» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
75 / 373
»»

nejclp ::

3p je izjavil:

Reycis je izjavil:

jype je izjavil:

Majk> Arabci se sicer tehnično gledano klasificirajo kot belci vendar so Arabski belci v resnici križanci med črnci in arijskimi belci.

Who cares?

Jaz in še mnogo drugih.

Objavi svoje družinsko drevo, beli arijec.

Mimogrede: kdo določa, kdo so arijski belci? Ko je bilo to zadnjič pomembno, smo slovani pripadali neki manj vredni rasi.

Drži, po rasističnih teorijah smo slovani izprijena mongoloidna rasa, mešanica arijcev in mongolov.

3p ::

krneki0001 je izjavil:

Lažeš tukaj samo ti! Namreč dobil si vsaj 50 linkov v tej temi, ki mojim trditvam pritrjujejo in tebe postavljajo na laž. Velika večina migrantov se noče odpovedat veri, še manj šariji in nespoštovanju človekovih pravic ter nespoštovanju žensk.

Ja, že imaš prav, če si našel 50 linkov.

"The Indexed Web contains at least 4.77 billion pages."

Si že pri 0,000001%. Poglej še kako, ki ga nisi našel z google: "assholes muslim too".

google: "tortoise faster than rabbit".

About 156,000 results.

Bo že držalo.

fantasycamp ::

3p je izjavil:

Reycis je izjavil:

jype je izjavil:

Majk> Arabci se sicer tehnično gledano klasificirajo kot belci vendar so Arabski belci v resnici križanci med črnci in arijskimi belci.

Who cares?

Jaz in še mnogo drugih.

Objavi svoje družinsko drevo, beli arijec.

Mimogrede: kdo določa, kdo so arijski belci? Ko je bilo to zadnjič pomembno, smo slovani pripadali neki manj vredni rasi.

To je tvoj pogled, med Slovani je dosti znastvenikov ki so v svetu med najbolj vplivni!
Pa tudi če nebi bili, moramo res zadovoljiti new age FDV levake ki mislijo da je edini svet ki je moralno pravičen ko imaš vse rase v svojem mestu?

Medtem so pa Afrika, Azija samo za njih.... Kumbaya

jype ::

fantasycamp> To je tvoj pogled, med Slovani je dosti znastvenikov ki so v svetu med najbolj vplivni!

Tvoja zmota je v tem, da si ti misliš, da to karkoli pomeni za ostale slovane.

lexios ::

jtothek je izjavil:

Ta tema je prišla tak daleč da se vsaki dan samo eni trije ali pa štirje isti komentatorji medsebojno zmerjajo. Pridem enkrat na teden pogledat pa vedno isti ljudje pa isti komentarji.

kaj pa pričakuješ? :)) Debata se je izpela, takrat nekateri začnejo loopat, ponavljat argumente in vseskup izpade, kot da se debata spet začne in ponovi od začetka. Pranje možganov vbistvu. :D Kar je kdo imel povedat je že povedal na prvih 10-ih straneh, zdj sam še čakamo pomlad, da postane spet zanimivo.

franseliski ::

'Sirijski' 'begunci' niso niti Sirijci niti begunci, kar pomeni da so ilegalno prečkali mejo in jih je treba poslati nazaj.

franseliski je izjavil:

3p je izjavil:

franseliski je izjavil:

Ja, itak. Leviji ki nimate stika z realnostjo, sem prepričan da živijo daleč stran od multikulturnih središč :D A ni zanimivo da podpirajo nekaj, čemer se na vse kriplje izogibajo?

A ni isto sranje v UK? Zakaj so multikulturna središča najbolj nevarna in najbolj neproduktivna?????????

Da. Kot recimo multikulturni London.

Rank City Country 2008 GDP per capita ($ID) 2008 GDP (in $ID billion)
8 London United Kingdom $73,377 $565

Primerjava: UK kot celota: 41,787.47 USD

Joj, ali si res tako nerazgledan? Resno?

