Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi
Cervantes ::
Yupe! A si res že v penziji?!
Kar se clovekovih pravic tiče je to en sam bulšit.
Folk je treba zatirat, sicer ni nobenga reda.
Demokracija se je izkazala za neučinkovito.
Aktivistke je treba pozapret.
Fašizem je edini izhod iz te globoke mentalne krize!
Eviva _______!
Fredi, ne?
Kar se clovekovih pravic tiče je to en sam bulšit.
Folk je treba zatirat, sicer ni nobenga reda.
Demokracija se je izkazala za neučinkovito.
Aktivistke je treba pozapret.
Fašizem je edini izhod iz te globoke mentalne krize!
Eviva _______!
Fredi, ne?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: matijadmin ()
oo7 ::
,,Jaz sem musliman. Kaj si ti?" je vprašal moški okoli 5.20 zjutraj štiri mimoidoče na Trgu Marlene Dietrich v Berlinu. Po nekaj izmenjanih besedah jih je še z drugimi fizično napadel, poroča portal Tagespiegel.
Kot je sporočila policija, ki napad obravnava kot politično motivirano dejanje, so štirje pravoslavni kristjani iz Srbije in Črne gore v soboto v zgodnjih jutranjih urah zapustili lokal Adagio. Ko so okoli 5.20 prišli na Trg Marlene Dietrich, jih je ustavil neznanec z več pomočniki in dejal: ,,Jaz sem musliman. Kaj si ti?"
Besedni dvoboj je hitro prerasel v fizični obračun. Kristjanom je želel pomagati 19-letni mimoidoči, vendar je bil tudi sam poškodovan. Muslimanski napadalci so tik pred prihodom policije pobegnili, še poroča Tagespiegel. Primer preiskuje poseben oddelek policije za politična kazniva dejanja.
http://www.reporter.si/svet/muslimani-s...
Kot je sporočila policija, ki napad obravnava kot politično motivirano dejanje, so štirje pravoslavni kristjani iz Srbije in Črne gore v soboto v zgodnjih jutranjih urah zapustili lokal Adagio. Ko so okoli 5.20 prišli na Trg Marlene Dietrich, jih je ustavil neznanec z več pomočniki in dejal: ,,Jaz sem musliman. Kaj si ti?"
Besedni dvoboj je hitro prerasel v fizični obračun. Kristjanom je želel pomagati 19-letni mimoidoči, vendar je bil tudi sam poškodovan. Muslimanski napadalci so tik pred prihodom policije pobegnili, še poroča Tagespiegel. Primer preiskuje poseben oddelek policije za politična kazniva dejanja.
tiran2000 ::
tiran2000> Pripeljali ste me do te stopnje, da me je sram, da rečem, da sem levičar,
Saj nisi levičar. Levica je progresivna, desnica pa konzervativna. Levica razume pomen univerzalnosti človekovih pravic in temelj, ki ga enakopravnost predstavlja, desnici se pa za take koncepte sladko jebe in pravi, da ker smo mi tukaj pred dobrim tisočletjem poklali največ avtohtonih prebivalcev, zdaj na podlagi tega dejstva uživamo posebne pravice, ki drugim ne pripadajo.
gladko nimaš pojma kaj blebetaš. daj si preberi še enkrat Marxa ali imate zdaj novo biblijo? tip ni bil suicidalen kot ste vi in vaša sorta.
še Žižek, ki je ekstremist in njegovi so se vam odrekli. To marsikaj pove o vašem prav.
že sam koncept, da imate samo vi prav in noben drug ne, je nor.
eno je bit zmeren, drugo pa ekstremist. vi ste drugo.
jype ::
tiran2000> daj si preberi še enkrat Marxa
Marx je ekonomist.
tiran2000> še Žižek, ki je ekstremist in njegovi so se vam odrekli. To marsikaj pove o vašem prav.
Ne, huje je. Žižek zdaj že razume, da je treba nacizem zatreti v kali.
tiran2000> eno je bit zmeren, drugo pa ekstremist. vi ste drugo.
Vsak, ki odkrito zagovarja diskriminacijo, bo v sodobni Evropi vedno ekstremist. Če zagovarjaš spoštovanje človekovih pravic, potem ne moreš biti ekstremist - razen s perspektive ekstremista, ki se boji človekovih pravic.
Azgard> Hec je, da ravno veliko priseljevanje PROIZVAJA ekstremiste
Ne, v resnici ekstremiste proizvaja segregirana globalizacija. Globalizacija, kjer je pretok kapitala in izdelkov prost, pretok ljudi pa ne.
Marx je ekonomist.
tiran2000> še Žižek, ki je ekstremist in njegovi so se vam odrekli. To marsikaj pove o vašem prav.
Ne, huje je. Žižek zdaj že razume, da je treba nacizem zatreti v kali.
tiran2000> eno je bit zmeren, drugo pa ekstremist. vi ste drugo.
Vsak, ki odkrito zagovarja diskriminacijo, bo v sodobni Evropi vedno ekstremist. Če zagovarjaš spoštovanje človekovih pravic, potem ne moreš biti ekstremist - razen s perspektive ekstremista, ki se boji človekovih pravic.
