» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
253 / 373
»»

ohnowhy ::

harmony je izjavil:

...

Je ISIS nastal čez noč?

Matako ::

Sirija je v trenutni selitvi narodov nepomembna. Mogoče je na začetku imela nekakšen katalističen učinek, ampak očitno je, da gre trenutno pojav iz vseh ostalih krajev.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Slovenistan ::

Seveda. Zadeva je bila delno zorganizirana. Dilerji so dobili keš da so švercali ljudi, evropa pa je nastavila rit na dolgo in široko.

Zagrabili so priložnost in kaj boš sedaj z njimi. Ne moreš jih vračat v domovino
Vsaka moja žalost tebi da sijaj, v meni smeh a ti oči rosiš zakaj
Vse prekleto bi na mene zlil in žal, naše sanje in življenje bi prodal

Axbcd ::

jype je izjavil:

Če je solidaren, strpen in spoštuje človekove pravice, je že na zelo dobri poti. Če ni nič od tega, potem pa ni.

*FACEPALM* Torej vsak, ki pride iz Afrike je Evropejec, če le spoštuje našo kulturo? Pa čeprav njegov videz jasno kaže, da so njegove korenine v Afriki? Vsak Kitajec, ki pride v Evropo je Evropejec, pa čeprav vsak be*k ve, da je iz Kitajske? Eno je državljanstvo, drugo nacionalnost. Nacionalnosti se ne da dobiti, izsiliti oz. kupiti. Je nekaj kar dobiš ob rojstvu in te spremlja celo življenje. Po takem bi se afroameričani v ZDA imenovali Američani, pa se ne. Amerika se deli na Američane (white), Afroameričane (non-white 'Američani') in priseljence. Izraz Afroameričan pogosto uporabljajo tudi politiki, kar nakazuje da delitev pri njih obstaja. Kakšne so razlike, privilegiji med white in non-white v ZDA je pa itak znano.

ZaphodBB je izjavil:

po đjpovo ne smeš spodbujati sovraštva in nestrpnosti do migrantov ali beguncev. Moraš pa to obvezno do slovencev in ostalih evropejcev

To lahko še miljonkrat ponoviš, pa še vedno ne bo res.

Pa še kako je res. Kaj ultralevičarji in humanitarci mečete pod noge nasprotnikom migracij? Nazi, islamofob, ksenofob. To so vaši argumenti. S tem pravzaprav izražate sovraštvo do lastne celine in Evropejcev. Še nisem srečal migrantoljuba, ki bi spoštoval mnenje, ki ni naklonjeno migrantom. Vse kar znate ponavljat je, da morajo VSI pomagat tj. odrezat kos kruha sebi in ga dati migrantu iz tretjega sveta. Še nisem srečal migrantoljuba, ki bi spoštoval mojo odločitev, da pač jaz ne bom sebi nižal standard, da bi pomagal tujcu, kar je tudi moja pravica. Humanitarnost naj bi bila prostovoljna, ne pa prisilna. Če obstaja prisila potem to ni več humanitarnost.

harmony je izjavil:

No glede na pozive na poboj muslimanov - ja, tudi na tem forumu, nevem zakaj bi nekdo hotel ostati v clovekoljubni Sloveniji. Ja, ja vem da boste rekli, da tudi Nemci ne marajo pribeznikov, ampak je situacija le 10x boljsa.

Milijon nezadovoljnih slovenskih državljanov ali 50 milijonov nezadovoljnih Nemcev. Sam presodi, kaj je bolj 'nevarno'. Pri tem ne pozabi, da v Sloveniji še ni bilo nobenega resnega protesta zoper migrantov. V Nemčiji se redno dogajajo z več tisoč (celo deset tisoč) udeleženih. Smo v Sloveniji zgleda bolj potrpežljivi kot Nemci, ki v povprečju zažgejo 1 azilni dom na dan.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Axbcd ()

ZaphodBB ::

Torej vsak, ki pride iz Afrike je Evropejec, če le spoštuje našo kulturo? Pa čeprav njegov videz jasno kaže, da so njegove korenine v Afriki?

