Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi

Gejspodar ::
franseliski je izjavil:
Kaj dobro deluje? Ker sem ti rekel da si Ahmed in te povprašal zakaj nič ne delaš za svoje, si mi dokazal kaj?
Dobro deluje beseda "fašist" ali pa "nacist", od tebe je sprovocirala emocionalno reakcijo in si momentarno pozabil na temo in na to da nisem imel nobenega argumenta za rešitev begunske krize.
Po domače, gre za metanje dreka v parlamentu.

franseliski ::

zmaugy ::
franseliski je izjavil:
Kaj pa domača pamet? Nekje je treba začeti, nova obrt. Mogoče bodo pa nekoč vsem znani "brežiški brusači", domači izdelovalci rezilnih žičnatih ograj.
Železarna Jesenice, samo dvomim da bi tam zaposleni hoteli delati protimuslimansko ograjo :)
Delat morajo kar jim je naročeno. Ali pa si poiskat drugo službo. In na ograjo ne piše za kaj točno bo uporabljena.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()

PrihajaNodi ::
franseliski je izjavil:
Kaj dobro deluje? Ker sem ti rekel da si Ahmed in te povprašal zakaj nič ne delaš za svoje, si mi dokazal kaj?
Dobro deluje beseda "fašist" ali pa "nacist", od tebe je sprovocirala emocionalno reakcijo in si momentarno pozabil na temo in na to da nisem imel nobenega argumenta za rešitev begunske krize.
Po domače, gre za metanje dreka v parlamentu.
What's the point? Enaka reakcija bi bila če bi nekomu rekel peder al drug izraz, ki spada pod žaljivke. Saj ne potrebuješ biti Einstein za to ugotovitev.

AC_DC ::
Železarna Jesenice spada pod SIJ, ki so ga 2012 kupili Rusi.
http://www.sij.si/assets/Predstavitev-s...
72.2% Dilon http://www.bizi.si/DILON-D-O-O/, ki je v lasti nizozemskega DILON COÖPERATIEF U.A.
http://www.sij.si/assets/Predstavitev-s...
72.2% Dilon http://www.bizi.si/DILON-D-O-O/, ki je v lasti nizozemskega DILON COÖPERATIEF U.A.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()

Gejspodar ::
PrihajaNodi je izjavil:
Saj ne potrebuješ biti Einstein za to ugotovitev.
Če si dovoliš da te žaljivke spravijo ob pamet, nisi primeren za inteligentno debato...

PrihajaNodi je izjavil:
Če si dovoliš da te žaljivke spravijo ob pamet, nisi primeren za inteligentno debato...
Žaljivke ne spadajo pod "inteligentno debato". Koliko si star? 15?

PrihajaNodi je izjavil:
Hvala da si mi povedal da sem neinteligenčan Ackhmed. A ni spet čas da poklekneš na svoj tepih z integriranim kompasom in nam butlom daš malo oddiha od tvojih visokointeligenčnih strokovnih poizkusov?

NLight ::

morbo ::
Zeeeh... opletanje z oznako "fašisti" je že skrajno dolgočasno. Tiste ki smo proti invaziji ekonomskih migrantov v EU, bi lahko v najslabšem primeru kvečjemu označil za "nestrpneže", pa še to le v skrajnih primerih.
Sem nestrpen do množične, nekontrolirane in ne-regulirane imigracije domnevnih beguncev kateri kršijo vse možne zakone, se obnašajo nasilno, arogantno in oportunistično (Germoney or death!!!). V EU bi spustil le ženske z otroki in tiste moške ki lahko s papirji dokažejo da so del družine ali skrbnik otroka. Vse samske možne z dokumenti brezpogojno zadržat na zunanji EU meji, dokler se ne ugotovi njihov izvor / upravičenost do azila. Vse samske moške brez dokumentov avtomatsko zavrnit.
Sem nestrpen do množične, nekontrolirane in ne-regulirane imigracije domnevnih beguncev kateri kršijo vse možne zakone, se obnašajo nasilno, arogantno in oportunistično (Germoney or death!!!). V EU bi spustil le ženske z otroki in tiste moške ki lahko s papirji dokažejo da so del družine ali skrbnik otroka. Vse samske možne z dokumenti brezpogojno zadržat na zunanji EU meji, dokler se ne ugotovi njihov izvor / upravičenost do azila. Vse samske moške brez dokumentov avtomatsko zavrnit.

jype ::
morbo> Vse samske moške brez dokumentov avtomatsko zavrnit.
Saj razumeš, da je to v nasprotju s predpisi? Kdo je torej oportunist, ki se obnaša nasilno in krši vse možne zakone? Da ni to morbo?
Saj razumeš, da je to v nasprotju s predpisi? Kdo je torej oportunist, ki se obnaša nasilno in krši vse možne zakone? Da ni to morbo?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()

Upam da bo danes kdo od odgovornih pojasnil koliko zakonsko predpisanih glob za nezakonit prestop meje so naši policisti že izrekli in pobrali. Ker spoštujemo zakone.

