Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi
aerie ::
razerznak2 je izjavil:
http://nova24tv.si/aktualno/pricevanje-...
jure?
Dajte nehat lepit vsebino in linke iz tega bizarno grozljivega, šokantnega bloga.
Pšenični ::
razerznak2 je izjavil:
http://nova24tv.si/aktualno/pricevanje-...
jure?
Dajte nehat lepit vsebino in linke iz tega bizarno grozljivega, šokantnega bloga.
Glede na dogodke v Nemčiji in Avstriji, je povsem mogoče, da se bodo taki dogodki začeli dogajat pri nas, sploh če vemo, da se emigranti prosto šetajo po EU in tudi po Sloveniji.
Sploh če vemo, da jih 14.000 pri nas še pogrešajo oziroma splohne vedo kje so.
Zakaj bi se pred tem zatiskali oči mi ni jasno. Ko bo koncentracija emigrantov zadosti visoka, se bo začelo. Zares.
Mene ne zanimajo ne kvote, ne emigranti, v prvi vrsti me zanima kdo bo zagotavljal mojo varnost in varnost mojih bližnjh.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()
oo7 ::
ŽIVA RESNICA!!!!
Kölnski napad in medijsko licemerstvo
Politična korektnost slovenskemu medijskemu mainstreamu narekuje, če zločin stori katoliški duhovnik, Jud, belopolti policist ali pripadnik desne politične opcije, je treba to posebej poudariti v naslovih, če pa musliman, islamski verski voditelj, migrant, temnopolti ali levičar, se tega ne sme poudariti oziroma, še bolje, o tem se ne poroča.
http://www.reporter.si/svet/k%C3%B6lnsk...
Kölnski napad in medijsko licemerstvo
Politična korektnost slovenskemu medijskemu mainstreamu narekuje, če zločin stori katoliški duhovnik, Jud, belopolti policist ali pripadnik desne politične opcije, je treba to posebej poudariti v naslovih, če pa musliman, islamski verski voditelj, migrant, temnopolti ali levičar, se tega ne sme poudariti oziroma, še bolje, o tem se ne poroča.
http://www.reporter.si/svet/k%C3%B6lnsk...
jype ::
zmaugy> Kako smo presenečeni!
Če verjamete tem nebulozam, potem ste resnično shizofreni.
Če verjamete tem nebulozam, potem ste resnično shizofreni.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: tomaz- ()
hamez66 ::
Ne, ni se mi - samo vi ste skrenili v popolnoma surrealistične vode.
Zgodovina sprememb…
M-Power> Pravi se oglaša ja še včeraj si grozil, da imajo Američani tvojo zeleno luč, da zmečejo atomske bombe na balkan zdaj, ko je tvoja družina na varnem.
Yup. Uporabil sem _natanko_ isti jezik, kot ga uporabljaš ti - le da so v mojem primeru stavki bili namenoma oblikovani tako, da si se nedvomno znašel med tistimi, zoper katere je poziv k nasilju uperjen. Prepričan sem, da si bil navdušen nad idejo, da se nekdo, ki te sploh ne pozna, navdušuje nad pogubo tebe in tvojih bližnjih.
Yup. Uporabil sem _natanko_ isti jezik, kot ga uporabljaš ti - le da so v mojem primeru stavki bili namenoma oblikovani tako, da si se nedvomno znašel med tistimi, zoper katere je poziv k nasilju uperjen. Prepričan sem, da si bil navdušen nad idejo, da se nekdo, ki te sploh ne pozna, navdušuje nad pogubo tebe in tvojih bližnjih.
Zgodovina sprememb…
krneki0001 ::
Skratka, begunci so se masovno organizirali in za novo leto skupinsko posiljevali po celotni državi?
S kakšnim namenom? Verjetno verjamejo, da bodo s takim početjem dobili višjo socialno podporo?
Kot vem ti od veselja skačeš v zrak, ker to počnejo.
mi smo veseli, da se posilstva dogajajo
M-Power> Pravi se oglaša ja še včeraj si grozil, da imajo Američani tvojo zeleno luč, da zmečejo atomske bombe na balkan zdaj, ko je tvoja družina na varnem.
Jaz sem proti migrantom in zato, da se zapre meja in preusmeri migrantski tok ti pa si zato, da američani mečejo atomske bombe na balkan če je to zate isto potem je nekaj hudo narobe s tabo
nebivedu> Kot vem ti od veselja skačeš v zrak, ker to počnejo.
Sicer si izrezal skoraj tako profesionalno kot Janša-TV, ampak lažeš pa kljub temu.