Ali niti tega ne veš, da imaš v Londonu še Mesto London, ki je leglo finančnih inštitucij ki imajo ogromen 'pridelek':

Bank of England governor Mark Carney surprised his audience at a conference late last year by speculating that banking assets in London could grow to more than nine times Britain's GDP by 2050. His forecast represented a simple extrapolation of two trends: continued financial deepening worldwide (that is, faster growth of financial assets than of the real economy), and London's maintenance of its share of the global financial business.

These may be reasonable assumptions, but the estimate was deeply unsettling to many. Hosting a huge financial centre with enormous domestic banks can be costly to taxpayers. In Iceland and Ireland, banks outgrew their governments' ability to support them when needed. The result was disastrous.

Evo ti tvoj multikulturni uspeh. V finančnem delu Londona ki prinese ta dobiček, je zaposlenih izjemno, izjemno, izjemno malo raznolikih kultur. V večini so tisti s čepico odzadaj na glavi.

Kje imaš podatek, da je tam zaposlenih izredno malo raznolikih kultur?

In tudi če bi držalo, sredi tega multi-kulti kaosa, City sploh ne bi smel obstajati. Vi tam napovedujete le no-go cone in džamije.

Mimogrede, ker vidim, da se rad izobražuješ, poguglaj še "melting pot" in poglej, kako je nastala svetovna supersila. Pa saj ni mogoče! Glavo v pesek!

lexios je izjavil:

jtothek je izjavil:

Ta tema je prišla tak daleč da se vsaki dan samo eni trije ali pa štirje isti komentatorji medsebojno zmerjajo. Pridem enkrat na teden pogledat pa vedno isti ljudje pa isti komentarji.

kaj pa pričakuješ? :)) Debata se je izpela, takrat nekateri začnejo loopat, ponavljat argumente in vseskup izpade, kot da se debata spet začne in ponovi od začetka. Pranje možganov vbistvu. :D Kar je kdo imel povedat je že povedal na prvih 10-ih straneh, zdj sam še čakamo pomlad, da postane spet zanimivo.

V bistvu je zanimivo kako jype, 3p... ne odgovarjajo na poste, ko jim dokažeš da lažejo.

vostok_1 ::

jype je izjavil:

vostok_1> Kot kaže se bomo kar sami tepli po glavi.

Čemu? Ker je en ravnatelj sklenil, da je bolje, da se knjige umakne, ker so mu starši s tem težili?

Nič hudega.

To je nepomembno.

Muslims vs. Jype = 1 : 0

Dramatičen gol za goste že v prvih minutah igre!
Kakšen bo odgovor jypeta po tej zgodnji grenki izkušnji.
Tako zgodnji zadetki sicer še zdaleč ne pomenijo poteka igre, ampak kapetan Jype mora pokazati nasprotnikom, da to ne bo več dovolil.
Poglejmo kakšna bo reakcija domačih.
Anarhisti sedaj z dolgo podajo na levo krilo.
Žogo v rokah Multikulture.
Uspešen preboj mimo Burke!
Šarija napada...poskus driblinga...Vahabisti se približujejo iz desnega boka. Močan pressing. Vahabisi z nizko....IN....žoga v roke gostom.
Žal neuspešen prodor Multikulture. Vahabisti z dolgo podajo ISISu v centru.
Tu vidimo nizko podajo do Islam for Europe.
Zgleda, da se pripravlja protinapad...Islamovci podajo Hijabu, Hijab Halal hrani....HALAL HRANA z uspešnim manevrom proti kazenskemu prostoru, ali bo to nevarno za domačine!?
Vratar Evropska Zakonodaja sedaj vneto ukazuje obrambi naj ustavijo Halal hrano! Ampak premalo in prepozno, halal se pripravlja na strel...ali bo ta protinapad uspel?!
Halal strelja tik na kazenski črti! Hiter zavoj žoge! PREČKA! IN.....

http://www.dailymail.co.uk/news/article...

GOL za goste!!

Spoštovana publika, po hitri igri nasprotnika. Gosti vodijo z 2 : 0.
Sedaj ni več prostora za ogrevanje.
Naša ekipa mora sedaj odgovoriti na to situacijo, drugače naš čaka zelo temačen polčas ali morda cela igra. Kakšne poteze bo sedaj kapetan jype izvedel...