Največji facepalm je, da ti s svojimi zakrknjenimi ur-fašističnimi možgani tega nisi sposoben razumet.

Pa še kako je res. Kaj ultralevičarji in humanitarci mečete pod noge nasprotnikom migracij? Nazi, islamofob, ksenofob. To so vaši argumenti. S tem pravzaprav izražate sovraštvo do lastne celine in Evropejcev. Še nisem srečal migrantoljuba, ki bi spoštoval mnenje, ki ni naklonjeno migrantom. Vse kar znate ponavljat je, da morajo VSI pomagat tj. odrezat kos kruha sebi in ga dati migrantu iz tretjega sveta. Še nisem srečal migrantoljuba, ki bi spoštoval mojo odločitev, da pač jaz ne bom sebi nižal standard, da bi pomagal tujcu, kar je tudi moja pravica. Humanitarnost naj bi bila prostovoljna, ne pa prisilna. Če obstaja prisila potem to ni več humanitarnost.

Jaz sem desničar. Hvala lepa. Ni vsak desničar fašist. In tudi vsak fašist ni desničar. Ti si samoizpovedan nacional scoialist. Torej nisi desničar. Kapiš?
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

ZaphodBB je izjavil:

Jaz sem desničar. Hvala lepa. Ni vsak desničar fašist. In tudi vsak fašist ni desničar. Ti si samoizpovedan nacional scoialist. Torej nisi desničar. Kapiš?

Seveda nisem desničar, tudi levičar ne. Sem samo Evropejec, ki ne želi biti suženj migrantom, sem Evropejec, ki ne želi plačevati migrantski turizem, sem Evropejec, ki se zavzema, da je vsak deležen od države toliko kolikor sam vloži v državo (drugače povedano, ne moreš priti iz 2000km oddaljene gmajne in dobit davkoplačevalski denar, kar tako na lepe oči).

Zgodovina sprememb…

Nič se ne vleci ven. Ur-fašist si pa če se razpočiš.

Edit:

In his 1995 essay "Eternal Fascism", Umberto Eco lists 14 general properties of fascist ideology.[10] He argues that it is not possible to organise these into a coherent system, but that "it is enough that one of them be present to allow fascism to coagulate around it". He uses the term "Ur-fascism" as a generic description of different historical forms of fascism. Eleven of the 14 properties are as follows:

"The Cult of Tradition", combining cultural syncretism with a rejection of modernism.

"The Cult of Action for Action's Sake", which dictates that action is of value in itself, and should be taken without intellectual reflection. This, says Eco, is connected with anti-intellectualism and irrationalism, and often manifests in attacks on modern culture and science.

"Disagreement Is Treason" - fascism devalues intellectual discourse and critical reasoning as barriers to action.

"Fear of Difference", which fascism seeks to exploit and exacerbate, often in the form of racism or an appeal against foreigners and immigrants.

"Appeal to a Frustrated Middle Class", fearing economic pressure from the demands and aspirations of lower social groups.

"Obsession with a Plot" and the hyping-up of an enemy threat; This often involves an appeal to xenophobia (such as the German elite's 'fear'of the 1930s Jewish populace's businesses and well-doings, see also anti-Semitism) with an identification of their being an internal security threat: He also cites Pat Robertson's book The New World Order as a prominent example of a plot obsession.

"Pacifism is Trafficking with the Enemy" because "Life is Permanent Warfare" - there must always be an enemy to fight; Both fascist Germany under Hitler and Italy under Mussolini worked first to organize and clean up their respective countries and then build the war machines that they later intended to and did use, despite Germany being under restrictions of the Versailles treaty to NOT build a military force. This principle leads to a fundamental contradiction within fascism: the incompatibility of ultimate triumph with perpetual war.

"Contempt for the Weak" - although a fascist society is elitist, everybody in the society is educated to become a hero; for example: the 1930s Germans, especially Hitler labeled Jews inferior humans thus weak as well as the physically disabled, the mentally retarded and mentally ill as weak—thus these "weak" or unwanteds were eliminated (executed) or "exterminated" (the Jews, or even Germans with disabilities).

