil BS. Levaki so se s takimi potezami pač ustrelili v nogo (če ne kar obe). Od takrat samo desnaki govorite o doktorjih in inženirjih.

Berem pa recimo poročilo UDI (to je Norveški direktorat za imigracije), ki ga veselo v člankih citirate pa pravijo njihovi podatki glede prosilcev za azil nekako takole:

Female total: 7 215
Male total: 23 930
Total: 31 145

od tega

Female adults: 4 599
Male total: 16 292
Male adults:

AnitaTrump ::

Refugee Charity Stops Aid To Calais Because 97% Are Men With 'No Real Reason' To Be There

potem cudezno v nemciji in na svedskem 50% beguncev mladoletnih otrok z dudo (in brado) :D

Matej22 ::

Bryn je izjavil:

Darkjaar je izjavil:

Še vedno čakam študijo ali uradno poročilo, članek na netu ni študija ali poročilo.

Pri študijah je težava, da traja precej časa, da jo izvedeš in uspeš objaviti. Na povezavi je študija iz leta 2010, ko nacisti še niso imeli vpliva na državne organe in prirejanje poročil.

https://lirias.kuleuven.be/bitstream/12...

Na strani 87 je tabela za Belgijo, kjer so ocenili starost 309 domnevno mladoletnih migrantov, od teh je bilo 49 ocenjenih, da so mlajši od 18 let in 260 ocenjenih, da so starejši od 18 let.

Na tej povezavi je frontexovo poročilo iz leta 2010.
Citat s strani 17:
The majority of unaccompanied minors seem to be young males aged between 16 and 17, although it is possible that a significant part is already 18 or over.

http://frontex.europa.eu/assets/Attachm...

Matej22 je izjavil:

Bryn je izjavil:

Darkjaar je izjavil:

Pri študijah je težava, da traja precej časa, da jo izvedeš in uspeš objaviti. Na povezavi je študija iz leta 2010, ko nacisti še niso imeli vpliva na državne organe in prirejanje poročil.

https://lirias.kuleuven.be/bitstream/12...

Na strani 87 je tabela za Belgijo, kjer so ocenili starost 309 domnevno mladoletnih migrantov, od teh je bilo 49 ocenjenih, da so mlajši od 18 let in 260 ocenjenih, da so starejši od 18 let.

Na tej povezavi je frontexovo poročilo iz leta 2010.
Citat s strani 17:
The majority of unaccompanied minors seem to be young males aged between 16 and 17, although it is possible that a significant part is already 18 or over.

http://frontex.europa.eu/assets/Attachm...

Študija 2010 velja za takratne razmere in ne more biti uporabljena za trenutne, žal. Po tvoji logiki bi lahko uporabil ekonomska poročila iz leta 2004 in se čudil, kako vsi jamrajo, da ni denarja.

Desnaki se pač obešate na članke brez kakeršnekoli osnove, kar pa ne sovpada z vašimi pogledi na svet pa označite kot laž.

monster-x ::

Ne moreš pa od desničarja pričakovat, da razume tako komplicirane reči, tako da jim tudi nima smisla razlagat, zakaj so begunci, ki prihajajo v Nemčijo, v povprečju izobraženi bolj, kot povprečen nazi v tej temi.

Jype, če že nasprotuješ posploševanju/govorjenju na pamet brez kakih analiz, bi bilo pošteno, da tudi sam tega ne počneš.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Matej22 je izjavil:

ko nacisti še niso imeli vpliva na državne organe in prirejanje poročil.

ja, ampak mislim da statistika migrantov pred letom 1933 ne odraza dandanasnega stanja.

poglejmo raje kaj o islamu na danasnji dan:

Boko Haram, the militant Islamic group Kills at Least 65

Matej22 ::

Bryn je izjavil:

Študija 2010 velja za takratne razmere in ne more biti uporabljena za trenutne, žal. Po tvoji logiki bi lahko uporabil ekonomska poročila iz leta 2004 in se čudil, kako vsi jamrajo, da ni denarja.

Desnaki se pač obešate na članke brez kakeršnekoli osnove, kar pa ne sovpada z vašimi pogledi na svet pa označite kot laž.

Kje je torej tvoja študija, ki pravi drugače?

ZaphodBB ::

Ti se kar prepričuj.