Azgard> Hec je, da ravno veliko priseljevanje PROIZVAJA ekstremiste
Ne, v resnici ekstremiste proizvaja segregirana globalizacija. Globalizacija, kjer je pretok kapitala in izdelkov prost, pretok ljudi pa ne.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: AC_DC ()
Lonsarg ::
matijadmin ::
MasterTade je izjavil:
Ne, zmagal je islamizem. Saj veš, to je tista ideologija, ki ne spoštuje človekovih pravic in se ji jebe za enakopravnost.Ne bit zdej ksenofob, to je v kulturi muslimanov, za katero se tako boriš, še posebej ko gre za burke in podobne klovnarije. Ni prav da je zakon padel, a prav bi pa bilo, da se burke uvedejo? Nekateri se morate res odločiti, na kateri strani ste
Ni zmagal islamizem, Islam ... In nikoli ne bo. Nekateri se tu borimo zgolj za versko svobodo posameznika, ki pa slepim katolibanom in presranim zapečkarjem ni po godu in se v svojem obrambnem krču vedejo fašistoidno. Tak strah in nezadovoljstvo z lastno gospodarsko situacijo sta nacistično Nemčijo vodilo v ekspanzijo (ki z reševanjem problematike, ki je temu botrovala nima prav veliko skupnega). In nato v propad.
Čisto prav je, da je zakon padel. In nikomur se ni potrebno odločati, sploh pa ne glede vsiljenih neumnosti, ki jih eni širijo, da bi narod delili in nabirali točke zvestobe, drugi pa zato, ker so preprosto preneumni, da bi koncept družbe razumeli še kako drugače kot dvo-strankarsko/resnično/vstavi_poljubno_neumnost.
ziga1990> sramota kako si drznejo protestirat
Dobro se zavedajo, kaj ograje na meji pomenijo zanje: Bistveno poslabšanje ekonomske situacije, pa popolnoma nobene koristi in predvsem nobene varnosti.
Vsak seveda lahko tako ograjo zgradi na lastni parceli, če ga je strah.
Pozabil si dodati še, da na lastne stroške (naj to gradijo na lastni imovini). Neumnosti in fašističnih idej posameznikov ne smemo financirati iz skupne malhe!
Vrnite nam techno!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matijadmin ()
Dobro se zavedajo, kaj ograje na meji pomenijo zanje: Bistveno poslabšanje ekonomske situacije, pa popolnoma nobene koristi in predvsem nobene varnosti.
ti so iz notranjosti niso tisti ki jo gledajo vsak dan.
Lažeš kot pes teče. Sem spremljal proteste v Dragonji in tam je bila velika večina protestnikov prebivalcev obale in okoliških vasi. Veliko jih poznam na videz.
Komentar: Teli sploh niso domačini !!!!! Domačini nismo proti in nas nič ne moti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Še vedno boljš kot da nam 5000 folka vsa dan gazi po naših parcelah
Tako, da Jype ti si kar zagradi hišo kolikor veš in znaš žica ostane in še več je bo
Še eden, ki nesramno laže! Na prvih protestih v Dragonji je bila večina protestnikov iz okoliških vasi in obale, nekaj kar znanih prebivalcev.
Vrnite nam techno!
Zgodovina sprememb…
tiran2000> z lastnimi očmi sem videl, ko je spustil otroka na tla in šel brez njega naprej.
Kako pa veš, da je bil otrok njegov?
Potovali so skupaj. Ga je nosil, preden ga je spustil. Torej
1. če je bil njegov, je to prikaz mentalitete dela teh ljudi (kot sem rekel množica je bila zelo pisana), kjer so pripravljeni odvreč otroka, češ bodo že naredili enega novega ali 10 na cilju.
2. če ni bil njegov, ga je ugrabil.
kaj je slabše? izberi.
otrok in ženska je stvar za dosego nekega cilja pri njih. pač kulturno dejstvo. kar naj imajo tako kulturo. vendar pri sebi doma.
pa ne mi s tem, da imamo tudi take posameznike pri nas. seveda jih imamo, vendar nam jih ni potrebno potem še dodatno uvažat.
Sploh pa ne take "inžinirje računalništva", "arhitekte" itd. (večina ponarejenih dokumentov), ki se ne znajo podpisat.
So mi Sirci in Iračani, ki so dejansko znali lepo angleško razložili, da je v teh množici ogromno kriminalcev, drogerašev, izmečkov, skratka ljudi s katerimi so oni in bomo tudi mi imeli še ogromne težave.
Isto so jasno povedali, da nočejo, da jih s temi ljudmi mečemo v en koš. Vendar salon-hipster levičarji pravijo vsi so isti, vsi imajo enake pravice, pa nobenih dolžnosti bla, bla, bla. Rezultat bo, da se bo ravno zaradi teh oslarij ta oznaka prijela, če se že ni. Ko se bo zaradi tega na njih naredil en velik pogrom nad vsemi - namesto da bi del spokali ekspresno takoj nazaj, bodo pa spet kričali da je vse desnica kriva.
Pripeljali ste me do te stopnje, da me je sram, da rečem, da sem levičar, ker me bodo avtomatsko asocirali z agresivno- brezumno -kvazi-levičarsko hipster-fanatično kliko. Desnici pa tudi glasu ne bom nikoli dal, ker se z njimi ne strinjam na večih nivojih. Banda ste oboji.
Kar nakladaj, kdo si, je pa to še vseeno bolje kot počno nekateri, ki talajo etikete drugim.
