Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi
lexios ::
lexios> Če jih lahk Avstrijci na Jesenicah... Treba je bit pragmatičen.
Avstrijci imajo poseben režim in nikomur ne kršijo nobene pravice, če ga pošljejo na drug mejni prehod (bi pa jo, če bi šlo za državljane EU).
Razen, če vržejo stran pildek, ki so ga dobili pri nas - potem ga pa morajo sprejet, če zahteva azil (ampak prej morajo pildek pokazat našim, ki jih lahko, če pildka nimajo, pošljejo nazaj v sprejemni center).
Vsak pildek še ni viza! Avstrijcem lahko dam samo prav, da se ne pustijo j*bat s takimi, kot si ti.
Slovenija ima prav tako organizirane vstopne točke in ko skupinica migrantov teče čez zeleno mejo bi lahko počeli natanko to kar počnejo Avstrijci na Jesenicah. Še več, ravno iz tega razloga bi lahko na zeleno mejo postavili ograjo. Ugibaj, kdo bo najbolj glasen zagovornik proti. ;)
In kaj bi bila bolj humana rešitev?
Stampedo to zagotovo ni. Uradni načini za vstop v državo in pridobivanje državljanstva že obstajajo. Bolj humano pa jih lahko z Angelco uvažamo masovno in brez dokumentov tudi tako, da vzpostavimo zračni most iz Turčije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()
Mufasa ::
Končna rešitev problema za Slovenijo bo da enostavno pustijo hrvaške vlake da vozijo do šentilja in tam randomly puščajo izbeglice pred mejo, kot to sedaj počnejo na slovenski.
"Es ist nicht genug, zu wissen, man muss auch anwenden;
es ist nicht genug, zu wollen, man muss auch tun."
- Johann Wolfgang von Goethe
es ist nicht genug, zu wollen, man muss auch tun."
- Johann Wolfgang von Goethe
jype ::
lexios> Slovenija ima prav tako organizirane vstopne točke in ko skupinica migrantov teče čez zeleno mejo bi lahko počeli natanko to kar počnejo Avstrijci na Jesenicah. Še več, ravno iz tega razloga bi lahko na zeleno mejo postavili ograjo. Ugibaj, kdo bo najbolj glasen zagovornik proti. ;)
Tudi tisti kljukci z Jesenic bi lahko tekli čez zeleno mejo, err, plezali čez sivo mejo v Karavankah, ampak se po nekem naključju niso odločili za to opcijo.
Jaz sem proti temu, da se postavlja ograja, ker je drago in neučinkovito (v primerjavi s tem, da od EU dobimo dovolj policistov za varovanje šengenske meje).
Mufasa> Končna rešitev problema za Slovenijo bo da enostavno pustijo hrvaške vlake da vozijo do šentilja in tam randomly puščajo izbeglice pred mejo, kot to sedaj počnejo na slovenski.
Mi smo del EU in jaz nasprotujem temu, da ignoriramo svoje dolžnosti, tudi če nas to nekaj stane. Zaradi članstva v EU imamo zdaj bistveno višji standard, torej lahko tudi kakšno kislo jabolko požremo.
Tudi tisti kljukci z Jesenic bi lahko tekli čez zeleno mejo, err, plezali čez sivo mejo v Karavankah, ampak se po nekem naključju niso odločili za to opcijo.
Jaz sem proti temu, da se postavlja ograja, ker je drago in neučinkovito (v primerjavi s tem, da od EU dobimo dovolj policistov za varovanje šengenske meje).
Mufasa> Končna rešitev problema za Slovenijo bo da enostavno pustijo hrvaške vlake da vozijo do šentilja in tam randomly puščajo izbeglice pred mejo, kot to sedaj počnejo na slovenski.
Mi smo del EU in jaz nasprotujem temu, da ignoriramo svoje dolžnosti, tudi če nas to nekaj stane. Zaradi članstva v EU imamo zdaj bistveno višji standard, torej lahko tudi kakšno kislo jabolko požremo.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
AC_DC ::
jype
Katera je poceni in učinkovita metoda za spoštovanje zakona o državni meji, ko hoče skozi na tisoče migrantov brez papirjev ?
hint: jo lahko povem, samo bom izbrisan.
Jaz sem proti temu, da se postavlja ograja, ker je drago in neučinkovito.