(sorry jype...i couldn't help myself :D )

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

franseliski je izjavil:

'Sirijski' 'begunci' niso niti Sirijci niti begunci, kar pomeni da so ilegalno prečkali mejo in jih je treba poslati nazaj.

težka levica ne razmišlja tako, oni bi jih povabili ker se to ujema z njihovim pogledom na svet, to nima veze s tem ali so imigranti ali begunci, oni hočejo multi kulti, da svojo belo vest operejo, tisto ki jim profesorji dajejo na fakultetah, tisto za katero mi sploh nismo krivi...

fantasycamp je izjavil:

3p je izjavil:

To je tvoj pogled, med Slovani je dosti znastvenikov ki so v svetu med najbolj vplivni!
Pa tudi če nebi bili, moramo res zadovoljiti new age FDV levake ki mislijo da je edini svet ki je moralno pravičen ko imaš vse rase v svojem mestu?

Kako moje mnenje neki. Res ne vem, kdo bi bili beli arijci. Vem le, da so nas Slovence, nazadnje ko se je o tem govorilo, tlačili v taborišča, ker nismo bili arijske rase.

Kdaj smo se kvalificirali na drugo stran? So bili evropski neo-naciji tako oslabljeni, da so skrivaj ustanovili naci-internacionalo s Slovani?

franseliski je izjavil:

lexios je izjavil:

jtothek je izjavil:

V bistvu je zanimivo kako jype, 3p... ne odgovarjajo na poste, ko jim dokažeš da lažejo.

zato pa ignore ko te napade, sem mu jest parkrat podal, pa ni na določen poste sploh odgovarjal, čeprav so bili kredibilni linki in grafi, vidiš njegov modus operandi, potem ga ignoriraš, novinci padejo na njegove fore, zato mu uspeva, da ne rečemo da ima prijateljstva z moderatorji!

Invictus ::

lexios je izjavil:

A si kaj drugega pričakoval ...

Sicer bo zdaj zima, zgleda celo huda. Zna biti da tem novim prišlekom ne bo tako všeč tukaj.

Nemčija hoče zmanjšati denarna nadomestila za "begunce". V splošnem so ljudje proti. Marsikdo si niti ne upa kaj reči, dokler ne vidi ali si za ali proti. Ko vidijo, da si malo proti, je malo razgovorijo. Se celo kaka debata razvije ... Mediji so tudi nehali futrati ljudstvo z ubogimi begunci, in kažejo, sicer bolj poredko, pravo sliko. Rano danes je bil članek, kako so bili starši zgroženi, ker so morali, poudarek na morali, otroci v šoli beguncem kuhati in deliti hrano, jim postiljati postelje in čistiti za njimi. Kaj, razen hrane, tega ne znajo sami?

Sam bi rekel da je pravih beguncev kar nekaj, ampak so tam tako ali tako ilegalno, ker se ne pustijo popisati. Načeloma bi EU lahko vse take odpeljala nazaj v Sirijo.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

3p je izjavil:

fantasycamp je izjavil:

3p je izjavil:

Kako moje mnenje neki. Res ne vem, kdo bi bili beli arijci. Vem le, da so nas Slovence, nazadnje ko se je o tem govorilo, tlačili v taborišča, ker nismo bili arijske rase.

Kdaj smo se kvalificirali na drugo stran? So bili evropski neo-naciji tako oslabljeni, da so skrivaj ustanovili naci-internacionalo s Slovani?

seveda po genetskem terminu rase ne obstajajo, Hitler je hotel svoj model v katerega še sam ni spadal!

Samo če pogledaš vidiš da smo različni in črnc bo rekel Proud to black, arabc, proud to be brown, ti pa to ne smeš bit!