Trdiš, da ni možno, da bi odrasli moški lagali o svoji starosti z namenom pridobitve ugodnejšega statusa?

Medtem v nemčiji desnjakarji nadaljujejo s svojo propagando:
http://www.news4teachers.de/2016/01/sch...

Pa v Franciji so desnjakarji dobro napumpali migrante, ki sedaj napadajo policijo. Medtem, ko je kontejnersko naselje še vedno večinoma prazno.
http://france3-regions.francetvinfo.fr/...
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Matako ::

ZaphodBB je izjavil:

Ti se kar prepričuj.

Trdiš, da ni možno, da bi odrasli moški lagali o svoji starosti z namenom pridobitve ugodnejšega statusa?

Recimo na Bližnjem Vzhodu itak ni nekega koncepta laži kot moralne kategorije - ne smatra se kot nekaj slabega samo po sebi v smislu zahodnega "ni lepo lagati". Laž je tam bolj stvar... semantike.
/\/\.K.

Recimo na Bližnjem Vzhodu itak ni nekega koncepta laži kot moralne kategorije - ne smatra se kot nekaj slabega samo po sebi v smislu zahodnega "ni lepo lagati". Laž je tam bolj stvar... semantike.

Vidiš, to imaš pa tudi prav. Migranti ne lažejo, temveč samo izražajo svojo identiteto.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

ZaphodBB je izjavil:

Vidiš, to imaš pa tudi prav. Migranti ne lažejo, temveč samo izražajo svojo identiteto.

Ma gre bolj zato, da je zahodni koncept laži kot neke vrste tabuja neke vrste posebnost in malo tudi svetohlinsko... rekel bi celo, da gre za prvi pojav politične korektnosti! Večina planeta se s tem ne ukvarja in ne dela filozofije okrog tega.

Je bil pa ravno Balkan prelomnica teh dveh pristopov za časa kulturnega bogatenja teh krajev s strani Otomanov.

Verjetno srbsko reklo "gleda u oči i sere" izhaja nekako iz tistega obdobja.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Vanich ::

Matako je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Ma gre bolj zato, da je zahodni koncept laži kot neke vrste tabuja neke vrste posebnost in malo tudi svetohlinsko... rekel bi celo, da gre za prvi pojav politične korektnosti! Večina planeta se s tem ne ukvarja in ne dela filozofije okrog tega.

Je bil pa ravno Balkan prelomnica teh dveh pristopov za časa kulturnega bogatenja teh krajev s strani Otomanov.

Verjetno srbsko reklo "gleda u oči i sere" izhaja nekako iz tistega obdobja.

Jah, Njegoševa: "..niko krupno ka Turčin ne laže!" ni iz trte izvita.

oo7 ::

Po statističnih podatkih slovenske vlade je od oktobra Slovenijo prečkalo okrog 422 tisoč migrantov. Ta podatek smo preverili pri avstrijskem notranjem ministrstvu, kjer so povedali, da je slovensko-avstrijsko mejo v enakem časovnem obdobju prečkalo okrog 550 tisoč migrantov.

Vlada je danes objavila infografiko - statistično poročilo, v katerem je zapisala, da je od 17. oktobra do 25. januarja Slovenijo prečkalo 422.724 migrantov. Ti podatki se razlikujejo od avstrijskih skoraj za 130 tisoč migrantov, ki so se pri slovenskem štetju izgubili neznano kam.

Po podatkih ZN je v Evropo prišlo kar 58 odstotkov moških, le 17 odstotkov žensk in 25 odstotkov otrok.

pecorin ::

oo7 je izjavil:

Po statističnih podatkih slovenske vlade je od oktobra Slovenijo prečkalo okrog 422 tisoč migrantov. Ta podatek smo preverili pri avstrijskem notranjem ministrstvu, kjer so povedali, da je slovensko-avstrijsko mejo v enakem časovnem obdobju prečkalo okrog 550 tisoč migrantov.

Vlada je danes objavila infografiko - statistično poročilo, v katerem je zapisala, da je od 17. oktobra do 25. januarja Slovenijo prečkalo 422.724 migrantov. Ti podatki se razlikujejo od avstrijskih skoraj za 130 tisoč migrantov, ki so se pri slovenskem štetju izgubili neznano kam.