Katera je poceni in učinkovita metoda za spoštovanje zakona o državni meji, ko hoče skozi na tisoče migrantov brez papirjev ?
hint: jo lahko povem, samo bom izbrisan.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
AC_DC> Katera je poceni in učinkovita metoda za spoštovanje zakona o državni meji, ko hoče skozi na tisoče migrantov brez papirjev ?
Sem naknadno dodal v svoj zgornji prispevek:
jype> Jaz sem proti temu, da se postavlja ograja, ker je drago in neučinkovito (v primerjavi s tem, da od EU dobimo dovolj policistov za varovanje šengenske meje).
Do takšne pomoči smo v trenutnih razmerah upravičeni.
Sem naknadno dodal v svoj zgornji prispevek:
jype> Jaz sem proti temu, da se postavlja ograja, ker je drago in neučinkovito (v primerjavi s tem, da od EU dobimo dovolj policistov za varovanje šengenske meje).
Do takšne pomoči smo v trenutnih razmerah upravičeni.
Zgodovina sprememb…
lexios> Slovenija ima prav tako organizirane vstopne točke in ko skupinica migrantov teče čez zeleno mejo bi lahko počeli natanko to kar počnejo Avstrijci na Jesenicah. Še več, ravno iz tega razloga bi lahko na zeleno mejo postavili ograjo. Ugibaj, kdo bo najbolj glasen zagovornik proti. ;)
Kar se ograje tiče se strinjam. Tisti kljukci z Jesenic pa so najbrž preleni ali pa dovolj pametni, da niso splezali čez sivo mejo, posebno glede na to, da ne vedo kje sploh so...
Vanich ::
Heh, v sandalah čez Golico ni ravno najbolj priporočljivo. Sploh, če si doma na BV v puščavi in prvič vidiš goro v življenju, mesec je pa konec Oktobra.
Golica je za njih Mount Everest.
lexios> Tisti kljukci z Jesenic pa so najbrž preleni ali pa dovolj pametni, da niso splezali čez sivo mejo, posebno glede na to, da ne vedo kje sploh so...
Vsaj zastonj bi se peljali s helikopterjem, pa kot invalidi bi imeli potem dodatne ugodnosti :)
Vsaj zastonj bi se peljali s helikopterjem, pa kot invalidi bi imeli potem dodatne ugodnosti :)
Zgodovina sprememb…
BlaY0 ::
Darkjaar ::
Hrvaške svinjarije.
...tudi Hrvati se zavedajo svojih svinjarij.
Ko bi EU le bila pripravljena uvest kake sankcije proti Hrvaški.
BlaY0> Problem je v tem, da če so včeraj zaprosili Frontex (Gjörkös op.a.) bo "pomoč" tukaj enkrat sredi novembra.
Nah, v nujnih primerih, kar to zdaj je, se take reči lahko zgodijo v 24 urah. Če se bodo, je seveda drugo vprašanje.
Darkjaar> Ko bi EU le bila pripravljena uvest kake sankcije proti Hrvaški.
EU tako početje vedno kaznuje, ampak postopki so zapleteni in trajajo.
Nah, v nujnih primerih, kar to zdaj je, se take reči lahko zgodijo v 24 urah. Če se bodo, je seveda drugo vprašanje.
Darkjaar> Ko bi EU le bila pripravljena uvest kake sankcije proti Hrvaški.
EU tako početje vedno kaznuje, ampak postopki so zapleteni in trajajo.
Zgodovina sprememb…
Ljudem v parlamentih in podobnih toplih hlevih se mi zdi da ni povsem jasno kdaj je kaj nujno in kdaj je že malo pozno. En mesec so imeli časa.
Tako tebi kot meni je jasno, da če jih v Grčijo na dan pride tudi do 10.000, potem jih bo na slovensko mejo vsaj enkrat zagotovo prišlo vsaj toliko. In če se to ve, mi ni jasno, zakaj že mesec nazaj nismo zaprosili Frontex za pomoč. Nisem nek JJ-jev fanboy, ampak tukaj je imel prav.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
3p ::
In kaj bi bila bolj humana rešitev?
Stampedo to zagotovo ni. Uradni načini za vstop v državo in pridobivanje državljanstva že obstajajo. Bolj humano pa jih lahko z Angelco uvažamo masovno in brez dokumentov tudi tako, da vzpostavimo zračni most iz Turčije.
Saj prošnja za azil je uradni postopek za pridobivanje državljanstva.