Mislim da imajo ljudje pravico zaščitit svoj prostor, tako kot ga imajo afričani!
Če bi ti pri njih eno mesto okupiral z belci bi še sam priznal da to ni uredu, medtem te pa vest peče če v tvojo četrt pride večja številka tujcev, ki te po moči prekašajo, zakaj se tepeš?

nejclp ::

3p je izjavil:

fantasycamp je izjavil:

3p je izjavil:

V bitvu ja. Naci mitologija se prilagaja , tko kot religije. Recimo:

Adolf Hitler and Nazism borrowed much of Gobineau's ideology. However, Gobineau was not antisemitic, and may be characterised as philosemitic,[13] having written very positively about Jewish people, including a long eulogy to them in his Essai sur l'inégalité des races, describing them as "a free, strong, and intelligent people" who succeeded despite the natural disadvantages of the Land of Israel.[14] When the Nazis adopted Gobineau's theories, they edited his work extensively to make it conform to their views,[15] much as they did in the case of Nietzsche.
Arthur de Gobineau @ Wikipedia

3p je izjavil:

Kje imaš podatek, da je tam zaposlenih izredno malo raznolikih kultur?

In tudi če bi držalo, sredi tega multi-kulti kaosa, City sploh ne bi smel obstajati. Vi tam napovedujete le no-go cone in džamije.

Mimogrede, ker vidim, da se rad izobražuješ, poguglaj še "melting pot" in poglej, kako je nastala svetovna supersila. Pa saj ni mogoče! Glavo v pesek!

Tudi jaz bi rad videl uradno statistiko zaposlenih v City of London by race :D TOP KEK! Misliš da slučajno prednjači kakšna rasa znana po 'uspehu' v financah, bančništvu...?

Uporaba izraza melting pot je rasistična terminologija. In ta stopljena brozga ni popolnoma nobena svetovna velesila. USA je bila velesila preden je postala mešanica, v 50ih. Sedaj slavijo po Chicongo, Detroid...

London City ni multikulturen, ker je strogo varovan, antisemitizem ni odobravan. Poglej si pa okolico tega 'centra', boš takoj videl kje je finančni uspeh in kje ghetto.

Uspeh multikulture:

The most violent country in Europe: Britain is also worse than South Africa and U.S.

fantasycamp je izjavil:

Mislim da imajo ljudje pravico zaščitit svoj prostor, tako kot ga imajo afričani!
Če bi ti pri njih eno mesto okupiral z belci bi še sam priznal da to ni uredu, medtem te pa vest peče če v tvojo četrt pride večja številka tujcev, ki te po moči prekašajo, zakaj se tepeš?

***** so ga Rimljani popušili, ko niso zavarovali Petovia in Emone, in smo jim lebensraum zasvinjali mi.

Medtem pa smo belci dejansko v času kolonizacije okupirali Afriko, Ameriko, Avstralijo? Ne le eno mesto.

Katero mesto pa so okupirali črnci?

"Tepem" se, ker me tujcev, ki pridejo sem živet (za razliko od bojnih pohodov, z katerimi smo eni druge obiskovali stoletja nazaj), ni strah. Tudi Janeza Novaka me ni strah, čeprav je novak (še vedno naš najpogostejši priimek) pravzaprav prišlek (priseljenec).

lexios ::

vostok_1 je izjavil:

GOL za goste!!

Nič novega, to se že Albanci v slovenskih šolah pritožujejo, kolikor mi je znano.

nejclp je izjavil:

V bitvu ja. Naci mitologija se prilagaja , tko kot religije. Recimo:

Adolf Hitler and Nazism borrowed much of Gobineau's ideology. However, Gobineau was not antisemitic, and may be characterised as philosemitic,[13] having written very positively about Jewish people, including a long eulogy to them in his Essai sur l'inégalité des races, describing them as "a free, strong, and intelligent people" who succeeded despite the natural disadvantages of the Land of Israel.[14] When the Nazis adopted Gobineau's theories, they edited his work extensively to make it conform to their views,[15] much as they did in the case of Nietzsche.
Arthur de Gobineau @ Wikipedia

Pričakovano.

Hitler je rasizem itak le izkoristil kot, danes bi rekli "platformo", za vzpon na oblast. Slikar Hitler je, kolikor vem, lepo prijateljeval z židi, ki so prodajali njegove slike. Potem pa je dobil ideja!

Medtem pa smo belci dejansko v času kolonizacije okupirali Afriko, Ameriko, Avstralijo? Ne le eno mesto.

Smo kdo smo mi? Smo Američani,Angleži,francozi?

Vpraši belce iz teh držav če se enačijo z tabo!