Mr.B ::
Seveda mamini sinki tega be razumejo?
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

eric_cartman ::
Problem je samo to, ker nekateri še vedno ne vidijo, da se muslimanov ne da integrirat v EU skupnost.
Vse te fašistične in rasistične pripombe pa so čisto odveč. Če bi islam ne bil problem, potem tudi ljudje ne bi imeli problemov s sprejemanjem le tega.
Če še drugače povem.. Če bi se zgodila neka katastrofa v Kanadi, se ne bi noben kaj dosti pritoževal, če bi Kanadčani začeli bežat v Evropo.
Tako pa.. Islam + Integracija v EU = NO GO. In ne pravim, da bo tudi pri nas vojna.. Ampak imeli bomo probleme. Probleme zaradi njihove miselnosti in pranja možganov od majhnega, kot vidimo zgoraj na posnetku.
In ko mi en z napisom #refugees welcome pošlje raziskavo, kje in kako so se integrirali tujci med prebivalce EU, bom tiho, če so tudi prebivalci zadovoljni z njimi..
Vse te fašistične in rasistične pripombe pa so čisto odveč. Če bi islam ne bil problem, potem tudi ljudje ne bi imeli problemov s sprejemanjem le tega.
Če še drugače povem.. Če bi se zgodila neka katastrofa v Kanadi, se ne bi noben kaj dosti pritoževal, če bi Kanadčani začeli bežat v Evropo.
Tako pa.. Islam + Integracija v EU = NO GO. In ne pravim, da bo tudi pri nas vojna.. Ampak imeli bomo probleme. Probleme zaradi njihove miselnosti in pranja možganov od majhnega, kot vidimo zgoraj na posnetku.
In ko mi en z napisom #refugees welcome pošlje raziskavo, kje in kako so se integrirali tujci med prebivalce EU, bom tiho, če so tudi prebivalci zadovoljni z njimi..

Truga ::
eric_cartman je izjavil:
Če bi islam ne bil problem, potem tudi ljudje ne bi imeli problemov s sprejemanjem le tega.
Prihajajo begunci, ne islam.

jtothek ::
Kaj je bila kaka anketa med Slovenci glede pripravljenosti sprejemanja beguncev. Ker če gledaš medije je videti kot da vsi komaj čakajo, da lahko dajo denar ali pa hišo odstopijo beguncem. Če pa vprašam človeka na ulici kaj si misli, pa še nisem srečal enega, ki bi rekel, da podpirajo begunce. Večinoma so reakcije, naj gredo od kot ao prišli ali pa naj gredo naprej v Nemčijo.

eric_cartman je izjavil:
Če bi islam ne bil problem, potem tudi ljudje ne bi imeli problemov s sprejemanjem le tega.
Z migranti pa islam.

PrihajaNodi je izjavil:
eric_cartman je izjavil:
Z migranti pa islam.
Nah, islam je ze dolgo kle in ne gre nikamor.

Truga raje se prijavi med civilno zaščito. Ko bo vpoklic boš migrante lahko od blizu spoznal.

eric_cartman je izjavil:
Prihajajo muslimanski ekonomski migranti (80-90% vseh prišlekov).Če misliš da bodo magično nehali upoštevati nasvete korana iz 7 stoletja, takoj ko prestopijo v Eu, se brdko motiš.
Imaš zgoraj posnetek, kako poteka indoktrinacija v vrtcu.Pralci možganov iz Severna Koreje jih lahko samo občudujejo.

eric_cartman je izjavil:
Prihajajo muslimanski ekonomski migranti (80-90% vseh prišlekov).Če misliš da bodo magično nehali upoštevati nasvete korana iz 7 stoletja, takoj ko prestopijo v Eu, se brdko motiš.
Dokler jim ne dokazes prekrska so tocno tolko nedolzni kot ti. Saj smo pravna drzava? Jansa in Kucko sta tudi na prostosti, pa "vsi vemo" da sta kriminalca.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Truga ()

V Jesenicah. So skoraj dobili svojega župana.

