Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi
jype ::
Vse hkrati? Kul, ampak... Čemu se potem ne strinjam z vami, da so tujci vir naših težav?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
Mr.B ::
Vse hkrati? Kul, ampak... Čemu se potem ne strinjam z vami, da so tujci vir naših težav?
Sej vemo da je janša... Glej cela zgodba je bila o posesti s Trente, danes so jo na javni dražbi prodali za 20k€ manj. Seveda so problem tujci, sploh uni ki mal čudno gledajo Slovenska dekleta.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Martin Krpan ::
gruntfürmich je izjavil:
matijadmin je izjavil:
Ne bo šlo. Za zdaj se boste tisti, ki ste v manjšini, prilagodili in spoštovali konvencije. Ali pa vas bo večina grdo gleda in bomo vsi to drago plačali.
a to misliš za tiste konvencije in sporazume, katere se na papirju izredno lepo bere in jih levi neumneži takoj pograbijo, ko pa pride do izvajanja v RL pa potem ugotovimo da je pravzaprav isto sranje/strošek
/bedarija če se jih držimo ali pa ne... in na koncu je itq potem vsakemu jasno (razen tupim levakom) da zadeva ne pije vode...
Tele konvencije so zahodni "demokrati" izumili za prcanje raznih irancev , ko so lahko tu in tam dali azil kakšnemu Salmanu Rushdiju.
Niso bile pisane za stotisoče ali miljone.
AnS> Tele konvencije so zahodni "demokrati" izumili za prcanje raznih irancev , ko so lahko tu in tam dali azil kakšnemu Salmanu Rushdiju.
AnS> Niso bile pisane za stotisoče ali miljone.
Se strinjam. Tudi slovenska zakonodaja je izumljena le za zaščito lika in dela Kučana in Janše, tebe in tebi podobne ljudi pa lahko nekaznovano zverinsko mučimo in umorimo, pa se nihče ne bo sekiral.
Se strinjam. Tudi slovenska zakonodaja je izumljena le za zaščito lika in dela Kučana in Janše, tebe in tebi podobne ljudi pa lahko nekaznovano zverinsko mučimo in umorimo, pa se nihče ne bo sekiral.
Zgodovina sprememb…
Pšenični ::
AnS> Tele konvencije so zahodni "demokrati" izumili za prcanje raznih irancev , ko so lahko tu in tam dali azil kakšnemu Salmanu Rushdiju.
Prvi stavek izraža cinizem, drugi stavek, prvi del... je čisto zaudarjanje po komunizmu, drugi del pa pove, da je tvoja pamet zapustila tvoje telo že pred kar nekaj časa,
Mene ne , ker sem iz Kučanovega klana in član VDV brigade in povrhu še kolesar z boljšim biciklom od tvojega !
krneki0001 ::
nebivedu> Spet opravičevanje pritepencev z dejanji domačinov. Češ če lahko eni, lahko tudi drugi.
Ne, motiš se. Nihče ne opravičuje zločina, samo izpostavlja dejstvo, da protizakonita obravnava priseljencev ne spreminja dinamike nasilja v naši družbi na bolje, ampak na slabše.
Kakšna protizakonita. Če so posiljevali in ropali so za v zapor.
MasterTade ::
Saj, še malo pa se nam bo dogajalo pred očmi, nekateri bebavi osebki bojo pa še vedno trdili, da gre za teatralno nacistično propagando
Mors omnia aequat
def0r ::
Malce prevec crnogleda tema postaja.
Da malce odmislimo :)
Da malce odmislimo :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: def0r ()
Darkjaar ::
No, mogoče bomo zdaj dobili kako prošnjo več za azil, glede na to, da smo končno dobili Netflix.
Aja, na meji ni preverjanja dokumentov in ograje. Je pa pred mejo. Zakaj pa?
Ne. Danska je na železniški postaji postavila ograje, švedski cariniki pa preverjajo dokumente (na železniški postaji). Na meji ni nobene ograje in nobenega preverjanja dokuemntov.
Aja, na meji ni preverjanja dokumentov in ograje. Je pa pred mejo. Zakaj pa?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Darkjaar ()
Se bojijo prevelikega dotoka doktarjev in znanstvenikov v državo , saj preveč dobrega tudi ni dobro.
Astronavtov pa trenutno niti ne potrebujejo in jih nočejo užaliti z ponudbo kakšne tuzemeljske službe !
Astronavtov pa trenutno niti ne potrebujejo in jih nočejo užaliti z ponudbo kakšne tuzemeljske službe !
Darkjaar> Aja, na meji ni preverjanja dokumentov in ograje. Je pa pred mejo. Zakaj pa?
Ker so nastanitvene kapacitete na Švedskem trenutno polne, v Sloveniji pa prazne.
