Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi

opeter ::
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

CreatOR ::
s1m0n - Na podlagi česa to ocenjuješ, če imaš parameter samo za Janeza za migranta pa nimaš podatka?
To je recimo dokaz, da gre za neke vrste sovraštvo do Janeza, migrant sploh ni pomemben, tako kot sem predvideval.
To je recimo dokaz, da gre za neke vrste sovraštvo do Janeza, migrant sploh ni pomemben, tako kot sem predvideval.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CreatOR ()

NLight ::
Če je to res, potem si ti islamski skrajnež, ker bi rad kar pobijal ženske in otroke, ki na meji ta trenutek čakajo, da se jih kdo usmili.
A si ti polpismen? Jaz nikjer nisem omenil da se MORA streljati na migrante. Eden izmed mojih prvih komentarjev je bil, da se te ljudi nahrani in z ladjami pošlje nazaj od koder so prišli. Ločiš razliko med poslati nazaj z VARNO ladnjo, in streljanjem? Seveda, če se pojavijo nasilni upori, takrat morajo varnostne sile posegati tudi po strelnem orožju, da bi umirile situacijo.

invisuu ::

nvisuu - Ste? A se hecaš?
Ti mene kar tlačiš v koš slabega človeka? Na podlagi česa točno? Ker sem Janez?
Hipotetično: imamo gnilo hruško recimo 1cm premera na desni strani. Za drugo ne vemo, kakšna je. Ampak, ker tista 1cm gnila ni dovolj dobra za nas, predvidevamo, da je druga boljša. Je to smiselna logika? Bravo, res super razmišljanje.
Ti mene kar tlačiš v koš slabega človeka? Na podlagi česa točno? Ker sem Janez?
Hipotetično: imamo gnilo hruško recimo 1cm premera na desni strani. Za drugo ne vemo, kakšna je. Ampak, ker tista 1cm gnila ni dovolj dobra za nas, predvidevamo, da je druga boljša. Je to smiselna logika? Bravo, res super razmišljanje.

Ne vem na podlagi česa, nisem tega jaz zapisal. Morda je tudi mene označil za slabo osebo, ni bil dovolj specifičen.

s1m0n ::
Specifičen je težko bit! Tako kot ne moreš vseh migrantov vreči v enako vrečo.
CreatOR, kako pa naj vemo, da nisi? Tako, kot ne moremo vedeti za vsakega posamičnega migranta!
CreatOR, kako pa naj vemo, da nisi? Tako, kot ne moremo vedeti za vsakega posamičnega migranta!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()

O, ja, te. Evropejci so tisti, ki se obnašajo v skladu z evropskimi vrednotami. Te vrednote so zapisane, kaj pomenijo pa tudi že dolgo ni več stvar debate.
Ena izmed evropski vrednot je tudi svobodno izražanje. Torej Evropa na veliko krši tako opevane vrednote, ko cenzurira medije in skriva podatke o kriminalu, posilstvi, zavaja javnost z napačnimi podatki oz. vse kar 'begunci' naredijo narobe oz. kriminalnega, mediji sploh ne poročajo. Pomembno pa je, da vsak dan na televiziji propagirajo ženske in otroke, ki so v teh migracijah manjšina. Če smo že pri svobodnem izražanju, ki je EVROPSKA VREDNOTA, Nemčija kaznuje svoje državljane z odvzemom službe in odvzemom otroka, ki kritizirajo begunsko politiko oz. izrazijo nezadovoljstvo nad begunci. K temu dodamo tudi cenzururano oz. onemogočeno komentiranje na večini evropskih portalov, prisilno finančno podpiranje terorizma in migrantov prek davkov (države v to silijo vse državljane, namesto da migracije financirajo le tisti, ki si jih tako zelo želijo, razni jypeti). Potem je tu še neupoštevanje evropskih zakonov in evropski vrednot s strani migrantov - nezakonita prestopanja mej, kriminal (iz Nemčije poročaj o množičnih ropih trgovin). Živela demokratična evropa, kjer si kaznovan, če izraziš nezadovoljstvo, kjer si označen za nacista, če ne želiš podpirati terorizem.