M-Power> Jaz sem proti migrantom in zato, da se zapre meja in preusmeri migrantski tok ti pa si zato, da američani mečejo atomske bombe na balkan če je to zate isto potem je nekaj hudo narobe s tabo:))
O, ne, ti pozivaš k nasilju zoper vse, ki so drugačni od tebe, na zelo nedvoumen način.
Sicer si izrezal skoraj tako profesionalno kot Janša-TV, ampak lažeš pa kljub temu.
M-Power> Jaz sem proti migrantom in zato, da se zapre meja in preusmeri migrantski tok ti pa si zato, da američani mečejo atomske bombe na balkan če je to zate isto potem je nekaj hudo narobe s tabo:))
O, ne, ti pozivaš k nasilju zoper vse, ki so drugačni od tebe, na zelo nedvoumen način.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: AC_DC ()
zmaugy ::
Darkjaar ::
nebivedu> Kot vem ti od veselja skačeš v zrak, ker to počnejo.
Najhujši nasilnež te teme si po mojem ti. Nihče ni tako nedvoumno in brutalno izražal sovraštva do drugače mislečih na tej temi ko ti. V enem od svojih postov si izrazil svoje odobravanje kar do uničenja vsega iz širše geografske regije.
Sramotno je, da ti moderatorji to dopuščajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
Darkjaar ::
http://www.dn.se/nyheter/sverige/otal-s...
Na Švedskem je tudi baje prišlo do zlorab na silvestrovo.
Na Švedskem je tudi baje prišlo do zlorab na silvestrovo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Darkjaar ()
Tudi v Avstriji
Huge influx of migrant men will lead to more sex attacks like those in Cologne, says analyst, as it's revealed Austrian police have ALSO covered up identical gang assaults
Another New Year attack concerned a 17-year-old girl who was shot at by a 23-year-old Syrian using a battery of fireworks, and after he was arrested it was alleged that he had also assaulted a 20-year-old German woman shortly before.
A 24-year-old man from Afghanistan was grabbed by bouncers at a nightclub after a 28-year-old young woman from Salzburg was reportedly assaulted by him.
In another case a 28-year-old, also from Afghanistan, shortly after midnight had attacked a woman from Salzburg after grabbing her from her scooter.
http://www.dailymail.co.uk/news/article...
Huge influx of migrant men will lead to more sex attacks like those in Cologne, says analyst, as it's revealed Austrian police have ALSO covered up identical gang assaults
Another New Year attack concerned a 17-year-old girl who was shot at by a 23-year-old Syrian using a battery of fireworks, and after he was arrested it was alleged that he had also assaulted a 20-year-old German woman shortly before.
A 24-year-old man from Afghanistan was grabbed by bouncers at a nightclub after a 28-year-old young woman from Salzburg was reportedly assaulted by him.
In another case a 28-year-old, also from Afghanistan, shortly after midnight had attacked a woman from Salzburg after grabbing her from her scooter.
http://www.dailymail.co.uk/news/article...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Nemški mediji: Storilci prosilci za azil
https://www.rtvslo.si/svet/nemski-medij...
RTV Slo: a ni to tisto desničarsko gnezdo?
Karaya 52 ::
Počasi tudi nemški mediji poročajo o masovki. Očitno so bili v moralni dilemi. Komu dati prednost, posiljenim ženskam ali posiljevalcem. Žal so se v prvih dneh postavili za posiljevalce.
AC_DC ::
Slovaki danes rekli, da ne bodo sprejeli nobenega muslimanskega "begunca", ker nočejo da je pri njih ponavlja DE Silvestrovo 2015.
Martin Krpan ::
Slovaki danes rekli, da ne bodo sprejeli nobenega muslimanskega "begunca", ker nočejo da je pri njih ponavlja DE Silvestrovo 2015.
Pametni ljudje jim zelo zavidam, da imajo tako dobre politike, ki so pripravljeni zaščititi državo. Naši pa če ne kradejo spuščajo vse po vrsti v državo.
Podobni napadi kot v Kölnu so bili tudi v Avstriji in Švici
http://www.24ur.com/novice/svet/albers-...
razerznak2 ::
Podobni napadi kot v Kölnu so bili tudi v Avstriji in Švici
le kje je naš jure?
Vesoljec nacist
s1m0n ::
Prebiram, da imajo namen v okolici Ptuja (Vojaško skladišče v Kidričevem) postavit center za begunce.
Vir.: Večer
Kakor piše, da je ena od možnih lokacij a kolikor lahko sam sklepam je za njih to najbolj primerna lokacija ob AC (Ptuj-Maribor). Tudi, da naj bi krajevne skupnosti bile seznanjene na občini nimajo pojma in so o tem danes izvedeli preko FB objave enega izmed politikov... :)
To ti je država dela bolj na črno kot delavci na črno.