Po podatkih ZN je v Evropo prišlo kar 58 odstotkov moških, le 17 odstotkov žensk in 25 odstotkov otrok.

Lepo, da te je končno postalo sram navajati vir od koder linkaš svoje blodnje :)

dice7 ::

A so bli saj tolk pametni da so primerjali ista casovna obdobja, ker pri 130 000 ljudi bi nasa desna trobila imela vsak dan neki za porocat

matijadmin je izjavil:

Nihče, ki terja spoštovanje tako Schengna kot Konvencij in prava na sploh ni in ne more biti napačen, kaj šele skrajen. To je edino normalno in pošteno.

Jaz pravim, da o statusu ne moremo odločati na meji, pač pa v predpisanem upravnem postopku. Brez diskriminacij. Nič nimam proti temu, da se nato nezakonite prebežnike zavrne. S sovraštvom, nasiljem in nestrpnostjo pa si samo sebi kopnjete jamo, primitivci. In kažete, da se še niste prilagodili evropski kulturi oz. prostoru.

Primitivci ste tisti, ki ste take spuščal čez mejo brez papirjev in brez da bi jih popisali. Mi smo samo zahtevali, da se to izvaja. Torej ste levaki tisti, ki se niste držali predpisanim upravnim postopkom.

Ker smo majhna država, lahko zavrnemo migrante že na meji, pa nam ne bo noben zameril (begunce seveda sprejmemo). Nimamo dovolj denarja, da bi jih lahko vse sprejeli v državo. Če nemčija hoče migrante, jih lahko pride iskat na hrvaško mejo in si jih odpelje k njim. Lahko pa plača za njihovo namestitev tukaj, dokler jih ne bodo sprejeli.

aerie ::

pecorin je izjavil:

oo7 je izjavil:

Lepo, da te je končno postalo sram navajati vir od koder linkaš svoje blodnje :)

Da bi vsaj linkal. On jim dobesedno krade njihovo avtorsko delo.

BTW, M-Power, kolikšna je hrvaška cifra na naši južni meji in kolikšna je nemška cifra na njihovi meji z Avstrijo?

dice7 je izjavil:

A so bli saj tolk pametni da so primerjali ista casovna obdobja, ker pri 130 000 ljudi bi nasa desna trobila imela vsak dan neki za porocat

Naši ne znajo šteti>:D. Ni kaj poročati, ker v Sloveniji so skoraj sama leva trobila in ti vse prikrivajo.

aerie je izjavil:

BTW, M-Power, kolikšna je hrvaška cifra na naši južni meji in kolikšna je nemška cifra na njihovi meji z Avstrijo?

Imaš google pa si poišči saj ni težko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

maco-maco ::

Kaj?

Daleč od levičarja sem jaz. Edino ni mi treba denarja skrivat po drugih državah in davčnih oazah. Imam za vsak cent dokaz, da je moj in zaslužen z mojimi rokami.

krneki0001 je izjavil:

Daleč od levičarja sem jaz. Edino ni mi treba denarja skrivat po drugih državah in davčnih oazah. Imam za vsak cent dokaz, da je moj in zaslužen z mojimi rokami.

Super. Čisti dokaz, da se tudi brez uporabe možganov da zaslužiti.:)

Unknown_001 ::

aerie je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

A bi se rad kregal? As biologist I protest against that false claim.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

Pa saj denar ni važen. Jest mam tudi -10.000€ pa če to pomnožim obrestmi, ki so trenutno negativne, mi nekaj banka vsak mesec nakaže na račun.
Hecam se seveda.

Sedaj pa resna zadeva: Odkritja o spolnem življenju ...., ki vključujejo nekrofilijo in pedofilijo, so 100 let cenzurirali.
Kaj?

hammock ::

jype> Vsi normalni pa furamo enakopravnost in borci ISIS imajo enake pravice kot geji. Vem, da borci ISIS tega ne marajo, pa da se idiotom zdi to narobe, ker si idioti težko predstavljajo, da jih bo nekdo enkrat obtožil tega, da so borci ISIS.

Fuck me sideways! Glavorezci imajo v tvojem izprijenem svetu enake pravice kot geji!??? Ta gnoj, izmecek ima pravice po tvoje? Pa kaj ti si totalno prizdet?