Ker so nastanitvene kapacitete na Švedskem trenutno polne, v Sloveniji pa prazne.
Zgodovina sprememb…
Darkjaar> Aja, na meji ni preverjanja dokumentov in ograje. Je pa pred mejo. Zakaj pa?
jype> Pa pozabil si, da imajo znotraj EU pravico do prostega gibanja, kar pomeni, da se lahko kadarkoli preselijo v drugo državo, tako kot se lahko ti (in sem se lahko jaz).
Tukaj nekaj ne štima.
Darkjaar> Tukaj nekaj ne štima.
Seveda štima. Tisti ljudje, ki jim je že odobren status begunca, imajo pri sebi veljaven dokument, s katerim lahko vstopijo na Švedsko enako kot ti in jaz.
Seveda štima. Tisti ljudje, ki jim je že odobren status begunca, imajo pri sebi veljaven dokument, s katerim lahko vstopijo na Švedsko enako kot ti in jaz.
Zgodovina sprememb…
m0LN4r ::
Heh pa ravno poslušam radio, da so ugotovil že za deset tisoče migrantov, da so ilegalno prišli na sever evrope...
So rekli tudi točno številko (20k-70k), ampak se je ne spomnim.
PS:
Rešitve trenutno nimajo
So rekli tudi točno številko (20k-70k), ampak se je ne spomnim.
PS:
Rešitve trenutno nimajo
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Looooooka ::
Pizda nacisti...da se preoblečete v afričane in arabce in potem otipavate, ropate in posiljujete ženske na nov let...in to v večih državah...sram naj vas bo. Tkole probavate lažno prikazat, da so eni iz primitivnih držav celo primitivni, fuj fej....da vas ni sram.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Looooooka ()
Darkjaar> Tukaj nekaj ne štima.
Tisti ljudje, ki pa želijo zaprositi za status begunca na Švedskem, nimajo vstopa? S tem se kršijo mednarodne konvencije - tiste, ki si jih velikokrat omenjal v tej temi.
Zgodovina sprememb…
Darkjaar> Tisti ljudje, ki pa želijo zaprositi za status begunca na Švedskem, nimajo vstopa?
Seveda ga imajo.
Darkjaar> S tem se kršijo mednarodne konvencije - tiste, ki si jih velikokrat omenjal v tej temi.
Ne, v resnici se ne: Za status begunca lahko zaprosijo kar tam, kjer se nahajajo.
Seveda ga imajo.
Darkjaar> S tem se kršijo mednarodne konvencije - tiste, ki si jih velikokrat omenjal v tej temi.
Ne, v resnici se ne: Za status begunca lahko zaprosijo kar tam, kjer se nahajajo.
Zgodovina sprememb…
Matako ::
Naceljni niso ljudje. To je res. Ampak ravno tako niso ljudje SJWji - za razliko od standardnega naci-kuščarja so slednji ksenomorfna bitja, ki prevzemajo telesa naključnih zemljanov. Lahko je vaš prijatelj, sodelavec, neznani spletni nabijač, lahko sem jaz... lahko je vaša mama. In ja, lahko je tudi jype - a zapomnite si, to ni več on, original je že v kanti. Ta... stvar je nekaj... drugega. Ne čuti, ne neha. Je upor sploh še smiseln?
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
Darkjaar> Tisti ljudje, ki pa želijo zaprositi za status begunca na Švedskem, nimajo vstopa?
Seveda ga imajo.
Zopet. Čemu je torej potrebna ograja in kontrole dokumentov? In ne mi s tem, kako je Švedska polna. Če Libanon, Jordanija in Turčija zmorejo, potem tudi premožna Švedska zmore.
razerznak2 ::
Jype pa podobni njemu bodo rekli , da je nacist da je ksenofob islamofob itd
https://m.facebook.com/SlovenijaZavaruj...
https://m.facebook.com/SlovenijaZavaruj...
Vesoljec nacist
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: razerznak2 ()
"zbrisal: tomaz- (danes ob 08:12:54)
ustvarilo: Pšenični (včeraj ob 17:57:13)"
Moje nemške miške z Oktobrfesta je neki novimoderator zbrisal. Zanima me, če bi nalimal moško kosmato rit, če bi jo tud zbrisal? Heh,heh,
ustvarilo: Pšenični (včeraj ob 17:57:13)"
Moje nemške miške z Oktobrfesta je neki novimoderator zbrisal. Zanima me, če bi nalimal moško kosmato rit, če bi jo tud zbrisal? Heh,heh,
oo7 ::
Razkrito šokantno poročilo policije po spolnih napadih v Kölnu in krikih: "Jaz sem iz Sirije. Povabila me je Merklova
Iz policijskega zapisnika:
Poleg zgoraj opisanih razmer je prišlo tudi do naslednjih dogodkov/incidentov:
2. "Jaz sem iz Sirije, z mano morate biti prijazni! Gospa Merkel me je povabila."
