Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi
harmony ::
In to je v čem točno različno od ameriških praks recimo ?
Torej, ce podobno muslimani organizirajo, bo tudi vredu ali bi bil kamp oznacen za teroristicni kamp? Govorim sedaj tocno na obmocju Bosne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmony ()
Brane22 ::
Umm, Ameri so bad guy. Remember?
Ko se njihove tročrkovne agencije sprehajajo po ozemljih drugih držav, diplomati ukazujejo, vojska pa mori.
Ko so na svojem ozemlju in se ukvarjajo s seboj, načeloma ne.
SPloh pa ne razumem kaj je tako narobe s tem, da cerkev poskuša dvigniti narodno samozavest in obrambno moč.
Vsak teden ubijejo koga na KOsovu. Prejšnji recimo niso, ker je bomba, ki so jo odvrgli pred štacuno, polno Srbov, zatajila. Ampak saj za tedne ni krize, vedno pride novi.
Torej, ce podobno muslimani organizirajo, bo tudi vredu ali bi bil kamp oznacen za teroristicni kamp? Govorim sedaj tocno na obmocju Bosne.
Če bi bil versko povezan v smislu boja proti drugim veram, sploh v terorističnem smislu ( treningi napada na civile itd) gotovo. Kar je tam itak redna praksa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brane22 ()
Vanich ::
So katoliški skavti teroristična organizacija? Meni zgledajo dokaj ekstremistično v tistih njihovih nazi-kaki uniformah in ruticah. Pa tudi vsi so oboroženi z noži!
They scare the bejesus out of me.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vanich ()
Martin Krpan ::
Tudi srbi in rusi , desetletja sami najbolj vroči komunjare si ga že precej neokusno drkate na pravoslavje.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Vanich ()
Martin Krpan je izjavil:
Tudi srbi in rusi , desetletja sami najbolj vroči komunjare si ga že precej neokusno drkate na pravoslavje.
Pri takih trditvah se mi postavlja vprašanje, če si ti sploh normalen. Mislim, v glavo.
Martin Krpan je izjavil:
Postaj fotko ženskega dela familije in spremeni kaj pri tem.
Nikoli se nisem palil na vero, kar je počela srbska cerkev sploh - njihovi "duhovniki" vsaj mnogi med njimi so bolj material za posebne zapore. Ko že misliš, da si videl vse iz Vatikanove ponudbe, se narišejo teli na naslovnih straneh s strašljivo nasilnimi "božjimi sinovi".
Tudi šuriken fonti so mi tuji, insistiranje na teh pa bedarija.
Samo pravim, da so bili Srbi dolga leta načrtno demonizirani in da niso vsi fašisti med tistimi, ki so bili tako označeni.
In da razumem dvig nacionalizma kot oblike intuitivne zaščite in upora pred zunanjim pritiskom.
Čisto tako za hitro primerjavo: folk ima tu napade strahu zaradi tega ker je ta ali oni begunec kje mogoče napadel nekoga ( kar je vsaj pri nas v zanemarljivem številu).
Isti ti potem delijo nasvete "velikosrbom", ki _vsak_dan_ gledajo nove žrtve na Kosovu, da o ostalih ne govorimo - ogromenm številu ( tudi svojih, še preden pridemo do Sirijcev!) beguncev itd.
Tudi šuriken fonti so mi tuji, insistiranje na teh pa bedarija.
Samo pravim, da so bili Srbi dolga leta načrtno demonizirani in da niso vsi fašisti med tistimi, ki so bili tako označeni.
In da razumem dvig nacionalizma kot oblike intuitivne zaščite in upora pred zunanjim pritiskom.
Čisto tako za hitro primerjavo: folk ima tu napade strahu zaradi tega ker je ta ali oni begunec kje mogoče napadel nekoga ( kar je vsaj pri nas v zanemarljivem številu).
Isti ti potem delijo nasvete "velikosrbom", ki _vsak_dan_ gledajo nove žrtve na Kosovu, da o ostalih ne govorimo - ogromenm številu ( tudi svojih, še preden pridemo do Sirijcev!) beguncev itd.
Zgodovina sprememb…
Ubogi Srbi, smilijo mi se. Kako jih lahko nekdo tako nacrtno demonizira, se sprasujem. Vecina jih je res miroljubnih, tako kot muslimani, pescica pa pac vcasih rada pride pa zasede kaksno ozemlje in ustanovi "drzavo" v drzavi, beri Republika Srpska.