PrihajaNodi ::
Kakšna gnila propaganda kazanja otrok in žensk, ki jih komaj kje najdejo.
Je pa ta notranja ministrica Gjerkos kar huda, bi bila za igralko 50 odtenkov sive.
Si me prehitel. Janša pa nabira politične točke, ki si želi ograje.
Pohvale slo techu zaradi necenzure, lahko bi ustavili določene osebke zaradi žalitev in osebnih napadov.
Je pa ta notranja ministrica Gjerkos kar huda, bi bila za igralko 50 odtenkov sive.
O, ja, te. Evropejci so tisti, ki se obnašajo v skladu z evropskimi vrednotami. Te vrednote so zapisane, kaj pomenijo pa tudi že dolgo ni več stvar debate.
Ena izmed evropski vrednot je tudi svobodno izražanje. Torej Evropa na veliko krši tako opevane vrednote, ko cenzurira medije in skriva podatke o kriminalu, posilstvi, zavaja javnost z napačnimi podatki oz. vse kar 'begunci' naredijo narobe oz. kriminalnega, mediji sploh ne poročajo. Pomembno pa je, da vsak dan na televiziji propagirajo ženske in otroke, ki so v teh migracijah manjšina. Če smo že pri svobodnem izražanju, ki je EVROPSKA VREDNOTA, Nemčija kaznuje svoje državljane z odvzemom službe in odvzemom otroka, ki kritizirajo begunsko politiko oz. izrazijo nezadovoljstvo nad begunci. K temu dodamo tudi cenzururano oz. onemogočeno komentiranje na večini evropskih portalov, prisilno finančno podpiranje terorizma in migrantov prek davkov (države v to silijo vse državljane, namesto da migracije financirajo le tisti, ki si jih tako zelo želijo, razni jypeti). Potem je tu še neupoštevanje evropskih zakonov in evropski vrednot s strani migrantov - nezakonita prestopanja mej, kriminal (iz Nemčije poročaj o množičnih ropih trgovin). Živela demokratična evropa, kjer si kaznovan, če izraziš nezadovoljstvo, kjer si označen za nacista, če ne želiš podpirati terorizem.
Si me prehitel. Janša pa nabira politične točke, ki si želi ograje.
Pohvale slo techu zaradi necenzure, lahko bi ustavili določene osebke zaradi žalitev in osebnih napadov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

morbo ::
Zahod je postal tako kastriran od multikulti levajzarjev, da podivjani sovražni ideologiji dovolimo da nam grozi na lastnih tleh. Butthurt islamist naklada o Butinu. Od 01:25 naprej tip jasno pove kaj si Islam misli o demokraciji in sekularizmu:

drvo ::
Politične točke gor ali dol. Vlado je zadeva sicer ne vem kako zadeva ' presenetila'. Na to kar se dogaja bi se morali pripravlajti že kakšen mesec ( raje več) prej. Madžarska rešitev se je izkazala kot učinkovita, tudi da se za nadzor meje uporabi vojska bi bila dodatna rešitev, ker policajev je daleč premalo in tudi pomoči, če je bila ponujena, nebi smeli zavrniti. Upamo lahko samo, da Nemci ne rečejo stop, ker pol bo katastrofa tako za begunce kot za nas.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: drvo ()

hammock ::
Brez skrbi, zbiram dokaze in jih redno posredujem naprej tistim, ki se s tem ukvarjajo. Tudi tvoje!
Tudi mi spremljamo tvoje bolanije jurcek - v tej temi se vedno bolj kristalizira, da si v bistvu navadni islamski skrajnez. Upam da te ima Sova na broju. Izdaja lastnega naroda in drzave je najhujsi mozni zlocin.
Vsak ki razmislja s svojo glavo in ga skrbi za lastno druzino, drzavo in narod, je za tebe fasist. Torej 75% Slovenije. Za mene je to velika zalitev, fasisti so pred 70 leti s streli v tilnik usmrtili vec clanov moje druzine, babico pa poslali v Auschwitz, od koder se je po samem cudezu uspela resit.
Resnica je, da si v bistvu TI ekstremist. Res ti svetujem, da posezes po nekih mocnih zdravilih, oziroma se prijavis v pristojno ustanovo, da te porihtajo, v kolikor je to se mozno. Predvsem pa nehaj zalit soforumase, ki se ne strinjajo s tvojimi bolanimi pogledi na svet. Gtfo!
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PaX_MaN ()

AC_DC ::
invisuu
Osvajanje iz 15 stoletja.
Babo po buči gremo gang bang.Obvladajo.
Kdo ti bo osvajal žensko? Nerazgledan, brezposeln, polpismen priseljenec iz BV, ki ne zna razume niti jezika? A imaš res tako nizko samozavest?