Redu nihče ne nasprotuje, osebno nasprotujem teptanju človekovih pravic, osebnih svoboščin kot je denimo verska svoboda posameznika itn. Ob tem pa me najbolj skrbi sovraštvo, ki ga nekateri odkrito, drugi pa subtilno in prikrito širite. To je zdaj edini pravi in zares ne varni sovražnik! Ne pa terorizem, ki v številkah predstavlja zanemarljivo grožnjo ... Strah ima velike oči in, če se naseli v matematično nepismenih ljudeh ... Potem ...
Pride na vrsto najmanj pomembna stvar na prvo mesto. Iz posameznega ali statistično manj pomembnega vzorca (kot je to z otroki) nekateri posplošujete!
Jype ti, ki si obseden z nacisti in po drugi strani podpiraš islamizacijo Evrope se meni dozdeva, da si ti eden izmed tistih Slovencev, ki je redno obiskoval domačijo Bilal Bosniča, ker ideologijo in obnašanje imata popolnoma isto.
Še eden iz skupine tistih, ki je tako omejen, da ne razume družbe in sveta okoli sebe drugače kot z reklom: "Če nisi za nas, si proti nam." Pa tudi za versko svobodo še nisi slišal.
tiran2000> Pripeljali ste me do te stopnje, da me je sram, da rečem, da sem levičar,
Saj nisi levičar. Levica je progresivna, desnica pa konzervativna. Levica razume pomen univerzalnosti človekovih pravic in temelj, ki ga enakopravnost predstavlja, desnici se pa za take koncepte sladko jebe in pravi, da ker smo mi tukaj pred dobrim tisočletjem poklali največ avtohtonih prebivalcev, zdaj na podlagi tega dejstva uživamo posebne pravice, ki drugim ne pripadajo.
Tudi bolj progresivno desnico poznamo in seveda sredino, a ti ljudje, s katerimi imamo tu opravka so samo:
sovražni;
nestrpni;
matematično nepismeni in
prestrašeni in
na splošno zelo omejeni ali
hudo pokvarjeni.
Vrnite nam techno!
Zgodovina sprememb…
Hec je, da ravno veliko priseljevanje PROIZVAJA ekstremiste(se mi zdi da ta izraz lepo sumira vse problematične ljudi). Skratka ko en ultraleviča priseli 1000 priseljencev z tem iz svoje populacije naredi 1000 anti-priseljencev in kar naenkrat imaš 1500 ekstremistov(dajmo štet še polovica priseljencev sem). In ja posledica tega so napetosti in morebiti državljanske vojne in ja veliki del krivde ima tisti, ki je PROIZVEDEL teh 1500 ljudi!
Skratka jype, pozabljaš da noben ni rojen ekstremist, ampak jih proizvaja politika prevelikega priseljevanja, tudi če ti iztrebiš vse ekstremiste boš samo naredil nove. Samo z politiko mešanih šol in četrti(zakonsko prepovedani geti) in nadzorovanim majhnim priseljevanjem boš ti naredil multikulti v roku par 100 let.
Skratka, nič pametnega nisi povedal. Niti enega dokaza ali resne teze svojim blodnjam v podporo nisi predstavil.
Vrnite nam techno!
http://quillette.com/2015/12/06/the-sha...
lep opis stanja:
Namazie is a woman, an Iranian (and thus a "person of color"), an ex-Muslim, a feminist, and a campaigner for secularism and human rights. And yet apparently she still hasn't collected enough oppression points to outbid theocratic fascist males, conversant in the hand-holding jargon currently fashionable on the Tumblr Left.
It would be bad enough if university activists were simply indifferent to Islamist ideology and its victims. But when they go out of their way to attack people like Namazie as a bigot and an oppressor, and to dismiss her arguments and experiences as therefore unworthy of consideration, they make the lives of all campaigners against fundamentalism considerably more difficult. Apart from the aggravation caused by having to deal with the abuse and defamation itself, it forces them to fight a war on two fronts.
lep opis stanja:
Namazie is a woman, an Iranian (and thus a "person of color"), an ex-Muslim, a feminist, and a campaigner for secularism and human rights. And yet apparently she still hasn't collected enough oppression points to outbid theocratic fascist males, conversant in the hand-holding jargon currently fashionable on the Tumblr Left.
It would be bad enough if university activists were simply indifferent to Islamist ideology and its victims. But when they go out of their way to attack people like Namazie as a bigot and an oppressor, and to dismiss her arguments and experiences as therefore unworthy of consideration, they make the lives of all campaigners against fundamentalism considerably more difficult. Apart from the aggravation caused by having to deal with the abuse and defamation itself, it forces them to fight a war on two fronts.
,,Jaz sem musliman. Kaj si ti?" je vprašal moški okoli 5.20 zjutraj štiri mimoidoče na Trgu Marlene Dietrich v Berlinu. Po nekaj izmenjanih besedah jih je še z drugimi fizično napadel, poroča portal Tagespiegel.
Sej, Reporter. Če ne bi imel slepih peg in bi ob tem povedal, da je vinjenih Tonetov, ki pretepajo partnerice v Evropi bistveno več, bi mu morda še verjel: http://www.rtvslo.si/crna-kronika/nasil...
gladko nimaš pojma kaj blebetaš. daj si preberi še enkrat Marxa ali imate zdaj novo biblijo? tip ni bil suicidalen kot ste vi in vaša sorta.
še Žižek, ki je ekstremist in njegovi so se vam odrekli. To marsikaj pove o vašem prav.
že sam koncept, da imate samo vi prav in noben drug ne, je nor.
eno je bit zmeren, drugo pa ekstremist. vi ste drugo.
