» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
286 / 373
»»

matijadmin ::

zmaugy je izjavil:

Zaenkrat imamo v teh primerih zanimive izkušnje. Še celo v primeru koelenskega masovnega zločina so se organi najprej delali, da se ni nič zgodilo in poskusili vse skupaj prikriti.

In? Saj vemo, kdo je kriv. Za nepregon in "pozitivno diskriminacijo", ki ob obravnavi zločina, to nikakor ni, so krivi organi pregona. Nikakor ne begunci, tudi za posilstva ne. So posamezniki, pa naj bodo Američani, Srbi, Mohamedi iz Sirije ali čisto kleni Hansi ... Artikulacija vas ene zanaša (v nestrpno smer).
Vrnite nam techno!

jype ::

razerznak> jure kaj pa je zdaj tale 15 letna "nacistka" nardila narobe?

Ne vem. Če za hip privzamem nacistično mentaliteto, potem moram rečt nekaj skrajno neokusnega: "Kar brezveze je ziher niso posilili!"

To je seveda skrajno abotno stališče: Žrtev zločina nikoli ne more biti odgovorna ali kriva za zločin, ki ga je izvedel nekdo drug. Storilce mora policija prijeti, sodni sistem pa pravično kaznovati. Tudi "pravično" v tem primeru pomeni v skladu z zakonom, ne v skladu s sadističnimi fantazijami nacistov.

Hkrati moram še enkrat postaviti vprašanje: Zakaj so Pakistanci, če niso bili udeleženi v novoletnih zločinih, smatrani za odgovorne pri izvedbi zločina celo do te mere, da so neki drugi državljani pripravljeni zagrešiti zločin?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: jk ()

razerznak2 ::

Jure to je pa zaj pac ta mentaliteta ljudi, ce bi bili ti "begunci" kot misi da nabi blo nobenega incidenta , ne recem mic, ampak ko pa ti take delajo , pa sam mrs ven pa spokaj nazaj od koter si prisel
Vesoljec nacist

zmaugy ::

matijadmin je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Zaenkrat imamo v teh primerih zanimive izkušnje. Še celo v primeru koelenskega masovnega zločina so se organi najprej delali, da se ni nič zgodilo in poskusili vse skupaj prikriti.

In? Saj vemo, kdo je kriv. Za nepregon in "pozitivno diskriminacijo", ki ob obravnavi zločina, to nikakor ni, so krivi organi pregona. Nikakor ne begunci, tudi za posilstva ne. So posamezniki, pa naj bodo Američani, Srbi, Mohamedi iz Sirije ali čisto kleni Hansi ... Artikulacija vas ene zanaša (v nestrpno smer).

Aha. 1000 modelov se organizira in pride iz vseh koncev Nemčije in celo iz Belgij in Francije na posiljevanje Nemk (mimogrede pa se lotijo še kakšne migrantke) in ti bi bluzil o posameznikih? A delaš pri koelnski županji?
Pa vprašajmo se zaradi koga se organi pregona in mediji tako obnašajo?
Kdo jih s svojim vztrajnim sikanjem uspe utišati in si bo lahko pripel zasluge za vse skupaj?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

razerznak2 je izjavil:

Jure to je pa zaj pac ta mentaliteta ljudi, ce bi bili ti "begunci" kot misi da nabi blo nobenega incidenta , ne recem mic, ampak ko pa ti take delajo , pa sam mrs ven pa spokaj nazaj od koter si prisel

Ja, saj čisto na mestu, če se prestopnike in zločince po odsluženi kazni deportira. Ampak nacijem je pač fino gačiti ter nato bičati slamnate možice vsepovprek (samo zaradi veroizpovedi, ali barve kože). To je pa na ravni vrednostne sodbe čisto enako kot kamenjanje tam dol ...
Vrnite nam techno!

dice7 ::

sreca da ni v ameriki vecina slovencev, bi verjetno kar obamo ustrelili ker pac temnopoltnezi delajo kriminal :))

dice7 je izjavil:

sreca da ni v ameriki vecina slovencev, bi verjetno kar obamo ustrelili ker pac temnopoltnezi delajo kriminal :))

Zdaj pa to dopovej neumnim in nestrpnim hribovcem.
Vrnite nam techno!

