» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
74 / 373
»»

franseliski ::

Ja saj jype je že zadnjič povedal, da nima nič proti če mu posilijo otroka. Logično, saj se zavzema za to:

Oslo, Norway: 100% of rapes committed by 'non europeans'

100%

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: PaX_MaN ()

jype ::

mailer> koliko težav imajo.

O težavah na Švedskem zelo radi pišete, vsi Švedi, ki niso ksenofobni rasisti, pa radi povedo, da so reči precej drugačne, kot pravi skrajno desničarska propaganda.

jype je izjavil:

O težavah na Švedskem zelo radi pišete, vsi Švedi, ki niso ksenofobni rasisti, pa radi povedo, da so reči precej drugačne, kot pravi skrajno desničarska propaganda.

Ja, itak. Leviji ki nimate stika z realnostjo, sem prepričan da živijo daleč stran od multikulturnih središč :D A ni zanimivo da podpirajo nekaj, čemer se na vse kriplje izogibajo?

A ni isto sranje v UK? Zakaj so multikulturna središča najbolj nevarna in najbolj neproduktivna?????????

Kdaj boš odgovoril na moje vprašanje o temu, kako boste rešili migrante pred zimo?

jtothek ::

Kak še vedno lahko ljudje furajo argument, da so begunci strokovna delovan sila. Če je v siriji pismenost 80 % pa visoko šolo ma tudi komaj 10%. Po pol evrope je brezposlnost povprečno 25% odstotna. Ali je potem bolj učinkovito, da si ljudje iz bližnjega vzhoda uvažaš ali pa ne bi raje kake špance ali pa grke.

morbo ::

jype je izjavil:

franseliski> Vse bi radi pripeljali v Evropo

Laž številka ena.

50 milijonov v enem letu, no problemo, si trdil par strani nazaj.

In baje celo že obstaja denar za nastanit, nahranit, izobrazit, prekvalificirat in integrirat teh 50 miljonov. V skrivnem trezorju katerega PIN vedo le multee-kulteh hipsterji, po dovolj veliki dozi jointov... :)

morbo je izjavil:

jype je izjavil:

franseliski> Vse bi radi pripeljali v Evropo

Laž številka ena.

50 milijonov v enem letu, no problemo, si trdil par strani nazaj.

In baje celo že obstaja denar za nastanit, nahranit, izobrazit, prekvalificirat in integrirat teh 50 miljonov. V skrivnem trezorju katerega PIN vedo le multee-kulteh hipsterji, po dovolj veliki dozi jointov... :)

No ja, mojo trditev 'vse' bi resda lahko označil kot 'laž'. Bi jo moral zamenjati z neomejeno. Saj konec koncev je rast populacije na teh koncih ogromna. Kar je spet krivda belih supremacistov ki jih hranijo in tako ne pustijo naravne da bi se vzpostavilo ravnotežje.
Isto v Ameriki beli supremacisti podpirajo Affirmative action, izključno z namenom da podpirajo lenobo manjšin in jim tako ni v interesu z delom doseči uspeh. Mene ni strah uspeha drugih ras, v bistvu imam raje močnega, kot pa parazitskega soseda.

No female cleaners more in asylum accommodation

Sedaj imate feministi priliko da se izkažete! Zatiranje žensk vendarle ja ni dopustno?!!?

#000000 ::

Avstralci so daleč pred vsemi narodi, glede priseljenske in azilne politike nasploh, v bistvu za nas celo precej fašistični, ampak jim dam prav.

Po novem zakonu (ne vem če je že sprejet, ampak bo pa 100% in to z podporo vseh strank, gre za zakon ki omogoče VRAČANJE azilantov na območje iz kjer so prišli, takoj ko območje postane VARNO, čeprav je država še vedno v vojni ampak ta del pa ni več nevaren.

Tak zakon moramo sprejet tudi pri nas, in to preden nas preplavi teh 150-250k "azilantov" ker drugače zakon za njih ne bo veljal, zato ga treba sprejet po hitrem postopku. Ne vem pa kaj naši mečkajo.