Zgodovina sprememb…
Ubogi Srbi, smilijo mi se. Kako jih lahko nekdo tako nacrtno demonizira, se sprasujem. Vecina jih je res miroljubnih, tako kot muslimani, pescica pa pac vcasih rada pride pa zasede kaksno ozemlje in ustanovi "drzavo" v drzavi, beri Republika Srpska.
Srbi so "prišli" in "zasedli ozemlje" v Bosni!
Aja pa ne samo v Bosni, tudi na Hrvaskem so veselo propagirali svoje fasisticne ideje...
Zgodovina sprememb…
Res je, bilo jih je. In končali so v bedi in/ali po zaporih.
Ampak ko smo pri Vukovarju, zakaj ne prilimaš še kakšen video začetka s*anja ?
Ampak ko smo pri Vukovarju, zakaj ne prilimaš še kakšen video začetka s*anja ?
Zgodovina sprememb…
Jarno ::
Glede Srbov v bosni...
Sodelovali so pri eni izmed bolj odmevnih situacij na svetu, 100k mrtvih, 2+ milijona beguncev, 20k+ posiljenih žensk.
Proporcionalno gledano je šlo za hujšo situacijo kot v Siriji.
Na koncu so pogoreli kljub začetni prednosti, CCCC v teoriji, v praksi pa je križaril samo Arkan&co.
Tuakaj jih omenjam predvsem zaradi beguncev, recimo, da si Franjo in Slobo delita Bosno, očitno je, da bi muslimani izviseli in končali kot prebivalci EU-ja.
Brane22> Ampak ko smo pri Vukovarju, zakaj ne prilimaš še kakšen video začetka s*anja?
Srbi so Hrvate stisnili v Vukovar iz okoliških krajev, pol pa so jim ti nažgali par letal in tankov, Srbi pa so ljuto reagirali in mobilizirali pol države.
Sem gledal par videov o Arkanu (v pred Vukovarski situaciji), kako jih z zoljami uči streljati v nadgradnjo hiše, ker bi se v kleteh lahko skrivali srbski civilisti.
Sodelovali so pri eni izmed bolj odmevnih situacij na svetu, 100k mrtvih, 2+ milijona beguncev, 20k+ posiljenih žensk.
Na koncu so pogoreli kljub začetni prednosti, CCCC v teoriji, v praksi pa je križaril samo Arkan&co.
Tuakaj jih omenjam predvsem zaradi beguncev, recimo, da si Franjo in Slobo delita Bosno, očitno je, da bi muslimani izviseli in končali kot prebivalci EU-ja.
Brane22> Ampak ko smo pri Vukovarju, zakaj ne prilimaš še kakšen video začetka s*anja?
Srbi so Hrvate stisnili v Vukovar iz okoliških krajev, pol pa so jim ti nažgali par letal in tankov, Srbi pa so ljuto reagirali in mobilizirali pol države.
Sem gledal par videov o Arkanu (v pred Vukovarski situaciji), kako jih z zoljami uči streljati v nadgradnjo hiše, ker bi se v kleteh lahko skrivali srbski civilisti.
zmaugy ::
matijadmin je izjavil:
To je za letos. Pojdi po vrsti in povej katere skupine bi bilo treba izgnati iz ZDA. Dvomim, da bi kaj dosti ljudi ostalo tam.
Zato, ker so nekateri domorodci nasilni moramo zdaj pripeljat še nasilne tujce? Bolj logično je, da se že obstoječe nasilneže odstrani iz družbe, ne pa da se pripelje še nove varnostne grožnje.
Kakšen resen vir za to, da so med begunci neke varnostne grožnje? Teroristi so že naturalizirani in med nami, zelo malo verjetno je, da bi se skrivali med tistimi, ki bežijo pred njimi ali med ekonomskimi migranti.
Nehajte že enkrat lagati sebi in drugim, ker to ni niti več smešno.
A, ne. To je izoliran slučaj, povsem nepomemben ob ostalih smrtih v državi.
Oziroma vsaj tako yupe pravi.
Drži. Samo poglej pri nas koliko impotentnih in ljubosumnih alkoholičnih nevrotikov zagreši krvne delikte. Z veseljem jih zamenjam za Sirijce, pa četudi se pišejo Koren, Prešeren ali Novak.
razerznak2 je izjavil:
Religija miru
Posploševanje, ki pritiče kvocientu pod 50. Žal.