Še nisi splezal iz spolzke sklede, od koder ti pljunek ne nese ven in se imenuje naši-vašizem?
Vrnite nam techno!
Zgodovina sprememb…
http://quillette.com/2015/12/06/the-sha...
lep opis stanja:
S tem se strinjam. S sekularizacijo družbe, namreč. Kar pa ne pomeni, da zato lahko kar ukinem osebne svoboščine in prepovemo vero! Katero koli ...
preber is članek ki sem ti nalimal. ne štekaš kje maš luknjo v pameti, res ne?
Nobene luknje nimam, pa tudi slepih peg zaradi sovraštva in nestrpnosti ne kot jih imaš očitno ti.
Vrnite nam techno!
Zgodovina sprememb…
kot sem rekel, zato sem šel jaz na mejo pomagat ljudem, tudi tistim and katerim sem bil potem zgrožen. še vedno sem rekel, da je bil to le en del ljudi, ne pa vsi . posplošuješ, pa moraliziraš sam ti tule. bog ti pomagaj, ker noben drug ti ne more več.
fantasycamp ::
S tem se strinjam. S sekularizacijo družbe, namreč. Kar pa ne pomeni, da zato lahko kar ukinem osebne svoboščine in prepovemo vero! Katero koli ...
Cerkev mora biti ukinjena v sekularnem svetu izven zakonodaje!
Doma moli komur hočeš!
Nobene luknje nimam, pa tudi slepih peg zaradi sovraštva in nestrpnosti ne kot jih imaš očitno ti
Danes samo rečeš da je nekdo nestrpen in si zmagal, očitno kvazi liberalci ne premorejo več..
Naj Douglas Murray pojasni!
kot sem rekel, zato sem šel jaz na mejo pomagat ljudem, tudi tistim and katerim sem bil potem zgrožen. še vedno sem rekel, da je bil to le en del ljudi, ne pa vsi . posplošuješ, pa moraliziraš sam ti tule. bog ti pomagaj, ker noben drug ti ne more več.
To, ali si bil ali ne, je nepomembno, ker se s tem (lažnivo ali pa ne, saj ne vemo, če pišeš resnico) postavljaš na piedestal avtoritete.
Zakaj pa potem podtikaš, da so te migracije tako tveganje in Islam tako grozen, če ne posplošuješ in ne razumeš statistike?
Nič ne moraliziram, zahtevam osebne svoboščine in človekove pravice. Za vse! Mar ni to moja pravica? Komot ti rečem tudi: "Utihni!" ... kadar si nestrpen, ker za zdaj nas (vse, tudi tebe) 3 pomembne konvencije zavezujejo k spoštovanju človekovih, otrokovih in begunčevih pravic!
Kaj mi želiš povedati s tem: "... bog ti naj pomaga, ker noben drug ti ne more več," da je tvoj bog "boljši" od Alaha ali Šive ali Triglava? Ali, da je tvoj bog nad mojo ateistično držo? Mir mi daj, in tvoje pravice se končajo z mojim nosom! ... ali pa nosom koga drugega.
Vrnite nam techno!
lol pa ti si res smešen. pomeni, samo to da imam osebno izkušnjo, kot mnogi ki imajo drugačno mnenje kot vi, ki nimate popolnoma nobene.
pa če to popolnoma ignoriramo (vredu ni problema).
Ti citiram Dr.Godino.
Pot do resnice ni verovanje
Težava z resnico je tudi, da pot do nje ni verovanje. Ampak razmišljanje. O vsem. Ampak predvsem o dvojem. O tistem, s čimer se ne strinjam. In o tistem, kar mi je zoprno, kar me odbija. Torej o tistem, česar še ne poznam. In o tistem, česar nočem poznati.
Seveda ne tabor za ne tabor proti nista kazala nobenega nagnjenja, da bi razmišljala. Zato se Sloveniji po referendumu slabo piše. Kdorkoli bo zmagal. Ker zmagalo bo verovanje. Ne razum. Zmagala bo logika in praksa verske sekte. Ki se po ničemer bistvenem ne loči od verskih sekt, ki jih Slovenci tako vehementno kritiziramo. Recimo sekt v islamskih državah. Drža je ista. Logika je ista. Le tekst je drugačen.
Ti citiram Dr.Godino.
Težava z resnico je tudi, da pot do nje ni verovanje. Ampak razmišljanje. O vsem. Ampak predvsem o dvojem. O tistem, s čimer se ne strinjam. In o tistem, kar mi je zoprno, kar me odbija. Torej o tistem, česar še ne poznam. In o tistem, česar nočem poznati.
Seveda ne tabor za ne tabor proti nista kazala nobenega nagnjenja, da bi razmišljala. Zato se Sloveniji po referendumu slabo piše. Kdorkoli bo zmagal. Ker zmagalo bo verovanje. Ne razum. Zmagala bo logika in praksa verske sekte. Ki se po ničemer bistvenem ne loči od verskih sekt, ki jih Slovenci tako vehementno kritiziramo. Recimo sekt v islamskih državah. Drža je ista. Logika je ista. Le tekst je drugačen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tiran2000 ()
fantasycamp je izjavil:
Doma moli komur hočeš!
Nobene luknje nimam, pa tudi slepih peg zaradi sovraštva in nestrpnosti ne kot jih imaš očitno ti
Danes samo rečeš da je nekdo nestrpen in si zmagal, očitno kvazi liberalci ne premorejo več..