"Selective Populism" - the People have a common will, which is not delegated but directed by a dictator; This casts doubt upon a democratic institution, because the leader and government "no longer represent the Voice of the People".

"Newspeak" - fascism employs and promotes an impoverished vocabulary in order to limit critical reasoning.

"Non-truths & Lying/Spread of Propaganda" - Umberto Eco wrote from a modern-day standpoint about Fascism; He did not study the Fascism of Spain, Italy or Germany where this style of governing evolved in the 1930s prior to World War II: Those involved were Francisco Franco, Benito Mussolini and Adolf Hitler, and more can be learned about fascism by reading on these people.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

ziga1990 ::

NLight2: Milijon nezadovoljnih slovenskih državljanov ali 50 milijonov nezadovoljnih Nemcev. Sam presodi, kaj je bolj 'nevarno'. Pri tem ne pozabi, da v Sloveniji še ni bilo nobenega resnega protesta zoper migrantov. V Nemčiji se redno dogajajo z več tisoč (celo deset tisoč) udeleženih. Smo v Sloveniji zgleda bolj potrpežljivi kot Nemci, ki v povprečju zažgejo 1 azilni dom na dan.

mi smo samo tranzitna država a Nemčija je pa pri večini ciljna.Sej če bi vedli kaj se v resnici v Nemčiji dogaja se bi čudili da samo eden azilni dom na dan.
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

ZaphodBB je izjavil:

Nič se ne vleci ven. Ur-fašist si pa če se razpočiš.

Vlečem se iz česa ven? Debil, sam potrdil tvojo tezo da nisem desničar. Imaš težave z razumevanjem? Sicer pa že znana taktika ultralevičarjev in humanitarcev - fašist, nazi, homofob, islamofob, ksenofob. Kaj drugega od vas ni za pričakovat. Vaš argument številka 1. Še kar čakam, da en humanitarec razloži, kako bo plačevanje socialne pomoči migrantom pripomoglo k boljšemu življenju državljanov oz. napredku države. In pa kako bodo neizobraženi, nepismeni migrantje zagnali gospodarstvo. Sploh v času, ko je industrijska modernizacija in uvajanje avtomatiziranih sistemov v porastu.

Čsto z vsemi točkami s seznama se pokrivaš. Če hodi kot raca, zgleda kot raca in govori kot raca. Potem ni slon. Kali?

ZaphodBB je izjavil:

Čsto z vsemi točkami s seznama se pokrivaš. Če hodi kot raca, zgleda kot raca in govori kot raca. Potem ni slon. Kali?

Spet težave z razumevanjem. Z nobeno točko se ne pokrivam. Zahtevam samo, da se migrantom ne deli naš denar, stanovanja zgrajena in financirana s strani davkoplačevalskega denarja. Je moja pravica, da odločam kam gre moj denar. Pa če je tebi to prav ali ne. Če trdiš da je to fašizem potem sploh ne veš kaj fašizem je.

Zgodovina sprememb…

Ja to konkretno ni fašizem. 90% drugega pa je.

dice7 ::

v kaki iluziji pa ti zivis da mislis da sam presojas kam gre davkoplacevalski denar?

ZaphodBB je izjavil:

Ja to konkretno ni fašizem. 90% drugega pa je.

Kaj 90% drugega je to? Prelistaj malo to temo pa boš videl da vedno na plano privlečem finančno stran teh migracij. Če ne bi delili denarja kot božiček migrantje sploh v Evropo ne bi prihajali. Ko bodo vsi Evropejci imeli dobro plačane službe (nezaposlenost 0.00%) in bodo migrantje sem prišli po legalni poti z delavno pogodbo za nedoločen čas, takrat ne bom imel nič proti. če si tu uredijo življenje. Dokler sem prihajajo živet na naše stroške in nižat naš standard, sem proti.

dice7 je izjavil:

v kaki iluziji pa ti zivis da mislis da sam presojas kam gre davkoplacevalski denar?