Sreča da aktivisti ne posplošujejo. :))

SimplyMiha ::

Čudno, Bossman je že šest let župan Pirana, pa ga še nismo ustrelili.

SimplyMiha je izjavil:

Čudno, Bossman je že šest let župan Pirana, pa ga še nismo ustrelili.

če dela dobro za pirančane zakaj pa ne? , kdor pa ne dela dobro za državljane ala cmerar bo pa letel ko
Vesoljec nacist

Matako ::

Markus386 je izjavil:

*velika večina jih ni teroristov, ampak samo nahypanih mladcev, ki mislijo, da vsak v nemčiji dobi 2000 eur od sociale + zastonj stanovanje in avto, za malo dela, pa še kakih 3000eur plače zraven, in še BMW-ja.

Zvezdica k zvezdici: + hiter fuk. Ne pozabi na ta pomemben motivator mladih puščavskih juncev.
/\/\.K.

razerznak> ce bi bili ti "begunci" kot misi da nabi blo nobenega incidenta

Niso vsi iz iste skupine.

Brane22> Vprašanje je, zakaj EUrokrati niso resno pomislili na to pred masovnim uvozom migrantov.

Vprašanje je torej, zakaj ženske v Kölnu niso nosile burk?

razerznak> če dela dobro za pirančane zakaj pa ne?

Ker so priseljenci posiljevalci. Piše v tej temi.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: tomaz- ()

zmaugy je izjavil:

S točno odmerjenimi pridevniki in logičnim veznikom veliko manj kot neumni in nestrpni forumski heroji.
Vrnite nam techno!

jure : Niso vsi iz iste skupine.

no če nebi blo onih ta slabih "beguncev" , potem tudi nebi blo tako hudo, ko pa tisti slabi na dobre mečejo "dobro" luč , bom pa kar vse metal v isti koš pa magari je miroljubec od miruljubcev
Vesoljec nacist

MasterTade ::

dice7 je izjavil:

Oprostite izrazu ampak to je debilen primer..Temnopolti ljudje so v Ameriki nekaj kar je tam praktično že skoraj od samega odkritja Amerike, belci so z njimi živeli na tak ali drugačen način že praktično od zmeraj. Poleg tega so temnopolte uvažali sami, za lastno dobrobit (sprva). Sirci in ostali ki danes množično prihajajo v Evropo so sem prišli le zaradi demokracije, potrebuje jih nihče.Gre za trk popolnoma različnih kultur. Črnci so se veliko lažje asimilirali, ker so se v bistvu mogli, njihovi potomci pa so belsko kulturo prevzeli. Ne gre za to katera rasa povzroča več kriminala, v večini primerov gre za socialno ogrožene ljudi vseh ras. Od migrantov je odvisno, če se bojo asimilirali, naučili jezik, sprejeli kulturo in se naučili živeti z nami. Edino tako je prav, v nasprotnem primeru ne bo $$ in kriminala in posilstev bo več. Poleg tega pa v našo kulturo vsiljujejo za nas nesprejemljive elemente svojih kultur in delajo štalo.
Mors omnia aequat

matijadmin je izjavil:

zmaugy je izjavil:

S točno odmerjenimi pridevniki in logičnim veznikom veliko manj kot neumni in nestrpni forumski heroji.

In s pravilno uporabo slovenščine (razen pisanja določene religije z veliko sredi stavka).

Je pa zoprno, ko dejstva tako neusmiljeno sesuvajo pravljice aktivistov. Jaz bi bil najbolj vesel, če bi se njihove nore ideje pokazale za pravilne

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

razerznak> no če nebi blo onih ta slabih "beguncev" , potem tudi nebi blo tako hudo, ko pa tisti slabi na dobre mečejo "dobro" luč , bom pa kar vse metal v isti koš pa magari je miroljubec od miruljubcev

Dobro premisli, kaj to pomeni zate: Obstajajo Slovenci, ki mečejo slabo luč tudi nate. A to pomeni, da moraš sprejet, da te bo prej ali slej nekdo premlatil? Seveda ne.