Ah, islamofob mi o Islamu nima kaj podukov talati. Z veseljem pa bi slišal, kaj si misli o referendumski zavrnitvi ...
Vrnite nam techno!
lol pa ti si res smešen.
Ti citiram Dr.Godino.
ne dajat vse v isti koš, v referendumu je več vrst ljudi, vernikov in atesitov, geji bi celo lahko zmagali če bi hoteli samo poroke, tako so pa cerkvenjake razjezili in so poklicali vojsko kemtavzov ki drugače sploh ne volijo!
Sekte v Islamskih državah ubijajo, mi imamo referendu, hočeš bit zloben mal ane...
lol pa ti si res smešen. pomeni, samo to da imam osebno izkušnjo, kot mnogi ki imajo drugačno mnenje kot vi, ki nimate popolnoma nobene.
Ti citiram Dr.Godino.
Kaj ko bi se za začetek ti tega iskreno držal in me ne poučeval, o čemer sem ti že več postov nazaj dal nasvet?
Vrnite nam techno!
matijadmin je izjavil:
fantasycamp je izjavil:
Doma moli komur hočeš!
Ah, islamofob mi o Islamu nima kaj podukov talati. Z veseljem pa bi slišal, kaj si misli o referendumski zavrnitvi ...
Nimaš pojma, nisi hotel pogledati do konca teh 10 min, Douglas je pa gej...
jaz za razliko od tebe dragi Matija vidim oba pola. Vidim ljudi, ki jim je potrebno pomagati in tudi tiste, ki jih v svoji skupnosti nočem imeti (to so radikalci vseh sort). Pa tudi za geje sem volil, ker me ne motijo in imajo pravico, da živijo normalno.
Pač pri tebi je pa tako, da ni važno, če si gej, če si musliman, če si bil tam, če imaš poznavanje ozadja itd. itd.... če imaš bilo kaj proti tvoji filozofiji (kakršnakoli pač v danem trenutku je)...
si vedno po tvojem rasističen fašist.. vedno isto, ko stara lajna.
Pač pri tebi je pa tako, da ni važno, če si gej, če si musliman, če si bil tam, če imaš poznavanje ozadja itd. itd.... če imaš bilo kaj proti tvoji filozofiji (kakršnakoli pač v danem trenutku je)...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tiran2000 ()
Martin Krpan ::
Vidiš tu je tvoj problem ! Videti moraš le to kar ti pridiga tvoja "cerkev" , vsakršno kritično razmišljanje je prepovedano.
Treba je le verjeti v pravljice in si to zadosti želeti in zgodilo se bo.
Matja to ve sej je to videl v Holiwoodskih filmih , če pa je bilo tam je pa ziher res. Ker Holiwood in Đorđ Soroš ne lažejo.
Treba je le verjeti v pravljice in si to zadosti želeti in zgodilo se bo.
Matja to ve sej je to videl v Holiwoodskih filmih , če pa je bilo tam je pa ziher res. Ker Holiwood in Đorđ Soroš ne lažejo.
Azgard> To je res. Ampak vsak ki takega, ki je proti prevelikem priseljevanju obtoži da zagovarja diskriminacijo(torej ti) je pa prav tako ekstremist.
To samo v tej temi počnem, pa ne brez razloga.
Včasih se sicer kdo želi pogovarjat, ampak se takoj pojavi idiot, ki začne limat nacistično propagando in pozivat k nestrpnosti zoper muslimane.
tiran2000> tudi tiste, ki jih v svoji skupnosti nočem imeti
Saj tudi jaz tebe nočem imeti v svoji skupnosti. Do nastanka te teme sicer nisem verjel, da je to razlog, da te lahko žalim z nacističnim ekstremistom, ampak zdaj sem pomirjen - zagotovo se bo kvaliteta življenja obema izrazito povečala, če se bova en na drugega drla, kot se fašisti in antifašisti pač deremo en na drugega.
tiran2000> But when they go out of their way to attack people like Namazie as a bigot and an oppressor
Nacistična propaganda. Podpiramo jo, vi bi ji pa na meji pokazali sredinca in jo poslali nazaj v državo, kjer bi ji prisodili kruto smrtno kazen.
Včasih se sicer kdo želi pogovarjat, ampak se takoj pojavi idiot, ki začne limat nacistično propagando in pozivat k nestrpnosti zoper muslimane.
Saj tudi jaz tebe nočem imeti v svoji skupnosti. Do nastanka te teme sicer nisem verjel, da je to razlog, da te lahko žalim z nacističnim ekstremistom, ampak zdaj sem pomirjen - zagotovo se bo kvaliteta življenja obema izrazito povečala, če se bova en na drugega drla, kot se fašisti in antifašisti pač deremo en na drugega.
tiran2000> But when they go out of their way to attack people like Namazie as a bigot and an oppressor
Nacistična propaganda. Podpiramo jo, vi bi ji pa na meji pokazali sredinca in jo poslali nazaj v državo, kjer bi ji prisodili kruto smrtno kazen.
Zgodovina sprememb…
Azgard> To je res. Ampak vsak ki takega, ki je proti prevelikem priseljevanju obtoži da zagovarja diskriminacijo(torej ti) je pa prav tako ekstremist.
dragi Jype, ne žališ me, tudi drl se ne bom. Tko resno vas jemljem tko kot tiste papke, ki me zmerjajo, da sem udbomafija, ko kaj proti velikem vodji povem.
tiran2000> dragi Jype, ne žališ me, tudi drl se ne bom. Tko resno vas jemljem tko kot tiste papke, ki me zmerjajo, da sem udbomafija, ko kaj proti velikem vodji povem.