Glede na to, da se v EU še bistveno preprostejših stvari več ne uspemo dogovoriti, lahko kak zračni most le sanjamo.
Realno izvedljivo in za večino sprejemljivo bi najbrž bilo dejansko ekpresno izvajanje azilnih postopkov v begunskih taboriščih okoli kriznih žarišč. Komur je status odobren lepo na letalo pa v EU (ali pa, hehe, recimo v ZDA, če so si to izbrali).
V praksi pa je tako, da dokler so tam, se vse dela po metodi "lepo počasi". Še ko so v Italiji ali Grčiji, se jim v Bruslju nikamor ne mudi.
Begunci pa seveda nimajo "časa" do naslednje reforme EU.
Hrvaške svinjarije.
...tudi Hrvati se zavedajo svojih svinjarij.
Ko bi EU le bila pripravljena uvest kake sankcije proti Hrvaški.
Komentar na novico: "stvar je u tome,da Hrvatska ne želi više biti njemački ili austrijski konjušar i njima stalno čuvati leđa! ako ih oni zovu,dočekuju,pa idite brate! a ne njemci i austrijanci lukavi,prave se humani,divni a iza leđa nahuškaju druge da im države čuvaju! a slovenci kmetovi,evo prilike da malo skrenu pozornost na sebe i svoju moć! pa braćo Slovenci,samo ih šaljite dalje,a ne glumite ovdje nama neku..."
Saj prošnja za azil je uradni postopek za pridobivanje državljanstva.
Že, sam 2000+ km "peš poti" pa to ni! Za azil lahko zaprosijo tudi v Turčiji, Nemčija pa lahko tam organizira zbirne centre, kjer jih popiše in prične postopek za azil in transport v obljubljeno deželo.
Zgodovina sprememb…
Že, sam 2000+ km "peš poti" pa to ni! Za azil lahko zaprosijo tudi v Turčiji, Nemčija pa lahko tam organizira zbirne centre, kjer jih popiše in prične postopek za azil in transport v obljubljeno deželo.
To bi se mogoče dalo oziroma skoraj zagotovo. Samo za takšne reči je potrebna sprememba nemške in turške zakonodaje, če ne celo ustave. Torej čas je problem.
lexios> Za azil lahko zaprosijo tudi v Turčiji,
Saj večina jih je - pa po par letih še nič. Saj zato pa bežijo iz tistih taborišč, kjer lahko le porabljajo prihranjen denar, če ga imajo, in nimajo nobene druge legalne možnosti za življenje, ki ni odvisno izključno od pomoči.
BlaY0> To bi se mogoče dalo oziroma skoraj zagotovo. Samo za takšne reči je potrebna sprememba nemške in turške zakonodaje, če ne celo ustave. Torej čas je problem.
Mislim, da je hotel rečt, da je mogoče zaprosit za turški azil v Turčiji. Za nemškega bodo lahko, ko se uredi zakonodaja, ki se že ureja.
Saj večina jih je - pa po par letih še nič. Saj zato pa bežijo iz tistih taborišč, kjer lahko le porabljajo prihranjen denar, če ga imajo, in nimajo nobene druge legalne možnosti za življenje, ki ni odvisno izključno od pomoči.
BlaY0> To bi se mogoče dalo oziroma skoraj zagotovo. Samo za takšne reči je potrebna sprememba nemške in turške zakonodaje, če ne celo ustave. Torej čas je problem.
Mislim, da je hotel rečt, da je mogoče zaprosit za turški azil v Turčiji. Za nemškega bodo lahko, ko se uredi zakonodaja, ki se že ureja.
Zgodovina sprememb…
Štekam... samo verjetno bo vseeno potrebno tja pripeljati nemške organe (Turki sami ne bodo naredili nič), to pa zna zahtevati kot sem že napisal kar nekaj "administracije".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
Matako ::
Oprostite, ampak slike so še vedno epske!!
Tokrat so doktorji uprizorili nekašno sceno iz Živih mrtvecev - se meni samo zdi, da stari grize!
To je to.. začelo se je! O_o
Tokrat so doktorji uprizorili nekašno sceno iz Živih mrtvecev - se meni samo zdi, da stari grize!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
To bi se mogoče dalo oziroma skoraj zagotovo. Samo za takšne reči je potrebna sprememba nemške in turške zakonodaje, če ne celo ustave. Torej čas je problem.
