» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
73 / 373
»»

jype ::

PrihajaNodi> To je vse kar si zmozen napisati? Si ti videl v Italiji najdaljso stavbo, mislim da celo na svetu? Nisi? Policija tja ravno ne hodi.

Videl sem že vse živo. Videl sem celo ljudi, ki trdijo, da policija nekam "ne hodi".

PrihajaNodi> Jure, tale tvoja logika je napacna. Ce si delal v ljudski kuhinji bi opazil da ima ze slo. ogromno revezev, gres v Maribor in Prekmurje pa opazis bedo. Njim se ne zagotavlja cloveka dostojno zivljenje. Najvecja ironija pa je ko zmanjka hrane za delavce na rdecem krizu.

Prvič - ne gre za logiko, temveč za aritmetiko. Drugič, revežev je več različnih vrst in tvoje jamranje nad tem, da za reveže ne skrbimo, je navaden populizem (in seveda tudi laž). Tretjič, na rdečem križu hrane zmanjka redko in le za kratek čas.

Confirmation bias @ Wikipedia je problem vseh tistih, ki vidijo samo dogodke, ki izstopajo na tak ali drugačen način. Ti dogodki so že po definiciji izjemni in ne predstavljajo prave slike.

PrihajaNodi> To je isto kot da reces da s plini lahko prides v vesolje in zato jes fizol, ker bi rad videl luno.

Ne, ni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

invisuu ::

jype je izjavil:

Kaj bi naj to dokazovalo? Da je večina beguncev (ocene ponekod so do 90%) le ekonomskih imigrantov?

invisuu> Kaj bi naj to dokazovalo?

Da je "invazija" tako huda, da nas bodo kmalu preplavili.

Če bo šlo tako naprej, verjetno leta... Nikoli.

dice7 ::

kako jih pa naj vkljucimo v druzbo ce sami (vecina) tega ne zeli?

A Slovenijo ali Evropo? Namreč ta graf prikazuje število beguncev, ne priseljencev, kar je bistvena razlika. Po tvoji sliki bi naj Švedska imela manj kot 1% priseljencev, v resnici pa so bližje 15%. Na primer.

PrihajaNodi ::

Prvič - ne gre za logiko, temveč za aritmetiko. Drugič, revežev je več različnih vrst in tvoje jamranje nad tem, da za reveže ne skrbimo, je navaden populizem (in seveda tudi laž). Tretjič, na rdečem križu hrane zmanjka redko in le za kratek čas.

Ti bi v stevilkah? Sam pravis sedaj, tako kot jaz ce cel cas, da beguncev v Sloveniji ni juh ne bo. Spodaj si dal stevilke. To pomeni samo dvoje:
-Imamo na mejah ljudi ki streljajo na begunce
-Smo vecji revezi kot libanonci

In ja gre za logiko, ce nekje nekaj vzames in das drugam potem pride jasno do spremembe. Negativnih posledic pa ti nikoli ne zaznavas.

Ne ni

A se s plini torej da priti v vesolje ali ne?

Zgodovina sprememb…

Jarno ::

jype je izjavil:

Tako je. Zato je pa najbolje, da čimveč ljudi pride sem, ker bodo tukaj veliko lažje produktivni člani kvalitetne družbe.

Varuh katerih vrednot razen lastne trme pa si?
Če bo EU namenila 800.000.000€ za vrnitev migrantov domov, a so se potem izneverili lastnim vrednotam?

World peace ::

jype je izjavil:

Tako je. Zato je pa najbolje, da čimveč ljudi pride sem, ker bodo tukaj veliko lažje produktivni člani kvalitetne družbe.

Neproduktivni člani kvalitetne družbe.
Nato bodo neproduktivni člani nekvalitetne družbe.

franseliski ::

jype je izjavil:

Tovariš, takole je: Beguncev ne sprejemamo zato, ker bi od njih mi ali kdo drug imeli kakršnokoli korist, temveč zato, da jim omogočimo človeka vredno preživetje in integracijo v sodobno družbo.

Torej si white supremacist, ker trdiš da si sami niso sposobni ustvariti boljšega življenja. Le tu med belčki v Evropi bojo lahko z našo pomočjo, tako da jim MI TO OMOGOČIMO, prišli do 'spodobnega' življenja.

No počasi postaja jasno, kdo je res naci.

dice7> kako jih pa naj vkljucimo v druzbo ce sami (vecina) tega ne zeli?

Ni nam jih treba. Tisti, ki se ne vključijo v družbo, imajo še vedno možnost oditi nazaj v domovino. Tudi zakonodaja to možnost predvideva.

franseliski> Torej si white supremacist, ker trdiš da si sami niso sposobni ustvariti boljšega življenja.

