» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
237 / 373
»»

jype ::

epecar> Pa tudi za nago zensko:)

A za nagim tipom pa ne? Homofob en!

facepalm ::

Jype: to prepustim tebi:)
Pedereden!

Ne verjamem ti, da se za golimi moškimi ne oziraš, če jih opaziš v mestu.

Pa ker smo na tehnološkem forumu, kjer so pomembne znanstveno dokazane resnice: Gledaš jih v genitalije.

GrX ::

jype je izjavil:

GrX> Na drugi strani pa imamo ljudi, ki vse to počno nezakonito

Zakonska podlaga za njihovo "početje" je http://www.unhcr.org/pages/49da0e466.ht...

Prosim, da citiraš kje v navedenem viru piše, da begunec lahko namerno zavaja državne inštance , ter da se mu ni potrebno zagovarjati za kazniva dejanja... Hvala!

Begunec ima na eni strani pravice; na drugi strani pa tudi dolžnosti.. Ampak o tem ni nikoli govora..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GrX ()

jype je izjavil:

Ne verjamem ti, da se za golimi moškimi ne oziraš, če jih opaziš v mestu.

Pa ker smo na tehnološkem forumu, kjer so pomembne znanstveno dokazane resnice: Gledaš jih v genitalije.

Sej jaz tega nisem zanikal:)
No, ce zacnem se jaz stigmatizirat osebe po tvojem kopitu, te moram oznacit za anrtopofoba. Ti se itak ne oziras za nikomer:)

GrX> Prosim, da citiraš kje v navedenem viru piše, da begunec lahko namerno zavaja državne inštance , ter da se mu ni potrebno zagovarjati za kazniva dejanja... Hvala!

Nikjer ne piše tega. Čemu bi to pisalo? Saj noben človek, ki krši zakon, sploh ne more biti begunec - z izjemo zakonov, ki prepovedujejo prehod državne meje in zadrževanje v državi.

epecar> No, ce zacnem se jaz stigmatizirat osebe po tvojem kopitu, te moram oznacit za anrtopofoba. Ti se itak ne oziras za nikomer:)

Antropofoba? Če res ne bi maral ljudi, potem ne bi delal novih.

jype: no, ce razumes iz cesa sem "antropofobijo" izvlekel, vedi, da si ti tisti, ki tako opredeljuje ljudi v tej temi (verjetno tudi v drugih).
Nonsense? Exactly!

Jaz ne posplošujem! Vsi, ki trdijo drugače, so nacisti!

jype je izjavil:

Jaz ne posplošujem! Vsi, ki trdijo drugače, so nacisti!

No, znas vsaj bit sarkasticen:)

jype je izjavil:

GrX> Prosim, da citiraš kje v navedenem viru piše, da begunec lahko namerno zavaja državne inštance , ter da se mu ni potrebno zagovarjati za kazniva dejanja... Hvala!

Nikjer ne piše tega. Čemu bi to pisalo? Saj noben človek, ki krši zakon, sploh ne more biti begunec - z izjemo zakonov, ki prepovedujejo prehod državne meje in zadrževanje v državi.
.

Torej zakaj ima naenkrat begunec več pravic kot jaz? Če se jaz identificiram s ponarejenimi dokumenti bom obtožen ponarejanja listin.. Ali lahko v tem primeru, govorimo da so mi kršene pravice in enakopravnost, ker begunec ni obtožen jaz bi pa za isto kaznivo dejanje sedel vsaj 5 let ?

Vanich ::

GrX je izjavil:

harmony je izjavil:

facepalm je izjavil:

Ce povem po pravici, mi nebi bilo vseeno ce bi ponoci, sredi ulice, srecal osebo obleceno v burko/nikab/kakorkoli-se-temu-rece.
Stavim, da nisem edini.

Joj bogi revcek. Mene je pa strah poslati otroke na igrisce, ker se bojim da se bojo kje okuzili na puscene igle djankijev...

http://www.ezadar.hr/clanak/zadarski-pa...