MasterTade> Od migrantov je odvisno, če se bojo asimilirali, naučili jezik, sprejeli kulturo in se naučili živeti z nami.

Absolutno - ampak "kultura, ki jo morajo sprejeti" ni tisto, kar si večina ljudi misli, da je. Še enkrat:

zmaugy> Je pa zoprno, ko dejstva tako neusmiljeno sesuvajo pravljice aktivistov. Jaz bi bil najbolj vesel, če bi se njihove nore ideje pokazale za pravilne

Razloži o kakšnih pravljicah je govora.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Slopek ()

arnecan1 ::

jype je izjavil:

Da ti j.... m..... V Siriji otroci umirajo od lakote, ti pa podpiraš vstop 20-35 letnih ekonomskih migrantov, ki namesto, da bi se borili proti zlu, tu iščejo stanovanje, ferari, rolex in blondinko v dveh mesecih.

Mr.B ::

arnecan1 je izjavil:

jype je izjavil:

Da ti j.... m..... V Siriji otroci umirajo od lakote, ti pa podpiraš vstop 20-35 letnih ekonomskih migrantov, ki namesto, da bi se borili proti zlu, tu iščejo stanovanje, ferari, rolex in blondinko v dveh mesecih.

Ne skrbi, sej bo Luka prodajal beguncem konopljo.... tako da Levi bodo imeli od česa živeti...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

St235 ::

razerznak2 je izjavil:

Matija ce nebi blo "beguncev" pitem nebi blo teh posilstev, vidis moj point?

Fascinantno do kje seže človeška neumnost. Sem presenečen, da evropska zakonodaja sploh pozna kaznivo dejanje posilstva, glede na to da ga pred begunci očitno ni bilo.

St235 je izjavil:

razerznak2 je izjavil:

Fascinantno do kje seže človeška neumnost. Sem presenečen, da evropska zakonodaja sploh pozna kaznivo dejanje posilstva, glede na to da ga pred begunci očitno ni bilo.

so bila, vendar ne v taki meri, aja si kdaj videl da se kdaj zbere 1k " nacistov" kot nekateri pravijo in začnejo napadat in p... ženske?
Vesoljec nacist

Pšenični ::

http://live.finance.si/20338/Nemčija-vr...

"Nemčija je na svoji južni meji od novega leta zavrnila in Avstriji vrnila tudi po več sto migrantov na dan, ki so želeli le prečkati Nemčijo, ne da bi v njej zaprosili za azil, so za avstrijsko tiskovno agencijo APA potrdili pri nemški policiji. Šlo naj bi za uveljavljanje dublinske uredbe.
Medtem so na avstrijskem notranjem ministrstvu za APA danes povedali, da tudi avstrijski organi za meji s Slovenijo vedno znova zavračajo migrante, ki želijo le prečkati Avstrijo brez vložitve prošnje za azil."

(Najprej bi poudaril da smo to ali je Yipe duševno uravnotežen ali ne že ugotovili z velikim konsenzom.)

Počasi postajamo hot spoot. Mediji so o tem tiho.....kaj pomeni za Slovenijo to nabiranje beguncev ob hkratnem dejstvu, da hrvati ne vzamejo nazaj niti enega, je povsem jasno.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: matijadmin ()

MasterTade je izjavil:

dice7 je izjavil:

Oprostite izrazu ampak to je debilen primer..Temnopolti ljudje so v Ameriki nekaj kar je tam praktično že skoraj od samega odkritja Amerike, belci so z njimi živeli na tak ali drugačen način že praktično od zmeraj. Poleg tega so temnopolte uvažali sami, za lastno dobrobit (sprva). Sirci in ostali ki danes množično prihajajo v Evropo so sem prišli le zaradi demokracije, potrebuje jih nihče.Gre za trk popolnoma različnih kultur. Črnci so se veliko lažje asimilirali, ker so se v bistvu mogli, njihovi potomci pa so belsko kulturo prevzeli. Ne gre za to katera rasa povzroča več kriminala, v večini primerov gre za socialno ogrožene ljudi vseh ras. Od migrantov je odvisno, če se bojo asimilirali, naučili jezik, sprejeli kulturo in se naučili živeti z nami. Edino tako je prav, v nasprotnem primeru ne bo $$ in kriminala in posilstev bo več. Poleg tega pa v našo kulturo vsiljujejo za nas nesprejemljive elemente svojih kultur in delajo štalo.