SimplyMiha ::
"Beguncem" v Brežicah postavimo šotore, pa jih poderejo in se tepejo s šotorskimi palicami. Aufbiks!

arnecan1 ::
Fantje, ne se sekirat zaradi jypeja. Enostavno ga ignorirajte in normalna debata bo zopet tekla dalje. Problem je namreč, kako jype z levo roko okarakterizira vsakega drugače mislečega za nacija in namesto debate se razvije užaljena žolčna debata. Nekakšen pritisk na svobodo govora. In mešanje megle.
Kajti resnica je, da ca. 80% ljudi nasprotuje, kako se Evropa popolnoma neprimerno odziva ne ekonomsko migracijo. In bojim se, da se bodo na naslednjih volitvah izvolili populisti. Oziroma mogoče ne glih na naslednjih volitvah, zelo mogoče pa v naslednjih letih, ker se bo situacija slabšala iz leta v leto. Vsaj zase lahko rečem, da na naslednjih volitvah absolutno ne volim kekce, ki ne vidijo preko jutrišnjega dneva. Osebno bom poskusil voliti nekoga, ki sicer ne bo populist, hkrati pa ne bo tudi Luka Mesec. Sicer pa anarhisti nikdar ne bodo prišli na oblast. Prej bomo imeli kalifat, četrti rajh ali pa upam pametno zmerno politiki večine Evropejcev.
Kajti resnica je, da ca. 80% ljudi nasprotuje, kako se Evropa popolnoma neprimerno odziva ne ekonomsko migracijo. In bojim se, da se bodo na naslednjih volitvah izvolili populisti. Oziroma mogoče ne glih na naslednjih volitvah, zelo mogoče pa v naslednjih letih, ker se bo situacija slabšala iz leta v leto. Vsaj zase lahko rečem, da na naslednjih volitvah absolutno ne volim kekce, ki ne vidijo preko jutrišnjega dneva. Osebno bom poskusil voliti nekoga, ki sicer ne bo populist, hkrati pa ne bo tudi Luka Mesec. Sicer pa anarhisti nikdar ne bodo prišli na oblast. Prej bomo imeli kalifat, četrti rajh ali pa upam pametno zmerno politiki večine Evropejcev.

Zagor_tenay ::
Če bi imeli staro dobro TO, bi lahko na mejo poslali 40.000 vojakov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zagor_tenay ()

oo7 ::
Zagor_tenay je izjavil:
Če bi imeli stari dobro TO, bi lahko na mejo poslali 40.000 vojakov.
Ali pa dobro ograjo pa je tudi teh 7000 vojakov, ki jih imamo čisto dovolj.

AC_DC ::
Zagor_tenay je izjavil:
Ograja samo po sebi ni huda ovira, če ni ravno Izraelski model
Vojaki/policaji na meji morajo biti pripravljeni na odločno posredovanje, ko je potrebno nelegalnim prestopnikom zelene meje zelo jasno ina nazorno pokazati, da mislijo resno.
You shall not pass !
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()

Vojaki/policaji na meji morajo biti pripravljeni na odločno posredovanje, ko je potrebno nelegalnim prestopnikom zelene meje zelo jasno ina nazorno pokazati, da mislijo resno.
You shall not pass !
Garantiram ti da naša vojska / policija ni pripravljena na bližnjevzhodno ideologijo, ki z otroci v naročju rine direkt v spopad, uporablja ženske + otroke za živi ščit in propagando, itd... En tak incident v Slo in smo na tnalu celotne EU kaviar levice in njenih političnih goničev.

Pa še relativno poceni in enostavno je zgraditi ta izraelski model. Vse kar potrebuješ je armiran beton. 5 metrov visok in 3 metre širok. Še tank ga ne prebije. Na vrh pa tisto zadevščino, ki jo postavljajo madžari - nabrušena rezila vpeta v žico.

Pa še relativno poceni in enostavno je zgraditi ta izraelski model. Vse kar potrebuješ je armiran beton. 5 metrov visok in 3 metre širok. Še tank ga ne prebije. Na vrh pa tisto zadevščino, ki jo postavljajo madžari - nabrušena rezila vpeta v žico.
Naši gradbinci itak nimajo kaj za delati - mogoče je Jype govoril o teh delovnih mestih?