Po drugi strani lahko kriviš za to tudi muslimane, ker Afghanistan pridela in izvozi 95% heroina, ki je na trgu...

...distribuirajo ga pa tudi 95% Albanci.

Vanich je izjavil:

GrX je izjavil:

harmony je izjavil:

facepalm je izjavil:

Ce povem po pravici, mi nebi bilo vseeno ce bi ponoci, sredi ulice, srecal osebo obleceno v burko/nikab/kakorkoli-se-temu-rece.
Stavim, da nisem edini.

Joj bogi revcek. Mene je pa strah poslati otroke na igrisce, ker se bojim da se bojo kje okuzili na puscene igle djankijev...

http://www.ezadar.hr/clanak/zadarski-pa...

Po drugi strani lahko kriviš za to tudi muslimane, ker Afghanistan pridela in izvozi 95% heroina, ki je na trgu...

...distribuirajo ga pa tudi 95% Albanci.

... ki so v/po večini muslimani..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GrX ()

Zanimivo.. Kar naenkrat EU podpira tihotapce in trgovino z ljudmi, ki je vredna 5 mio € na dan...

MrStein ::

bluefish je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Zapovedane niso, vidiš pa tole v Ljubljani
In? Zaenkrat pri nas še nimamo katolibanstva, kjer bi samo nune lahko izražale svojo versko svobodo.

Kakorkoli, Anita trdi, da je v Sloveniji nekje kraj, kjer so burke zapovedane, pa je žal tiho.

Sem ti že včeraj mislil takoj odgovoriti, pa sem malo počakal (benefit of a doubt...).
Ta kraj je v njeni glavi. Zraven vseh ostalih bav-bavov.
(si vmes tudi sam pogruntal, vidim)

PS: Druge so v islamu prepovedane in tudi bile v Afganistanu, zato pa so prišli ZDA-jevci in malo "demokratizirali" to omejitev. Verjetno primanjkovalo droge v ZDA...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

oo7 ::

Kako je naslov tiste mislim, da policijske strani, kjer beležijo koliko migrantov je na dan vstopilo v Slovenijo.
Hvala

bluefish ::

Martin Krpan ::

harmony je izjavil:

Nisem vedel, da so slovenci takole nestrpni in bojecke. Ne vem kater osel je povabil slovenijo v eu, drzava, ki je hujsa kot so bili v srednjem veku res nima kaj iskat v moderni civilizaciji.

Islamofobi v akciji...

http://www.vecer.com/clanek/20151203616...

Če tole babnico jaz ponoči , na samem pričakam v balakalavi
http://www.army-shop.si/i/a/5095/10/mas...
verjemite , da bo bolj posrana , kot puran od Jate!:))

AnitaTrump ::

Photo of anti-Muslim attack victim in Germany a fake

The photo of a man covered in blood, sitting on a tram in Kassel, Germany, has been circulated widely on social media over the past few days. The description accompanying the photo describes the man as a Muslim who was recently attacked by a group of neo-Nazis. However, this is false.

The photo was indeed taken in Kassel, but it actually dates back to February. It was published in the local newspaper HNA. The article explained that, contrary to rumours that were already circulating at the time, the bloodied man was not attacked by neo-Nazis. He had in fact gotten in to a fight with a man who, like him, is Algerian.

O, Anita je le preživela sprehod po Ljubljani in je nazaj.

MrStein ::

krneki0001 je izjavil:

harmony je izjavil:

Ne pocnete, ker beguncev se ni nastanjenih. Drugace bi bili enaki.

Dej že nehat nakladat. Begunski centri so polni, sej pride vseeno kr nekaj beguncev tudi od drugod, pa še noben ni zagorel.

Khm, khm...

Vir: http://www.policija.si/index.php/novina...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

krneki0001 ::

MrStein je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

harmony je izjavil:

Dej že nehat nakladat. Begunski centri so polni, sej pride vseeno kr nekaj beguncev tudi od drugod, pa še noben ni zagorel.

Khm, khm...