Ni res, ne ravno zadnji ostanek nacizma je odpravil George W. Bush mlajši, ko je prepovedal segregacijo v zvezni državi Washington, tam so namreč do njegovega mandata morali črnci na ločena stranišča od tistih za belce.

In ni res, da so črnci v Ameriki od pamti veka, pripeljali so jih kolonjalisti kot delovno silo iz Afrike. Kot sužnje.
Vrnite nam techno!

razerznak2 je izjavil:

St235 je izjavil:

razerznak2 je izjavil:

so bila, vendar ne v taki meri, aja si kdaj videl da se kdaj zbere 1k " nacistov" kot nekateri pravijo in začnejo napadat in p... ženske?

Sem videl (ali bolje rečeno bral o tem, ker videla ne jaz ne ti nisva nobenih), da se jih je zbralo tudi par 100k pa so še kaj hujšega kot samo ženske nadlegoval. In to v takšni meri, da nekateri pravni sistemi v evropi poznajo celo izraz Nazi cime.

St235 je izjavil:

razerznak2 je izjavil:

St235 je izjavil:

razerznak2 je izjavil:

Sem videl (ali bolje rečeno bral o tem, ker videla ne jaz ne ti nisva nobenih), da se jih je zbralo tudi par 100k pa so še kaj hujšega kot samo ženske nadlegoval. In to v takšni meri, da nekateri pravni sistemi v evropi poznajo celo izraz Nazi cime.

Aja. Ker zaradi politične korektnosti na Wikipediji ni strani za nasilje muslimanov nad ženskami, potem tega problema ni?

eric_cartman ::

St235 je izjavil:

razerznak2 je izjavil:

Človeška neumnost seže vse do tja, da so zaradi pereče problematike raje zamolčali, da so to v večini storili begunci.

Povej ti to puncam, ki so bile tisti večer na napačnem kraju totalno nezaščitene s strani države. Država se poleg vsega še spreneveda, da ni lepo takoj "prišleke" obtožit, ker je to nevljudno baje brez dokazov, čeprav so vse punce govorile, da so bili ti afriškega ali arabskega porekla..

Poleg vsega pa se danes večina teh, ki so to zagrešili nekaznovano sprehaja po mestu in čaka na festival v Kölnu, ki se hitro približuje. Verjetno tudi drugje potekajo festivali. In kmal boste zagovorniki rekli, da so ženske same krive, ker gredo na take festivale.

Ne mi opravičevat posilstev v nobenem pomenu, ker da.. Posilstva poznamo, ampak organizirana posilstva s po 1000 ljudmi skupaj v večih mestih hkrati.. Da to pa so pripeljali samo tujci a.k.a. "begunci" z izjemo 0,2 % domačinov, ki so se temu priključili.

Gnusi se mi, ko naši mediji kažejo v prvem prispevku video o posilstvih v Nemčiji, v naslednjem prispevku pa video is Sirije, ki prikazuje lačne otroke, ki jedo listje in travo. S tem so prikazali samo to, da so tisti, ki bi dejansko morali bit tukaj ostali tam v Siriji. Sem pa so prišli taki, ki bi v večini radi izkusili med, mleko in seveda evropske deklice.

Zgodovina sprememb…

arnecan1 je izjavil:

St235 je izjavil:

razerznak2 je izjavil:

St235 je izjavil:

razerznak2 je izjavil:

Aja. Ker zaradi politične korektnosti na Wikipediji ni strani za nasilje muslimanov nad ženskami, potem tega problema ni?

Kje točno sem napisal, da nasilje nad ženskami ni problem?

Si nepismen al se delaš neumnega?