In sram te bodi da ne poznaš zgodovine! In da enačiš Slovence ki niso nobenega okupirali z njimi!

Ok moram skopirat z posta ki sem ga dal na srt 71
--------------
Problem tematike je da se nekoga ki je belec po defaultu obravnava kot rasista ker so določene kolonialne sile bile bele in so imele sužnje in kolonije...

kadarkoli rečeš kaj proti migrantom si takoj rasist.

Poglejmo pa malo zgodovino balkana in poglejmo kdo je bil kolonizator, islam ali obratno?

torej mi moramo pazit na besedo Islamofob, medtem pa je Islam stoletja haral tukaj in ni bil nič kaj prizanesljiv!

Tur%C5%A1ki vpadi @ Wikipedia

Prvi turški vpadi v Slovenijo so bili roparski pohodi. Turki so požigali vasi, pobijali ljudi, mlade fante so ugrabili ter jih vzgojili v janičarje, ostale ljudi, ki so bili dovolj močni, so odpeljali v suženjstvo, kradli so živino ter pridelke, denar ter se s plenom vrnili v takratno Osmansko carstvo. Med izhodišča vpadov je spadala tudi Bosna, ki so jo osvojili Turki.

je Slovenija kdaj dobila opravičilo za kaj takega?

Smo bili deležni nadomestil?
Ne?
Kako to da se vedno govori o Angležih in Francozih, da morajo zdaj biti tiho in to je kao plačilo za stoletja kolonizacije, ki je vsaj v določene dele prinesla znanje... je kdaj end game temu?

Bo kdaj tudi arabski svet plačal ceno?
Za vsa leta kolonizacije in napadov v Evropo,Afriko in Eurazijo!

Bo Islam kdaj obtožen kolonizacije in plačal moralno ceno ki jo je skozi stoletja nakopal?

fantasycamp je izjavil:

Glej zgoraj. Smo belci. O belcih govorim.

Če se gremo rase neke bitke, smo mi pač belci.

Se pa povsem zavedam, da smo Slovenci za kake druge rasiste nek nižje-razvit scum.

3p je izjavil:

Katero mesto pa so okupirali črnci?

"Tepem" se, ker me tujcev, ki pridejo sem živet (za razliko od bojnih pohodov, z katerimi smo eni druge obiskovali stoletja nazaj), ni strah. Tudi Janeza Novaka me ni strah, čeprav je novak (še vedno naš najpogostejši priimek) pravzaprav prišlek (priseljenec).

Kaj so črnci okupirali? A te res zanima? Morda bi si lahko malo prebral kaj so črnska plemena počela med sabo. Kdo je izumil suženjstvo, kdo je sužnje prodajal belcem, kdo jih je vozil v Ameriko???

Kaj so belci delali s sužnji, kaj so z njimi storili Arabci in kaj so črnci naredili s črnci ki jih niso uspeli prodati????

Kaj danes črnci počnejo v Južno Afriški republiki z belci in zakaj sedaj ko so se znebili teh nacijev niti elektrike niso sposobni zagotoviti? Da ne govorim o hrani.

Če te ne moti da pridejo črnci sem živeti, jih pač imej pri sebi doma, jih sam hrani in skrbi za njih. Tega ne boš prelagal na pleča slovencev, ne ti ne jype. Če sta vidva cuckold fetišista, to ni moj problem.

Slabo finančno stanje krivo za visoko stopnjo kriminala? V Ameriki je največ revežev med belci.

Belci največji rasisti? Vprašaj Azijca če je raje med belci ali med črnci?

Zgodovina sprememb…

vostok_1> (sorry jype...i couldn't help myself :D )

Nisi odgovoril na vprašanje. Čemu otroci v prvem razredu osnovne šole ne berejo več partizanske literature? A so nam muslimani leta 91 uničili kulturo?

franseliski> V Ameriki je največ revežev med belci.

Liar, liar.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

3p je izjavil:

fantasycamp je izjavil:

Glej zgoraj. Smo belci. O belcih govorim.

Če se gremo rase neke bitke, smo mi pač belci.

Se pa povsem zavedam, da smo Slovenci za kake druge rasiste nek nižje-razvit scum.

seveda smo belci samo smo kot prvo Slovenci!

