» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
236 / 373
»»

Darkjaar ::

harmony je izjavil:

Darkjaar je izjavil:

harmony je izjavil:

Nisem vedel, da so slovenci takole nestrpni in bojecke. Ne vem kater osel je povabil slovenijo v eu, drzava, ki je hujsa kot so bili v srednjem veku res nima kaj iskat v moderni civilizaciji.

Se popolnoma strinjam s tabo. Pravtako v EU nima kaj iskati nestrpna Švedska, Nemčija, Madžarska, Slovaška, Francija, VB in Poljska recimo.

V Nemciji, recimo v Minhnu srecas dnevno takih zensk na tisoce in se nihce ne obraca kot slovenski islamofobi.

Seveda. Ampak v Nemčiji požigajo begunske centre in pretepajo begunce. V Sloveniji pa tega ne počnemo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Darkjaar ()

harmony ::

CoolBits je izjavil:

harmony je izjavil:

http://www.vecer.com/clanek/20151203616...

Iz povezave:
Ko bi vedela, da je oseba, ki se kriva pod nikabom, prav tako kot ona sama - Mariborčanka.

Kako pa naj veš kaj takega, če je vse skrito pod oblačilom?

Torej ni problem le nikab, temvec ohlapna oblacila.

Darkjaar je izjavil:

Seveda. Ampak v Nemčiji požigajo begunske centre in pretepajo begunce. V Sloveniji pa tega ne počnemo.

Ne pocnete, ker beguncev se ni nastanjenih. Drugace bi bili enaki.

Torej le niso muslimani tisti, ki pretepajo ljudi in zazigajo zgradbe, centre, temvec cistokrvni MIROLJUBNI evropejci.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: harmony ()

AnitaTrump ::

harmony je izjavil:

Torej le niso muslimani tisti, ki pretepajo ljudi in zazigajo zgradbe, centre, temvec cistokrvni MIROLJUBNI evropejci.

Kdo je pri nas pozgal tisti famozni begunski center? Kdo je delal selfije in se smejal zraven gorecih sotorov?
Kdo je naredil 90%+ pozigov begunskih nastanitev na svedskem?

Zakaj si tak smrdljiv laznjivec? Ce te moti da imas kozo bele barve resi to sam s sabo, in ne svinjaj z lazmi po preostalih evropejcih.

harmony je izjavil:

Če bi v minhnu bilo malo žensk z burkami, bi se Nemci pravtako obračali in gledali za njimi. Kot praviš, nestrpneži morajo leteti iz EU. Ti recimo si nestrpen do Slovencev, jaz pa recimo do Nemcev. Oba morava leteti ven, ali pa v fojbo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Darkjaar ()

krneki0001 ::

harmony je izjavil:

Dej že nehat nakladat. Begunski centri so polni, sej pride vseeno kr nekaj beguncev tudi od drugod, pa še noben ni zagorel.

krneki0001 je izjavil:

harmony je izjavil:

Dej že nehat nakladat. Begunski centri so polni, sej pride vseeno kr nekaj beguncev tudi od drugod, pa še noben ni zagorel.

Kako noben ni zgorel? A se ne spomnis tistih famoznih selfijev zraven gorecih sotorov?

Darkjaar je izjavil:

harmony je izjavil:

Če bi v minhnu bilo malo žensk z burkami, bi se Nemci pravtako obračali in gledali za njimi. Kot praviš, nestrpneži morajo leteti iz EU. Ti recimo si nestrpen do Slovencev, jaz pa recimo do Nemcev. Oba morava leteti ven, ali pa v fojbo.

Do Slovencev, ki sirijo ksenofobijo, islamofobijo, do Slovencev ki pozivajo na poboj muslimanov itd...

GrX ::

Sem pred dnevi čital, da so v Nemčiji po begunskih centrih iskali ljudi za neko delo, za katero bi bili vsi sodelujoči begunci plačani.. No, za delo se ni javil nihče..

Ker sem pač napisal, kar sem pač prebral in kar je po vsej verjetnosti resnica bom najbrž označen za ksenofoba..

GrX je izjavil:

Sem pred dnevi čital, da so v Nemčiji po begunskih centrih iskali ljudi za neko delo, za katero bi bili vsi sodelujoči begunci plačani.. No, za delo se ni javil nihče..

