Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi
Oldi ::
Na Švedskem je na milijon prebivalcev dnevno dvoje posilstev, v Sloveniji je verjetno podobno. Med milijonom priseljencev bi bilo to nezaslišano, zverinsko, civilizacijski prepad.https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rape_st...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Oldi ()
ZaphodBB ::
Na Švedskem je na milijon prebivalcev dnevno dvoje posilstev, v Sloveniji je verjetno podobno. Med milijonom priseljencev bi bilo to nezaslišano, zverinsko, civilizacijski prerpad.
To abotnost lahko tisočkrat ponoviš, pa ne bo držalo. Ampak vas fašistov to ne zanima, kali?
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype
oo7 ::
Krpan je švercal sol, mi bomo pa begunce.
Jih bo preveč.
Kaj ni imel en Šved tukaj rešitev v obliki podzemnih deponij?
To pa ne vem :)
Jaz samo vem, da so naši politiki lansko leto dvakrat zatrjevali, da je slovenija pripravljena in dvakrat se je izkazalo, do so nesposobni. Pravijo, da, ko se zima konča bo še hujši naval kot lansko leto s tem, da lansko leto ni nobden zapiral mej letos jih zapirajo že zdaj med zimo, ko ni takega navala. Ampak naša politika bo začela ukrepati spet, ko bo že zdavnaj prepozno no ja saj kaj pa je drugea pričakovat od nesposobnežev in predsednika vlade, ki zna samo razmišljati v nedogled.
Cerarja briga za Slovenijo on ima ljubezen v EU in če bodo tam rekli Slovenija mora postati taborišče bo to tudi postala
Cerar v Sloveniji ni nikoli nasmejan nobene ljubezni, do Slovenije, ko pa pride na kakšno EU srečanje pa je ves meden in nasmejan
Cerarjeva velika ljubezen Junker
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
jype ::
Nissan_GTR> leva švedska vlada je neprodušno zaprla mejo za migrante.
Ne, ni. Ravno danes sem jo prestopil, pa sem zagotovo migrant (in to ekonomski). Brez kazanja dokumentov sem se zgodaj zjutraj tudi peljal po avtocesti skozi mejni prehod Vrtojba. Orgazmiranje fašistov o tem kako Šengen ne deluje so, tako kot vse drugo, kar napišejo, le blodnje.
Ne, ni. Ravno danes sem jo prestopil, pa sem zagotovo migrant (in to ekonomski). Brez kazanja dokumentov sem se zgodaj zjutraj tudi peljal po avtocesti skozi mejni prehod Vrtojba. Orgazmiranje fašistov o tem kako Šengen ne deluje so, tako kot vse drugo, kar napišejo, le blodnje.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: AC_DC ()
Spustili so te skozi ker so rasisti.
Oldi ::
To abotnost lahko tisočkrat ponoviš, pa ne bo držalo. Ampak vas fašistov to ne zanima, kali?
Skratka to je komunistična, če ne gre drugače pa fašistična propaganda.
Pa če bi se kak migrant dotakniol otroka, bi bil to strašen vik in krik, ko pa to nadzira brat ex papeža gre pa gladko mimo forumov in javnosti
http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/...
Kako je bila satanizirana Indija glede posilsterv, pa je v Slo po statistikah precej huje, milijarda je ler nekaj drugega kot naša občina, pa še zanjo ne izvemo za 10% posilstev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Oldi ()
Nissan_GTR ::
Ne, ni. Ravno danes sem jo prestopil, pa sem zagotovo migrant (in to ekonomski). Brez kazanja dokumentov sem se zgodaj zjutraj tudi peljal po avtocesti skozi mejni prehod Vrtojba.
Kaj ima Švedska veze z Vrtojbo? Fakt je, da je levičarska Švedska zaprla vrata za begunce in suspendirala šengen. Brez kazanja dokumentov ne moreš z Danske na Švedsko.
Mufasa ::
Nissan_GTR> leva švedska vlada je neprodušno zaprla mejo za migrante.
Pri Salzburgu so te preveril? Al si šel čez Bad Reichenhal...
"Es ist nicht genug, zu wissen, man muss auch anwenden;
es ist nicht genug, zu wollen, man muss auch tun."