Časa so imeli dovolj, vprašanje je le interes. ;)
Saj zato pa bežijo iz tistih taborišč, kjer lahko le porabljajo prihranjen denar, če ga imajo, in nimajo nobene druge legalne možnosti za življenje, ki ni odvisno izključno od pomoči.
Jype, v mislih sem imel oboje. Ampak, po drugi strani, ko uvoziš 2 milijona ljudi v nemška taborišča "druge legalne možnosti za življenje, ki ni odvisno izključno od pomoči" prav tako ne bodo imeli.
Zgodovina sprememb…
fantasycamp ::
Sorry vem da ni lepo sam ta scena je pa živa smehalnica, te modeli nimajo za burek pa vsak svoj atom dajo da kažejo sliko agresivcev in vojnih dezerterjev...
3p ::
fantasycamp je izjavil:
Sorry vem da ni lepo sam ta scena je pa živa smehalnica, te modeli nimajo za burek pa vsak svoj atom dajo da kažejo sliko agresivcev in vojnih dezerterjev...
Za vse forumske silake, ki bi radi pomagali: klik
phantom ::
Hrvaška policija spremlja in usmerja begunce ilegalnega prestopa zelene meje:
http://4d.rtvslo.si/arhiv/mmc-novice/17...
http://4d.rtvslo.si/arhiv/mmc-novice/17...
~
~
:wq
~
:wq
Kaj so imeli je irelevantno. Relevantno je kaj imajo sedaj. Sedaj imajo to, da nimajo časa, ker se _horde_ valijo sem že dva meseca.
Seveda je relevantno, takšne nepremišljene in neodgovorne politike, ki moralizira o nacizmu leta 1940, obenem pa se v trenutni noriji smatra za največje humanitarce, namreč ne morem podpirat. Ko bi odgovorni vsaj držali zaprt gobec. Posledice te politke so to, da smo najprej govorili o beguncih, sedaj govorimo o hordah, čez 1 mesec bomo govorili o kriminalcih, čez 1 leto pa?
Gre zgolj za ljudi in povsem predvidljive scenarije, kar se tiče psihologije množic. Trenutno doganjanje ne bi bilo prav nič drugačno, če bi na 2000+ km dolgo "peš pot" povabili npr. Ukrajince. Zakaj jih pa nismo?
Zgodovina sprememb…
Seveda je relevantno, takšne nepremišljene in neodgovorne politike, ki moralizira o nacizmu leta 1940, obenem pa se v trenutni noriji smatra za največje humanitarce, namreč ne morem podpirat. Ko bi odgovorni vsaj držali zaprt gobec.
Ja, ampak zaenkrat imava midva kar se tega tiče samo toliko moči, da jim na naslednjih volitvah izkaževa nezaupnico pa čisto nič več.
lexios> Ampak, po drugi strani, ko uvoziš 2 milijona ljudi v nemška taborišča "druge legalne možnosti za življenje, ki ni odvisno izključno od pomoči" prav tako ne bodo imeli.
Am...
Majčkena razlika v možnostih je pa le, ane?
Am...
Majčkena razlika v možnostih je pa le, ane?
Zgodovina sprememb…
@BlaYo: Drži in tudi nakladat o odgovornosti nima smisla.
So pa časa imeli dovolj... Migranti iz BV se v EU preko Balkana valijo že dlje kot 2 meseca, ne v takšnem številu, je pa bilo pričakovano in si jih imel priložnost že poleti srečat na vseh postajališčih v Nemčiji. ;)
So pa časa imeli dovolj... Migranti iz BV se v EU preko Balkana valijo že dlje kot 2 meseca, ne v takšnem številu, je pa bilo pričakovano in si jih imel priložnost že poleti srečat na vseh postajališčih v Nemčiji. ;)
mailer ::
Ne samo epske. Tole je primer vrhunske medijske manipulacije ovc. Škoda samo, da ni posneta z 40Mpix kamero in da ne zavzame malo širšega kota. Bi lahko dokaj natančno prešteli z realnega dokaza, da je razmerje med moškimi 18-35 let in pa ženskami z otroci cca 1:9 oziroma žensk z otroki in mladostniki je cca 10%.