Reycis ::

Še vedno nočete dojet, da samo zaprtje meje ni dovolj. Njih je že dovolj tu, nikamor ne grejo, razmnožujejo se na naših davkih kot podgane mi pa zaradi družbene odgovornosti in občutka nevarnega okolja ne delamo lastnih otrok. Če zapremo meje sicer upočasnimo proces ampak na koncu bo še vedno isti rezultat. Mi rabimo vse tiste, ki so že prišli poslat nazaj domov. Ker zganjajo kriminal nad nami, se razmnožujejo na naših socialnih transferjih in nam poskušajo spremenit našo tisočletno kulturo.

Majk> ne delamo lastnih otrok.

Kar lepo zase govori.

Majk> Mi rabimo vse tiste, ki so že prišli poslat nazaj domov.

Kaj pa potem še delaš tukaj?

Majk> Ker zganjajo kriminal nad nami,

Ti si edini, ki v tej temi zganja kriminal.

Majk> nam poskušajo spremenit našo tisočletno kulturo.

Tvojo tisočletno kulturo je uničila druga svetovna vojna. Ni je več.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

PrihajaNodi ::

S plini v vesolje?
Absolutno.
Poznaš še kak drug način?

Mogoce ves za kaksen super fizol? Sedaj imam tega od ete, pa zaboga se nisem prisel do lune. Vcasih me sicer vrze iz postelje, to je pa vse.

jype je izjavil:

Majk> Mi rabimo vse tiste, ki so že prišli poslat nazaj domov.

Kaj pa potem še delaš tukaj?

Ker smo avtohtoni prebivalci in početje česarkoli drugega kot bivati tu, je definirano kot genocid. Že dobrih 100k let in počasi znanost ugotavlja, da morda le nismo vsi iz Afrike.

Majk> Ker zganjajo kriminal nad nami,

Ti si edini, ki v tej temi zganja kriminal.

Ker ima politično nekorektno mnenje? Morda si zamešal z USSR?

Majk> nam poskušajo spremenit našo tisočletno kulturo.

Tvojo tisočletno kulturo je uničila druga svetovna vojna. Ni je več.

Preberi si definicijo kulture. Vojna ne uniči kulture, kulturo uničuje samo druga kultura z zamenjavo prebivalstva. Ko se zamenjajo geni se zamenja kultura. Saj veš tista fora: rasa ne obstaja, ampak kdo je upravičen za affirmative action pa dobro vemo.

Še vedno nočete dojet, da samo zaprtje meje ni dovolj. Njih je že dovolj tu

V Slovenijo jih ni in jih ne bo, je Jure objavil studijo, ki to dokazuje. Sam sem pa ze veckrat ponovil, da imajo zemljevide s katerimi sw izognejo Sloveniji.

Zgodovina sprememb…

Z osebnimi napadi name in žalitvami me ne prizadaneš. Dokazuješ samo to, da nisi samo anarhist ampak v kot stisnjen intelektualno inferioren cucek, ki laja v temo. Jaz sem že lepo povedal svoje stališča in ti svoja in so vsem tule jasna

Moje stališče: begunska kriza je del načrta, da se v Evropi ponovno uvede nacionalno homogene države iz arijskih belcev
Tvoje stališče: begunci bogi bogi. Raje imam begunce kot lastne sodržavljane in jim nujno moramo omogočit dostojno življenje

Zdej pa brezveze, da se še naprej ponižuješ, ko me poskušaš žalit. Dajmo času čas pa da vidimo kaj bo čez 6 mesecev.

Res ste se spustili prevec na osebni nivo.

franseliski> Ker smo avtohtoni prebivalci

Kdo? Slovani? GTFO.

Majk> Tvoje stališče: begunci bogi bogi. Raje imam begunce kot lastne sodržavljane in jim nujno moramo omogočit dostojno življenje

Jaz samo tebe in tebi podobnih ne maram - ostalim sodržavljanom obilno pomagam.

jype je izjavil:

Majk> Tvoje stališče: begunci bogi bogi. Raje imam begunce kot lastne sodržavljane in jim nujno moramo omogočit dostojno življenje

Jaz samo tebe in tebi podobnih ne maram - ostalim sodržavljanom obilno pomagam.