No, pol pa itak ni problema. Sicer nočeš muslimanov v svoji skupnosti, ampak prišli bodo ne glede na to, kaj si želiš. Naučiti se živeti z njimi bo vsekakor ceneje kot zahtevati od tistih, ki živijo v bližini državne meje, da shajajo z ograjami, ki uničujejo vse, kar že več kot deset let gradijo, da bi poskrbeli za svoj boljši jutri.
No, pol pa itak ni problema. Sicer nočeš muslimanov v svoji skupnosti, ampak prišli bodo ne glede na to, kaj si želiš. Naučiti se živeti z njimi bo vsekakor ceneje kot zahtevati od tistih, ki živijo v bližini državne meje, da shajajo z ograjami, ki uničujejo vse, kar že več kot deset let gradijo, da bi poskrbeli za svoj boljši jutri.
Zgodovina sprememb…
Jarno ::
tiran2000>kar že več kot deset let gradijo, da bi poskrbeli za svoj boljši jutri.
Zato pa obljubljajo in zato jih volimo, zaradi lastne dobrobiti.
Ravno za Kosovčane in Srbe bomo skrbeli in po možnosti financirali njihove državne službe.
Ne gre jim tako dobro kot npr. Nemcem. Pa jim ne šenkavajo sociale.
A to razumeš, da je imeti državo odgovornost?
A so zato naši politiki naciji, če skušajo poskrbeti za svoje državljane?
Težave imaš s tem, ker so nekje ljudje čudni glede avtoritete, korupcije in spoštovanja pravne države.
A da niso čudni? Če niso, naj si porihtajo kok njim paše, pa še za burek jim častimo.
Martin Krpan ::
Če pa niso sposobni sami furati svoje države pa naj razglasijo stečaj le-te in se skupaj z ozemljem priključijo Žermany.
Zgodovina sprememb…
arnecan1 ::
Ograje se lahko umaknejo do poletja. Ko bo prišla pomlad, zna priti nov naval beguncev. Če bodo videli, da čez Slovenijo ne morejo hoditi nekontrolirano, se morebiti situacija umiri. Seveda, v kolikor ne o ukrepala EU in končno začela uvajati reda na zunanjih mejah, potem lahko ograjo umaknemo takoj.
jaz za razliko od tebe dragi Matija vidim oba pola. Vidim ljudi, ki jim je potrebno pomagati in tudi tiste, ki jih v svoji skupnosti nočem imeti (to so radikalci vseh sort). Pa tudi za geje sem volil, ker me ne motijo in imajo pravico, da živijo normalno.
Kar fino si nakazal svoj problem, vidiš oba pola. Pa jih je več.
Moja filozifija je, da živi in pusti živeti, a enim, ki to "kao" živite predstavlja največji problem, ker bi radi vtikali nos povsod, kjer vam ni treba ali še več, ga nimate kaj ... In to je nestrpnost. Objektivno.
Ograje se lahko umaknejo do poletja. Ko bo prišla pomlad, zna priti nov naval beguncev. Če bodo videli, da čez Slovenijo ne morejo hoditi nekontrolirano, se morebiti situacija umiri. Seveda, v kolikor ne o ukrepala EU in končno začela uvajati reda na zunanjih mejah, potem lahko ograjo umaknemo takoj.
Itak vedo, da se da v Slovenijo nekontrolirano, ker ograj ni povsod. Ko pa bodo povsod, bodo prihajali točno tako kot prihajajo že sedaj. Z vlaki.
Pod črto pa bomo ob kar nekaj denarja, ki se bo stekel na ulico Talcev 3 v Žalec, obmejni turizem bo v riti in videti bomo bolj grozno kot med 2. sv. vojno. A je to naš domet?
Vrnite nam techno!
Zgodovina sprememb…
dice7 ::
fantasycamp je izjavil:
Doma moli komur hočeš!
se strinjam a kaj ko je slovencelj ravno pred kratkim bil proti temu na referendumu
SambaShare ::
Ograje se pravzaprav morajo umakniti, ker so za okras. Naval tako ali tako prihaja po tirih.
Glede slepomišenja, da ograja preprečuje, da bi begunci zašli v vodo ipd., pa imamo mednarodno skupnost in organe, ki bi morali obsoditi in kaznovati sosede, za tedaj, ko so jih tja usmerjali.
Glede slepomišenja, da ograja preprečuje, da bi begunci zašli v vodo ipd., pa imamo mednarodno skupnost in organe, ki bi morali obsoditi in kaznovati sosede, za tedaj, ko so jih tja usmerjali.
Vrnite nam techno!
Prihajajo po tirih, ker jih tam sprejemamo. Če jih ne bi, bi hodili tudi drugje.
Kar sanjaj da se bo karkoli umikalo, kvečjemu se bo postavila močnejša ograja. Ti pa kar goni svoje idealistične ideje naprej.
Kar sanjaj da se bo karkoli umikalo, kvečjemu se bo postavila močnejša ograja. Ti pa kar goni svoje idealistične ideje naprej.
Pšenični ::
Ograje so zato, da v primeru, če severno od nas naenkrat zaprejo meje in rečejo dost imamo beguncev, da se ne usvari tle neki center v katerem bo 200.000 ljudi. Hrvati niso tko glupi, da bi bli oni "hoot spot". To garantiram.