To da sta dva pariška bombaša prišla skupaj z invazijo migrantov na EU ne zadostuje? Amnezija
Glede Srbov v bosni...
Ključna beseda: sodelovali. Ki pa ne odraža pravo stanej stvari. Poglej si bolje, kdo je načrtno začel vojno. Alija Izetbegović. Ni mu ustrezala velika federacija Srbov, Hrvatov in Bosancev, hotel je po vsej sili malo- bosansko. Zakaj ? Ker bi to lahko požegnal kot džamahirijo.
To o začetku ni na mojem zelniku zrastlo. Je dokumentirano, imaš videoposnetek seje in celo poznejše Alijine komentarje.
Zakaj je to očitno ? SO tako izviseli recimo hrvati v Vojvodini ? Kaj pa muslimani v Sandžaku ?
Če je to začetek, kako potem to,d a so bile prve žrtve v Vukovarju srbske ?
In v nekem drugem videu je bilo rečeno, kako so ustaši namerno streljali iz srbskih hiš s civilisti/ujetniki pod ritjo. So what ?
krneki0001 ::
Ti bi urbane prebivalce BV poslal krave past na Menino planino. Oni vendar želijo živeti v (vele)mestih.
Se ne spomniš kak kažin so delali na švedskem , ko so jih hoteli dati v nek kompleks nekje na podeželju blizu gozda ? Oni se baje bojijo dreves.
Se ne spomniš kak kažin so delali na švedskem , ko so jih hoteli dati v nek kompleks nekje na podeželju blizu gozda ? Oni se baje bojijo dreves.
Tu pa gre za spremembo za povsem legitimen primer srbske samoobrambe , ko jih je "turčin" hotel poslati k Allahu!
Bravo srbi (in rus )!
http://www.reporter.si/svet/jordanec-sk...
Če bi mu uspelo bi jih lahko mi dobili na glavo !
Bravo srbi (in rus )!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Martin Krpan ()
fantasycamp ::
Martin Krpan je izjavil:
Tu pa gre za spremembo za povsem legitimen primer srbske samoobrambe , ko jih je "turčin" hotel poslati k Allahu!
Bravo srbi (in rus )!
Sreča da so bili Srbi gor, kak bl podelan in neagresiven narod bi samo gledal kako en model vse pohebe...
zdej pogledu igralce in eden je moj sosed... glih napisu mail...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fantasycamp ()
Pšenični ::
http://www.rtvslo.si/svet/skrajna-desni...
"Skrajna desnica v Franciji v prvem krogu pokrajinskih volitev dosegla rekorden uspeh".
Kot smo napovedali, ne pomagajo nobene cenzure, montirane slike beguncev na naslovnicah pretežno z otroci....
Laž in cenzura vse skupaj še poslabšata in desnica se prebuja. Ljudje se obračajo stran od norih levičarjev, ki ne vidijo (beri cenzurirajo in skrivajo) kaj se dogaja na Švedskem in drugje kjer so prisegali na "multikulti."
Še video ....ki nam ga na Tv ne zavrtijo, pomaga pa razumeti, zakaj bo desnica začela svoj pohod. Zgleda najprej v Franciji.
"Skrajna desnica v Franciji v prvem krogu pokrajinskih volitev dosegla rekorden uspeh".
Kot smo napovedali, ne pomagajo nobene cenzure, montirane slike beguncev na naslovnicah pretežno z otroci....
Laž in cenzura vse skupaj še poslabšata in desnica se prebuja. Ljudje se obračajo stran od norih levičarjev, ki ne vidijo (beri cenzurirajo in skrivajo) kaj se dogaja na Švedskem in drugje kjer so prisegali na "multikulti."
Še video ....ki nam ga na Tv ne zavrtijo, pomaga pa razumeti, zakaj bo desnica začela svoj pohod. Zgleda najprej v Franciji.
Pšenični ::
V Nemčiji je stvar še hujša. Šo nekih anonimnih anketah, ki jih takoj umaknejo z spleta, naj bi desnica bila celo na 60%.
MrStein ::
Potem pa res obstaja nevarnost invazije.
Invazije desničarjev.
Invazije desničarjev.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Danes je bilo vsaj 30 avtobusov polnih migrantov v spremstvu policije pripeljanih na karavanke.