- Johann Wolfgang von Goethe
ZaphodBB> Spustili so te skozi ker so rasisti.
Niso me nič ustavljali, pa tudi nikogar drugega ne.
Nissan_GTR> Kaj ima Švedska veze z Vrtojbo?
Skozi Vrtojbo sem se peljal na letališče, od koder sem poletel v København, od tam pa z vlakom preko meje.
Mufasa> Pri Salzburgu so te preveril? Al si šel čez Bad Reichenhal...
Vrtojba je pri Novi Gorici.
Niso me nič ustavljali, pa tudi nikogar drugega ne.
Nissan_GTR> Kaj ima Švedska veze z Vrtojbo?
Skozi Vrtojbo sem se peljal na letališče, od koder sem poletel v København, od tam pa z vlakom preko meje.
Mufasa> Pri Salzburgu so te preveril? Al si šel čez Bad Reichenhal...
Vrtojba je pri Novi Gorici.
Zgodovina sprememb…
Heavy ::
harmony ::
Za povprečnega človeka je Evropa še vedno ena boljših izbir za življenje.
Za zivotarenje ne za zivljenje. Poglej namrec rodnost. Druzine si ne morejo privosciti vec kot 1.5 otroka, pa se to pocasi upada. Vse manj in manj je prostega casa, otrok je z mamo piclih 9-10 mesecev, nato se ga tokoj vrze v varstvo (vrtec), ker z eno placo je tezko preziveti.
Super zivljenje, ko sta oba starsa dnevno odsotna 9-11h od doma. Ko prideta domov pa se zrineta v 40m2 stanovanje, kjer se niti posteno naspati ne moreta, kaj sele, da bi se ugodno pocutila v svojem stanovanju. Pa se to na "svojem" so za vecino mladih druzin samo sanje.
Heavy> Ker (ste) bili svetle polti.
Veæina je bila temnopoltih.
harmony> Za zivotarenje ne za zivljenje. Poglej namrec rodnost. Druzine si ne morejo privosciti vec kot 1.5 otroka, pa se to pocasi upada. Vse manj in manj je prostega casa, otrok je z mamo piclih 9-10 mesecev, nato se ga tokoj vrze v varstvo (vrtec), ker z eno placo je tezko preziveti.
Ne nakladaj. Rodnost je nizka, ker je kvaliteta življenja cele družine bistveno višja, če imaš manj otrok. To ni odvisno od prihodkov.
Poleg tega je v Evropi kvaliteta življenja praktično najvišja na svetu.
harmony> Za zivotarenje ne za zivljenje. Poglej namrec rodnost. Druzine si ne morejo privosciti vec kot 1.5 otroka, pa se to pocasi upada. Vse manj in manj je prostega casa, otrok je z mamo piclih 9-10 mesecev, nato se ga tokoj vrze v varstvo (vrtec), ker z eno placo je tezko preziveti.
Ne nakladaj. Rodnost je nizka, ker je kvaliteta življenja cele družine bistveno višja, če imaš manj otrok. To ni odvisno od prihodkov.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Slopek ()
razerznak2 ::
http://www.reporter.si/svet/v-azilnem-d...
ja , kaj smo vam pa 6 al kolk mescov nazaj govorili, kaj boste posejal to boste žel,
1m+ "beguncev" v nemčiji, pa lahk nazaj odprejo koncentracijsko taborišče Auschwitz , bo še vsaj za neko rabo
ja , kaj smo vam pa 6 al kolk mescov nazaj govorili, kaj boste posejal to boste žel,
1m+ "beguncev" v nemčiji, pa lahk nazaj odprejo koncentracijsko taborišče Auschwitz , bo še vsaj za neko rabo
Vesoljec nacist
Pšenični ::
http://www.rtvslo.si/svet/danska-zeli-p...
"Danska vlada je zagotovila parlamentarno podporo za zakon, ki bo močno omejil pravice prosilcev za azil. Tako jim bodo odvzeti vredni predmeti, s katerimi bodo plačali nastanitev v času postopka."
Tako zakonodajo bi norali sprejeti tudi mi. Z dodatkom , da bi jim računali tranzit, hrano, in čiščenje zasvinjanih vagonov.
"Danska vlada je zagotovila parlamentarno podporo za zakon, ki bo močno omejil pravice prosilcev za azil. Tako jim bodo odvzeti vredni predmeti, s katerimi bodo plačali nastanitev v času postopka."