Ker gledaš samo in izključno migrante iz sirije. Saj niso to edini. Imaš še 385 prosilcev za azil, ki niso prišli s tem valom migrantov iz sirije. Tudi ti so nameščeni v azilnih domovih. Samo o njih se nič ne piše. In ti bi radi ostali tukaj.

dice7 ::

Od kje pa je ta podatek? Pa ona statistika, ki je kazala iz katerih drzav so v slo zaprosili za azil?

lexios ::

krneki0001 je izjavil:

MrStein je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

harmony je izjavil:

Khm, khm...

Ker gledaš samo in izključno migrante iz sirije. Saj niso to edini. Imaš še 385 prosilcev za azil, ki niso prišli s tem valom migrantov iz sirije. Tudi ti so nameščeni v azilnih domovih. Samo o njih se nič ne piše. In ti bi radi ostali tukaj.

Khm khm, kaj bi rad povedal, MrStein? Da so centri prazni? Al, da jih že morda vozimo direkt v Avstrijo? ;((

Število migrantov, ki so vstopili na območje Slovenije, stanje na dan 4. 12. 2015 ob 12. uri:

Obdobje Število oseb

Oktober ... 116.627
November ... 164.313
1. 12. 2015 ... 1.709
2. 12. 2015 ... 3.077
3. 12. 2015 ... 3.237
4. 12. 2015 ... 946

Skupaj ... 289.909

Število migrantov, ki so zapustili Slovenijo (predaja avstrijskim varnostnim organom in drugo), stanje na dan 4. 12. 2015 ob 12. uri:

Obdobje Število oseb

Oktober ... 98.981
November ... 170.387
1. 12. 2015 ... 2.520
2. 12. 2015 ... 2.562
3. 12. 2015 ... 2.127
4. 12. 2015 ... 1.443

Skupaj ... 278.020

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

dice7 je izjavil:

Od kje pa je ta podatek? Pa ona statistika, ki je kazala iz katerih drzav so v slo zaprosili za azil?

Statistika je za "migrante iz sirije". In teh je nekje 44.

Vsako leto kar nekaj ljudi zaprosi za azil v sloveniji in vse te imaš v azilnih domovih, kjer jim potem azil odobrijo ali pa zavrnejo in jih pošljejo nazaj. Ampak o teh se ne govori skoraj nič, ker imajo prioriteto migranti iz sirije.

Število migrantov, ki so vstopili na območje Slovenije do 4.12.2015: 289.909
Število migrantov, ki so zapustili območje Slovenij1 do 4.12.2015: 278.020

Kje je pa razlika? 11.889 migrantov manjka?

Baje so začel šteti odhode več kasno. Fuck retard type logic... Skratka, nič novega za policaje. Po eni od teorij zarot pa so se poskrili v Murglah in na Jesenicah. ;)

A si predstavljaš takšno štetje povsod, npr. v šoli? Na izlet jih gre 175 komadov, nazaj domov pa pride 127 učencev. In pojasnilo staršem: "Podatke o številu učencev, ki so se vrnili iz izleta, vodimo šele od 21:05, zato je skupno število izstopajočih učencev v tej tabeli neprimerljivo s skupnim številom učencev, ki so vstopili na avtobus (in se vodi od 21:00)."

Zgodovina sprememb…

zanimivo, skor 12k "učencev" jim je zbezljalo neznano kam. :))

Anita sigurno ve, ker so brez dvoma v tistem kraju z burkami.

Hja, kaj pa če bi bilo obratno? Da bi začeli s štetjem vhodov par dni kasneje. :))

Modra riba, mogoče jih pa aktivisti skrivate doma na toplem? ;)

Zgodovina sprememb…

dice7 ::

krneki0001 je izjavil:

dice7 je izjavil:

Statistika je za "migrante iz sirije". In teh je nekje 44.

Vsako leto kar nekaj ljudi zaprosi za azil v sloveniji in vse te imaš v azilnih domovih, kjer jim potem azil odobrijo ali pa zavrnejo in jih pošljejo nazaj. Ampak o teh se ne govori skoraj nič, ker imajo prioriteto migranti iz sirije.

sprasujem ko je nek model par strani nazaj navedel te podatke

nebivedu> Kje je pa razlika? 11.889 migrantov manjka?