A se slovenija tudi dela iz avstrijcev norca tako kot se hrvaška iz slovenije, ko enkrat sem, drugič tja pripelje migrante? A ni bil en interni dogovor, da se samo na šentilj vozi migrante.
A se slovenija tudi dela iz avstrijcev norca tako kot se hrvaška iz slovenije, ko enkrat sem, drugič tja pripelje migrante? A ni bil en interni dogovor, da se samo na šentilj vozi migrante.
Massacra ::
http://www.rtvslo.si/svet/skrajna-desni...
Kako je fajn levico kriviti za vso bedo trenutnega sveta, ki jo je zakuhal skrajno desničarski sionistični lobi in ameriška republikanska trgovina z največjimi zločinci! In sedaj se krepi desnica, ki bo kaj? Končala vojne v arabskem svetu in nagnusni ameriški politiki pokazala sredinec?
Ne, desnica nas bi pripeljala še v večjo bedo in še v večje zločinsko obdobje!
Desnica je s svojimi lažmi o svetovni demokraciji naredila največjo bedo po 2. svetovni vojni!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Massacra ()
Bodo sedaj desničarji reševai svet! Kot že tolikokrat v zgodovini s totalno vojno kot vse kaže!
Slovenistan ::
jype ::
Brane22> Ne invazije. Ekspanzije. Invazija implicira prihod on nekod drugje.
Ja, seveda. Iz fojb!
Sej jih bomo nazaj nagnal, brez skrbi. Jaz že letim, kr prštimejte se!
Slovenistan> leva nemčija s šmerkljovo
Funny guy.
Ja, seveda. Iz fojb!
Sej jih bomo nazaj nagnal, brez skrbi. Jaz že letim, kr prštimejte se!
Slovenistan> leva nemčija s šmerkljovo
Funny guy.
Axbcd ::
Vpliv multikulti sranja in posiljevanja z migracijami že kaže rezultate. Kot kaže bodo francoski ultra levičarji in humanitarci prvi 'padli'. Antimigracijska nacionalna stranka v Franciji je dobila največ glasov. Naslednja 3 leta bodo pestre volitve v Evropi. Podobno se dogaja v skandinavskih državah, revolucija prihaja tudi v Nemčijo. Švicarji so tudi že na oblast postavili antimigracijske politike.
http://www.24sata.hr/svijet/francuska-n...
http://www.24sata.hr/svijet/francuska-n...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Axbcd ()
Axbcd ::
Težko človek razume kaj se plete v glavah 'humanitarnih' politikov. Iz dneva v dan jim pada podpora, z vsakim novim migrantom v EU jim pade določen procent podpore, oni pa še kar gonijo to politiko. V roku 3 let se bo v Evropi zamenjal politični vrh in bomo vse migrante deportirali nazaj. A ni škoda denarja in časa, če bodo na koncu itak leteli nazaj v svoje države. Samo prave ljudi je potrebno dobiti na oblasti in Evropa se bo rešila parazitov en dva tri.
A je to sinonim za vuko*ine v Afriki in Aziji?
Ja, seveda. Iz fojb!
A je to sinonim za vuko*ine v Afriki in Aziji?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Axbcd ()
AC_DC ::
Gregor Preac, svetovni popotnik
http://www.reporter.si/slovenija/po-25-...
Po 25 letih potovanj si v muslimanskem svetu ne upam pogovarjati o politiki in veri
Feministke, geje, idealiste, mirovnike, humaniste, ateiste bi prosil prve, da gredo v nekaj islamskih držav, se srečujejo z domačini, povedo, kdo so, kaj počnejo, kaj mislijo - Me prav zanima, koliko bi jih nazaj prišlo nespremenjenih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
Intervju tedna: Alenka Puhar
Dokaz, da ženska nima pojma o temi.
Mohammed for Dummies
https://slo-tech.com/forum/t658493/p498...
Pravi islam je miroljuben, blag in dobrotljiv." Islam je zelo pisana vera, v kateri je mnogo ločin, veliko šol in veliko načinov izkazovanja vere.
Mohammed for Dummies
Zgodovina sprememb…
manta ::
Tole si pa precej iz konteksta vzeu :)
original:
Intervju tedna: Alenka Puhar
Pravi islam je miroljuben, blag in dobrotljiv." Islam je zelo pisana vera, v kateri je mnogo ločin, veliko šol in veliko načinov izkazovanja vere.