No ne zdaj spreminjat mnenja. Še zjutraj si napisal tole:

jype je izjavil:

Tovariš, takole je: Beguncev ne sprejemamo zato, ker bi od njih mi ali kdo drug imeli kakršnokoli korist, temveč zato, da jim omogočimo človeka vredno preživetje in integracijo v sodobno družbo.

Majk> No ne zdaj spreminjat mnenja. Še zjutraj si napisal tole:

Ja, kako se pa to izključuje s tem, da ne maraš rasistov?

krneki0001 ::

jype je izjavil:

A niso arabci tudi belci? Kako si lahko rasist, če ne maraš belcev in si belec? Sem predvideval, da rasisti sovražijo druge rase oziroma drugo barvo kože. No, vsak dan nekaj novega.

Razlika med nami in njimi je da pri nas si lahko ali pa ne vernik, pri njih pa nimajo drugega izbora, kot da verniki so in s tem tudi definirajo državo in vse ostalo. In tisti ki sem prihajajo ne kažejo namena, da bi se veri in politični ureditvi, ki jo ta vera določa, odpovedali.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

S tem ko si uporabil besedico SAMO

Nisem je.

krneki0001 je izjavil:

jype je izjavil:

A niso arabci tudi belci? Kako si lahko rasist, če ne maraš belcev in si belec? Sem predvideval, da rasisti sovražijo druge rase oziroma drugo barvo kože. No, vsak dan nekaj novega.

Razlika med nami in njimi je da pri nas si lahko ali pa ne vernik, pri njih pa nimajo drugega izbora, kot da verniki so in s tem tudi definirajo državo in vse ostalo. In tisti ki sem prihajajo ne kažejo namena, da bi se veri in politični ureditvi, ki jo ta vera določa, odpovedali.

Arabci se sicer tehnično gledano klasificirajo kot belci vendar so Arabski belci v resnici križanci med črnci in arijskimi belci.

nebivedu> Razlika med nami in njimi je da pri nas si lahko ali pa ne vernik, pri njih pa nimajo drugega izbora, kot da verniki so

Ja, zato jih pa sprejmemo.

nebivedu> s tem tudi definirajo državo in vse ostalo.

Ampak raje ne bi.

nebivedu> In tisti ki sem prihajajo ne kažejo namena, da bi se veri in politični ureditvi, ki jo ta vera določa, odpovedali.

To je laž.

Majk> Arabci se sicer tehnično gledano klasificirajo kot belci vendar so Arabski belci v resnici križanci med črnci in arijskimi belci.

Who cares?

jype je izjavil:

Majk> Arabci se sicer tehnično gledano klasificirajo kot belci vendar so Arabski belci v resnici križanci med črnci in arijskimi belci.

Who cares?

Jaz in še mnogo drugih.

Majk> Jaz in še mnogo drugih.

Evropejci vas ne maramo.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: tomaz- ()

Ta tema je prišla tak daleč da se vsaki dan samo eni trije ali pa štirje isti komentatorji medsebojno zmerjajo. Pridem enkrat na teden pogledat pa vedno isti ljudje pa isti komentarji.

ja Jype namerno smeti temo z namenom, da se koristne informacije zafloodajo. In mi mu nasedamo.

nejclp ::

Mogoče je ena koristnih informacij zate, da si po nacističnih rasnih teorijah predstavnik nižje rase.

AC_DC ::

jype je izjavil:

Majk> Jaz in še mnogo drugih.

Evropejci vas ne maramo.

Daj troll spelji se nazaj v troll jamo.

VSI OSTALI: don't feed the troll.

Majk> koristne informacije

A laži in polresnice o različnih skupinah ljudi so po novem koristne informacije? Komu (razen nacistični propagandi) pa koristijo?

AC_DC> Daj troll spelji se nazaj v troll jamo.

OK, takoj, če se nacisti strinjate, da odidete nazaj v Barbaro.

jype je izjavil:

nebivedu> In tisti ki sem prihajajo ne kažejo namena, da bi se veri in politični ureditvi, ki jo ta vera določa, odpovedali.