In vsaka država odgovarja sama zase, ne vem kje tebi ideja, da Slovenija odgovarja za suženjstvo v Ameriki,Franciji, Angliji? Si ti resnično retardiran?

Zgodovina sprememb…

vostok_1 ::

jype je izjavil:

vostok_1> (sorry jype...i couldn't help myself :D )

Nisi odgovoril na vprašanje. Čemu otroci v prvem razredu osnovne šole ne berejo več partizanske literature? A so nam muslimani leta 91 uničili kulturo?

Ker ni več aktualna glede na trenutne razmere. Ni pa bila ukinjena, ker bi bila žaljiva. Še posebej ne žaljiva, do nekega magičnega šovinista tam nad oblaki.
Kaj torej predlagaš, da uvedemo šaria učilnico?

jype je izjavil:

Liar, liar.

Glede na to, da je procent črncev le 12% prebivalstva, je številčno veliko več revnih belcev kot črncev.

The Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP),[1] formerly known as the Food Stamp Program, provides food-purchasing assistance for low- and no-income people living in the U.S. It is a federal aid program, administered by the U.S. Department of Agriculture, under the Food and Nutrition Service (FNS), though benefits are distributed by each U.S. state's Division of Social Services or Children and Family Services.

PaX_MaN ::

Tle piše da je 7% več "revežev" med nebelci, tko da ja, jype ti je prav rekel da si lažnivec.

NLight ::

PaX_MaN je izjavil:

Tle piše da je 7% več "revežev" med nebelci, tko da ja, jype ti je prav rekel da si lažnivec.

Bralno razumevanje 1 (negativno). Franseliski je primerjal belce s črnci, ne pa z vsemi rasami. Ti, genijalec pa na plano privlečeš vse 'nebele' rase

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: NLight ()

AC_DC ::

lexios je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

GOL za goste!!

Nič novega, to se že Albanci v slovenskih šolah pritožujejo, kolikor mi je znano.

V vrtcih se začne norija z nepravo hrano.In vsako leto jih je več, "zdravstveno nesposobnih" za svinjino.

NLight> Franseliski je primerjal belce s črnci, ne pa z vsemi rasami.

Nič hudega, trdil je, da je največ revežev med belci, kar ne drži, ker jih je več med tistimi, ki to niso.

AC_DC> V vrtcih se začne norija z nepravo hrano.In vsako leto jih je več, "zdravstveno nesposobnih" za svinjino.

In s tem je narobe kaj, natanko?

vostok_1> Ker ni več aktualna glede na trenutne razmere.

Ja, no? Saj svinjina tudi ni.

AC_DC ::

Problem imajo versko oprani starši (in država, ki take bedarije dovoli), ne otroci, vendar prenašajo svoj problem na otroke.

Ja, ampak tudi otrokom vegetarijanskih staršev omogočamo, da imajo v šolah malico brez mesa. Čemu torej ne bi otrokom muslimanskih staršev omogočali malice brez svinjine?

morbo ::

jype je izjavil:

Ja, ampak tudi otrokom vegetarijanskih staršev omogočamo, da imajo v šolah malico brez mesa. Čemu torej ne bi otrokom muslimanskih staršev omogočali malice brez svinjine?

Ker lahko jedo tisto od vegetarijancev :p

Vanich ::

jype je izjavil:

Ali je halal klanje živali po predpisih v SLO?

PaX_MaN je izjavil:

Aja, sedaj govorimo o populaciji celega Sveta? Potem pa vzemite gospodje v račun še, da je belcev samo 7%! Torej smo manjšina in namesto da plačujemo za luksuz drugim rasam, bi morali oni nas častiti!

Zakaj na ulicah SJW ne protestirate proti tako opresivni religiji:

List of expeditions of Muhammad @ Wikipedia

Mohammed, most perfect example for ALL Muslims, was a warlord who led over 25 military campaigns (and ordered around 100), he took slaves and booty in battle, he personally ordered the beheading of over 800 men in one day, he raped a child, he had political opponents tortured to death(sometimes over money)

Kdaj bojo nam muslimani plačali za vsa grozodejstva in opustošenje Evrope? Kdaj bojo plačali za reparacije, ker praktično ni več blond Špank? Kdaj se bojo opravičili za genocid?

krneki0001 ::

3p je izjavil:

franseliski je izjavil:

Ja, itak. Leviji ki nimate stika z realnostjo, sem prepričan da živijo daleč stran od multikulturnih središč :D A ni zanimivo da podpirajo nekaj, čemer se na vse kriplje izogibajo?