Vedno znova prekosis samega sebe. Upam da bos za svojo podporo skrajnim organizacijam odsedel svoje!

Edina pravica ki jo ima ta golazen v mojem svetu in svetu vsakega normalnega cloveka je pravica do kugle v glavo. Se sreca da imamo Ruse, ki jih precej brezkompromisno posljejo k alahu vsak dan.

Mir bo, ko jih iztrebimo, in bo vspostavljena legitimna oblast, ki bo skrbela za red. S teroristi je pac kot s scurki, ce ne pocistis vseh, se ti ponovno zaredijo. S tem da teroristi za razliko od scurkov ne ogrozajo samo hrane v kuhinji, ampak zahodno civilizacijo.

Ne vem kaj vas skrbijo otroci med begunci, saj je za njih ze lepo poskrbljeno?

Minors as young as 11yo already married

maco-maco je izjavil:

Pa saj denar ni važen. Jest mam tudi -10.000EUR pa če to pomnožim obrestmi, ki so trenutno negativne, mi nekaj banka vsak mesec nakaže na račun.
Hecam se seveda.

Sedaj pa resna zadeva: Odkritja o spolnem življenju ...., ki vključujejo nekrofilijo in pedofilijo, so 100 let cenzurirali.

Eh, pingvini. To je PC. Prosim te... lame.

Poizkusi odpreti prepovedano temo o razširjenosti incesta v t.i. muslimanskem svetu!

Ne pomaga niti, če si profesor.

http://www.dailymail.co.uk/news/article...
(stara novica)
Že itak javna tajna doma, težava postane toliko hujša v migrantskih skupnostih, kjer mladci kar nekako ne morejo kapitalizirati tistih 51,3% žensk s svojo igro. Rezultat je še manjši genetski bazen v katerem lahko ribarijo. Enkrat ko je dosežena kritična masa k raznolikosti ne pripomorejo več niti taharuše, razen da se enkrat končno dobijo skupaj vsi bratranci in sestrične.

Studies have shown that 55 per cent of British Pakistanis are married to first cousins - and in Bradford, this rises to 75 per cent.

Ne reče se zastonj Inbredistan.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

pirat ::

Bryn je izjavil:

Mojster skupnoskledar, ker je jasno, da si popolnoma nesposoben podkrepiti svoje trditve (jasno, saj so izmišljene), ti bom v pomoč nalepil link kar na uradno spletno stran UNHCR, ki je slaba dva tedna nazaj objavil študijo o strukturi beguncev za obdobje januar - november 2015, ter kratek update do januarja 2016. Struktura v smeri nekoliko večjega števila žensk in mladostnikov se je spremenila šele v zadnjih dveh letih, za večino leta 2015 (oz. preko 950.000 registriranih migrantov) pa velja, da je delež žensk 16%. Otrok je bilo 24%, ostalo pa boš verjetno znal izračunati tudi sam. Moških je še vedno večina, saj je žensk in otrok tudi danes skupaj le 55%.

link:-> http://www.unhcr.org/569fb22b6.html
(na dnu je link na .pdf s celotno študijo)

Nekaj poudarkov iz študije:
From January to November 2015, Europe witnessed 950,469 refugee and migrant arrivals through the Mediterranean. Those arriving by sea are fleeing the Syrian Arab Republic (49%), Afghanistan (20%), Iraq (8%), Eritrea (4%), Nigeria (2%), Pakistan (2%), Somalia (2%), Sudan (1%), Gambia (1%) and Mali (1%).
Approximately, 24 percent are children and 16 percent are women. 3,605 have either lost their lives or are missing.
As of 15 January 2016, just over 55 per cent of those arriving are women and children, as compared to only 27 per cent in June 2015.

Res je da je 2/3 nepismenih.. samo ostala tretjina je pa v povprečju bolj izobražena od naših nepismenih, ne glede koliko jih je!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

SambaShare ::

Matako je izjavil:

Poizkusi odpreti prepovedano temo o razširjenosti incesta v t.i. muslimanskem svetu!

Ne pomaga niti, če si profesor.

PC najbrž res ni, pojasni pa zelo njihovo obnašanje. Na nivoju družbe in posameznika. Pa pojavnost bolezni povezanih s tem (ie. diabetes) tudi.