Mohammed for Dummies
original:
Jaz sem vedno v zadregi, ko bi morala o tem kaj reči, ker kdo pa sem jaz, da bi rekla: "Ne, to pa ni pravi islam. Pravi islam je miroljuben, blag in dobrotljiv." Islam je zelo pisana vera, v kateri je mnogo ločin, veliko šol in veliko načinov izkazovanja vere.
Koliko teh "ločin" inteerpretira Kuran tako, da je država vedno in povsod nad Allahovo besedo ?
dice7 ::
V siriji npr je tako, razen sodisca za druzinske zadeve, katera so pa tudi povsem legalna in funkcionirajo po drzavah kot npr vb in zda
manta
In kje torej lahko v RL vidiš ta jeti/nessie style "pravi" islam ? V kateri državi v znanem vesolju ?
Drug dokaz, da nima pojma:
In kje torej lahko v RL vidiš ta jeti/nessie style "pravi" islam ? V kateri državi v znanem vesolju ?
Je islam združljiv z načelom laične države, ki ga imamo v Evropi?
Na to ne morem odgovoriti, ker ne vem dovolj o islamu. Vem le, da je na milijone ljudi, ki trdijo, da mora islamska vera prežeti vsako poro življenja in vse družbene podsisteme, ker drugače ni to, kar je Alah zapovedal, da mora biti.
Zgodovina sprememb…
manta ::
AC_DC ne zagovarjam Alenke, sam si tko "senzacionalistično" vn iz konteksta vzeu da sm mogu pokomentirat :)
hamez66 ::
Kako je fajn levico kriviti za vso bedo trenutnega sveta, ki jo je zakuhal skrajno desničarski sionistični lobi in ameriška republikanska trgovina z največjimi zločinci! In sedaj se krepi desnica, ki bo kaj? Končala vojne v arabskem svetu in nagnusni ameriški politiki pokazala sredinec?
Desnica je s svojimi lažmi o svetovni demokraciji naredila največjo bedo po 2. svetovni vojni!
Problem, ker je v Ameriki na oblasti demokratični predsednik že 7 let in ker se je Sirija destabilizirala v času njegovega vladanja. Zdej, ker si ti levičar, so potem desničarji naredili največjo bedo na svetu. No, jaz te bom pa spomnil na Maota pa na Stalina. Tak, za foro. Čeprav priznam, da nimata skoraj čisto nobene veze s tvoje vrste levičarstvom oz. z levičarji v 21. stoletju.
Problem, ker je v Ameriki na oblasti demokratični predsednik že 7 let in ker se je Sirija destabilizirala v času njegovega vladanja. Zdej, ker si ti levičar, so potem desničarji naredili največjo bedo na svetu. No, jaz te bom pa spomnil na Maota pa na Stalina. Tak, za foro. Čeprav priznam, da nimata skoraj čisto nobene veze s tvoje vrste levičarstvom oz. z levičarji v 21. stoletju.
To s čemer ti primerjaš, je kot da ne veš, kaj so hruške in kaj jabolka (sicer sam na koncu priznaš, da nimaš blage veze).
V času vladanja "demokrata" Obame se je zgodila destabilizacija "komplet bližnjega vzhoda". Kljub temu, da so na oblasti v USA demokrati zadnjih 7 let, pa vso "govno" sedanjega sveta izvira iz vladavine zločinske organizacije z Reganom in obema Bush-ema na čelu! Ali mar zanikaš?
Ja, desničarji so naredili govno na tem svetu v zadnjih 25 letih. Sedaj pa blatijo levičarje, ker bi le ti želeli biti humani in ker bi želeli spoštovati človekove pravice, dostojanstvo in življenje.
Itak, da so krivci levičarji, mar ne? (seveda, za tiste, katerih možgani vijugajo v plitvini kapitala in potrošništva)
stjan ::
O kakšnih levičarjih se govori?
V ZDA komunistov ni, sta le dve bolj ali manj skrajni desni stranki, podobno je po Evropi.
Če si nekdo pravi da je socialističen, to še ni res.
Tudi Hitler se je imel za komunista, vsaj nekaj časa, pa ga niso hoteli.
Tudi za sedanjo reich fuererco bi težko rekli da ima kaj s socializmom, oziroma sploh socialno državo.