A ni isto sranje v UK? Zakaj so multikulturna središča najbolj nevarna in najbolj neproduktivna?????????

Da. Kot recimo multikulturni London.

Rank City Country 2008 GDP per capita ($ID) 2008 GDP (in $ID billion)
8 London United Kingdom $73,377 $565

Primerjava: UK kot celota: 41,787.47 USD

Multikulti london dela izgubo, ta dobiček in še več so ustvarili v predelih mesta, kjer ni muslimanov. Tam kjer so muslimani, tam je izguba za london.

franseliski> Torej smo manjšina in namesto da plačujemo za luksuz drugim rasam, bi morali oni nas častiti!

A to tko deluje kot so manjšina tisti 1%, ki si lasti večino svetovnega gospodarstva in jih moramo vsi ostali častit?

nebivedu> Multikulti london dela izgubo, ta dobiček in še več so ustvarili v predelih mesta, kjer ni muslimanov. Tam kjer so muslimani, tam je izguba za london.

Liar.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

jype je izjavil:

franseliski> Torej smo manjšina in namesto da plačujemo za luksuz drugim rasam, bi morali oni nas častiti!

A to tko deluje kot so manjšina tisti 1%, ki si lasti večino svetovnega gospodarstva in jih moramo vsi ostali častit?

nebivedu> Multikulti london dela izgubo, ta dobiček in še več so ustvarili v predelih mesta, kjer ni muslimanov. Tam kjer so muslimani, tam je izguba za london.

Liar.

Dokaži nasprotno. Če nisi sposoben dokazat nasprotno, potem se spelji trolat svojim otrokom, oni te zaenkrat še poslušajo, ko bodo malo starejši pa v tvoje pravljice o enakopravnosti in ostalih bedarijah, ne bodo več verjeli.

#000000 ::

@jype zdej je samo vprašenje al boš ti dal za pivo al moram res jest, namreč grem mimo tvoje lokalne kafane (Mer..... _pr duletu) pa se mal sprašujem kako čmo zdej to izvest LOL

nebivedu> Dokaži nasprotno. Če nisi sposoben dokazat nasprotno, potem se spelji trolat svojim otrokom, oni te zaenkrat še poslušajo, ko bodo malo starejši pa v tvoje pravljice o enakopravnosti in ostalih bedarijah, ne bodo več verjeli.

Breme dokazovanja je na tistemu, ki postavlja trditve.

#000000> @jype zdej je samo vprašenje al boš ti dal za pivo al moram res jest, namreč grem mimo tvoje lokalne kafane (Mer..... _pr duletu) pa se mal sprašujem kako čmo zdej to izvest LOL

Ne pijem.

jype je izjavil:

nebivedu> Dokaži nasprotno. Če nisi sposoben dokazat nasprotno, potem se spelji trolat svojim otrokom, oni te zaenkrat še poslušajo, ko bodo malo starejši pa v tvoje pravljice o enakopravnosti in ostalih bedarijah, ne bodo več verjeli.

Res je, ti si trdil da lažem, sedaj pa dokaži da lažem.

fantasycamp je izjavil:

seveda smo belci samo smo kot prvo Slovenci!

In vsaka država odgovarja sama zase, ne vem kje tebi ideja, da Slovenija odgovarja za suženjstvo v Ameriki,Franciji, Angliji? Si ti resnično retardiran?

A, za državo se varnega počutiš?

Seveda smo Slovenci tudi.
Pa Gorenjci, Štajerci in Dolenjci...
Pa Srednje-Kašljani.
Predvsem pa Pepi, Tona in Joža. Brez skrivanja za skupino.

O kakšnem suženjstvu pa govoriš? Govorili smo o osvajanju ozemlja.