To je laž.

Lažeš tukaj samo ti! Namreč dobil si vsaj 50 linkov v tej temi, ki mojim trditvam pritrjujejo in tebe postavljajo na laž. Velika večina migrantov se noče odpovedat veri, še manj šariji in nespoštovanju človekovih pravic ter nespoštovanju žensk.
Tistih nekaj, ki so zato pobegnili, da bi živeli brez šarije in brez vere, se je že integriralo, ostali pa tega nočejo.
In to se vidi iz:
- kraje (vsi kraji z begunskimi centri se pritožujejo da je narastlo število kraj tako v trgovinah, kot vlomi v stanovanja),
- preprodajanja drog (v nemčiji v večjih mestih so preprodajo drog prevzeli musliji),
- posiljevanja (posiljujejo medicinske sestre, čistilke, delavke v begunskih centrih, - skratka ženske, ki so jim bile pripravljene pomagat),
- ubijanja in izvajanje šarije (v begunskem centru sta mož in žena ob pomoči sorodnikov ubila svojo hčer, ker ni spoštovala šarije v evropi, pa ni to edini primer, jih je ogromno)

fantasycamp ::

Lažeš tukaj samo ti! Namreč dobil si vsaj 50 linkov v tej temi, ki mojim trditvam pritrjujejo in tebe postavljajo na laž.

če to veš mu nehaj odgovarjat, on odgovarja samo tam kjer vidi da lahko trola, pustite ga na miru!

trola on itak povsod kamorkoli pride. Sej drugega ne zna. Hoče bit anarhist, je pa samo levak, še levičar ne.

Cervantes ::

PrihajaNodi je izjavil:

S plini v vesolje?
Absolutno.
Poznaš še kak drug način?

Mogoce ves za kaksen super fizol? Sedaj imam tega od ete, pa zaboga se nisem prisel do lune. Vcasih me sicer vrze iz postelje, to je pa vse.

Prenizka izstopna hitrost. To bo.

Stay classy, Slo-tech.

AC_DC ::

Demokracija po muslimansko:
http://tacticalshit.com/turkeys-aid-isi...
Democracy to a Muslim has a completely different meaning than democracy to a Westerner. To a Muslim democracy means a totalitarian rule dominated by Sharia law. This is the only freedom and democracy they can imagine, as it correlate to Prophet Mohammed's teachings. Political leaders in the West simply cannot grasp this thinking.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: PaX_MaN ()

jype je izjavil:

franseliski> Ker smo avtohtoni prebivalci

Kdo? Slovani? GTFO.

Aja ne, vrniti moramo zemljo neandertalcem? Zakaj ne vodiš z zgledom?

fantasycamp ::

http://www.index.hr/vijesti/clanak/izbj...

Nič jim ni všeč, pa pogledaš da zgleda camp bolje urejeno kot kakšna SLO šola..

Zgodovina sprememb…

Jaz sem svoje mnenje podprl z javno znanimi dejstvi. Ta dejstva pa nkateri tule zanikate samo zato, ker vam ni všeč kakšne zaključki sledijo iz teh dejstev. Jaz ne trdim, da je bil Hitler brez napak. Vsekakor je bilo širjenje lebensrauma z inkvizicijo velika napaka. Ampak Hitler je naredil nemško gospodarstvo izjemno uspešno in zadovoljne državljane. Po vojni so se Nemci zelo hitro pobrali iz dediščine, ki je ostala za njim.

Je pa še ena stvar, ki je bistvena pri Hitlerju. In to je White Supermacy. Vzgojen sem bil v duhu, da smo vsi enaki vsi enakopravni. In sem to tudi verjel. Da je nekaj narobe s tem sem posumil ko sem delal nekaj časa v Egiptu. Opazil sem, da so Arabci intelektualno šibki. Poiskal sem si več informacij na internetu in ugotovil, da so se mi lagali. Da nismo vsi enaki. In zato verjamem v to. In bistvene razlike so, da smo arijci:
-bolj družbeno odgovorni
-manj nagnjeni h kriminalu
-bolj produktivni
-v istih pogojih kot druge rase se manj razmnožujemo

In ta zadnja alineja pomeni, da če si enakopravno delimo habitat z drugimi rasami bomo na dolgi rok izumrli. Zato sem mnenja, da za svoj obstoj potrebujemo svoj habitat. Podatki o rojstvih v VB to zelo jasno dokazujejo. To ne govorim zato, ker bi sovražil nebelce. Jaz imam rad vse. Hočem samo, da kot podvrsta homo sapiensa ne izumremo.