Javi se ti. Delo je placano.

harmony je izjavil:

GrX je izjavil:

Javi se ti. Delo je placano.

A sem v beg. centru? A sem brez službe? Verjemi, da bi se na delo marsikdo prijavil; tudi iz Slo..

bluefish ::

krneki0001 je izjavil:

Zapovedane niso, vidiš pa tole v Ljubljani
In? Zaenkrat pri nas še nimamo katolibanstva, kjer bi samo nune lahko izražale svojo versko svobodo.

Kakorkoli, Anita trdi, da je v Sloveniji nekje kraj, kjer so burke zapovedane, pa je žal tiho.

harmony je izjavil:

Darkjaar je izjavil:

harmony je izjavil:

Do Slovencev, ki sirijo ksenofobijo, islamofobijo, do Slovencev ki pozivajo na poboj muslimanov itd...

Do Nemcev, ki širijo ksenofobijo, islamofobijo, do Nemcev, ki pozivajo na poboj muslimanov pa nisi? Ker praviš, da Slovenija nima kaj iskati v EU...ampak očitno po tvoje Nemci imajo. Zelo nestrpna izjava.

Gogyto ::

Meni je pa žalostno, da se rasistu in očitnemu nacistu Aniti dopusti pisati poste, kakršne piše, brez sankcij. Namreč, to, kar ona počne tule v temi, je sovražni govor par excellence.

In ji nima smisla odgovarjati.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gogyto ()

Gogyto je izjavil:

Meni je pa žalostno, da se rasistu in očitnemu nacistu Aniti dopusti pisati poste, kakršne piše, brez sankcij. Namreč, to, kar ona počne tule v temi, je sovražni govor par excellence.

Saj ne morete odgovarjati. Sploh ne na vprasanje, kdo je v sloveniji pozgal begunski center. Lahko pa lazete in napadate z naci oznakami. Drugega niti ni pricakovatiod mentalnih osnovnosolckov.

http://whitegenocideproject.com/ireland...

Najbolj kulturno raznoliko mesto na irskem noce tvegati sprejema belih beguncev iz sirije.
Le cesa se bojijo?
Kaj antirasisti se cakate, zakej niste na ulicah in protestirate pri tako ocitni diskriminaciji?

AnitaTrump je izjavil:

Le cesa se bojijo?
Da bodo tudi pri njih zapovedane burke, tako kot v nekem skrivnostnem kraju pri nas. Mimogrede, kje je že to?

Darkjaar je izjavil:

Do Nemcev, ki širijo ksenofobijo, islamofobijo, do Nemcev, ki pozivajo na poboj muslimanov pa nisi? Ker praviš, da Slovenija nima kaj iskati v EU...ampak očitno po tvoje Nemci imajo. Zelo nestrpna izjava.

A ponovim se enkrat. V Nemciji ali v Avstriji se nisem videl folk, ki bi se tako oziral do zensk v nikabih / burkah. V Sloveniji sem enkrat videl modela, ki se je z biciklom skoraj zaletel v prometni znak, ker je bumbar gledal za zensko v hidzabu.

harmony je izjavil:

Darkjaar je izjavil:

A ponovim se enkrat. V Nemciji ali v Avstriji se nisem videl folk, ki bi se tako oziral do zensk v nikabih / burkah. V Sloveniji sem enkrat videl modela, ki se je z biciklom skoraj zaletel v prometni znak, ker je bumbar gledal za zensko v hidzabu.

A ponovim še enkrat. Jaz pa nisem slišal za to, da bi Slovenci požigali begunske centre ali pretepali begunce. V Nemčiji in na Švedskem to počnejo.

AnitaTrump je izjavil:

Gogyto je izjavil:

Saj ne morete odgovarjati. Sploh ne na vprasanje, kdo je v sloveniji pozgal begunski center. Lahko pa lazete in napadate z naci oznakami. Drugega niti ni pricakovatiod mentalnih osnovnosolckov.