Ženska v ospredju je tam z zelo zgovornim namenom zavajanja realnega stanja zadeve. Saj vem, da ni prav, da je tam ampak verjetno bi bil tudi jaz če bi mi zagrozili z odvzemom otroka ali kaj podobnega. Vi kar farbajte sebe, vaše dejanja so preveč zgovorna, da bi lahko spremenili mnenje, ki ste ga s svojim obnašanjem sami prenesli v svet.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mailer ()
Gama ::
fantasycamp je izjavil:
Za vse forumske silake, ki bi radi pomagali: klik
Kdo pa financira ta recruitment?
mailer> Ženska v ospredju je tam z zelo zgovornim namenom zavajanja realnega stanja zadeve. Saj vem, da ni prav, da je tam ampak verjetno bi bil tudi jaz če bi mi zagrozili z odvzemom otroka ali kaj podobnega. Vi kar farbajte sebe, vaše dejanja so preveč zgovorna, da bi lahko spremenili mnenje, ki ste ga s svojim obnašanjem sami prenesli v svet.
http://policija.si/index.php/component/...
Jaz policiji verjamem na besedo, tebi pa ne.
morbo> Da.
Da skrajno desničarski mediji radi iz konteksta trgajo izjave ni nič novega.
morbo> Da.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Goody ::
mailer> Ženska v ospredju je tam z zelo zgovornim namenom zavajanja realnega stanja zadeve. Saj vem, da ni prav, da je tam ampak verjetno bi bil tudi jaz če bi mi zagrozili z odvzemom otroka ali kaj podobnega. Vi kar farbajte sebe, vaše dejanja so preveč zgovorna, da bi lahko spremenili mnenje, ki ste ga s svojim obnašanjem sami prenesli v svet.
jype, ti si v tej temi vseskozi tak načelen legalist, ko si na biciklu pa ravno kontra (vsaj tako kažejo tvoji posnetki). Malček hecno ;)
Reycis ::
Orban: European leaders have been given no mandate from the European people to do what they're doing now about migration. Noone ever voted yes to hundred thousands of migrants to be let into the EU. This is destabilizing EU democracies. We cant avoid the debate abt what to do with our own continent. What is happening now is the destruction of Europe. We should have the debate abt Europe's future w/o the muzzle of political correctness & hypocrisy, in an honest & straightforward way. We want to protect Europe & we have international obligations. Europe is the rule of law, if we dont respect them, chaos comes. Majority of Europeans now support HU govt's migration policy; neither Hungarians nor Europeans like whats happening.
BRAVO ORBAN!!!!!!!!!! TOČNO TO SI MISLIMO (skoraj) VSI! Treba se je dogovorit glede prihodnosti Evrope. In mislim, da vsi želimo Evropo za Evropejce in ne za priseljence.
BRAVO ORBAN!!!!!!!!!! TOČNO TO SI MISLIMO (skoraj) VSI! Treba se je dogovorit glede prihodnosti Evrope. In mislim, da vsi želimo Evropo za Evropejce in ne za priseljence.
oo7 ::
Merklovo bi morali vršt ven z EU in na njeno mesto dati Victor Orbana. Merklova hoče uničiti evropo Orban bi jo rešil.
cink44> jype, ti si v tej temi vseskozi tak načelen legalist, ko si na biciklu pa ravno kontra (vsaj tako kažejo tvoji posnetki). Malček hecno ;)
Če bi več ljudi bilo takih, bi bil na svetu mir.
Majk> BRAVO ORBAN!!!!!!!!!! TOČNO TO SI MISLIMO (skoraj) VSI! Treba se je dogovorit glede prihodnosti Evrope. In mislim, da vsi želimo Evropo za Evropejce in ne za priseljence.
Manj kot 20% vas je takih.
M-Power> Merklovo bi morali vršt ven z EU in na njeno mesto dati Victor Orbana. Merklova hoče uničiti evropo Orban bi jo rešil.
Da bi skrajni desničarji radi metali ljudi sem in tja že vemo, tako da ni treba vsak dan znova poudariti.
Majk> BRAVO ORBAN!!!!!!!!!! TOČNO TO SI MISLIMO (skoraj) VSI! Treba se je dogovorit glede prihodnosti Evrope. In mislim, da vsi želimo Evropo za Evropejce in ne za priseljence.
M-Power> Merklovo bi morali vršt ven z EU in na njeno mesto dati Victor Orbana. Merklova hoče uničiti evropo Orban bi jo rešil.
Da bi skrajni desničarji radi metali ljudi sem in tja že vemo, tako da ni treba vsak dan znova poudariti.