Nasilje nad ženskami vsekakor je problem. In to problem, ki obstaja precej dlje kot begunska kriza. Ne pa, da poslušamo idiotizem, da ne bi bilo posilstev, če ne bi bilo beguncev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

dice7 ::

dejansko je stran
Islam and domestic violence @ Wikipedia

in grem stavit da tisti ljudje na sliki zate niso pravi muslimani

St235 je izjavil:

Nasilje nad ženskami vsekakor je problem. In to problem, ki obstaja precej dlje kot begunska kriza. Ne pa da poslušamo idiotizme, da ne bi bilo posilstev, če ne bi bilo beguncev.

Izgleda, da sem nepismen, ko se pogovarjam z velespoštovanim pravnikom.

Nasilje nad ženskami vsekakor je problem. Ko pa pridejo ljudje iz 14. stoletja v stik z ljudmi iz 20. ali celo 21. stoletja, pa je problem še večji. In tukaj obstaja korelacija! Če pa ti tega ne vidiš, potem pa si ti nepismen ali pa neumen.

P.S.: Ali pa vsaj brezbarvno politično korekten.

Martin Krpan ::

oo7 je izjavil:

jype je izjavil:

AnitaTrump> Saj ti to pove vse.

Potem bo pa spet rekel, da ni pozival k nasilju.

Saj, ko migranti posiljujejo in kradejo ste levki, humanitarci in liberalci vsi po vrsti navdušeni, ko pa jih par migrantov dobi po zobeh je pa največji kriminal.

Kaj je izjavil ta... da ne bom rekel kaj.

Igor Pribac, nekdanji vodja volilnega štaba Danila Türka, sedanjega kandidata za generalnega sekretarja OZN, je na družbenem omrežju spolne napade muslimanov na Nemke opravičil takole: „Si mlad moški in imaš naenkrat na dosegu to, kar si včasih videl na TV in v sanjah. Kaj storiš v zavetju teme in gruče?“ Kar pomeni, če muslimanski migrant posili žensko, je žrtev pravzaprav posiljevalec, posiljena ženska pa zločinka, ker ne razume potrebe tujerodcev.

Upam da tega tička posili vsaj 20 šupak meraklij in mu zraven še razbijejo umazani gobec !;(

arnecan1 je izjavil:

St235 je izjavil:

Nasilje nad ženskami vsekakor je problem. In to problem, ki obstaja precej dlje kot begunska kriza. Ne pa da poslušamo idiotizme, da ne bi bilo posilstev, če ne bi bilo beguncev.

Izgleda, da sem nepismen, ko se pogovarjam z velespoštovanim pravnikom.

Nasilje nad ženskami vsekakor je problem. Ko pa pridejo ljudje iz 14. stoletja v stik z ljudmi iz 20. ali celo 21. stoletja, pa je problem še večji. In tukaj obstaja korelacija! Če pa ti tega ne vidiš, potem pa si ti nepismen ali pa neumen.

P.S.: Ali pa vsaj brezbarvno politično korekten.

Približno tako kot obstaja korelacija med barvo kože in nizkim IQjem ?

oo7 je izjavil:

AC_DC je izjavil:

MIGRANTI STRELJALI S PIŠTOLAMI, DEKLICA UMRLA ZARADI STRELA V GLAVO
https://www.facebook.com/SlovenijaZavar...
Migranti so s pištolami in pirotehniko povzročili pravo vojno stanje na silvestrovo v Berlinu, kjer so se kot poroča morgenpost.de dogajali tudi spolni napadi pred slavnimi Brandenburškimi vrati in drugod po mestu. Associated Press pa je zapisal, da je na noč praznovanja blizu Nürnberga umrla 11-letna deklica, na ulici jo je po naključju zadel metek, kar za silvestrovanje v Nemčiji ni značilno.

Medtem v zadnji sobotni prilogi berem neke apologete v pismih bralcev, ki bi radi prepovedati novoletno pirotehniko.

Teh dogodkov je malo morje ampak to mediji prikrivajo, ker se bojijo, da bodo ljudje zvedeli resnico ampak počasi bo prišlo vse na dan.

Tole za silvestrovo v Kolnu so nam migranti priredili informativni dan !;( Kaj nas čaka !

Snackbarru ::

https://www.reddit.com/r/news/comments/...