Saj piše, kje je razlika - ampak da bi lahko razumel zapisano, moraš najprej biti pismen, pa nisi.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: AC_DC ()

Za štetje tudi, hitro zmanjka prstov. ;) A misliš, da so avstrijski policaji začeli beležit prihode preko Šentilja šele 4 dni kasneje? >:D

Zgodovina sprememb…

Cervantes ::

Vsaj za 10.000 zagotovo vem, da so se naselili v sosednjem naselju.
Sicer zgledajo in se obnašajo kot prejšnji prebivalci in tudi govorijo tako, ampak jaz VEM, da so to le zankrinkani migranti.
Kaj je zločinska oblast storila s staroselci, lahko samo ugibamo.
Je pa res, da sploh okrog toplarne včasih čudno zadiši, kot po pečeni svinjini...

lexios> Za štetje tudi, hitro zmanjka prstov. ;) A misliš, da so avstrijski policaji začeli beležit prihode preko Šentilja šele 4 dni kasneje? >:D

Prepričan sem, da so že obkolili nebivedujev gozd in subaruja in zdaj samo čakajo, da si obrije brado, da ga bodo lahko varno napadli (ker trenutno so si tako podobni, da jih je strah, da bi sami nase začeli streljat, če bi se vnel spopad).

Cervantes> Je pa res, da sploh okrog toplarne včasih čudno zadiši, kot po pečeni svinjini...

Če kuriš Slovence diši po jagnjetini, to pa ja vsak ve.

PrihajaNodi ::

Kaj novega? Kaj ste ugotovili? Kaj pravi Soros za nas goyime? Kda dobimo čipe?

Ni se ti treba obremenjevati s tem, Soroš nic ne vpliva na tvoje življenje.

jype je izjavil:

lexios> Za štetje tudi, hitro zmanjka prstov. ;) A misliš, da so avstrijski policaji začeli beležit prihode preko Šentilja šele 4 dni kasneje? >:D

Prepričan sem, da so že obkolili nebivedujev gozd in subaruja in zdaj samo čakajo, da si obrije brado, da ga bodo lahko varno napadli (ker trenutno so si tako podobni, da jih je strah, da bi sami nase začeli streljat, če bi se vnel spopad).

Mogoče pa gre res za napako v štetju, ker poznam par policajev, ki znajo brez kalkulatorja samo do 10... 20. oktobra so očitno prišle na mejo okrepitve in so štetje prevzeli bolj sposobni, najbrž kar v skupinah, vsak jih prešteje 10, tisti bolj sposobni 100, pol pa komandant sešteje. Ampak tud tko hitr kaj zajebeš, sj veš. V Avstriji najbrž podobno, ne vem kako bi se sicer statistike lahko ujemale. ;)

jype je izjavil:

Ni se ti treba obremenjevati s tem, Soroš nic ne vpliva na tvoje življenje.

O pa še kako, tako kot ti in tvoji prijatelji grenite življenje nam svetovljanom, ki nas boste kmalu čipirili. Boš ti spisal aplikacijo kako se nas bo odklopilo preko mobilnega telofona?

PrihajaNodi> O pa še kako, tako kot ti in tvoji prijatelji grenite življenje nam svetovljanom, ki nas boste kmalu čipirili. Boš ti spisal aplikacijo kako se nas bo odklopilo preko mobilnega telofona?

Ne nakladaj. Če te ni patološko strah terorizma, potem pač ne boš dovolil državi, da ti karkoli stlači v telo "za tvojo varnost" ampak boš raje zahteval prepoved uporabe motornih vozil in strožji nadzor nad prodajo lekadola.

Ne nakladaj. Če te ni patološko strah terorizma, potem pač ne boš dovolil državi, da ti karkoli stlači v telo "za tvojo varnost" ampak boš raje zahteval prepoved uporabe motornih vozil in strožji nadzor nad prodajo lekadola.