Zgodovina sprememb…
Pro_moted ::
morbo> Da.
Kaj bi rad pokazal ? Da so od 38.000 ljudi v bazo vnesnli 13.000 ljudi, od teh 13.000 je 7500 moški, ostalo je pa še 1000 žensk, 100 otrok in 6400 mladoletnikov starih 17,9 let, ker itak nimajo izkaznic. Maš čas, skoči na bicikel in pridi malo v naše kraje pogledat to tvojo super razmerje.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
mailer ::
Jaz policiji verjamem na besedo, tebi pa ne.Dokler je policija državni aparat ta pa ves čas laže glede stanja na vseh področjih jim tudi jaz ne verjamem.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Pro_moted> Kaj bi rad pokazal ? Da so od 38.000 ljudi v bazo vnesnli 13.000 ljudi, od teh 13.000 je 7500 moški, ostalo je pa še 1000 žensk, 100 otrok in 6400 mladoletnikov starih 17,9 let, ker itak nimajo izkaznic. Maš čas, skoči na bicikel in pridi malo v naše kraje pogledat to tvojo super razmerje.
Sem bil na meji in videl, da ti in mailer lažeta, policija pa govori resnico.
Sem bil na meji in videl, da ti in mailer lažeta, policija pa govori resnico.
Zgodovina sprememb…
cink44> jype, ti si v tej temi vseskozi tak načelen legalist, ko si na biciklu pa ravno kontra (vsaj tako kažejo tvoji posnetki). Malček hecno ;)
To bi bila verjetno najbolj jasna ankeeta v SLO ever, 90% :10%, pa to ne v korist jype like mislečih .
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
Pro_moted> To bi bila verjetno najbolj jasna ankeeta v SLO ever, 90% :10%, pa to ne v korist jype like mislečih .
Zagotovo. "Ali ste rasist in/ali ksenofob?"
Zgodovina sprememb…
oo7 ::
Pro_moted> To bi bila verjetno najbolj jasna ankeeta v SLO ever, 90% :10%, pa to ne v korist jype like mislečih .
Nisem rasist. Me ne moti barva kože. Sem pa ksenofob ja. Zlasti, ko mi pred vrata trka od 100.000 do pol miljona ljudi, pri katerih minimalno 1% ljudi rado reže glave drugo vernih ljudi. Še posebej sem ksenofob , ker imamo na oblasti pametnjakoviče in strahopetce po duši, ki ne znajo vzpostaviti reda.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
Slopek ::
jaz res ne razumem nikogar, ki podpira tak naval ljudi skozi naše kraje. Valijo se v center Evrope, od katere smo še kako odvisni in iščejo boljše življenje, pa že zdej smo na škrgah. Vmes pa en kup brad, katere bodo delale tako sranje, da ga še nismo vidli.Smo v NATU in podpirali smo zatiranje brad in tudi njihovo uničenje. Zdaj jih spuščamo k nam domov. Pa sej niste resni
http://www.zurnal24.si/begunci-v-sloven...
Takole pa sodelujemo z južnimi sosedi. Stotine ljudi prosto po prešerno tava med strnjenimi naselji. Eni pa predavajo o popisih XD
Takole pa sodelujemo z južnimi sosedi. Stotine ljudi prosto po prešerno tava med strnjenimi naselji. Eni pa predavajo o popisih XD
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
zmaugy ::
Ko smo že ravno pri pravni državi in spoštovanju zakonov: Ali je Slovenija v EU že sprožila pravne postopke proti Grčiji zaradi kršenja Schengenskih pravil?
Naj se Grčijo izključi iz območja Schengena.
PS: A hrvaški veleposlanik je že bil na zagovoru? Dejte se zbudit bluzatorji na vladi, tole je še hujše od Borata.
Naj se Grčijo izključi iz območja Schengena.
PS: A hrvaški veleposlanik je že bil na zagovoru? Dejte se zbudit bluzatorji na vladi, tole je še hujše od Borata.
Axbcd ::
Si mislil 80%. Statistika ne laže, celo humanitarne organizacije so priznale, da je sovraštvo do migrantov doseglo kritično točko. Nemške oblasti ravno tako opozarjajo, da je sovraštvo do priseljencev na pohodu, dosega izjemno visoke številke. Tudi če bi bila ta številka le 50, 40% je to še vedno zelo visoka številka, in take množice ne moreš utišat.