O belcih in črncih. Kdo je komu naskakoval teritorij. (Kar je meni sicer nepomembno, ker je zgodovina pač polna osvajalskih pohodov, ampak ker si že začel s tem.)

Slovenci (takrat pod Avstro-Ogrsko) preveč uspešni sicer nismo bili, poskušali pa smo.

nebivedu> Res je, ti si trdil da lažem, sedaj pa dokaži da lažem.

Najprej moraš ti dokazat, da "ima london izgubo zaradi muslimanov", sinko. Šele potem se ti bom opravičil in javno priznal, da ne lažeš.

jype je izjavil:

Liar.

Od kje si sedaj privlekel žide? Ali ne veš da je rasizem če jim rečeš da so belci?

“Per capita, Jews are a little over 100 times more likely to become billionaires than the rest of the human race.”

NLight ::

jype je izjavil:

Liar.

Produktivnost pri muslimanih? Vidimo kako so njihove države produktivne. Avtomobilska industrija, računalniška industrija, medicinska 'industrija', vesoljska industrija, vojaška industrija, farmacevtska industrija, izobrazba, znanost. Zakaj za vsem tem stoji zahod? Zakaj Afričani niso razvili NIČ od zgoraj naštetega, zakaj muslimanske države niso nikoli razvile nobenega uporabnega zdravila, zakaj niso razvili nobenih avtomobilov, nič pripomogli k razvoju tehnologije, veslojskih plovil, letal? Zakaj mora vedno zahod zapravljat milijone in milijarde za odkritja zdravil tipa ebola, HIV? Zakaj tega ne bi počele zelo 'produktivne' muslimanske države? Zakaj Nigerija ne razvije HIV zdravila, Sirija, Irak? Ne? Zahod naj zapravi milijarde evrov za odkritje HIV zdravila potem pa naj ga prodaja za 15$? Še sreča da so farmacevtski lobiji tako močni in dovolj pametni, da konkretno zasolijo cene teh zdravil.

NLight> Vidimo kako so njihove države produktivne.

Kaj majo pa države pri tem?

NLight> Zakaj za vsem tem stoji zahod?

Zagotovo ne zato, ker bi bili na zahodu biološko drugačni ljudje. Dejstvo, da si ti prebivalec zahoda, ker si se tukaj rodil, te ne naredi nič boljšega in uspešnejšega od povprečnega muslimana ali afričana.

franseliski> Od kje si sedaj privlekel žide? Ali ne veš da je rasizem če jim rečeš da so belci?

Pojma nimam od kod ideja, da bi jim morali karkoli častit, ker so manjšina, ampak to je nekdo predlagal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

jype je izjavil:

#000000> @jype zdej je samo vprašenje al boš ti dal za pivo al moram res jest, namreč grem mimo tvoje lokalne kafane (Mer..... _pr duletu) pa se mal sprašujem kako čmo zdej to izvest LOL

Ne pijem.

Nima veze če ne piješ, bom pa jest :)

#000000> Nima veze če ne piješ, bom pa jest :)

A jaz naj pa svetim poleg?

sok

franseliski je izjavil:

jype je izjavil:

Liar, liar.

Glede na to, da je procent črncev le 12% prebivalstva, je številčno veliko več revnih belcev kot črncev.

The Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP),[1] formerly known as the Food Stamp Program, provides food-purchasing assistance for low- and no-income people living in the U.S. It is a federal aid program, administered by the U.S. Department of Agriculture, under the Food and Nutrition Service (FNS), though benefits are distributed by each U.S. state's Division of Social Services or Children and Family Services.

Spet namerno zavajaš, ali pa nisi sposoben preseči osnovnošolske matematike!

"White Americans are the racial majority, with a 77.7% share of the U.S. population. African Americans are the largest racial minority, amounting to 13.2% of the population."

Po tvojih podatkih:
40% prejemnikom pomoči je bilo belih.
25% črnih.

Torej je belcev 5,9 krat toliko kot črncev. Prejeli pa so 1,6 krat toliko SNAP pomoči.

Zdaj pa zaključek za vegovo priznanje v petem razredu: je reven večji delež belcev ali črncev? >:D
««
75 / 373
»»