Greš na volitve in izbereš program. Ali pa kandidiraš za poslanca in lahko bolj direktno presojaš in vplivaš. To je čisto legit.

dice7 je izjavil:

V iluziji, za katero stoji vzhodna Evropa. Poljska, Slovaška in Madžarska so rešile Evropo pred nemškim migracijskim davkom.

Kaj 90% drugega je to? Prelistaj malo to temo pa boš videl da vedno na plano privlečem finančno stran teh migracij. Če ne bi delili denarja kot božiček migrantje sploh v Evropo ne bi prihajali. Ko bodo vsi Evropejci imeli dobro plačane službe (nezaposlenost 0.00%) in bodo migrantje sem prišli po legalni poti z delavno pogodbo za nedoločen čas, takrat ne bom imel nič proti. če si tu uredijo življenje. Dokler sem prihajajo živet na naše stroške in nižat naš standard, sem proti.

Konkretno tukaj lažeš. Ker pač z resnico ne moreš podpreti svojih fašistoidnih izjav.

ZaphodBB je izjavil:

Konkretno tukaj lažeš. Ker pač z resnico ne moreš podpreti svojih fašistoidnih izjav.

A boš podal kakšen konkreten primer ali boš samo mlatil slamo? Povej no, kaj tako fašističnega sem izjavil? Še enkrat si preberi zgornji post. Dokler se ne krade moj denar in niža moj (in vseh ostalih Evropejcev) standard, varnost, nimam nič proti če si uredijo življenje pri nas. Državne priseske na tvojo žalost ne morem podpret.

Zgodovina sprememb…

rad bi porabil davkoplacevalski denar za nase ceste!!

glejga zlomka, nic se ni zgodilo

*FACEPALM* Torej vsak, ki pride iz Afrike je Evropejec, če le spoštuje našo kulturo? Pa čeprav njegov videz jasno kaže, da so njegove korenine v Afriki? Vsak Kitajec, ki pride v Evropo je Evropejec, pa čeprav vsak be*k ve, da je iz Kitajske? Eno je državljanstvo, drugo nacionalnost. Nacionalnosti se ne da dobiti, izsiliti oz. kupiti. Je nekaj kar dobiš ob rojstvu in te spremlja celo življenje. Po takem bi se afroameričani v ZDA imenovali Američani, pa se ne. Amerika se deli na Američane (white), Afroameričane (non-white 'Američani') in priseljence. Izraz Afroameričan pogosto uporabljajo tudi politiki, kar nakazuje da delitev pri njih obstaja. Kakšne so razlike, privilegiji med white in non-white v ZDA je pa itak znano.

"Obsession with a Plot" and the hyping-up of an enemy threat; This often involves an appeal to xenophobia (such as the German elite's 'fear'of the 1930s Jewish populace's businesses and well-doings, see also anti-Semitism) with an identification of their being an internal security threat: He also cites Pat Robertson's book The New World Order as a prominent example of a plot obsession.

"Non-truths & Lying/Spread of Propaganda" - Umberto Eco wrote from a modern-day standpoint about Fascism; He did not study the Fascism of Spain, Italy or Germany where this style of governing evolved in the 1930s prior to World War II: Those involved were Francisco Franco, Benito Mussolini and Adolf Hitler, and more can be learned about fascism by reading on these people.

"Fear of Difference", which fascism seeks to exploit and exacerbate, often in the form of racism or an appeal against foreigners and immigrants.

Ne bom analiziral za nazaj, bom pa od sedaj naprej samo zate prilepil katere točke iz definicije pokrivaš v kakšni izjav. Prav?

Jarno ::

Axbcd je izjavil:

nimam nič proti če si uredijo življenje pri nas. Državne priseske na tvojo žalost ne morem podpret.

Mislim, da se precej ljudi strinja s teboj.
Ilegalni prebežniki so legalno migrantstvo potisnili v ozadje, tako idejno kot konstruktivno.
Mislim, da bi morali reči "počasi, počasi" in migrantstvo regulirati. Se že dogaja.