Vanich ::
franseliski je izjavil:
Kaj pa domača pamet? Nekje je treba začeti, nova obrt. Mogoče bodo pa nekoč vsem znani "brežiški brusači", domači izdelovalci rezilnih žičnatih ograj.
Železarna Jesenice, samo dvomim da bi tam zaposleni hoteli delati protimuslimansko ograjo :)
Heh; fabrika na Jesenicah težko sproducira, po sprejemljivi ceni, že čisto navadno žico za tovarno betonskih mrež, ki je ravno tako na Jesenicah, vendar na drugem koncu. Tovarna betonskih mrež ima tudi železniški industrijski tir in bi kamot vozili žico z vagoni direktno iz 3 km oddaljene žičarne - ki ima ravno tako ind.žel.tir.
Ampak, ne; žica se raje vozi s kamioni iz Italije, bohved koliko sto kilometrov daleč.
Verjetno je pa cenejša, kot jeseniška žica.
Meni to nikoli ni bilo čisto jasno; verjetno bi pa naleteli na kakšen podoben problem tudi, ko bi hoteli proizvajati bodečo žico na Jesenicah.

PrihajaNodi je izjavil:
eric_cartman je izjavil:
Z migranti pa islam.
Okoli 1680 so Avstrijske čete s pomočjo Poljakov komaj uspele pregnati Turško muslimansko golazen, ki je oblegala Dunaj in se poti do Dunaja obnašala tako kot isis, tako da upam da ne živiš pred tem časom.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()

r3dkv1c4 ::
vseh migrantov vreči v enako vrečo.
z lahkoto, ker vsi imajo samo en cilj, boljše finančno stanje
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!

Destabilizacija Srbije je naslednji korak......

PrihajaNodi je izjavil:
Živiš v Jesenicah toreja ali Berlinu, Truga?
V Ljubljani, celo mosejo nam gradijo.
No, hocejo, pa jim naciji ne pustijo.

Isotropic ::
aja, zakaj pa?
srbija ma pred sabo itak korenček EU in NATO
Heh; fabrika na Jesenicah težko sproducira, po sprejemljivi ceni, že čisto navadno žico za tovarno betonskih mrež, ki je ravno tako na Jesenicah, vendar na drugem koncu. Tovarna betonskih mrež ima tudi železniški industrijski tir in bi kamot vozili žico z vagoni direktno iz 3 km oddaljene žičarne - ki ima ravno tako ind.žel.tir.
Ampak, ne; žica se raje vozi s kamioni iz Italije, bohved koliko sto kilometrov daleč.
Verjetno je pa cenejša, kot jeseniška žica.
Meni to nikoli ni bilo čisto jasno; verjetno bi pa naleteli na kakšen podoben problem tudi, ko bi hoteli proizvajati bodečo žico na Jesenicah.
itak, k ni prilagojena temu - izdelavi žice. oni delajo bolj pločevino afaik.
ej pepca a dela dost jeseničanov v avstriji?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Isotropic ()

eric_cartman je izjavil:
Dokler jim ne dokazes prekrska so tocno tolko nedolzni kot ti. Saj smo pravna drzava? Jansa in Kucko sta tudi na prostosti, pa "vsi vemo" da sta kriminalca.
Ti si tudi za ta, da se pokasira globe od tistih, ki so čez mejo prišli nezakonito? Saj smo pravna država, right?

PrihajaNodi je izjavil:
Upravičeno, lahko greš v cerkev, jih je v Lj dovolj. Učinek pa bo garantirano enak.

aja, zakaj pa?
srbija ma pred sabo itak korenček EU in NATO
Hhhhh, ja če vidiš samo do svojega nosa, težko razumeš.
To bo samo ena točka iz programa.

morbo ::

NLight ::
morbo> Vse samske moške brez dokumentov avtomatsko zavrnit.
Res? Zakaj je potem hrvaška policija včeraj 'deportirala' novinarje nazaj v Srbijo? Novinarji so imeli vsi legalne dokumente, a jih je hrvaška policija deportirala nazaj, češ da morajo iti na legalni mejni prehod. Da je vse še bolj ironično so jih ustavili v skupini tisočih migrantov, ki so, ne boš verjel, mejo prečkali na istem mestu kot novinarji pa še brez dokumentov. Kdo koga zajebava? Novinar z veljavnimi dokumenti ne sme prečkati meje, na tisoče migrantov pa lahko? Dvojna merlila? Disrkiminacija?
Sicer pa kaj je v nasprotju s predpisi? A to, da se vsako osebo lahko zadrži na meji dokler se ne preveri njen izvor? To je vse v skladu s predpisi. Pravzaprav to ZAHTEVAJO predpisi, da se migrante ustavi na grški meji, kjer se jih potem pošilja naprej/deportira nazaj glede na njihov izvor in upravičenost do azila. Oziroma če smo še bolj natančni, predpisi zahtevajo da migranti ostanejo v prvi varni državi v katero so vstopili, in to je Turčija.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NLight ()