Tako zakonodajo bi norali sprejeti tudi mi. Z dodatkom , da bi jim računali tranzit, hrano, in čiščenje zasvinjanih vagonov.
razerznak> 1m+ "beguncev" v nemčiji, pa lahk nazaj odprejo koncentracijsko taborišče Auschwitz , bo še vsaj za neko rabo
Auschwitz je na Poljskem.
Pšenični> "Danska vlada je zagotovila parlamentarno podporo za zakon, ki bo močno omejil pravice prosilcev za azil. Tako jim bodo odvzeti vredni predmeti, s katerimi bodo plačali nastanitev v času postopka."
Mislim, da jih bodo prosilci za azil lahko tožili za tako početje. Danska je EU in se ne more obnašat kot kakšna Madžarska.
Pšenični> "Danska vlada je zagotovila parlamentarno podporo za zakon, ki bo močno omejil pravice prosilcev za azil. Tako jim bodo odvzeti vredni predmeti, s katerimi bodo plačali nastanitev v času postopka."
Mislim, da jih bodo prosilci za azil lahko tožili za tako početje. Danska je EU in se ne more obnašat kot kakšna Madžarska.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: tomaz- ()
http://www.rtvslo.si/svet/danska-zeli-p...
Edino pravilno Danska.
ah mi ne bomo sprejeli tega nas bodo še z domov ven zmetali, da bodo migranti imeli kje živeti
Mislis, da bi jim racunali se tisto, kar jim je bilo iz njihovih drzav odvzeto?
To pa naj plačujejo pohlepni Američani oni so krivi za 90% problemov na BV
jure moja napaka, mislil sem dachau, no enako sporočilo, bo še vsaj za neko rabo, pač ne bo judov bodo pa muslimani
Vesoljec nacist
razerznak> jure moja napaka, mislil sem dachau, no enako sporočilo, bo še vsaj za neko rabo, pač ne bo judov bodo pa muslimani
Sliši se precej slabo, glede na to da je več kot 50 milijonov evropskih državljanov muslimanov.
S kakšnim zakonom, ki bo združljiv s človekovimi pravicami, ki so del temeljnega prava EU bi pa ti omogočil takšno početje?
Sliši se precej slabo, glede na to da je več kot 50 milijonov evropskih državljanov muslimanov.
S kakšnim zakonom, ki bo združljiv s človekovimi pravicami, ki so del temeljnega prava EU bi pa ti omogočil takšno početje?
Skratka to je komunistična, če ne gre drugače pa fašistična propaganda.
Pa če bi se kak migrant dotakniol otroka, bi bil to strašen vik in krik, ko pa to nadzira brat ex papeža gre pa gladko mimo forumov in javnosti
http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/...
Kako je bila satanizirana Indija glede posilsterv, pa je v Slo po statistikah precej huje, milijarda je ler nekaj drugega kot naša občina, pa še zanjo ne izvemo za 10% posilstev.
Ja, komunisti imate radi whataboutism. Dejstvo ostaja, tvoje trditve so abotne in izven vsakih razumnih proporcev.
Nissan_GTR ::
jure a človekove pravice veljajo v iraku , libiji itd , če tam ne veljajo zakaj bi morale tudi tu? "enake" pravice
Vesoljec nacist
Darkjaar ::
razerznak2 je izjavil:
jure a človekove pravice veljajo v iraku , libiji itd , če tam ne veljajo zakaj bi morale tudi tu? "enake" pravice
ker ne želimo biti irak ali libija?
Pšenični ::
razerznak> 1m+ "beguncev" v nemčiji, pa lahk nazaj odprejo koncentracijsko taborišče Auschwitz , bo še vsaj za neko rabo
Tud si za Libijo mislil, in mislil, da prihaja demokracija, pa poglej, kako režejo zdaj glave tam. Da ne prideva do Sirije....
Seveda jim je treba pobrat vse, begunci so revni, sestradani, lačni in potrebni pomoči. Teli pa pa imajo boljše telefone kot marsikdo izmed nas. Hrano mečejo na vse strani..
Poleg tega, ko se spočijejo posiljujejo vsepovprek. Potem beremo neumne članke, da je posilsvo primerljivo z večerom v gostilni, ko kak pijanček prime kelnarico za rit.