Najbrz tisti iz kraja, kjer so burke zapovedane.

yero7 ::

harmony je izjavil:

Darkjaar je izjavil:

Jst vem, da za vas muslimane je to normalno samo za nas ni. Prepričan sem, da tudi ti bi se oziral za sikhti če bi hodili po ulici. Tega pač v sloveniji nismo navajeni(upam da tako tudi ostane)

yero7 je izjavil:

harmony je izjavil:

Darkjaar je izjavil:

Jst vem, da za vas muslimane je to normalno samo za nas ni. Prepričan sem, da tudi ti bi se oziral za sikhti če bi hodili po ulici. Tega pač v sloveniji nismo navajeni(upam da tako tudi ostane)

Ne, ker jaz sem civiliziran in mi luli dol visi kako nekdo drug izgleda.Se spomnim se casov na glavni zelezniski postaji v Ljubljani, ko so ljudje namigovali drug na drugega, ces lej unga kitajca tam al pa lej unga crnca tam.

facepalm ::

harmony je izjavil:

Darkjaar je izjavil:

Verjetno so jih tam navajeni...
Ce bos sel sredi decembra na sprehod v kopalkah, te bodo vsi gledali. Ce jih bo slo vsak dan na stotine, verjemi da te nebi :) Ker bi se ljudje navadili.

Te burke bi morale bit enako legalne kot obleka klovna ali roparja. Pac, ce ti pase se tako obleci, ce te kdo ustavi (policist) pa ga oznaci za ksenofoba in nacista.

jype ::

epecar> Te burke bi morale bit enako legalne kot obleka klovna ali roparja.

Katera od teh oblek pa "ni legalna"?

epecar> Pac, ce ti pase se tako obleci, ce te kdo ustavi (policist) pa ga oznaci za ksenofoba in nacista.

Če policist ustavi klovna, je označen za ksenofoba in nacista? Od kdaj?

harmony je izjavil:

yero7 je izjavil:

harmony je izjavil:

Darkjaar je izjavil:

Ne, ker jaz sem civiliziran in mi luli dol visi kako nekdo drug izgleda.Se spomnim se casov na glavni zelezniski postaji v Ljubljani, ko so ljudje namigovali drug na drugega, ces lej unga kitajca tam al pa lej unga crnca tam.

Kaj misliš, da je na kitajskem kaj drugače ali v afriki (še posebej so mi ušeč zgodbe farmerjev tam doli) ali pa v SA stavim, da tam ženske lahko hodijo v bikinih in noben se ne bo uzrl za njimi.

Gogyto je izjavil:

Meni je pa žalostno, da me na relaciji Slovenija - Avstrija, čeprav sem legitimen državljan Slo in EU policaji ustavijo na mejnem prehodu, ter me temeljito preveri. Ko se prepriča, da sem prava oseba mi pokuka še v prtljažnik in preveri, da ne tihotapim ljudi, orožja itd.. No zgodba se čez 100 km ponovi.. Temeljit pregled in en kup vprašanj.. V vseh primerih preverjanja navajam pravilne podatke, predložim prave dokumente (potni list, vozniško dovoljenje, prometni..); ker pač nič ne skrivam in vem, da je prečkanje meje s ponarejenimi dokumenti kaznivo dejanje... Kako se pri vseh teh kontrolah počutim me nihče ne vpraša...

Na drugi strani pa imamo ljudi, ki vse to počno nezakonito; lomastijo po naši državi in po EU, z izmišljenimi imeni, ponarejenimi dokumenti in s kriminalno imuniteto... Zgleda, da je to naenkrat pravica določenih ljudi..

Pri vsem tem pa je žalostno, da sem označen za ksenofoba in ne vem še kaj vse, ker me pač skrbi za varnost lastne družine, katera živi v okvirih prave države, spoštuje zakone, plačuje davke itd... V zelo kratkem času je postalo pravilno nepravilno in nepravilno pravilno..

jype ::

GrX> Na drugi strani pa imamo ljudi, ki vse to počno nezakonito

Zakonska podlaga za njihovo "početje" je http://www.unhcr.org/pages/49da0e466.ht...

harmony je izjavil:

AnitaTrump je izjavil:

Gogyto je izjavil:

Lepo izkazujete svojo nerazgledanost, ce ne poznate niti stanja slovenskih krajev. In taki bi radi odlocali o pravicah ljudi v evropi? Njim burke in socialo, evropejcem pa delo in davke? Kje imas ti pravico zahtevati od mene, da moram financno podpirati te parazite do svojega 80ega leta in potem naj umrem od lakote zunaj na mrazu?