V ZDA komunistov ni, sta le dve bolj ali manj skrajni desni stranki, podobno je po Evropi.
Če si nekdo pravi da je socialističen, to še ni res.
Tudi Hitler se je imel za komunista, vsaj nekaj časa, pa ga niso hoteli.
Tudi za sedanjo reich fuererco bi težko rekli da ima kaj s socializmom, oziroma sploh socialno državo.
dice7 ::
krneki0001 je izjavil:
V siriji npr je tako, razen sodisca za druzinske zadeve, katera so pa tudi povsem legalna in funkcionirajo po drzavah kot npr vb in zda
V siriji je šeriatsko pravo prepovedano. In sirija je čisto sekularna država. Celo bolj kot turčija.
ja, da je drzava nad allahom, kar sm povedal. razen sodisca za druzinske zadeve sledijo sariji, kar pa ni nic nenavadnega glede na to da obstaja ogromno verskih sodisc za druzinske zadeve po zahodnem svetu
manta
Na to ne morem odgovoriti, ker ne vem dovolj o islamu. Vem le, da je na milijone ljudi, ki trdijo, da mora islamska vera prežeti vsako poro življenja in vse družbene podsisteme, ker drugače ni to, kar je Alah zapovedal, da mora biti.
Vsepovsod, razen v treh primerih, v katere so se eni zapičili, s plašnicami, da drugo niti slučajno ne bi videli.
krneki0001 je izjavil:
V siriji je šeriatsko pravo prepovedano. In sirija je čisto sekularna država. Celo bolj kot turčija.
Ta problem so zahodni desničarji uspešno rešili...
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Gregor Preac, svetovni popotnik
Po 25 letih potovanj si v muslimanskem svetu ne upam pogovarjati o politiki in veri
Feministke, geje, idealiste, mirovnike, humaniste, ateiste bi prosil prve, da gredo v nekaj islamskih držav, se srečujejo z domačini, povedo, kdo so, kaj počnejo, kaj mislijo - Me prav zanima, koliko bi jih nazaj prišlo nespremenjenih.
Glede tega dela:
JE KARL ERJAVEC POKVARJEN?
(Ali pa se samo norčuje?)
Slovenijo vodijo politiki, ki so še pred tremi meseci, tudi pred dvema tednoma, zagotavljali, da ograje niso potrebne, da smo pripravljeni na vse, da imamo dobro izdelane načrte za vse, da bo prišlo le po 2000 migrantov na dan, da ne bo izgredov, da sta vojska in policija dorasli nalogi, da je vsa potrebna zakonodaja pripravljena, da ne bo nobenega terorizma, da ne bo nobene povečane nevarnosti, da je povsem varno, da vse poteka povsem pod nadzorom in urejeno. In zdaj ti isti politiki govorijo o nevarnosti, pošiljajo par slovenskih vojakov v Mali, nekaj v Sirijo, nekaj v Afganistan, kupujejo vojaško in policijsko opremo, zapravljajo državne finance za migrante in vojsko in policijo, ni pa denarja za štipendije, šole, knjižnice, infrastrukturo, skoraj prav ničesar. Ali imate pred seboj patološke lažnivce, nedeljske lažnivce, pokvarjence, klovne, norčevalce ali ljudi s slabim spominom, s shizofrenijo ali kakšno drugo boleznijo, kjer celo verjamejo, kar govorijo. Morda so nedorasli otroci. Nekaj pa z njimi vsekakor ni v redu. Če jim verjamejo državljani, nekaj ni v redu s tistimi državljani. Morda imajo podobne bolezni, motnje, nemoralnosti, težave s spominom, logiko, nedoraslostjo, infantilnostjo.
Če politika tega ne bi naredila (drugi del), potem bi v tej temi še vedno imeli 50 izbljuvkov na dan, tako pa ga imamo le še tam 5.
showzaovce.press
Motiti se je človeško.
yero7 ::
manta
Vsepovsod, razen v treh primerih, v katere so se eni zapičili, s plašnicami, da drugo niti slučajno ne bi videli.
krneki0001 je izjavil:
Ta problem so zahodni desničarji uspešno rešili...
Sprenevedanje na višku ej. Muslimani hočejo imet šarijo, ker ta zakon jim ga je dal njihov alah preko mohameda in za njih je nad ostalimi zakoni. Isto velja za 10 biblijskih zakonov pri kristjanih.