Po drugi strani je stiska revnega dela sveta vedno bolj očitna, zato bo moralna dilema vse večja.
Pri beguncih na srečo ta še ne prevladuje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jarno ()

ZaphodBB je izjavil:

Ne bom analiziral za nazaj, bom pa od sedaj naprej samo zate prilepil katere točke iz definicije pokrivaš v kakšni izjav. Prav?

Trdiš torej, da migrantje ne predstavljajo varnostno grožnjo? Ki je mimogrede v citiranem komentarju sploh nisem omenjal.

Laži in propaganda? Kaj točno je v mojem komentarju laž? Da se Američani delijo na več skupin, s tem pa tudi njihovo spoštovanje in pravice v družbi? Praviš, da v Ameriki ni rasizma in delitve med prebivalci? Je Detroit samo mit?

Fear of Difference? Kje točno v komentarju vidiš strah pred spremembami? Ni ga, še en strel v prazno. Drugače pa spremembe na bolje so vedno dobrodošle. Seveda pa se, tako kot vsi ostali Evropejci, ne strinjam z nižanjem standarda. To pa zagotovo ne spada pod fašistično dejanje.

Skratka, citiral si komentar, ki se ne ujema z nobeno od tvojih fašističnih točk. Skušaš me označiti za fašista, a ti ne ratuje najbolje. Svetujem ti, da si ne delaš sramoto, in ne citiraš fašistične točke, ki s komentarjem nimajo res nobene povezave.

Naj povzamem tvoj sklep. Če rečem, da v Ameriki živijo Američani, Afroameričani in priseljenci, sem fašist. Potem je tudi Obama fašist.

Pa res, zgleda da si samo zabit. Se opravičujem. Zabiti in fašisti so si pogosto tako podobni, da jih je zelo težko ločit.

ZaphodBB je izjavil:

Pa res, zgleda da si samo zabit. Se opravičujem. Zabiti in fašisti so si pogosto tako podobni, da jih je zelo težko ločit.

Sebe opisuješ? Ti sploh ne veš kaj to fašizem je. Citiral si moj komentar v katerem sem navajal samo DEJSTVA, vsem znana dejstva. In ti si komentar označil za fašističnega. Nimaš pojma. Koliko si star? 12?

"Kakšne so razlike, privilegiji med white in non-white v ZDA je pa itak znano."

taksne so po vecini zaradi rasistov in neresevanjem problematik pri njih, tako kot bo pri nam zaradi takij rasistov kot si ti, ko meces celi bliznji vzhod v isti kos ker si videl na youtubu da isis rad vzklika alahu akbar

dice7 je izjavil:

"Kakšne so razlike, privilegiji med white in non-white v ZDA je pa itak znano."

taksne so po vecini zaradi rasistov in neresevanjem problematik pri njih, tako kot bo pri nam zaradi takij rasistov kot si ti, ko meces celi bliznji vzhod v isti kos ker si videl na youtubu da isis rad vzklika alahu akbar

Torej se strinjaš, da komentar drži. ZaphodBB, je dice7 fašist?

Rasist? Ne. Imam kolege iz bližnjega vzhoda. Spoštujem vse rase dokler ne posegajo v moj življenjski prostor, porabljajo moj denar ali ogrožajo mojo varnost. Nimam nič proti določeni osebi, dokler spoštuje kulturo v kateri biva.

Zgodovina sprememb…

Rasist? Ne. Imam kolege iz bližnjega vzhoda. Spoštujem vse rase dokler ne posegajo v moj življenjski prostor, porabljajo moj denar ali ogrožajo mojo varnost. Nimam nič proti določeni osebi, dokler spoštuje kulturo v kateri biva.

Berlusconi je mel tud kolega Gadafija. Pa je zato še vedno fašist.

ZaphodBB je izjavil:

Berlusconi je mel tud kolega Gadafija. Pa je zato še vedno fašist.

A si zamešal stoletje? Hint: Mussolini. Vzemi kakšno knjigo v roke preden pišeš neumnosti.

A si zamešal stoletje? Hint: Mussolini. Vzemi kakšno knjigo v roke preden pišeš neumnosti.

Mussolini ni bil edini fašist. Putin je tudi fašist, pa ni Mussolini.