krneki0001 ::
CreatOR> je prav, da tudi drugače misleči izumimo oznako zanje - recimo kvazihumani kaoherojski psihopati.
Rečeš mi lahko kakorkoli hočeš, dejstvo pa ostaja: Jaz sem Evropejec, tisti, ki niso solidarni, strpni in se ne zavzemajo za varovanje človekovih pravic vseh ljudi, pa niso. Slovenija trenutno krši človekove pravice vsem tistim, ki so v mrazu in dežju ujeti na nikogaršnji zemlji.
Lažeš, slovenija nič ne krši pravic nikomur. Migranti morajo počakat na vstop v koloni, da bodo popisani. Ko so popisani pa lahko gredo v migrantski center, kjer dobijo toplo deko in streho nad glavo.
Preden pa se birokracija ne izvede nimajo kaj hodit čez mejo. Slovenija deluje po zakonih, ki smo jih evropejci sprejeli in zapisali v zakonike. Nikjer v zakonih ne piše, da morajo biti prvo prepeljani v azilne centre in šele potem birti popisani.
Če se že gremo evropejce, ti to sigurno nisi, ker zahtevaš kršitve zakonov, ki smo jih evropejci sprejeli demokratično in veljajo za zunanje meje šnegenskega področja. Poleg tega hočeš ker vsakega, ki se noče uklonit tvojim fašističnim in idiotskim idejam, označiti za nacija, čeprav nimaš niti pojma kaj nacisti so.

Točno tako. Na to temo priporočam Žižeka:
Naši gradbinci itak nimajo kaj za delati - mogoče je Jype govoril o teh delovnih mestih?
Pa še res je.
RTVSLO: Gradbeništvo v Sloveniji zmeraj bolj životari
Zgodovina sprememb…
- spremenil: opeter ()

Gaius ::
Po poročanju BBC-ja je Hrvaška odprla mejo s Srbijo in bo vse tam zadržane prebežnike 3000+ prepeljala na Slovensko mejo.
Kako smo vedno mi taki junaki, da si uspemo zabivat avtogole in v mednarodni skupnosti edini izpademo kot bebčki..
Kako smo vedno mi taki junaki, da si uspemo zabivat avtogole in v mednarodni skupnosti edini izpademo kot bebčki..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gaius ()

Pšenični ::
Zagor_tenay je izjavil:
Stara dobra TO mislim da je mela v popolnem postavu kar okoli 90.000. Popolna mobilizacija.
O Ograji začenja razmišljat Nemčija.
Potrebno bi bilo razmišljat, kako čimprej končat vojno v Siriji. In nek plan za obnovo .....imajo nafto. Mislim, da je potrebno Anmeričane tle, mal umirit.
Kar so skuhali zadnja leta, nič ni užitno.
Točno tako. Na to temo priporočam Žižeka:
Pa še res je.
RTVSLO: Gradbeništvo v Sloveniji zmeraj bolj životari
Lansko leto so bla še evropska sredsvtva za kanalizacijo in ČN, letos tega ni. Tle je vzrok.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()

Pšenični ::
Shadowstorm je izjavil:
https://www.facebook.com/SlovenijaZavar...
V bistvu, na videu, ni nikjer ne duha ne sluha o ženskah in otrocih. Sami mladi moški, sposobni za boj.

Shadowstorm je izjavil:
V bistvu, na videu, ni nikjer ne duha ne sluha o ženskah in otrocih. Sami mladi moški, sposobni za boj.
Nič ne skrbi saj se bodo borili v Evropi, ko bo prišel čas za to.

Specifičen je težko bit! Tako kot ne moreš vseh migrantov vreči v enako vrečo.
Saj jih ne, dejansko sem par postov višje obrazložil, kako razmišljam o ljudeh na splošno. Ampak ne bereš.
Za migrante lahko vidimo, če se odpravimo na meje in jim ponudimo pol litrsko plastenko vode, oni pa nam jo zlijejo pred nosom. Ali pa, če gremo čistit za njimi.
Ali pa, ko zmečemo 1200 obrokov hrane stran. Ali pa ko iz zastojn ponujene namestitve v hotelu mečejo inventar (v Zagrebu), ker hočejo naprej v Nemčijo. Ali pa po nališpani gospodični z ruto, ki z nasmeškom na obrazu izjavi, da smo prerevni zanjo. Pa recimo po utopljenem dečku na Turški obali. Mislim, da bi tam morali najti še kakšnega starša poleg, ker če bi moji otroci leteli v vodo, bi letel tudi sam, brez 2x pomislit. Pa pustimo ta primer na strani, ker je sam po sebi grozljiv in boleč, ampak prvo mi je padlo na misel, da otroka nikakor ne bi pustil in bi šel z njim. A nadaljujem?
To ne pomeni, da so vsi takšni in da so vsi slabi, pomeni da nekateri pa tudi niso ravno dobri, vsaj po naštetih dejanjih/obnašanju sodeč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CreatOR ()