Zivim v letu 2015, in islam je tu, in tu ostaja. Like it or not.
Ja..Večina sveta se ga brani, mi ga pa uvažamo z vlaki.. Why? Islam je bil do sedaj vedno največji povod za vojne.. Nevem zakaj bi bilo v EU kaj drugače..
Like it or not, v EU se preveč razlikujemo od njih.. Tudi ogromno je ateistov..Za razliko od držav z BV, kjer je ateizem kaznovan z rezanjem udov, kamenjanjem in celo z usmrtitvijo.. Sirija ni ena izmed teh držav, so pa vse okoli takšne..
Torej reči mi, da je to normalno? In zakaj bi takšne ljudi potem želel imet tukaj? Porkaš na glavo moraš past, da sploh pomisliš na zagovarjanje islama kot vere.. S strani sodobne EU to sploh ne bi smelo biti vprašanje.. Če se moraš ti praktično, ko se k njim preseliš konvertirat v muslimana, se naj pa še oni v ateista ali pa krščana.. oz. Zakaj ne? Je to že spet kršenje človekovih pravic?
Zagovorniki tega, se bodo nekoč še po glavi tepli..

Zivim v letu 2015, in islam je tu, in tu ostaja. Like it or not.
Saj lahko islam tu ostaja, le novega ni potrebno sprejemat
In ker smo pravna država, ilegalci brez dokumentov nimajo kaj vstopat. Ilegalne prestope in nasilne "begunce" pa je potrebno kaznovat. Right?
To je vse res.
Na sreco begunci niso ilegalci.
eric_cartman je izjavil:
Islam je bil do sedaj vedno največji povod za vojne.. Nevem zakaj bi bilo v EU kaj drugače..
Zgodovina sprememb…

Nazadnje ko sm pogledal zivimo v svobodni drzavi. Kaj nekdo gradi pac ni tvoja stvar.
O seveda je, zato pa se izdajajo soglasja mejašev. In svobodna drzava ne pomeni da lahko svobodno serješ po sodrzavljanih, ceprav se tebi zdi tako. Te džamije ne bi smelo biti v Lj oziroma bi se moral izvesti referendum.

To je vse res.
Na vsakih 2000, ki jih spremlja naša policija, se jih še 500 izmuzne policiji..Pa čez koruze.. Stavim, da so vsi bili zgledni državljani v Siriji ali Afganistanu..
Da ne omenjam prstne odtise.. Baje, da jim ni všeč, da morjo dat prstne odtise? Ker?

PrihajaNodi je izjavil:
Te džamije ne bi smelo biti v Lj oziroma bi se moral izvesti referendum.
lol
Tako kot referendum kjer krsimo ustavno zagotovljene cloveske pravice istospolnim parom???
eric_cartman je izjavil:
Da ne omenjam prstne odtise.. Baje, da jim ni všeč, da morjo dat prstne odtise? Ker?
Jaz tud ne dajem prstnih odtisov. What's your point?
Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:
To da ti naciji ne dovolimo mušeje Ahmed, pa je izključno stvar nasprotovanja pedofiliji in posilstvom:
Imam Rapes 8-Year-old Girl in Mosque While Teaching al-Qur’an
Zanimivo da samo nas naciste skrbi za otroke, res čudno.
Saj imate v Afganistanu dosti placa za svojo kulturo:
https://vimeo.com/11352212

@Truga: kdorkoli prečka mejo mimo uradnih mejnih prehodov in postopkov na njih, je to naredil nezakonito.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()

Truga
Ta muslimanska logika mi nikoli ni bila jasna.
Ter zemlja je oglata in sonce se vrti okoli nje, right ?
Wrong, to so postali, ko so zapustli varno Turčijo, dalje varno Grčijo in tako naprej.
Ta muslimanska logika mi nikoli ni bila jasna.
Ter zemlja je oglata in sonce se vrti okoli nje, right ?
Wrong, to so postali, ko so zapustli varno Turčijo, dalje varno Grčijo in tako naprej.

eric_cartman je ravnokar izjavil:
Jaz tud ne dajem prstnih odtisov. What's your point?
Kako kaj je moj point?? To so sami John Doe-ji! Če nimaš dokumentov, če si neznana oseba in če želiš živet tukaj in bit uspešen.. Da.. Potem naj naredijo tut to..
Saj se nimajo česa bat, če ne bodo kršili zakona.. Ali pač?