Zanimivo.

Procent podpore prebivalstva za ISIS:

UK Muslim population in 2011 as ~2,706,066, ~4.5% of the total population.

France Muslims rank second with some 7%

According to a national census conducted in 2011, 1.9% of Germany's population are Muslim

Torej, dejstvo je logaritmično naraščanje podpore ISISa glede na % muslimanskega prebivalstva.

V nemčiji je največ turkov in kurdov. Tako da se ne bojim, da bi tam ISIS ven udaril, ker bodo kurdi turke potolkli. Nemci bodo pa kurde pustili pri miru, ker že sedaj kurdi in neonaciji sodelujejo proti turkom.

vostok_1 ::

jype je izjavil:

lexios> Naslednji, ki jih bomo/boste tepli bodo muslimani? >:D

Jasno. Če se ne bodo sprijaznili z enakostjo spolov, golimi telesi in fižolovo župo s svinjskimi rebrci - bodo pač morali tiho prenašat svoje trpljenje, ali pa bodo tepeni ob prvem znaku nasilnega vedenja.

Ok.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/engl...

Kot kaže se bomo kar sami tepli po glavi.

Sicer pa jype, nimaš pojma kako to gre. Podleži, katerih sploh ne rabi biti veliko, te bodo hitr izkoristili.
Ti operiraš na nekem višjem nivoju dogovarjanja. Njih to ne briga.

vostok_1> Kot kaže se bomo kar sami tepli po glavi.

Čemu? Ker je en ravnatelj sklenil, da je bolje, da se knjige umakne, ker so mu starši s tem težili? A čmo se pol kr sklofat, ker so barabe pri nas po osamosvojitvi umaknili partizansko literaturo?

vostok_1> Sicer pa jype, nimaš pojma kako to gre. Podleži, katerih sploh ne rabi biti veliko, te bodo hitr izkoristili.

Nič hudega.

vostok_1> Ti operiraš na nekem višjem nivoju dogovarjanja. Njih to ne briga.

To je nepomembno.

franseliski> Aja ne, vrniti moramo zemljo neandertalcem? Zakaj ne vodiš z zgledom?

Jaz sem krapinski pračlovek, vi ste pa prišleki!

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: tomaz- ()

3p ::

franseliski je izjavil:

Ja, itak. Leviji ki nimate stika z realnostjo, sem prepričan da živijo daleč stran od multikulturnih središč :D A ni zanimivo da podpirajo nekaj, čemer se na vse kriplje izogibajo?

A ni isto sranje v UK? Zakaj so multikulturna središča najbolj nevarna in najbolj neproduktivna?????????

Da. Kot recimo multikulturni London.

Rank City Country 2008 GDP per capita ($ID) 2008 GDP (in $ID billion)
8 London United Kingdom $73,377 $565

Primerjava: UK kot celota: 41,787.47 USD

3p ::

Reycis je izjavil:

jype je izjavil:

Who cares?

Jaz in še mnogo drugih.

Objavi svoje družinsko drevo, beli arijec.

Mimogrede: kdo določa, kdo so arijski belci? Ko je bilo to zadnjič pomembno, smo slovani pripadali neki manj vredni rasi.

NLight ::

jype je izjavil:

Tako je. Jaz pravim, da je treba spoštovat človekove pravice vsakega človeka, Majk pa pravi, da tisti, ki niso arijci, sploh niso ljudje, tako da itak nimajo pravic. Vmes je še cel spekter idiotov, ki si izmišljajo različne razloge, ki naj bi upravičili diskriminacijo, pa je seveda ne morejo.