Vir.: Večer
Kakor piše, da je ena od možnih lokacij a kolikor lahko sam sklepam je za njih to najbolj primerna lokacija ob AC (Ptuj-Maribor). Tudi, da naj bi krajevne skupnosti bile seznanjene na občini nimajo pojma in so o tem danes izvedeli preko FB objave enega izmed politikov... :)
To ti je država dela bolj na črno kot delavci na črno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()
luli ::
Pa ne moreš jih poslati med Rednecke. Oni sodijo v Lublan med svoje. Sprejme jih lahko Jurček, da mu doma malce poservisirajo, saj zaradi gobcanja po forumih sam nima časa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: luli ()
Martin Krpan ::
Ne, ni se mi - samo vi ste skrenili v popolnoma surrealistične vode.
Pravi se oglaša ja še včeraj si grozil, da imajo Američani tvojo zeleno luč, da zmečejo atomske bombe na balkan zdaj, ko je tvoja družina na varnem.
Jurček bo začel navijati za Trumpa , ker nas pussy Sandres ne bo hotu nukat !
Mr.B ::
še en udarec za multi nakladače : An internal police report reveals officers "could not cope" with the volume of attacks in Cologne on New Year's Eve, German media say.
Sedaj ali boste imel vojsko na na cesti kot v Izraelu ali boste pač svojo Multikulturnost morali malo potegniti nazaj...
Sedaj ali boste imel vojsko na na cesti kot v Izraelu ali boste pač svojo Multikulturnost morali malo potegniti nazaj...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vojsko s polno oborožitvijo na na cesti imaš v multi-kulti "obogatenih" zahodnih mestih; Bruselj, Paris, London...
In potem se dvoličneži zgražajo nad Makedonci in Madžari, ki vojsko imajo za varovanje meje, ko bi morali biti tiho kot miške.
V Izraelu si tega kar počno astronavti v Eu nebi mogli privoščiti, ker nebi preživeli.
In potem se dvoličneži zgražajo nad Makedonci in Madžari, ki vojsko imajo za varovanje meje, ko bi morali biti tiho kot miške.
V Izraelu si tega kar počno astronavti v Eu nebi mogli privoščiti, ker nebi preživeli.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
Vojsko s polno oborožitvijo na na cesti imaš v multi-kulti "obogatenih" zahodnih mestih; Bruselj, Paris, London...
Jaz osebno v taki državi ne želim živeti.
Ta ki jo imamo sedaj mi z varnostnega vidika popolnima odgovarja.
Ni ne vem kaj, ampak če se ozremo okoli, pol šele vidimo, kaj imamo. Trenutno še. Torej, upam da ostanemo, na takem nivoju kot smo sedaj.
Imamo to prednost, da vidimo, kako se zadeve odvijajo drugje, in v zvezi z tem sprejmemo določene ukrepe.
Če nam politika politikov ne bo odgovarjala, jih bomo prej ali slej zamenjali, če bomo naredili napako, kot so jo drugje s svojo naivnostjo ali levičarsko liberalno preračunljivostjo, jo ne bo več možno popraviti.
http://www.rtvslo.si/svet/slovaska-stop...
Integracija prebežnikov ni mogoča
"Kot je še nadaljeval, bi morali po terorističnih napadih v Parizu zdaj dogodki v nemških mestih ljudem dokončno odpreti oči, da varnostnih groženj, povezanih z begunskim valom, ne smejo jemati zlahka. Ideja večkulturne Evrope je po njegovih besedah odpovedala, "naravna integracija" beguncev - "drugačnih načinov življenja, drugačnega mišljenja, drugačnega kulturnega ozadja in predvsem drugačne vere" - ni mogoča."
Slovaška: Stop za muslimanske prebežnike
Nočemo, da nadlegujejo naše ženske
A odslej Bratislava ne bo le nasprotovala kvotam, ampak bo tudi naredila vse, da prepreči nastanek neke strnjene muslimanske skupnosti v državi
Integracija prebežnikov ni mogoča
"Kot je še nadaljeval, bi morali po terorističnih napadih v Parizu zdaj dogodki v nemških mestih ljudem dokončno odpreti oči, da varnostnih groženj, povezanih z begunskim valom, ne smejo jemati zlahka. Ideja večkulturne Evrope je po njegovih besedah odpovedala, "naravna integracija" beguncev - "drugačnih načinov življenja, drugačnega mišljenja, drugačnega kulturnega ozadja in predvsem drugačne vere" - ni mogoča."