Na Vrhniki so neuradno že kradli. V Blagomixu.
Sicer pa napovedujem, da bo tale multi kulti fama trajala do trenutka, ko si bo kak begunec zaželel mesenega spoznanja in si bo privoščil kako slovensko punco, sicer berem da so posilstva na šwedskem zlo brutalna, trajajo celo več ur....da se cela skupina poteši....., ko dobijo vroćo župo in se kosti zagrejejo, začnejo delat hormoni.....
Privošćijo si celo deklice....no boste videli, do prve pizdarije, bo še tkole.
Pol bojo multikulti specijalci utihnili....kot so v temi v Libiji, pa, Siriji, pa Jankoviču.....
Na Vrhniki so neuradno že kradli. V Blagomixu.
Sicer pa napovedujem, da bo tale multi kulti fama trajala do trenutka, ko si bo kak begunec zaželel mesenega spoznanja in si bo privoščil kako slovensko punco, sicer berem da so posilstva na šwedskem zlo brutalna, trajajo celo več ur....da se cela skupina poteši....., ko dobijo vroćo župo in se kosti zagrejejo, začnejo delat hormoni.....
Privošćijo si celo deklice....no boste videli, do prve pizdarije, bo še tkole.
Pol bojo multikulti specijalci utihnili....kot so v temi v Libiji, pa, Siriji, pa Jankoviču.....
Zgodovina sprememb…
SambaShare je izjavil:
Prihajajo po tirih, ker jih tam sprejemamo. Če jih ne bi, bi hodili tudi drugje.
Sprejemali pa jih bomo še naprej, ker druge nimamo. Niti denarja nimamo za kaj drugega (kršenje človekovih pravic, pa take fore)!
Ne gre za idealizem, gre za nesorazmeren in prebivalstvi škodljiv ukrep, ki ne zagotavlja nobene dodatne varnosti, pač pa slabi gospodarstvo in kot za zadaj vse kaže priliva olje vladni korupciji. Kaj tu ni dejstvo, kaj tu ni jasno?
Vrnite nam techno!
Matako ::
Skratka ko en ultraleviča priseli 1000 priseljencev z tem iz svoje populacije naredi 1000 anti-priseljencev in kar naenkrat imaš 1500 ekstremistov(dajmo štet še polovica priseljencev sem).
1501. Pozabil si šteti unega antifajevca.
Plus jype, plus jaz s Cervom na šarcu spomladi nekje na južni meji.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
matijadmin je izjavil:
Ne gre za idealizem, gre za nesorazmeren in prebivalstvi škodljiv ukrep, ki ne zagotavlja nobene dodatne varnosti, pač pa slabi gospodarstvo in kot za zadaj vse kaže priliva olje vladni korupciji. Kaj tu ni dejstvo, kaj tu ni jasno?
Seveda gre za idealizem. Mišljenje da stvari ne morejo na slabše. Pa je treba samo da se politika v Nemčiji spremeni, pa smo tam. Ograja (kakršna že je) povečuje suverenost naše države z bolšjim kontroliranjem meja. Švoh država bi bili, če bi se pustili samo v nemilosti Nemčije. Pa glede na to da je Turški-EU dogovor očitno propadel preden je bil sploh podpisan, obeti niso na bolje.
Koliko pa je od tistega pohoda migrantov čez polja, cela 2 meseca? In nekaterim se vam zdi ponovitev tega nemogoča?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SambaShare ()
Matako ::
No, resnici na ljubo so naši nacisti bolj psi, ki lajajo...
... medtem so se na Korziki profesorji spravili z napačnimi češnje zobati.
http://www.siol.net/novice/svet/2015/12...
Grb otoka je glava muslimana, ki ni znal nehati bogatiti lokalne kulture.
Odrezana.
... medtem so se na Korziki profesorji spravili z napačnimi češnje zobati.
http://www.siol.net/novice/svet/2015/12...
Grb otoka je glava muslimana, ki ni znal nehati bogatiti lokalne kulture.
Odrezana.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
oo7 ::
Potrebne so predčasne volitve, ker Cerar ni naredil popolnoma nič razen ene podhranjene ograje pa še to veliko prepozno, da ne omenjam koliko je stran zmetal enega davkoplačevalskega denarja za ene tujce od katerih je lahko vsak drug terorist.
Potrebne so predčasne volitve, ker Cerar ni naredil popolnoma nič razen ene podhranjene ograje pa še to veliko prepozno, da ne omenjam koliko je stran zmetal enega davkoplačevalskega denarja za ene tujce od katerih je lahko vsak drug terorist.
Oh, če so res, so zato, ker si je nekdo iz njegove stranke napolnil z ograjo žepe in, ker je Mramor izplačeval dežuro tistim, ki nikdar niso in ne bodo dežurali.
Tisti, ki samo laja o ograji, pa je tako ali tako ne bi postavil večje, pa tudi vlado bi težko sestavil ... Morda s kakšnim Primcem teme.
Vrnite nam techno!
Cervantes ::
Plus jype, plus jaz s Cervom na šarcu spomladi nekje na južni meji.
In ognji džehene jih bodo požrli, do zadnjega!
Pridržujem si uporabo Armalite AR-50. Med oči!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cervantes ()
http://www.allenbwest.com/2015/10/mains...
"Sweden began opening its doors to Muslim immigrants in the 1970s. Today it pays a high price for having done so. The group suffering the severest consequences of such an open door policy has been Swedish women," according to The Daily Caller.