6. Na celotni železniški postaji "bruhanje" in mesta, ki so bila uporabljena kot stranišče.
7. Številni moški (migranti), ki so brez namere potovanja od pijanosti zaspali na vseh delih železniške postaje (bančna okenca, čakalnica, itd.)
http://nova24tv.si/aktualno/po-spolnih-...
Ste slišali bodite prijazni, do migrantov, ko oni posiljujejo in kradejo, ker jih je povabila gospa Murkl oni to lahko počnejo drugače se pazite vas bo ESČP za ušesa
Iz policijskega zapisnika:
Poleg zgoraj opisanih razmer je prišlo tudi do naslednjih dogodkov/incidentov:
2. "Jaz sem iz Sirije, z mano morate biti prijazni! Gospa Merkel me je povabila."
6. Na celotni železniški postaji "bruhanje" in mesta, ki so bila uporabljena kot stranišče.
7. Številni moški (migranti), ki so brez namere potovanja od pijanosti zaspali na vseh delih železniške postaje (bančna okenca, čakalnica, itd.)
http://nova24tv.si/aktualno/po-spolnih-...
Ste slišali bodite prijazni, do migrantov, ko oni posiljujejo in kradejo, ker jih je povabila gospa Murkl oni to lahko počnejo drugače se pazite vas bo ESČP za ušesa
V Kölnu so menda (siol) prijeli tri osumljence!
Neprecenljivo.
Bolje, da se spolno nadlegovanje zgodi v Evropi, kjer bodo ustrezno sankcionirani, kot pa na BV. /jype mode
Zgodovina sprememb…
gruntfürmich ::
verjetno smo ravno staroselci izvabili najslabše od njih... ker oni so vsi po vrsti civilizirani, strpni, visoko izobraženi, delovni.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Wrop ::
Nekatere tretje razredne wannabe first school femisist bi lahko doktorirale iz lastnih kontradikcij. Smešno je gledati kako hočejo doseči primerljive dosežke prve generacije, ampak kar bodo dosegle, če se jim bo dopustilo, bo to, da bodo v borbi za "enakopravnost" same spet morale "nadeti rute, biti v spremstvu ali biti za štirimi stenami".
Cervantes> BTW.
Cervantes> Muslimani še kako radi pijejo alko, preverjeno.
Cervantes> Če ga le dobijo.
Torej niso nič drugačni od Evropejcev? A si ti tut lažnivi SJW, al kaj?
Darkjaar> Bolje, da se spolno nadlegovanje zgodi v Evropi, kjer bodo ustrezno sankcionirani, kot pa na BV. /jype mode
Ja, bolje.
Wrop> ampak kar bodo dosegle
Nimaš pojma. Izmislil si si nekaj, zdaj pa poskušaš bolj izobražene od sebe prepričat, da imaš prav, čeprav sploh ne znaš razložiti, kako bi se to lahko zgodilo.
Cervantes> Muslimani še kako radi pijejo alko, preverjeno.
Cervantes> Če ga le dobijo.
Torej niso nič drugačni od Evropejcev? A si ti tut lažnivi SJW, al kaj?
Darkjaar> Bolje, da se spolno nadlegovanje zgodi v Evropi, kjer bodo ustrezno sankcionirani, kot pa na BV. /jype mode
Ja, bolje.
Wrop> ampak kar bodo dosegle
Nimaš pojma. Izmislil si si nekaj, zdaj pa poskušaš bolj izobražene od sebe prepričat, da imaš prav, čeprav sploh ne znaš razložiti, kako bi se to lahko zgodilo.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: AC_DC ()
Heavy ::
Heavy> Tudi prašiči pijejo alkohol, torej muslimani niso različni od prašičev po tvoji logiki, al kaj?
V resnici ja, niso. Vsi smo prašiči.
http://articles.baltimoresun.com/1992-1...
V resnici ja, niso. Vsi smo prašiči.
http://articles.baltimoresun.com/1992-1...
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: tomaz- ()
Wrop ::
Apliciranje lastnega neznanja na druge ti gre odlično od rok. Verujoče, ti spadajoč mednje, v svoj prav ne prepričujem, ker jih v večini primerov ni možno. Nekateri so preveč slepi, nekateri pa si preveč zatiskajo oči, da bi videli kaj se dogaja in kakšni so trendi.
Darkjaar> V realnem svetu pa:
V realnem svetu lahko najdeš primer takega obnašanja na BV in vidiš razliko.
Wrop> da bi videli kaj se dogaja in kakšni so trendi.