franseliski ::
Zanimivo je kako levičarji dosti omenjajo, da moramo sprejeti begunce, ker se tudi sami lahko znajdemo v tej situaciji. Torej že računajo na t, kako bojo bežali in se ne bojo borili za svoj dom.
Sem čisto istega mnenja kot Afganistanci ki se borijo doma. Ne bojo jih sprejemali nazaj in isto jaz ne bom dovolil 'našim' da se vrnejo.
New ISIS Executions Released
Sem čisto istega mnenja kot Afganistanci ki se borijo doma. Ne bojo jih sprejemali nazaj in isto jaz ne bom dovolil 'našim' da se vrnejo.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: [D]emon ()

Unknown_001 ::
franseliski je izjavil:
Zanimivo je kako levičarji dosti omenjajo, da moramo sprejeti begunce, ker se tudi sami lahko znajdemo v tej situaciji. Torej že računajo na t, kako bojo bežali in se ne bojo borili za svoj dom.
Si me lih spomnil... mogoče bo spet ta scenarij aktualen sej kokr gledaš besedilo niti ni tako napačno. Ma čist jasno sporočilo. Pa pustimo ob strani domobrance in partizane (bilo pa prošlo).
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt

mailer ::
Danes je v Slovenijo vstopilo več okoli 7.000 tujcev, za mednarodno zaščito pa jih je zaprosilo 47.Vir: Siol.net
Ampak tele hrvati so pa pizde na kubik. Zdaj jih razvažajo po celotni meji od Brežic do Madžarske, da jih naši nebi mogli nadzirat.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

yero7 ::
franseliski je izjavil:
Tvoj video je brutalen ne priporočam ogleda ljudem s slabim želodcem

Danes je v Slovenijo vstopilo več okoli 7.000 tujcev, za mednarodno zaščito pa jih je zaprosilo 47.Vir: Siol.net
Ampak tele hrvati so pa pizde na kubik. Zdaj jih razvažajo po celotni meji od Brežic do Madžarske, da jih naši nebi mogli nadzirat.
Sej prov. Naši so točno vedeli kaj se bo zgodilo in vse kar je bilo so bile besede: "mo smo pripravljeni". Bla, bla, bla. Kot da bi poslušal učitelja mateamtike ki razlaga pravila odvodov in integralov ne zna pa izračunati 1 + 1.

Unknown_001 ::
A si slišal ka je Milanovič izjavil ko je bruselj čestital sloveniji za "profesionalno" obvladovanje beguncev. Da vsi hvalijo Slovenijo kako je uspješna, a da oni ne bi jih pripeljali do meje, se mi sploh ne bi mogl izkazat

Jst nisem mogu verjet.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt

Unknown_001 je izjavil:
Si me lih spomnil... mogoče bo spet ta scenarij aktualen sej kokr gledaš besedilo niti ni tako napačno. Ma čist jasno sporočilo. Pa pustimo ob strani domobrance in partizane (bilo pa prošlo).
Ah daj no, saj ko bojo ti ljudje enkrat tukaj na toplem, se bojo čisto spremenili, kup novih ljubeznivih jypetov. Saj je dokazano da pozabijo na svoje sovraštvo do infidela:
So veliko bolj uspešni pri nezaposlenosti:
Zanimivo kako nam pravijo da rabimo imigrante iz Afrike in Arabije, ker smo Evropejci preleni, hmmm?

mailer ::
yero7, ne boš verjel ampak tudi taki brezjajčni teroristi z videa so med oportunističnimi prebežniki. Če je med njimi vsak tisoči lahko izračunaš koliko jih je. Uniforme pa seveda ameriške.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

franseliski je izjavil:
Vsi morajo pogledati, enim ni jasno da Islam ni religija miru in rožic.
Sekirajo se ker smo belci zlobni naciji ki so delali grozna hudodelstva. Je vse dokumentirano s Hollywoodskimi dokumentarci 100% resnični. Pa Indijo smo zavzeli, samo ne gledati kaj je iz nje nastalo ko so se znebili nas Nacijev. Pa JAR smo zavzeli, samo ne glejte kaj se je zgodilo po odhodu nacijev...