Kam smo padli, mati božja.....dobesedno Yipe in ostali posiljujejo naš zdrav razum.
Posilstvo pa je kaznivo dejanje.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: matijadmin ()
http://www.24ur.com/novice/slovenija/ne...
slovenija vrnila tujce , strah jih je napisat "beguncev" ahhaha, kaki nevretenčarji
slovenija vrnila tujce , strah jih je napisat "beguncev" ahhaha, kaki nevretenčarji
Vesoljec nacist
razerznak2 je izjavil:
Zato pa imajo muslimani v Evropi 2x več človekovih pravic lahko posiljujejo in kradejo brez posledic.
razerznak> slovenija vrnila tujce , strah jih je napisat "beguncev" ahhaha, kaki nevretenčarji
Zakaj bi pa napisali begunci? Če so jih vrnili, potem itak niso begunci.
M-Power> Zato pa imajo muslimani v Evropi 2x več človekovih pravic lahko posiljujejo in kradejo brez posledic.
Če ponavljaš nacistično propagando, potem si nacist.
Zakaj bi pa napisali begunci? Če so jih vrnili, potem itak niso begunci.
M-Power> Zato pa imajo muslimani v Evropi 2x več človekovih pravic lahko posiljujejo in kradejo brez posledic.
Če ponavljaš nacistično propagando, potem si nacist.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: tomaz- ()
krneki0001 ::
Heavy> Ker (ste) bili svetle polti.
Spet lažeš in nakladaš.
Rodnost je nizka, ker si več ne morejo privoščit, ne ker bi bila kvaliteta življenja višja. Če hočeš otroku nudit veliko, ne moreš imeti več otrok, ker že za enega večina nima časa, ker so po cele dneve v službi.
jure ur funny guy hahaha: Če ponavljaš nacistično propagando, potem si nacist.
ce si nacionalist si nacist po juretovem hahahahahahahaa keri smehi
ce si nacionalist si nacist po juretovem hahahahahahahaa keri smehi
Vesoljec nacist
morbo ::
Mislis, da bi jim racunali se tisto, kar jim je bilo iz njihovih drzav odvzeto?
Ampak brez Zahodne tehnologije, znanstvenikov, znanja, inženirjev in nafte požrešnega gospodarstva - vse tisto sploh nebi obstajalo. Ves blišč ki ga vidiš v bogatunskih arabskih državah je večinoma plod zahodnega uma in suženjskih muslimanskih delavcev iz Azije.
To seveda ne pomeni da napad na Irak ni bila velika napaka. Ampak Arabci bi brez Zahoda še vedno dirjali kamele preko puščave, namesto Ferrarijev in Bentleyev. Vahabiti / Salafisti ki poskušajo prevzeti oblast nad Sirijo (in jih izdatno podpirata Turčija ter KSA), tudi še niso ustvarili ničesar uporabnega za obče človeštvo.
Na gradbišču ljubljanske džamije naj bi našli svinjske glave
http://www.reporter.si/slovenija/na-gra...
nekje se klobase delajo,
sej svinska glava se ne rabi tako da so nardili nam uslugo, odvrgli odpadke in pri tem "užalili" muslimane
Vesoljec nacist
Migrant ima v Evropi 2x več človekovih pravic kot prebivalec Evrope lahko dela kar hoče brez posledic.
Bernd K. je prepričan, da imajo policisti zvezane roke. Tudi v skrajni sili, ko bi bilo nujno, da begunca, ki je nasilen in neobvladljiv, aretirajo, tega ne smejo narediti, niti za kratek čas ne, pripoveduje, saj naj bi bila takšna "navodila nadrejenih". "Tako velja nenapisano pravilo - najbolje, da mu pustimo pobegniti," pravi policist, ki je prepričan, da je vse skupaj kot tempirana bomba, ki bo kmalu eksplodirala, če ne bo Evropa sprejela strožje in bolj odločne politike nadzora nad množicami beguncev in migrantov, ki prihajajo v Evropo. Nemško vlado poziva, naj zagotovi več policistov, ki bodo imeli več pooblastil in ne bodo odvisni od političnih spletk.
http://www.24ur.com/novice/svet/izpoved...