SambaShare ::

Saj tu na slotechu imaš čudne tiče. Na eni strani Yjpeta, ki je "zaslužil" miljon z bitcoini, na drugi pa nebivedu, ki je očitno miljarder.

Eh :P.

pirat je izjavil:

Bryn je izjavil:

Mojster skupnoskledar, ker je jasno, da si popolnoma nesposoben podkrepiti svoje trditve (jasno, saj so izmišljene), ti bom v pomoč nalepil link kar na uradno spletno stran UNHCR, ki je slaba dva tedna nazaj objavil študijo o strukturi beguncev za obdobje januar - november 2015, ter kratek update do januarja 2016. Struktura v smeri nekoliko večjega števila žensk in mladostnikov se je spremenila šele v zadnjih dveh letih, za večino leta 2015 (oz. preko 950.000 registriranih migrantov) pa velja, da je delež žensk 16%. Otrok je bilo 24%, ostalo pa boš verjetno znal izračunati tudi sam. Moških je še vedno večina, saj je žensk in otrok tudi danes skupaj le 55%.

link:-> http://www.unhcr.org/569fb22b6.html
(na dnu je link na .pdf s celotno študijo)

Nekaj poudarkov iz študije:
From January to November 2015, Europe witnessed 950,469 refugee and migrant arrivals through the Mediterranean. Those arriving by sea are fleeing the Syrian Arab Republic (49%), Afghanistan (20%), Iraq (8%), Eritrea (4%), Nigeria (2%), Pakistan (2%), Somalia (2%), Sudan (1%), Gambia (1%) and Mali (1%).
Approximately, 24 percent are children and 16 percent are women. 3,605 have either lost their lives or are missing.
As of 15 January 2016, just over 55 per cent of those arriving are women and children, as compared to only 27 per cent in June 2015.

Pa saj vam jaz to že cel cajt tupim da 55% != 90% kar se vi desnaki derete na vse pretege. Malo poskrolaj nazaj pa poglej, kaj sem napisal. Desnakarska matematika pač pravi da je 49% Sirijcev = 10% Sirijcev ostalo so ekonomski migranti.

Pač tiste številke, ki vam koristijo, da so višje navijete na gor, tiste ki pa morajo biti nižje pa na dol, zraven pa se derete nebo pada in da je treba brž na meje vojsko da postreli vse kar se približa na 500m (razen če pokaže krstni list seveda, pol je ok).

Dajte se najprej malo uskladit glede števil, če pač vsako svojo lajtungo vleče, vas človek težko resno jemlje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bryn ()

aerie je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Spet napačno razmišljanje. Z "rokami" se služi, ker z možgani ravno ne moreš predstavit algoritmov in programja. Torej moji prsti so tipkali, možgani so si pa aplikacije in algoritme zamislili. Da ne bo kakih napačnih interpretacij.

SambaShare je izjavil:

Saj tu na slotechu imaš čudne tiče. Na eni strani Yjpeta, ki je "zaslužil" miljon z bitcoini, na drugi pa nebivedu, ki je očitno miljarder.

Res je. Sami milijarderji v tej temi. Ko jo prebiram, se vedno spomnim, da moram v Milano po tisto novo D&G torbico. Bi me lahko nebivedu s svojim R5 Turbo zapeljal do tja. :D

Unknown_001 ::

aerie je izjavil:

SambaShare je izjavil:

Res je. Sami milijarderji v tej temi. Ko jo prebiram, se vedno spomnim, da moram v Milano po tisto novo D&G torbico. Bi me lahko nebivedu s svojim R5 Turbo zapeljal do tja. :D

Ako hočeš, ti lahko jaz uredim prevoz v športni različici jugeca, sa tenis loptom na kuki. >:D
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

jype> Vsi normalni pa furamo enakopravnost in borci ISIS imajo enake pravice kot geji.

ISIS je teroristična organizacija in kot teroristi nimajo enakih pravic kot ostali ljudje. Čeprav se tebi zdi to narobe, pa s tem ni nič narobe. Sami so se odločili da bodo glavorezci in sedaj vedo, kaj jih čaka.

razerznak2 ::

krneki0001 je izjavil:

jype> Vsi normalni pa furamo enakopravnost in borci ISIS imajo enake pravice kot geji.