Jure, to so naredili da ne bi prišlo do masovne histerije, kajne?
Cenzura je vedno dobra ko je na strani "liberalcev", kajne?
Progresivno bi morali vsi dobiti enega peščeno-muslimanskega v rito da bi res vedeli kaj je multikultura, kajne?

Počakaj, moj krohot še pride...

St235 je izjavil:

Aja. Sedaj pa smo pri rasizmu? Torej islam, oz. vera in barva kože sta med seboj povezana? Sedaj si rasist, če si proti islamski veri? Uh, kam gre tale debata, ko se vmešajo slovenski pravniki 8-O

Absolutno imaš prav, islam je proti nežnejšemu spolu zelo toleranten. Poglej ta video do konca. Pokaže pravi odnos neevropejskih muslimanov do žensk:

Markus386 ::

Ravno to fašistično delovanje levih medijev, pomaga skrajni desnici.

Ljudje vejo, da se nekaj dogaja, mediji lažejo, politiki lažejo, in kaj se zgodi? Kar naenkrat so edini mediji, ki so pisali resnico, ostali skrajno desni. Prav tako politiki. Levi pravijo "vse je vredu, nič se ne dogaja", desni pravijo "prihajajo posiljevalci", potem pa pride do česa takega kot tukaj, in kam se bo politično neopredeljena sredina obrnila?

Potem pa še policisti, ki ne smejo povedat kdo je bil, ker se bojijo, da bodo pomagali desnim strankam, pa prenizke kazni, za tistih nekaj, ki jih celo aretirajo.. in vse to teče kot voda na mlin skrajni desnici.

Uglavnem, na zapadu ništa novo.

harmony je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Mladci pa naj gredo svojo državo osvobajat.

Zakaj ze? Zato, da jih zahod obtozi terorizma? Namrec danes se boris na "pravi strani", jutri si ze lahko oznacen za terorista.

In zakaj naj bi se sploh ozirali na zahod ?
Naj delajo kar jim paše , čeprav bi jim tebi podobni zahodni fašisti to želeli preprečiti!

matijadmin je izjavil:

zmaugy je izjavil:

1000 komadov drhali na kupu le težko rečeš posamezniki !

Zgodovina sprememb…

Markus386 je izjavil:

Ravno to fašistično delovanje levih medijev, pomaga skrajni desnici.

Ljudje vejo, da se nekaj dogaja, mediji lažejo, politiki lažejo, in kaj se zgodi? Kar naenkrat so edini mediji, ki so pisali resnico, ostali skrajno desni. Prav tako politiki. Levi pravijo "vse je vredu, nič se ne dogaja", desni pravijo "prihajajo posiljevalci", potem pa pride do česa takega kot tukaj, in kam se bo politično neopredeljena sredina obrnila?

Potem pa še policisti, ki ne smejo povedat kdo je bil, ker se bojijo, da bodo pomagali desnim strankam, pa prenizke kazni, za tistih nekaj, ki jih celo aretirajo.. in vse to teče kot voda na mlin skrajni desnici.

Uglavnem, na zapadu ništa novo.

Da bo situacija koristila skrajno levim strankam, ni nič novega. To smo nekatero napovedovali že pred meseci. Preverjeno, potrebno je iti samo par strani nazaj.

Je pa po drugi strani res, da bo porastu skrajnim desnim strank, sledil porast skrajnim levim strank. Skratka, skupaj s skrajneži leve on desne provicence, nas čaka če terorizem islamistov. Super. Konec pravne države, ki jo zagovarjajo pravniki. Skratka ironično, če ne celo smešno.8-O

jype je izjavil:

razerznak> jure kaj pa je zdaj tale 15 letna "nacistka" nardila narobe?

Ne vem. Če za hip privzamem nacistično mentaliteto, potem moram rečt nekaj skrajno neokusnega: "Kar brezveze je ziher niso posilili!"

To je seveda skrajno abotno stališče: Žrtev zločina nikoli ne more biti odgovorna ali kriva za zločin, ki ga je izvedel nekdo drug. Storilce mora policija prijeti, sodni sistem pa pravično kaznovati. Tudi "pravično" v tem primeru pomeni v skladu z zakonom, ne v skladu s sadističnimi fantazijami nacistov.