Axbcd je izjavil:

Spoštujem vse rase dokler ne posegajo v moj življenjski prostor, porabljajo moj denar ali ogrožajo mojo varnost. Nimam nič proti določeni osebi, dokler spoštuje kulturo v kateri biva.

potem sovrazis vse rase v sloveniji :))

pirat ::

Saudi Arabia announces 34-state military alliance to fight terrorism

http://www.theguardian.com/world/2015/d...

Asked if the new alliance would focus just on Islamic State, Bin Salman said it would confront not only that group but "any terrorist organisation that appears in front of us".

oo7 ::

Napad na največjo Marijino baziliko v Rimu ob vzklikih 'Alah je velik'

V Italiji sta pred baziliko Marije Snežne v Rimu dva ilegalna migranta, Palestinec in Tunizijec, napadla vojaka, jima želela vzeti orožje, medtem pa sta se drla žaljive pripombe in kričala: "Alah je velik!" Z žaljenjem sta nadaljevala tudi po aretaciji. Obtožena bosta grožnje, hujskanja k terorizmu in upiranja aretaciji.

http://nova24tv.si/aktualno/ilegalna-mi...

MrStein ::

O moj bog!
Žalitev policije!

(kot da ni tega na vsaki vaški veselici. Sta vsaj z nohti obraz opraskala? In morebiti okužila s kako nizkotno boleznijo?)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

haha, danes sm prvic kliknil na ta nova24 in prakticno vsaka tretja novica neki v zvezi z terorizmom in islamom. jao hujse kot da bi fox news gledu, upam da ljudje si ljudje dejansko ne ustvarjajo pogleda na svet s pomocjo te strani

MrStein ::

No, ta stran ki jo gledaš ni toliko drugačna.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

dice7 je izjavil:

haha, danes sm prvic kliknil na ta nova24 in prakticno vsaka tretja novica neki v zvezi z terorizmom in islamom. jao hujse kot da bi fox news gledu, upam da ljudje si ljudje dejansko ne ustvarjajo pogleda na svet s pomocjo te strani

Praviš CNN je edini verodostojen medij?

jype ::

NLight2> Praviš CNN je edini verodostojen medij?

Ne, ni tega zapisal. Zapisal je, da je nova24 sranje. Tudi jaz lahko neodvisno potrdim, da to drži.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: AC_DC ()

krneki0001 ::

Kako sploh lahko kaj tako patetičnega kot je nova24 gledate?

loucast ::

Mogoče zato ker imajo novodobni levičarji in ustanovitelji nova24 veliko skupnega; objavljanje laži in zatiranje drugačnosti 8-)

thramos ::

Nova24 je z svojo pristranskostjo in navijaštvom pravzaprav zelo lepo pokazala, kakšno pristranskost in navijaštvo izkazujejo "mainstream" mediji. Isto sranje, zrcalna slika.

loucast je izjavil:

Mogoče zato ker imajo novodobni levičarji in ustanovitelji nova24 veliko skupnega; objavljanje laži in zatiranje drugačnosti 8-)

Torej čakamo na preporod kakšngega portala SLS, ki bo ga sponzorirala zdrava kmečka pametTM.
Me prav zanima, kakšne bi bile gluten free brezhibne prognoze in ocene s tega naslova.

thramos> Isto sranje, zrcalna slika.

Res? Prepričevanje ljudi, da se bliža konec civilizacije, kot jo poznamo, je torej videti z obeh strani?

Zrcalna slika, jype. Prepričevanje ljudi, da se ne dogaja popolnoma nič omembe vrednega, v konkretnem primeru. In politčna propaganda nasprotnega pola, zavajanja, zatajevanja in polresnice, izostanek preiskovalnega novinsarstva v bolj splošnem.

thramos je izjavil:

Nova24 je z svojo pristranskostjo in navijaštvom pravzaprav zelo lepo pokazala, kakšno pristranskost in navijaštvo izkazujejo "mainstream" mediji. Isto sranje, zrcalna slika.

temu se prej rece cherry picking. odpri malo kaksne casopise ali kaj podobnega in pojdi brat policijsko kroniko. ce bi se na nova24 vsak dan gor to objavljalo si pomoje slovenec se iz hise ven ne bi upal vec stopiti

Kakor je bil recimo podcrto.si potreben, da površnemu opazovalcu pokaže, da nudijo nekaj, česar mainstream mediji ne nudijo, je bila nova24 potrebna, da je pokazala, da so novice v ostalih mainstream medijih na povsem istem nivoju samo drugi politični agitatorji jih pišejo.

thramos> Prepričevanje ljudi, da se ne dogaja popolnoma nič omembe vrednega, v konkretnem primeru.