Slovaška: Stop za muslimanske prebežnike
Nočemo, da nadlegujejo naše ženske
A odslej Bratislava ne bo le nasprotovala kvotam, ampak bo tudi naredila vse, da prepreči nastanek neke strnjene muslimanske skupnosti v državi
Zgodovina sprememb…
Aktivisti so nekam potihnili. Verjetno se jezijo zaradi novic na desničarskih portalih kot je RTVSLO.SI.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
Karaya 52 ::
"Novi Evropejci" med silvestrskim masovnim posiljevanjem v Kölnu.
http://www.liveleak.com/view?i=3aa_1452...
http://www.liveleak.com/view?i=3aa_1452...
dice7 ::
Aktivisti so nekam potihnili. Verjetno se jezijo zaradi novic na desničarskih portalih kot je RTVSLO.SI.
nesmiselno se je prerekat z ljudmi ki na podlagi 1000 ali 2000 ljudi blatijo 1 000 000 beguncev kateri so prisli v nemcijo
Teh novic je čedalje več, po prestolnicah evrope se sprehaja vojska, eni pa zgleda ne morejo iz svoje kože, in se iz teh ubogih žensk še norčujejo.
nesmiselno se je prerekat z ljudmi ki na podlagi 1000 ali 2000 ljudi blatijo 1 000 000 beguncev kateri so prisli v nemcijo
Avstrija, švica, nemčija,... iz kar nekaj državo poročajo o problemih, ki jih povzročajo skupine migrantov. Ne samo iz nemčije.
Se pravi na podlagi tvojih številk bi bilo normalno, da bi vsako leto milijon evropejcev spolno nadlegovalo in ropalo ženske na javnih mestih za novo leto?
vojska je zaradi teroristov in ne beguncev.
Meja med njimi se čedalje bolj briše, ne veš kdo je kdo. Policija postaja nemočna. Poleg tega zgleda da tudi ti ne ločiš kaj je ekonomski emigrant in kaj je begunec.
Ane, nekaj bi rad napletel. Pa ti ne bo ratalo.
Zgodovina sprememb…
krneki0001 je izjavil:
avstrija, švica, finska in nemčija
pa vendarle ce se vse te stevilke skupi potegnejo je to manj kot 3% vseh ki so prispeli v evropo.
krneki0001 je izjavil:
avstrija, švica, finska in nemčija
pa vendarle ce se vse te stevilke skupi potegnejo je to manj kot 3% vseh ki so prispeli v evropo.
Normalni moški imamo do prisiljevanje žensk v spolno odnos ničelno toleranco. In se postavimo njim v bran. Zdej ne vem, kak je s teboj? Posiljene ženske so del suhoparne statistike, ane, zgleda.
torej pred muslimani ni bilo v evropi spolnih napadov?
Čudna logika opravičevanja kaznivega dejanja.
Zgodovina sprememb…
js zagovarjam ljudi ki niso nic storili, torej tistih 97% in ne one 3%
Ne rabiš igrat matke Tereze. Lah greš komot spat. Men je vse jasno.
Zgodovina sprememb…
Ne zgovarjaj se na domačine. tujcem smo dali možnost za boljše življenje, oni pa to izkoriščajo in ne upoštevajo naših navad.
Očitno so bili napadi načrtovani, ker so finski policisti že pred novim letom dobili namige, da bodo to migrantje počeli:
Namestnik vodje helsinške policije Ilkka Koskimaki je povedal, da toliko nadlegovanja kot ob tokratnem silvestrovanju v Helsinkih še niso zabeležili. "To je v Helsinkih povsem nov fenomen," je dejal.
Varnostniki, ki so za silvestrovo pomagali skrbeti za varnost na ulicah, so policistom povedali, da je bilo veliko spolnega nadlegovanja predvsem na osrednjem trgu v prestolnici, kjer se je na zabavi zbralo okoli 20.000 ljudi. Do treh napadov naj bi prišlo še na glavni železniški postaji, kjer se je zbralo kakih tisoč prosilcev za azil, večinoma Iračanov. Osumljence so prijeli.
Finska policija sicer ni bila povsem nepripravljena na te dogodke. Že pred koncem leta so namreč prejeli namige, da pribežniki načrtujejo napade - kakršni so nato dejansko sledili ne le v Helsinkih, ampak tudi v Kölnu in nekaterih drugih nemških mestih, pa tudi v Avstriji, Švici in morda še kakšni državi. Finski policisti so bili zato za silvestrovo v visoki pripravljenosti. Že pred silvestrovim so v nekem azilnem centru tudi pridržali šest Iračanov zaradi "javnega vzpodbujanja h kriminalnemu ravnanju"; izpustili so jih nato 2. januarja. Povezav med napadi v Helsinkih in Kölnu policija zaenkrat ni odkrila, je še povedal Koskimaki.
krneki0001 je izjavil:
Ne zgovarjaj se na domačine. tujcem smo dali možnost za boljše življenje, oni pa to izkoriščajo in ne upoštevajo naših navad.
mislis pescica tujcev jih ne uposteva