Tako je, realnosti nočeš videti, čeprav jo imaš pred nosom:
V realnem svetu lahko najdeš primer takega obnašanja na BV in vidiš razliko.
Wrop> da bi videli kaj se dogaja in kakšni so trendi.
Tako je, realnosti nočeš videti, čeprav jo imaš pred nosom:
Zgodovina sprememb…
http://www.huffingtonpost.de/2016/01/07...
"Eine Gruppe von jungen Männern soll im baden-württembergischen Weil am Rhein in der Silvesternacht zwei Mädchen vergewaltigt haben. Die Mädchen im Alter von 14 und 15 Jahren seien mehrfach vergewaltigt worden, wie der SWR berichtet. Vier Tatverdächtige sitzen demnach in Untersuchungshaft.
Bei den mutmaßlichen Tätern handle es sich um vier Männer aus Syrien im Alter von 16 bis 20 Jahren. Zuständig ist die Staatsanwaltschaft in Lörrach, die sich bislang jedoch nicht zu dem Fall äußerte."
Na silvestrovo se je dogajalo marsikaj....tudi v majnših krajih. Gre za veečkratno posilstvo s strani skupine Sirijcev , 14 in 15 letno dekle.
http://www.krone.at/Nachrichten/Jetzt_a...
"Nach den sexuellen Angriffen auf Frauen in der Silvesternacht in Köln hat am Donnerstag auch die Salzburger Polizei von mehreren Vorfällen in der Stadt Salzburg berichtet. Männer aus Afghanistan und Syrien stehen unter Tatverdacht. Dass die Übergriffe erst jetzt publik wurden, habe aber nichts mit Verschweigen zu tun, sagte eine Polizeisprecherin. Vielmehr dürfte erst die umfangreiche Medienberichterstattung Betroffene dazu animiert haben, sich zu melden."
Tudi v Avstriji so se začele prijave....
"Eine Gruppe von jungen Männern soll im baden-württembergischen Weil am Rhein in der Silvesternacht zwei Mädchen vergewaltigt haben. Die Mädchen im Alter von 14 und 15 Jahren seien mehrfach vergewaltigt worden, wie der SWR berichtet. Vier Tatverdächtige sitzen demnach in Untersuchungshaft.
Bei den mutmaßlichen Tätern handle es sich um vier Männer aus Syrien im Alter von 16 bis 20 Jahren. Zuständig ist die Staatsanwaltschaft in Lörrach, die sich bislang jedoch nicht zu dem Fall äußerte."
Na silvestrovo se je dogajalo marsikaj....tudi v majnših krajih. Gre za veečkratno posilstvo s strani skupine Sirijcev , 14 in 15 letno dekle.
http://www.krone.at/Nachrichten/Jetzt_a...
"Nach den sexuellen Angriffen auf Frauen in der Silvesternacht in Köln hat am Donnerstag auch die Salzburger Polizei von mehreren Vorfällen in der Stadt Salzburg berichtet. Männer aus Afghanistan und Syrien stehen unter Tatverdacht. Dass die Übergriffe erst jetzt publik wurden, habe aber nichts mit Verschweigen zu tun, sagte eine Polizeisprecherin. Vielmehr dürfte erst die umfangreiche Medienberichterstattung Betroffene dazu animiert haben, sich zu melden."
Tudi v Avstriji so se začele prijave....
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: matijadmin ()
Skratka, begunci so se masovno organizirali in za novo leto skupinsko posiljevali po celotni državi?
S kakšnim namenom? Verjetno verjamejo, da bodo s takim početjem dobili višjo socialno podporo?
S kakšnim namenom? Verjetno verjamejo, da bodo s takim početjem dobili višjo socialno podporo?
Ne le v Nemčiji, tudi po Sloveniji migranti že preganjajo ženske
http://nova24tv.si/aktualno/pricevanje-...
Še huje
V Kidričevem center za 4.000 muslimanskih migrantov? MNZ: Preučujemo tudi to možnost!
http://www.reporter.si/slovenija/v-kidr...
http://nova24tv.si/aktualno/pricevanje-...
Še huje
V Kidričevem center za 4.000 muslimanskih migrantov? MNZ: Preučujemo tudi to možnost!
http://www.reporter.si/slovenija/v-kidr...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
M-Power> Ne le v Nemčiji, tudi po Sloveniji migranti že preganjajo ženske
Zanima me, kako si prišel do te strokovne ugotovitve in kaj so tvoji viri.
Zanima me, kako si prišel do te strokovne ugotovitve in kaj so tvoji viri.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: tomaz- ()
Če je to tvoj edini vir, potem je jasno, da gre za spodbujanje k nestrpnosti.
Zgodovina sprememb…