Pokazi en primer, kjer je islam prinesel kaj drugega kot rezanje glav. Zakaj nam ne nastejete vseh prednosti islamizacije in jih bomo vsi veseli sprejemali v svoj dom? Kaj cakate?

Matematika ni ravno vasa mocna stran. Marksa pa znate zjutraj ob treh na pamet recitirati.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Gogyto ()

Pišuka, daj nas izobrazi in že izusti ta famozni burkaški kraj.

jype je izjavil:

GrX> Na drugi strani pa imamo ljudi, ki vse to počno nezakonito

Zakonska podlaga za njihovo "početje" je http://www.unhcr.org/pages/49da0e466.ht...

Zakonske podlage za KZ dejanja ni!

Gogyto ::

GrX je izjavil:

Gogyto je izjavil:

Meni je pa žalostno, da me na relaciji Slovenija - Avstrija, čeprav sem legitimen državljan Slo in EU policaji ustavijo na mejnem prehodu, ter me temeljito preveri. Ko se prepriča, da sem prava oseba mi pokuka še v prtljažnik in preveri, da ne tihotapim ljudi, orožja itd.. No zgodba se čez 100 km ponovi.. Temeljit pregled in en kup vprašanj.. V vseh primerih preverjanja navajam pravilne podatke, predložim prave dokumente (potni list, vozniško dovoljenje, prometni..); ker pač nič ne skrivam in vem, da je prečkanje meje s ponarejenimi dokumenti kaznivo dejanje... Kako se pri vseh teh kontrolah počutim me nihče ne vpraša...

Na drugi strani pa imamo ljudi, ki vse to počno nezakonito; lomastijo po naši državi in po EU, z izmišljenimi imeni, ponarejenimi dokumenti in s kriminalno imuniteto... Zgleda, da je to naenkrat pravica določenih ljudi..

Pri vsem tem pa je žalostno, da sem označen za ksenofoba in ne vem še kaj vse, ker me pač skrbi za varnost lastne družine, katera živi v okvirih prave države, spoštuje zakone, plačuje davke itd... V zelo kratkem času je postalo pravilno nepravilno in nepravilno pravilno..

Delno ti je odgovoril jype.
Po drugi strani - kako si ogrožen trenutno? Je kdo od teh migrantov kakorkoli napadal/grozil tebi, naši državi? Je kje prišlo do hujših incidentov? Strinjam se z ocenami, da je tale kriza ujela Eu zelo nepripravljeno in posledica so navidez kaotični prehodi mase ljudi skozi določena območja. Vendar to še ni razlog za ksenofobijo, strah, grožnje; celo zaničevanja s strani nekaterih 'domobrancev in pravovernikov' širom Evrope. Da o požigih begunskih centrov po Nemčiji niti začnemo.

GrX je izjavil:

Gogyto je izjavil:

Naslednjič se zapelji z avtom do mejnega prehoda. Ko te ustavijo, preprosto reči, da si begunec in iščeš azil na Švedskem.

Tukaj imaš baje zakonsko podlago: http://www.unhcr.org/pages/49da0e466.ht...

AnitaTrump je izjavil:

harmony je izjavil:

AnitaTrump je izjavil:

Gogyto je izjavil:

Lepo izkazujete svojo nerazgledanost, ce ne poznate niti stanja slovenskih krajev. In taki bi radi odlocali o pravicah ljudi v evropi? Njim burke in socialo, evropejcem pa delo in davke? Kje imas ti pravico zahtevati od mene, da moram financno podpirati te parazite do svojega 80ega leta in potem naj umrem od lakote zunaj na mrazu?

Pokazi en primer, kjer je islam prinesel kaj drugega kot rezanje glav. Zakaj nam ne nastejete vseh prednosti islamizacije in jih bomo vsi veseli sprejemali v svoj dom? Kaj cakate?

Matematika ni ravno vasa mocna stran. Marksa pa znate zjutraj ob treh na pamet recitirati.