Ne, to ni res. Sami so si ga sposobni ustvariti, ampak ne, če ZDA oborožujejo njihove idiote.

invisuu> A Slovenijo ali Evropo? Namreč ta graf prikazuje število beguncev, ne priseljencev, kar je bistvena razlika. Po tvoji sliki bi naj Švedska imela manj kot 1% priseljencev, v resnici pa so bližje 15%. Na primer.

Beguncev. Ostali bodisi nimajo pravne podlage za pridobitev statusa begunca in bodo morali eventuelno zapustiti šengensko območje.

Zgodovina sprememb…

Zakaj pa meni nisi odgovoril???

Jarno> Če bo EU namenila 800.000.000EUR za vrnitev migrantov domov, a so se potem izneverili lastnim vrednotam?

Ne. Le prioritizirala bo na podlagi dejanskih razmer vsakega posameznika, namesto da bi rekla "Če te v Rusiji policija tepe je to tvoj problem, kar se nas tiče si v varni državi."

PrihajaNodi> Zakaj pa meni nisi odgovoril???

Nisi se dovolj potrudil.

World peace> Neproduktivni člani kvalitetne družbe.

To je laž, mimogrede.

Zgodovina sprememb…

World peace ::

To je laž, mimogrede.

Laž samo zate in za nobenega drugega v te temi.

Veja medicine, ki ti lahko pomaga, se imenuje psihiatrija.

AC_DC ::

Beguncev je od te mase 10-20%, ostali so čisto navadni ekonomski migranti, ki so prišli po free denar (socialo) in nekaznovano delati pizdarije.

dela za smetarje ne bo zmanjkalo

Kaj tem ni jasno ?

Na kratko povedano, gre za homo sapiense, vendar so eni zelo nizki razvojni stopnji.Žal jim je islam zelo uspešno opral ožgane.Demokracija in zahodne pravice&dolžnosti pri njih ne obstajajo, oni hočejo šarijo in enako razmere,pred katerimi so odšli v Eu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AC_DC ()

Smo ze ugotovili katera je hrana na posnetku 3? Tista ki je za zensko in ni dobra za psa.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

invisuu> A Slovenijo ali Evropo? Namreč ta graf prikazuje število beguncev, ne priseljencev, kar je bistvena razlika. Po tvoji sliki bi naj Švedska imela manj kot 1% priseljencev, v resnici pa so bližje 15%. Na primer.

Beguncev. Ostali bodisi nimajo pravne podlage za pridobitev statusa begunca in bodo morali eventuelno zapustiti šengensko območje.

Pod "domačin" jaz štejem v Sloveniji Slovenca. V Nemčiji Nemca. Ne Turka iz druge generacije. Uradno je tudi Turk, rojen v Nemčiji Nemec. Libanonec na Švedskem pač ni Šved, čeprav na tvoji sliki šteje med njih. Zaradi državljanstva.

Tako dobiš zelo popačeno sliko priseljevanja v Evropi, takšno kot si jo podal ti. Sicer je zadeva brezpredmetna sama po sebi, ker bo to čedalje težje slediti (in zakaj bi?), ampak če ti uporabljaš popačeno sliko priseljevanja zato, da dosežeš neko sporočilnost bom te vseeno poklical na bullshitu.

Poglejva realn-ejš-o ~ ish sliko na švedskem, na primer. Po tvoji sliki praviš, da je priseljencev 0.93%. Uradna statistika pa pravi 14.29%. Zakaj je razlika med tvojo sliko in uradno statistiko 1536%?

dice7 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Smo ze ugotovili katera je hrana na posnetku 3? Tista ki je za zensko in ni dobra za psa.

"porridge", sodec po masi ljudi/ceni in google images

nejclp ::

AC_DC je izjavil:

dela za smetarje ne bo zmanjkalo
Na kratko povedano, gre za homo sapiense, vendar so eni zelo nizki razvojni stopnji.

Res, sej so skor tko kot Štajerci.
 null

null

http://www.slovenskenovice.si/novice/sl...

3p ::

franseliski je izjavil:

jype je izjavil:

Tovariš, takole je: Beguncev ne sprejemamo zato, ker bi od njih mi ali kdo drug imeli kakršnokoli korist, temveč zato, da jim omogočimo človeka vredno preživetje in integracijo v sodobno družbo.

Torej si white supremacist, ker trdiš da si sami niso sposobni ustvariti boljšega življenja. Le tu med belčki v Evropi bojo lahko z našo pomočjo, tako da jim MI TO OMOGOČIMO, prišli do 'spodobnega' življenja.

No počasi postaja jasno, kdo je res naci.

Počasi? Že ves čas je jasno da si naci trol ti.