No, no, ne bodi tako liberalen, ko je denar vmes bi tudi ti spisal tako aplikacijo. Bi šlo preko javnega naročila tako da ni blema.

PrihajaNodi> No, no, ne bodi tako liberalen, ko je denar vmes bi tudi ti spisal tako aplikacijo. Bi šlo preko javnega naročila tako da ni blema.

Če bi denar nujno potreboval za preživetje - zagotovo. V svojem trenutnem položaju - nikakor.

Odvisno od definicije "nujno preživetje". Direktor easy jeta to pomeni luksusno jahto, hišo in 300 miljonov EUR na računu. Ne se slepit Jure, tako to gre ta svet. Soros reče odprimo meje in meje so odprte. Sicer pa, nadaljujte.

Mislim, da si se zmotil. "Odprimo meje" je leta 1954 rekla konvencija ZN o beguncih.

Konvencija o beguncih je že prava, samo kaj ko jih je med migranti največ 20%.

Zakon o migrantih je pa nekaj drugega in nima nič skupnega z begunci.

The Player ::

jype je izjavil:

"Odprimo meje" je leta 1954 rekla konvencija ZN o beguncih.

ZN je tudi rekel leta 1995, da se ne bo vmešavala v spore v BIH-u.

Kakšne so bile posledice?
Modre čelade odgovorne za pokol v Srebrenici

Namig: ZN je le podaljšana roka držav, ki imajo v ozadju svoje lastne interese.

morbo ::

The Player je izjavil:

Modre čelade odgovorne za pokol v Srebrenici

V Bosni je zahod 'odgovoren' ker ni bombardiral, v Afganistanu je odgovoren ker je bombardiral, V Siriji ker ni bombardiral tapravih... zeeehh.

Muslimanom ni mogoče ugoditi, neglede če in komu pomagaš (islamistom, sekularistom, monarhistom...). Jaz sem za popolno ne-vmešavanje v muslimanske države s strani EU-ja, to pomeni tudi nič humanitarnega "vmešavanja" in pomoči v razvoju. Let nature take its course...

morbo ::

The Player je izjavil:

Namig: ZN je le podaljšana roka držav, ki imajo v ozadju svoje lastne interese.

No glede na to da je eden najbolj gnusnih režimov na planetu, srednjeveška Saudova Arabija, ambasador za človekove pravice pri ZN, to vsekakor drži. Denar lahko postavi rablja na mesto varuha pravic, podeljuje nobelove za mir teroristom in vojnim hujskačem, ipd... :))

zmaugy ::

bluefish je izjavil:

Anita sigurno ve, ker so brez dvoma v tistem kraju z burkami.

http://www.portalplus.si/1244/kvazilibe...

Axbcd ::

V luči terorističnega napada v ZDA. Vaše floskule, da integrirani migrantje ne predstavljajo grožnje so padle v vodo. Ženska, ki je sodelovala v terorističnem napadu je Pakistanka, ki se je letos preselila iz Savdske Arabije v ZDA. Moški ima ravno tako pakistanske korenine. Vi pa še naprej lajajte 'refugis welkom'. jype bi rekel, da imata pravico do boljšega življenja v zahodnem svetu. Svojo 'pravico' sta izkoristila za množični poboj. Jebeš take pravice.

Zdaj pa razložite to dejanje multi-kulti pametnjakoviči in zagovorniki priseljevanja in odprtih mej. Imela sta službe, dobro sta bila situirana, vpeta v socialno okolje, mošeje sta imela na vsakem koraku, da izražata svoje versko prepričanje, nihče ju ni zatiral ali šikaniral, razen normlanih prepirov na delovnem mestu, katere imam vsi kdaj, pa vseeno 16 mrtvih in čez 20 ranjenih nedolžnih ljudi, po vrhu invalidov...

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: teac ()

Se strinjam, Robert Dear mora biti takoj deportiran. Aja, on lahko, je naš.

Priporočam:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()
««
237 / 373
»»