Jaz pa pravim, da je treba spoštovati zakone in meje suverenih držav. Če je za vstop v neko državo potrebna identifikacija oz. osebna izkaznica, potni list, viza, potem se dajmo tega držat. Če grem jaz s ponarejeno osebno izkaznico v ZDA, bom končal v arestu. Če gre migrant s ponarejenimi dokumenti v Evropo ga policija spusti v državo, nahrani in zastonj odpelje na drugo mejo, kjer se cikel zopet ponovi. Ali ni to diskriminacija? Čisto v nasprotju s človekovimi pravicami, ki jih Angela tako rada omenja. Očitna diskriminacija, oblasti delijo ljudi na migrante, za katere zakoni ne obstajajo, in na državljane, kateri so kaznovani če prekršijo ta isti zakon. To je identično rasizmu oz. delitvi ljudi na bele/črne, kjer so nekoč (in ponekod še danes) belci imeli več privilegijev, več pravic, te iste pravice pa za temnopolte niso veljale. Kar se dogaja v Evropi je copy/paste tega primera, le da so tokrat Evropejci tisti 'temnopolti', migrantje pa predstavljajo belo raso.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: NLight ()

NLight> Če grem jaz s ponarejeno osebno izkaznico v ZDA, bom končal v arestu.

Če te dobijo, seveda. Tudi pri nas bi.

Ampak begunci ne hodijo čez mejo s ponarejenimi dokumenti. Jim ni treba, ker jim zakonodaja zagotavlja pravico - celo do tega, da niso kaznovani za nezakonit prehod meje (tudi tebi jo, če prihajaš iz območja, kjer ne moreš normalno preživet).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

NLight ::

jype je izjavil:

Ja ja ja ja... sem videl v novinarskem prispevku kako so Švedi zadovoljni z migranti. Kar skačejo od veselja, komaj čakajo, da bo namesto švedskih zakonov v veljavo stopil islamski zakonik - sharia law. Si kdaj govoril OSEBNO s Švedom, Nemcem? Ne? Potem raje bodi tiho. Jaz imam znanca na švedskem in stvari še zdaleč niso tako lepe kot jih servirajo mediji.

Najbolj ironično jype je pa to, da ti ves čas pišeš kako je vsa Evropa za migrante, kako jih vsi komaj čakajo... statistični podatki pa kažejo popolnima drugačno sliko. Oblasti same v nekaterih državah so priznale, da stopnja rasizma in stopnja sovraštva do beguncev narašča. Ti pa konstantno nabijaš laži o tem kako je večina Evrope za pomoč migrantom. My ass, večina Evrope je proti migrantom. Lahko bi naredili referendum na to vprašanje, jaz sem za, ker vem kakšen bo odgovor, ker vem da več kot 75% Evropejcev misli isto kot jaz.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: NLight ()

3p je izjavil:

franseliski je izjavil:

Da. Kot recimo multikulturni London.

Rank City Country 2008 GDP per capita ($ID) 2008 GDP (in $ID billion)
8 London United Kingdom $73,377 $565

Primerjava: UK kot celota: 41,787.47 USD

Joj, ali si res tako nerazgledan? Resno?

Ali niti tega ne veš, da imaš v Londonu še Mesto London, ki je leglo finančnih inštitucij ki imajo ogromen 'pridelek':

Bank of England governor Mark Carney surprised his audience at a conference late last year by speculating that banking assets in London could grow to more than nine times Britain's GDP by 2050. His forecast represented a simple extrapolation of two trends: continued financial deepening worldwide (that is, faster growth of financial assets than of the real economy), and London's maintenance of its share of the global financial business.

These may be reasonable assumptions, but the estimate was deeply unsettling to many. Hosting a huge financial centre with enormous domestic banks can be costly to taxpayers. In Iceland and Ireland, banks outgrew their governments' ability to support them when needed. The result was disastrous.

Evo ti tvoj multikulturni uspeh. V finančnem delu Londona ki prinese ta dobiček, je zaposlenih izjemno, izjemno, izjemno malo raznolikih kultur. V večini so tisti s čepico odzadaj na glavi.
««
74 / 373
»»