Hkrati moram še enkrat postaviti vprašanje: Zakaj so Pakistanci, če niso bili udeleženi v novoletnih zločinih, smatrani za odgovorne pri izvedbi zločina celo do te mere, da so neki drugi državljani pripravljeni zagrešiti zločin?

Kdo pa pravi , da niso bili udeleženi ?>:D
Vir ?

Markus386 ::

A ni še to zanimivo... ko so se šli šiptarji s srbskimi pasoši azil-turizem v nemčiji (par mesecev, čez zimo, pobirali žepnino, pa nazaj domov, in naslednje leto spet), so srbiji grozile hude diplomatske sankcije. Zdaj pa se sprejema vse, od pakistancev, marokancev, bagladeš(arjev?), itd.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak...

oo7 ::

Nemčija je Avstriji vrnila tudi po več sto migrantov na dan, ki so želeli prečkati Nemčijo, ne da bi v njej zaprosili za azil.

Koliko migrantov pa Slovenija vrne Hrvaški, ki ne zaprosijo za azil in hočejo prečkati Slovenijo???

http://www.24ur.com/novice/svet/nemcija...

Pšenični ::

oo7 je izjavil:

Nemčija je Avstriji vrnila tudi po več sto migrantov na dan, ki so želeli prečkati Nemčijo, ne da bi v njej zaprosili za azil.

Koliko migrantov pa Slovenija vrne Hrvaški, ki ne zaprosijo za azil in hočejo prečkati Slovenijo???

In zakaj hočejo v Kidričevem nastaniti okoli 5000 emigrantov, če odgovorim z vprašanjem in nadaljujem,

Zato ker postajamo hot spoot, ker smo navadni pezdetki.

aerie ::

Pšenični je izjavil:

(Najprej bi poudaril da smo to ali je Yipe duševno uravnotežen ali ne že ugotovili z velikim konsenzom.)

Večina se večinoma moti. V tem primeru pa prav gotovo.

arnecan1 je izjavil:

St235 je izjavil:

Aja. Sedaj pa smo pri rasizmu? Torej islam, oz. vera in barva kože sta med seboj povezana? Sedaj si rasist, če si proti islamski veri? Uh, kam gre tale debata, ko se vmešajo slovenski pravniki 8-O

Absolutno imaš prav, islam je proti nežnejšemu spolu zelo toleranten. Poglej ta video do konca. Pokaže pravi odnos neevropejskih muslimanov do žensk:

Pa si sploh sposoben prebrat kar napišem, al ti tvoja ideološka logika sploh ne omogoča razmišljat ampak samo nabijaš parole?

Označit vse begunce/migrante/muslimane z zločinci in posiljevalci je pač na nivoju polpismenih opic, ki trdijo, da je IQ pogojen z raso. Tako razmišljanje je nekaj kar nas je večina evolucijsko že dala čez, nekateri pa upajmo, da še boste.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

oo7 ::

Pšenični je izjavil:

oo7 je izjavil:

In zakaj hočejo v Kidričevem nastaniti okoli 5000 emigrantov, če odgovorim z vprašanjem in nadaljujem,

Zato ker postajamo hot spoot, ker smo navadni pezdetki.

Slovenija bo na koncu definitivno hot spot.

Prvo bomo dobili eno maso migrantov vrnjenih z severa Evrope čeprav pravijo, da jih ne bodo sprejeli se dobro ve, da naši brezhrbteničarji bodo popustili po 5 minutah drugič pa bliža se pomlad in novi migranti. Avstrija lahko zapre mejo Italija lahko zapre mejo mađarska lahko zapre mejo Slovenija z tehnično oviro ne more če bi imeli pravo ograjo bi jo lahko tako pa ne. Slovenija bo ob koncu leta 2016 največja evropska đungla.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

St235 je izjavil:

Pa si sploh sposoben prebrat kar napišem, al ti tvoja ideološka logika sploh ne omogoča razmišljat ampak samo nabijaš parole?