yero7 ::
yero7, ne boš verjel ampak tudi taki brezjajčni teroristi z videa so med oportunističnimi prebežniki. Če je med njimi vsak tisoči lahko izračunaš koliko jih je. Uniforme pa seveda ameriške.
Verjamem da so sej so rekli isovci, da so poslali njihove v evropo.
franseliski je izjavil:
franseliski je izjavil:
Vsi morajo pogledati, enim ni jasno da Islam ni religija miru in rožic.
Sekirajo se ker smo belci zlobni naciji ki so delali grozna hudodelstva. Je vse dokumentirano s Hollywoodskimi dokumentarci 100% resnični. Pa Indijo smo zavzeli, samo ne gledati kaj je iz nje nastalo ko so se znebili nas Nacijev. Pa JAR smo zavzeli, samo ne glejte kaj se je zgodilo po odhodu nacijev...
To je v ameriki popularno razni PC nakladajo takšne stvari samo tle v Sloveniji tole ne drži vode ker mi nismo nikoli nobenega okupirali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yero7 ()

franseliski je izjavil:
Pa JAR smo zavzeli, samo ne glejte kaj se je zgodilo po odhodu nacijev...
Ne pozabit na Rodezijo (Zimbabve). Po ukinitvi nadvlade belcev (=cvetoče države), lahko tam živeči črnci danes svobodno izbirajo med kolero in hiperinflacijo.
Ne vem ali so geni ali kultura in v bistvu me ne zanima, ampak Afričani so totalno nesposobni, žal. Uvažanje v Evropo jih ne bo naredilo bolj sposobne.

franseliski je izjavil:
Sem pogledal. Efekti niso ravno vrhunski, spominjajo me na Toxic Avenger.

franseliski je izjavil:
Pa JAR smo zavzeli, samo ne glejte kaj se je zgodilo po odhodu nacijev...
Ne pozabit na Rodezijo (Zimbabve). Po ukinitvi nadvlade belcev (=cvetoče države), lahko tam živeči črnci danes svobodno izbirajo med kolero in hiperinflacijo.
Ne vem ali so geni ali kultura in v bistvu me ne zanima, ampak Afričani so totalno nesposobni, žal. Uvažanje v Evropo jih ne bo naredilo bolj sposobne.
Enako Somalija. Smo pa destabilizirali Iraq.

Uvažanje v Evropo jih ne bo naredilo bolj sposobne.
Kako da ne, nas nacije je le strah, da se bo pokazala resnica kako so intelektualno superiorni. Pa vse punce nam bojo pokradli. In službe pobrali. Sploh tu, ko bojo vladali Leviji in ne bojo dovolili diskriminacije (razen % židov bo lahko neproporcionalen, ker holokavst)

V znak protesta imigranti zažigajo PLASTIKO, šotore in obleke!
In sign of protest refugees are burning down tents, clothes and plastics!
Migrants burn in protest plastic tents and clothes! Prišlo tudi do pretepa z železnimi palicami, ki se je polegel, ko so prebežnike začeli sprejemati na avtobuse. Vzrok za naj bi bilo predolgo pretep čakanje na dežju in vrstni red za prevoz
Komaj čakam da bojo okrivili naciste.
PRETEP MED PREBEŽNIKI V BREŽICAH
Italy also breaks in the criminal EU immigration policy: "You filthy whites. You must all die! ", Call black immigrants
Evo, že krivijo naciste, ker niso dobili takoj, vse, za VEČNO!
In sign of protest refugees are burning down tents, clothes and plastics!
Migrants burn in protest plastic tents and clothes! Prišlo tudi do pretepa z železnimi palicami, ki se je polegel, ko so prebežnike začeli sprejemati na avtobuse. Vzrok za naj bi bilo predolgo pretep čakanje na dežju in vrstni red za prevoz
Komaj čakam da bojo okrivili naciste.
PRETEP MED PREBEŽNIKI V BREŽICAH
Italy also breaks in the criminal EU immigration policy: "You filthy whites. You must all die! ", Call black immigrants
Evo, že krivijo naciste, ker niso dobili takoj, vse, za VEČNO!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: franseliski ()

lol, pretepli so se med seboj :)
(vstavi sliko tepeža obritoglavcev izpred par strani nazaj)
(vstavi sliko tepeža obritoglavcev izpred par strani nazaj)

Ej šit, ko sem gledal tisti posnetek iz Italije, že prav hrpenim po temu da nakdo na cesti pokaže name s prstom in se zadere naci! Če me ne ustavita Kristus ali pa Odin...