Smešno je to, da stoletja turških vpadov 20% zasužnjenih slovencev in zdaj nam govorijo, da smo mi krivi kar se dogaja na bližnjem vzhodu. In, da smo ksenofobni zato ker zahtevamo za prišleke temeljito pregledovanje njihove zgodovine. To sem dodal zato ker nam hočejo neklateri vzbuditi white guilt.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yero7 ()

jype je izjavil:

epecar> Pac, ce ti pase se tako obleci, ce te kdo ustavi (policist) pa ga oznaci za ksenofoba in nacista.

1. Kdo je rekel da so nelegalne? Pravim da jih je potrebno enaciti (trenutno se jih).

2. Od takrat, ko je oznacen za ksenofoba tisti, ki se zagleda v burko.
Fuck me.. tudi jaz bi se ozru za ninjo na cesti, tako kot bi se za roparjem ali eskimom. Pa tudi za nago zensko:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: facepalm ()

facepalm je izjavil:

jype je izjavil:

1. Kdo je rekel da bi morale biti nelegalne? Pravim da jih je potrebno enaciti (trenutno se jih).

2. Od takrat, ko je oznacen za ksenofoba tisti, ki se zagleda v burko.
Fuck me.. tudi jaz bi se ozru za ninjo na cesti, tako kot bi se za roparjem ali eskimom. Pa tudi za nago zensko:)

Jebiga si ksenofob in ti ni pomoči zdaj vseka kar ti ostane je da postaneš še nacisti kot bi reku jype.

Kje so burke? Morda tam kjer je doma dobitnica priznanja za promocijo ucenja in znanja. Saj ves, islam je ena taka religija polna naprednega znanja in razvoja. Vsaj sami tako trdite, videti je ravno obratno.
Poleg lazi o temu kako so iznasli arabske stevilke in pravljic o napredni medicini, ni ravno kaj prida iz te religije miru.

Gogyto je izjavil:

GrX je izjavil:

Gogyto je izjavil:

Delno ti je odgovoril jype.
Po drugi strani - kako si ogrožen trenutno? Je kdo od teh migrantov kakorkoli napadal/grozil tebi, naši državi? Je kje prišlo do hujših incidentov? Strinjam se z ocenami, da je tale kriza ujela Eu zelo nepripravljeno in posledica so navidez kaotični prehodi mase ljudi skozi določena območja. Vendar to še ni razlog za ksenofobijo, strah, grožnje; celo zaničevanja s strani nekaterih 'domobrancev in pravovernikov' širom Evrope. Da o požigih begunskih centrov po Nemčiji niti začnemo.

jype ni odgovoril nič, ker zakonske podlage za KZ dejanja NI.. Če se nekdo identificira z izmišljenimi podatki oz. ponarejenimi dokumenti ruši prave okvire naše države in je potencialna grožnja. Kar naenkrat govorimo samo o pravicah beguncev; ne pa tudi o dolžnostih.. Tudi sam ne predstavljam grožnje Avstriji, pa me kljub temu preverjajo; čeprav je to popolnoma odveč..

CoolBits ::

harmony je izjavil:

CoolBits je izjavil:

harmony je izjavil:

http://www.vecer.com/clanek/20151203616...

Iz povezave:
Ko bi vedela, da je oseba, ki se kriva pod nikabom, prav tako kot ona sama - Mariborčanka.

Kako pa naj veš kaj takega, če je vse skrito pod oblačilom?

Torej ni problem le nikab, temvec ohlapna oblacila.

Ki skrivajo identiteto...

marS ::

...no more heroes...
https://ilbis.com/

AnitaTrump je izjavil:

Kje so burke? Morda tam kjer je doma dobitnica priznanja za promocijo ucenja in znanja.
Google pravi, da je to Ljubljana, vsaj kar se tiče zadnje dobitnice. Čudno, naša mati še kar hodi naokrog brez burke. Sosede tudi.

Ste polni BS-a. Če bi res obstajal tak kraj v Sloveniji, bi že vsi tule vedeli zanj. Tako vam pa ostane le izmikanje preprostemu vprašanju. Pač, modus operandi, podobno kot izjave o preciznem denarnem znesku za familije za nošenje burk in brad.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Ce povem po pravici, mi nebi bilo vseeno ce bi ponoci, sredi ulice, srecal osebo obleceno v burko/nikab/kakorkoli-se-temu-rece.
Stavim, da nisem edini.