ISIS je teroristična organizacija in kot teroristi nimajo enakih pravic kot ostali ljudje. Čeprav se tebi zdi to narobe, pa s tem ni nič narobe. Sami so se odločili da bodo glavorezci in sedaj vedo, kaj jih čaka.

celo begunci, kako majo begunci lahko več pravic kot državljani?
Vesoljec nacist

Jutri bo ziher top naslov na Nova Tv
Samo Login vozi na odpadno jedilno olje in trola na ST-ju
Kaj?

Drama v begunskem centru: Sirec skozi okno vrgel otroke

LOHMAR - Trije otroci so padli skozi okno begunskega centra v nemškem mestu Lohmar. Policija ne verjame, da je šlo za nesrečo, temveč predvidevajo, da je oče iz Sirije svoje tri otroke vrgel skozi okno. Policijo je poklical sosed, ki naj bi bil priča tragičnemu dogodku.

Reševalci so pred zgradbo našli otroke. Deček (5) in deklica (7) sta hudo poškodovana, enoletni otrok ima lažje poškodbe. Helikopter jih je odpeljal v bolnišnico na zdravljenje.

http://m.slovenskenovice.si/crni-scenar...

Niso padli, oče jih je zmetal ven, ko so mu povedal, da bo samo 121 evrov na otroka dobil. Ker potem se mu jih ne splača imet. On je računal da bo vsaj 500 na enega, da bo lagano živel. :))

chinko ::

ZaphodBB je izjavil:

Bryn je izjavil:

Nova matematika po desno: 48,7% moških = 80% moških

Ali pa: 45% Sirijcev = 10% Sirijcev

Pa tole: 25 milijonov evrov - strošek obvladovanja migrantskega toka v letu 2015 (12 milijonov evrov - mednarodna finančna pomoč) = miljarde ki jih porabimo za begunce!!!!

Pač preprosto ste nasedli lažem raznim desnim spletnim trobilom.

http://www.vlada.si/fileadmin/dokumenti...

Tistile mladostniki so jako zanimiva kategorija.

Res je:
48,7 % moški
51,3 % ženske in mladostniki

Ne morš tko statistike delat, no, faking FDV-jevci! Kdo so mladostniki? So ženskega ali moškega spola? Koliko % jih je?

Ne morš tko statistike delat, no, faking FDV-jevci! Kdo so mladostniki? So ženskega ali moškega spola? Koliko % jih je?

Don't worry comrade, politburo say this truth enough. If you ask question, off to Gulag with yo!

Top German Journalist Admits Live On Air National News Agenda Set By Government

"...the topics about which are reported are laid down by the government.

"Today, one is not allowed to say anything negative about the refugees" said Dr. Herles, concluding: "This is government journalism and that leads to a situation in which people no longer trust us. This is a scandal."

nemska vlada izda porocilo da je je 99% beguncev otrok in zensk. karkoli drugace je zakonsko prepovedano porocati! :D nazi mediji lazejo :D

AC_DC ::

chinko
Kdo so mladostniki?

Na desni je najhitrejši 14 letni Šved.

http://www.focus.de/regional/schleswig-...

Nemški Michael Jackson. V začetku Januarja se je igral s 5 letnim otrokom, sedaj pa še s 7 letnim.

A ni lepo, da otroci že mladi dobijo stik s tujimi kulturami.

AnitaTrump je izjavil:

Top German Journalist Admits Live On Air National News Agenda Set By Government

"...the topics about which are reported are laid down by the government.

"Today, one is not allowed to say anything negative about the refugees" said Dr. Herles, concluding: "This is government journalism and that leads to a situation in which people no longer trust us. This is a scandal."

nemska vlada izda porocilo da je je 99% beguncev otrok in zensk. karkoli drugace je zakonsko prepovedano porocati! :D nazi mediji lazejo :D

Pravi možak, da ljudje ne zaupajo. Mislim, da so se zmotili ali pa je desnjakarski Breitbart narobe citiral. Ne zaupajo naciji, naciji pa niso ljudje. Kdor ne verjame Nemškim medijem ni človek in bo fojbiran.

Tako to mora bit.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

Še nekoliko fašistične propagande na račun dobro izobraženih skeptičnih intelektualcev: http://observer.com/2016/02/the-totalit...
««
344 / 373
»»