"As Muslim men immigrated to Sweden, they brought with them an Islamic culture sanctioning rape. It is a culture bad enough inherently in the treatment of its own women. Under sharia, Muslim women serve little more purpose beyond catering to their husbands' sexual demands. A non-submissive wife runs the risk of being raped by her husband."
Ograjo na meji je potrebno dvignit za dva metra.
"Sweden began opening its doors to Muslim immigrants in the 1970s. Today it pays a high price for having done so. The group suffering the severest consequences of such an open door policy has been Swedish women," according to The Daily Caller.
"As Muslim men immigrated to Sweden, they brought with them an Islamic culture sanctioning rape. It is a culture bad enough inherently in the treatment of its own women. Under sharia, Muslim women serve little more purpose beyond catering to their husbands' sexual demands. A non-submissive wife runs the risk of being raped by her husband."
Ograjo na meji je potrebno dvignit za dva metra.
Zgodovina sprememb…
Ograje ni potrebno dvigati kot ni niti nobenih indicev, da je Islam kaj bolj zloben od krščanski verstev. Sama nabijanja brez argumentov, čas za zaklep teme počasi ...
Vrnite nam techno!
matijadmin je izjavil:
Ograje ni potrebno dvigati kot ni niti nobenih indicev, da je Islam kaj bolj zloben od krščanski verstev. Sama nabijanja brez argumentov, čas za zaklep teme počasi ...
Bodi tiho!
matijadmin je izjavil:
Problem je, ker to so dejstva. In bomo posledice naše politike, ki ji niti ne moremo reči politika ampak neko čudno klečeplazenje, nosili vsi.
Drgač se strinjam s kolegom, da se raje vzdrži nadaljnega nekritičnega pisanja. V stilu, ja kaj nam pa drugega ostane in podobno, ker si noben ne želi situacije, kot je sedaj v Franciji, na Korziki, kot bo kmalu verjetno še kje. Na Šwedskem se muslimani niso adaptirali v 30 letih, tud se pri nas ne bi nikoli.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()
V temi o Libiji si na moj odgovor napisal, da so žrtve vredne "demokracije", ki jo sedaj imajo. Take kot si ti bi jaz poslal zdej v Libijo. Da to demokracijo, ki si jo mel takrat polna usta, da jo sam probaš. Tud si zdej pameten, da je joj. v tej temi, da glava peče.
zmaugy ::
matijadmin je izjavil:
matijadmin je izjavil:
Migranti kradli v vrhniški trgovini
Incident se je zgodil, ko so v trgovino Blagomix vstopili begunski mladeniči in brez plačila odšli z nagrabljenim blagom - Trgovke so jih lahko nemočno opazovale, je pred dnevi na kratko poročala novembrska izdaja vrhniškega glasila Naš časopis.
Tako so se še enkrat demantirale trditve prevladujočih, pro-migrantsko razpoloženih medijev, o poštenih in miroljubnih migrantih, ki ne povzročajo nevšečnosti in si želijo samo boljšega življenja. No, očitno si to predstavljajo malo po svoje. Pridejo in vzamejo. Ker so ubogi.
O dogodku, ki ga omenjate, Policijska uprava Ljubljana ni bila obveščena, so nam odgovorili. Zakaj zadeva ni bila prijavljena, lahko samo ugibamo. Mogoče zato, ker se ljudje bojijo, da bi jih obtožili rasizma, ksenofobije, lahko tudi sovražnega govora.
Tudi ti bi kradel, če bi bil lačen.
Najbrž bi res kradel če bi bil lačen s tem, da bi mene policija zaprla migranti imajo pa toliko človekovih pravic, da oni lahko svobodno kradejo AMPAK ti migranti so prišli z doma kjer imajo za jesti če so pa kradli v trgovini z oblekami zato, ker so bili lačni imajo pa res dobro prebavo
Nisem še zasledil, da bi koga v Sloveniji zaprli, ker bi se protipravno nahranil. Lažeš!
z lastnimi očmi sem videl, ko je spustil otroka na tla in šel brez njega naprej. tudi mama ga je zapustila (ker je bila naložena ko tovorni konj, ker se mošemu ni dalo nosit stvari). policist, je moral dobesedno prisilit moškega, da je otroka odnesel sabo. to je samo en primer.
največkrat so lagali, da so družina, da so jih lažje spustili čez. potem ko so šli na avtobus, je šel vsak svojo pot.
uničevali so vlake, med njimi drobili šipe na vlakih, ki so zapuščali dobovo.
vlekli so zavore na vlakih, sam tko za zabavo.
ps. pa niso bili vsi taki, eni so bili tudi vljudni, so skrbeli za svoje otroke in izobraženi (so celo znali pisati ali vrhunec = da so znali angleško). sam dejstvo, je da je bilo med njimi tudi ogromno ološi.
Ološi, ki ne zna pisati in misli, da je domoljubna, imamo polno tudi tu na forumu.
Lepo si demonstriral svojo strokovnost pisanja v pravilni slovenščini. Ne prvič.
PS: Od kdaj se religije sredi stavka pišejo z veliko začetnico?
Malajlo ::
Ološi, ki ne zna pisati in misli, da je domoljubna, imamo polno tudi tu na forumu.
Lepo si demonstriral svojo strokovnost pisanja v pravilni slovenščini. Ne prvič.
OT: zamenjaj "ološ" z "drhal", če ne gre drugače. Rodilnik dela probleme?