Bernd K. je prepričan, da imajo policisti zvezane roke. Tudi v skrajni sili, ko bi bilo nujno, da begunca, ki je nasilen in neobvladljiv, aretirajo, tega ne smejo narediti, niti za kratek čas ne, pripoveduje, saj naj bi bila takšna "navodila nadrejenih". "Tako velja nenapisano pravilo - najbolje, da mu pustimo pobegniti," pravi policist, ki je prepričan, da je vse skupaj kot tempirana bomba, ki bo kmalu eksplodirala, če ne bo Evropa sprejela strožje in bolj odločne politike nadzora nad množicami beguncev in migrantov, ki prihajajo v Evropo. Nemško vlado poziva, naj zagotovi več policistov, ki bodo imeli več pooblastil in ne bodo odvisni od političnih spletk.
http://www.24ur.com/novice/svet/izpoved...
krneki0001 ::
razerznak2 je izjavil:
nekje se klobase delajo,
sej svinska glava se ne rabi ...
Ti pa nisi s kmetije, ane? Svinjska glava se rabi, še posebaj, kadar delaš klobase.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()
Rodnost je nizka, ker si več ne morejo privoščit, ne ker bi bila kvaliteta življenja višja. Če hočeš otroku nudit veliko, ne moreš imeti več otrok, ker že za enega večina nima časa, ker so po cele dneve v službi.
Seveda, prosto po nicku, ne? Daj prosi mode naj ti spremenijo nick v "pojmanimam".
gruntfürmich ::
ste slišali te levake da bo pritepena drhal tožila države EU ker so jim zakasirali za povzročene stroške in škodo, na podlagi 'dušebrižnih' zakonov in sporazumov... in pri tem jim bodo še pomagali.
res je zdrav razum pri enih čisto odpovedal...
Za povprečnega človeka je Evropa še vedno ena boljših izbir za življenje.
Za zivotarenje ne za zivljenje. Poglej namrec rodnost. Druzine si ne morejo privosciti vec kot 1.5 otroka, pa se to pocasi upada. Vse manj in manj je prostega casa, otrok je z mamo piclih 9-10 mesecev, nato se ga tokoj vrze v varstvo (vrtec), ker z eno placo je tezko preziveti.
Super zivljenje, ko sta oba starsa dnevno odsotna 9-11h od doma. Ko prideta domov pa se zrineta v 40m2 stanovanje, kjer se niti posteno naspati ne moreta, kaj sele, da bi se ugodno pocutila v svojem stanovanju. Pa se to na "svojem" so za vecino mladih druzin samo sanje.
potem se nemudoma preseli v afriko ali bangladeš. tam imajo veliko otrok = nadstandard (zate)...
ktiri na zahodu nimajo denarja za otroke je najbolje da jih nimajo. ker kdor nima denarja = neumen -> za take je najbolje da nima potomcev
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
krneki0001 je izjavil:
razerznak2 je izjavil:
nekje se klobase delajo,
sej svinska glava se ne rabi ...
Ti pa nisi s kmetije, ane? Svinjska glava se rabi, še posebaj, kadar delaš klobase.
sicer že off topic
ko mi koljemo prašiča, glavo ne rabimo ( ven vzamamo možgane, so prav dobri z umešanimi kurjimi jajci), damo kuram da jo spokluvajo
Vesoljec nacist
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: razerznak2 ()
morbo> Ampak brez Zahodne tehnologije, znanstvenikov, znanja, inženirjev in nafte požrešnega gospodarstva - vse tisto sploh nebi obstajalo.
Seveda bi.
gruntfürmich> ste slišali te levake :)):D da bo pritepena drhal tožila države EU ker so jim zakasirali za povzročene stroške in škodo, na podlagi 'dušebrižnih' zakonov in sporazumov... in pri tem jim bodo še pomagali.:))8-)
Nič ni narobe, če nekomu zaračunaš stroške - če mu odvzameš predmete, je pa to v nasprotju s temeljnimi pravnimi akti EU.
gruntfürmich> potem se nemudoma preseli v afriko ali bangladeš. tam imajo veliko otrok = nadstandard (zate)...
To moraš povedat nebiveduju.