Označit vse begunce/migrante/muslimane z zločinci in posiljevalci je pač na nivoju polpismenih opic, ki trdijo, da je IQ pogojen z raso. Tako razmišljanje je nekaj kar nas je večina evolucijsko že dala čez, nekateri pa upajmo, da še boste.

Priznam, da nisem sposoben slediti slovenskim pravnikom.

Je pa res, da večina muslimanskih ekonomskih migrantov, ne želi sedeti na avtobusu skupaj z žensko. Če pa že, potem jo minut pozneje čaka posilstvo. To pa je tista druga resnica, ki je nam moškim na srečo prišparana.

P.S.: Če je kaj butastega, je to potem tvoje primerjanje rase z vero in potem bedno izmotavanje, da si to dal samo za jedrsko razmišljanje višje razvitih bitij.

arnecan1 je izjavil:

St235 je izjavil:

Priznam, da nisem sposoben slediti slovenskim pravnikom.

Je pa res, da večina muslimanskih ekonomskih migrantov, ne želi sedeti na avtobusu skupaj z žensko. Če pa že, potem jo minut pozneje čaka posilstvo. To pa je tista druga resnica, ki je nam moškim na srečo prišparana.

P.S.: Če je kaj butastega, je to potem tvoje primerjanje rase z vero in potem bedno izmotavanje, da si to dal samo za jedrsko razmišljanje višje razvitih bitij.

P.S.: Se popravljam. Posilstvo je prišparano samo za dekleta, ki niso zaščitena z burko ali podobnim muslimanskim pokrivalom ali pa nimajo ustrezne zaščite sorodnikov. Saj veš. Ženske nezakrite ali brez moškega spremstva ne smejo hoditi v javnosti. To velja tudi za ženske, ki so zapustile muslimansko vero (da ne bom slučajno rasističen).

P.P.S.: Sicer pa ta debata spada bolj v temo Negotova prihodnost ateizma in prihodnost islamske religije v Evropi 21. stoletja : https://slo-tech.com/script/forum/vnoss...

Sicer pa ta video pove marsikaj

Samo potrebno ga je pogledati do konca.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arnecan1 ()

pirat ::

Jype, veliko dela imaš:

Support for the anti-immigration Sweden Democrats has soared from 12.9 percent at the time of the last election to 19 percent today, according to Sifo, Sweden's leading polling company.

The day the first refugees arrived at Sweden's first tent refugee camp deep in the countryside of southern Sweden, a note from a neo-Nazi organization dropped into the letterbox of everyone living nearby. "This area has been declared a National Socialist zone," it declared. "This means that the Nordic Resistance Movement is either already established or is in the process of being established."

http://www.dw.com/en/refugee-influx-wei...

Karaya 52 ::

oo7 je izjavil:

Slovenija bo ob koncu leta 2016 največja evropska đungla.

Če pride do tega bo Miro Cerar za 20 let Slovenijo potinsil na desno politično stran. Zato se tudi trudi z gradnjo piar žice. Če to ne bo delovalo ga tudi deljenje brezplačnega vazelina ne bo rešilo. Verjamem, da so mu ga v kabinetu za vsak slučaj že nabavili.

Matako ::

Hm, tej temi bi morali odstraniti "v Sloveniji" iz naslova, potem bi šlo. Recimo

http://www.rtvslo.si/svet/ravnanje-poli...

arnecan1 je izjavil:

Hja, si ziher? Tam dol je homoseksualnost še bolj haram ... >:D
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

aerie ::

Karaya 52 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Slovenija bo ob koncu leta 2016 največja evropska đungla.

Če pride do tega bo Miro Cerar za 20 let Slovenijo potinsil na desno politično stran. Zato se tudi trudi z gradnjo piar žice. Če to ne bo delovalo ga tudi deljenje brezplačnega vazelina ne bo rešilo. Verjamem, da so mu ga v kabinetu za vsak slučaj že nabavili.

Za kaj takšnega ni bojazni. Tudi če vrnejo vse migrante nazaj v Slovenijo, se bodo le-ti razbežali v prijaznejše okolje v sekundi.
««
286 / 373
»»