Glede begunske problematike? Čudno, meni kolegi ves čas linkajo članke z nacionalke in jih opremljajo z "lej kaj se dogaja".

Jebi ga, moral bi videti kaj se v resnici dogaja. :))

No, resno, na začetku dogajanja begunske problematike so mainstream mediji drastično podcenjevali celotno dinamiko dogajanja. Morda jih je v bolj izdatno opisovanje situacije prisilila prav konkurenca. Še sedaj pa izpuščajo nekatere vidike - kar je zgolj zrcalna slika tega, da jih nova24 postavlja v povsem napačen kontekst.

jype je izjavil:

"lej kaj se dogaja".

Se je že dogajalo.
Mohamed si je želel, da bi muslimani zavladali trem mestom: Jeruzalemu, Rimu in Konstantinoplu, saj so to glavna tri mesta krščanstva. Mnogi zato ne razumejo, da pretekle bitke med katoličani in muslimani niso osamljeni primeri pozabljene zgodovine, ampak deli celotne vojne, ki ni bila nikoli končana in je sprejela le začasno premirje, pojasnjuje Shoebat.

Gledajo in gledajo, potem pa Shoebat vse razsvetli. :)

matijadmin ::

Axbcd je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Seveda nisem desničar, tudi levičar ne. Sem samo Evropejec, ki ne želi biti suženj migrantom, sem Evropejec, ki ne želi plačevati migrantski turizem, sem Evropejec, ki se zavzema, da je vsak deležen od države toliko kolikor sam vloži v državo (drugače povedano, ne moreš priti iz 2000km oddaljene gmajne in dobit davkoplačevalski denar, kar tako na lepe oči).

Si samo nestrpen Evropejec, ki nam preostalim dela sramoto. Upam, da je temu razlog omejenost in ne zloba. Resnično upam.
Vrnite nam techno!

fantasycamp ::

matijadmin je izjavil:

Axbcd je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Si samo nestrpen Evropejec, ki nam preostalim dela sramoto. Upam, da je temu razlog omejenost in ne zloba. Resnično upam.

Ne taki kot ti ste sramota, ko vas vprašamo od kje boste vzeli denar?
Hočete ga vzeti od vseh nas, kako lepo od vas..
Izračunaj koliko te pride 1000 beguncev, mesečno hrana, obleka,zdravstvo,šolstvo in seveda gradnja stanovanj..

Zdaj pa vzami 50000 pa nisi vzel v globalnem smislu nič! Mi pa bankrotiramo.

Poleg tega pa se vi ki ste toliko za te migrante, ne bojujete za brezposelne Slovence, ki jih je krepko nad 100000, kje bodo oni dobili službe in streho nad glavo?
Bodo živeli pri starših, medtem bodo pa naši gradili objekte za migrante in jim dajali denar..
Koliko časa bodo dobili denar?
Ko enkrat daš, ljudje nočejo več nazaj! 80% Turkov v Nemčiji je še vedno na sociali..

Za vas denar raste na vrtu, to so pa navade socializma, ko smo si sposojali, ampak enkrat treba vrniti, potem pa pridejo tujci in moraš prodati zemljo in firme...

Pri levičarjih vidiš neko kompulzijo da pokažejo kako so boljši od ostalih, in ste pripravljeni žrtvovati denar vseh da pokažete kako strpni in humani ste, zelo zanimivo, delujete kot neka verska organizacija..

Predajte se v vašem imenu tej iluzorni propagandi, nehajte nam jo vsiljevati!
««
253 / 373
»»