Seveda bi.
gruntfürmich> ste slišali te levake :)):D da bo pritepena drhal tožila države EU ker so jim zakasirali za povzročene stroške in škodo, na podlagi 'dušebrižnih' zakonov in sporazumov... in pri tem jim bodo še pomagali.:))8-)
Nič ni narobe, če nekomu zaračunaš stroške - če mu odvzameš predmete, je pa to v nasprotju s temeljnimi pravnimi akti EU.
gruntfürmich> potem se nemudoma preseli v afriko ali bangladeš. tam imajo veliko otrok = nadstandard (zate)...
To moraš povedat nebiveduju.
Zgodovina sprememb…
Slovenistan ::
Eu ni država
Vsaka moja žalost tebi da sijaj, v meni smeh a ti oči rosiš zakaj
Vse prekleto bi na mene zlil in žal, naše sanje in življenje bi prodal
Matako ::
razerznak2 je izjavil:
nekje se klobase delajo,
sej svinska glava se ne rabi tako da so nardili nam uslugo, odvrgli odpadke in pri tem "užalili" muslimane
Ne samo užalili - po izročilu (hadit?) je zemlja onečaščena s svinjskim truplom (ostanki) neprimerna za gradnjo džamije.
Tako da game over, mr. Mufti.
http://www.rtvslo.si/crna-kronika/svinj...
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
Še malo podrobnejša slika:
Jup, definitivno onečaščena zemlja, temeljito - tukaj ni trte mrte.
In bili so že primeri, ko so bile ustavljene gradnje Alovih fan-clubov na točno ta način. Uf, to bo jezen - po mojem bo danes kdo ostal brez devičk.
Jbg., bo treba kar vrniti ostali keš Katarcem.
Jup, definitivno onečaščena zemlja, temeljito - tukaj ni trte mrte.
In bili so že primeri, ko so bile ustavljene gradnje Alovih fan-clubov na točno ta način. Uf, to bo jezen - po mojem bo danes kdo ostal brez devičk.
Jbg., bo treba kar vrniti ostali keš Katarcem.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Slovenistan ::
Še pujski ne marajo yjpe-mije
Vsaka moja žalost tebi da sijaj, v meni smeh a ti oči rosiš zakaj
Jebemti, kaj če je to naredil kak Tein snubec? Sicer je dala drugačen izziv, samo mogoče jo bo lik vseeno impresioniral...
... jaz pa čakal da bo zgrajena, butelj!!
... jaz pa čakal da bo zgrajena, butelj!!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
matijadmin ::
Nissan_GTR je izjavil:
Celo Švedska je prišla k pameti in leva švedska vlada je neprodušno zaprla mejo za migrante. Edino Slovenija še vedno blodi v levičarskih sanjah. Edino pri nas levičarji še vedno kričijo na vsakogar, ki si upa nasprtovati temu, da nas preplavijo migranti. Nekoč sem napovedal, da bo Švedska prva islamska država v Evropi, pa sem se zmotil, saj bo to postala Slovenija. Po napovedih bo letos v Evropo prišlo še enkrat toliko migrantov kot lanko leto in migrantski tok se bo ustavil v Sloveniji. Dobili bomo na stotisoče beguncev za katere bodo po slovenskih mestih zrasli ogromni begunski centri za deset tisoče migrantov. V državo se bo močno povečal kriminal, država bo še bolj stagnirala in avtohtoni Slovenci bodo morali bežati iz države.
CDU!=levica.
Vrnite nam techno!
gruntfürmich je izjavil:
potem se nemudoma preseli v afriko ali bangladeš. tam imajo veliko otrok = nadstandard (zate)...
ktiri na zahodu nimajo denarja za otroke je najbolje da jih nimajo. ker kdor nima denarja = neumen -> za take je najbolje da nima potomcev
Lani je število porodov v slovenskih porodnišnicah v primerjavi z letom 2014 upadlo v 12 izmed 14 porodnišnic, le v dveh porodnišnicah so zabeležili porast števila porodov. Skupno je lani v slovenskih porodnišnicah na svet privekal 20.001 otrok.
To je 610 porodov manj kot leta 2014.
http://www.rtvslo.si/zdravje/druzina-no...
Se ni za sekirat, bojo kmau africani dvignili rodnost.
Mufasa ::
"Es ist nicht genug, zu wissen, man muss auch anwenden;