CoolBits ::

Meni tudi nebi bilo vseeno, ker je to skrivanje identitete. Kdor skriva svojo identiteto pa ponavadi nima čistih namenov.
Pod burko je lahko moški z bazuko, nemoreš vedet.
Zato je tudi prisoten strah in odpor do tega.

facepalm je izjavil:

Ce povem po pravici, mi nebi bilo vseeno ce bi ponoci, sredi ulice, srecal osebo obleceno v burko/nikab/kakorkoli-se-temu-rece.
Stavim, da nisem edini.

Joj bogi revcek. Mene je pa strah poslati otroke na igrisce, ker se bojim da se bojo kje okuzili na puscene igle djankijev...

http://www.ezadar.hr/clanak/zadarski-pa...

harmony je izjavil:

facepalm je izjavil:

Stavim, da nisem edini.

Joj bogi revcek. Mene je pa strah poslati otroke na igrisce, ker se bojim da se bojo kje okuzili na puscene igle djankijev...

Kaj je to yjpova šola trolanja? kaj imajo veze narkomani.

thramos ::

marS je izjavil:

Kvaziliberalne burke z burko

Če prostor za črnce na avtobusu zapoveduje zakon, gre za segregacijo, proti kateri se je treba boriti.

Če pa se črnci vsedejo v zadnji del avtobusa, ker, hja, preprosto vedo kje je njihov prostor, je vse ok.

harmony je izjavil:

Za tipkovnico smo vsi pogumni. V reallife pa vemo kako je:)

Offtopic: Seveda ne bos pustil otrokom, da se igrajo v parku kjer se zbirajo narkomani. Tukaj ne igra vloge strah ampak zdrava pamet. Peljes jih v primeren (morda celo varovan) park.

Drugace pa TOP primerjava, ni kej:)

harmony je izjavil:

facepalm je izjavil:

Stavim, da nisem edini.

Po drugi strani lahko kriviš za to tudi muslimane, ker Afghanistan pridela in izvozi 95% heroina, ki je na trgu...

GrX je izjavil:

Po drugi strani lahko kriviš za to tudi muslimane, ker Afghanistan pridela in izvozi 95% heroina, ki je na trgu...

Kupi ga pa kdo? Moj ocka mogoce? Raje se vprasaj zakaj je tako v Afganistanu.

harmony je izjavil:

GrX je izjavil:

Kupi ga pa kdo? Moj ocka mogoce? Raje se vprasaj zakaj je tako v Afganistanu.

Proizvodnja heroina je kaznivo dejanje; uporaba pa prekršek.. Mimogrede kakšno povezavo ima heroin z begunci.. Če misliš, da se muslimani ne drogirajo se motiš.. V Afganistanu ljudje zaradi overdosa ležijo za cesto..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GrX ()

bluefish je izjavil:

AnitaTrump je izjavil:

Kje so burke? Morda tam kjer je doma dobitnica priznanja za promocijo ucenja in znanja.
Google pravi, da je to Ljubljana, vsaj kar se tiče zanje dobitnice. Čudno, naša mati še kar hodi naokrog brez burke. Sosede tudi.

Ste polni BS-a. Če bi res obstajal tak kraj v Sloveniji, bi že vsi tule vedeli zanj. Tako vam pa ostane le izmikanje preprostemu vprašanju. Pač, modus operandi, podobno kot precizne izjave o denarnem znesku za familije za za nošenje burk in brad.

Poslji sestro ali mamo na njihov teritorij, brez zakritja. Pa bos tudi ti obvescen. Dokler pa bos cakal na clanek na pc 24kur, bos pa bolj slabo v stiku z realnostjo. Vsakemu svoje, konec koncev ti ignoranca samo preprecuje da bos imel rjave gate. Kam pa ne smes iti da bi se prebudil, pa ze dobro ves, ceprav se zelo trudis ispasti poln tolerance in nesebicne dobrosrcnosti. Vsaj upas da te bojo v prihodnosti pustili ziveti, jizyo bos ze zmogel placat. Ali bos morda trdil da si ze od zmeraj njihov in te je bilo le strah razglasati, ker nacizem?

AnitaTrump je izjavil:

Poslji sestro ali mamo na njihov teritorij, brez zakritja.
Kako naj vem, kam naj koga pošljem, če mi pa ne poveš kraja?
««
236 / 373
»»