Nihle namreč ne trdi tega, kar praviš ti. Ti pa izkrivljaš dejstva, kot da azilante tisti, ki se zavzemamo za spoštovanje njihovih pravic, ugrabljamo nekje v afriki in jih z ladjami vozimo v Evropo, ker bojo le tu, na naših plantažah lahko deležni polnega življenja.

Tistemu, ki pride prosit za azil, pa pripada pravica do azilnega postopka. In od tam dalje ustrezno z izidom.
Ti pa predlagaš to analogijo: "Mali, saj vidim, da te stric tepe, ampak jaz vem, da si se mu ti sam sposoben upreti. Če ne zdaj, pa čez 20 let. Do takrat pa daj, malo stisni zobe. To te bo okrepilo."

Reality check?

invisuu je izjavil:

jype je izjavil:

Pod "domačin" jaz štejem v Sloveniji Slovenca. V Nemčiji Nemca. Ne Turka iz druge generacije. Uradno je tudi Turk, rojen v Nemčiji Nemec. Libanonec na Švedskem pač ni Šved, čeprav na tvoji sliki šteje med njih. Zaradi državljanstva.

Stavim obe jajci, da ti nisi pravi Slovenec.

Lahko pa me demantiraš, in objaviš svoje družinsko drevo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 3p ()

World peace> Laž samo zate in za nobenega drugega v te temi.

Ne, laž za vsakogar, ki ga zanimajo resnični podatki. Ti si se pač odločil, da so priseljenci vsi lenuhi, ki samo vlečejo socialo, v resnici pa to ne drži, zato je tvoja trditev laž.

invisuu> Pod "domačin" jaz štejem v Sloveniji Slovenca. V Nemčiji Nemca. Ne Turka iz druge generacije.

Meni je vseeno, čemu ti rečeš domačin.

invisuu> Po tvoji sliki praviš, da je priseljencev 0.93%.

Ne, po moji sliki pravim, da je beguncev toliko.

AC_DC> ostali so čisto navadni ekonomski migranti, ki so prišli po free denar (socialo) in nekaznovano delati pizdarije.

To je laž. Večina ekonomskih migrantov pride v Evropo delat. Ne počnejo neumnosti in ne visijo na sociali.

Zgodovina sprememb…

dice7 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

"porridge", sodec po masi ljudi/ceni in google images

Ajdova kasa?

jype je izjavil:

franseliski> Torej si white supremacist, ker trdiš da si sami niso sposobni ustvariti boljšega življenja.

Ne, to ni res. Sami so si ga sposobni ustvariti, ampak ne, če ZDA oborožujejo njihove idiote.

Saj saj ste vaši poslali Ameriško vojsko k njim, ker ste bili mnenja, da sami niso sposobni drugega kot metanja dojenčkov iz inkubatorjev, zaplinjanja prebivalstva, genocida...

Vaše blodnje o njihovi zaostalosti in nesposobnosti jasno kažejo da jim želiti vsiliti vaše ideološke bolezni.

franseliski> Saj saj ste vaši poslali Ameriško vojsko k njim,

O, ne, ste bili kar vaši.

franseliski> Vaše blodnje o njihovi zaostalosti in nesposobnosti jasno kažejo da jim želiti vsiliti vaše ideološke bolezni.

Vaše ideološke bolezni so krive za njihovo bedo, mimogrede.

Zgodovina sprememb…

3p je izjavil:

Počasi? Že ves čas je jasno da si naci trol ti.

Nihle namreč ne trdi tega, kar praviš ti. Ti pa izkrivljaš dejstva, kot da azilante tisti, ki se zavzemamo za spoštovanje njihovih pravic, ugrabljamo nekje v afriki in jih z ladjami vozimo v Evropo, ker bojo le tu, na naših plantažah lahko deležni polnega življenja.

Kako da ne trdite kar pravim. Vse bi radi pripeljali v Evropo, ker so preveč nesposobni da bi sami lahko preživeli. Tu jih boste futrali na sociali, ker pač niso sposobni najti/opravljati dela.

In jaz sem trol, ker vidim skozi vaše naci fantazije? Zakaj potem pa tako goreče podpirate prihod ekonomskih imigrantov, ki so v 80% brez osnovne izobrazbe? Kdo drug kot white supremacist bi trdil, da ne zmorejo rešiti svojih problemov? Da so nesposobni, za razliko od belčka?

jype je izjavil:

franseliski> Saj saj ste vaši poslali Ameriško vojsko k njim,

O, ne, ste bili kar vaši.

franseliski> Vaše blodnje o njihovi zaostalosti in nesposobnosti jasno kažejo da jim želiti vsiliti vaše ideološke bolezni.

Vaše ideološke bolezni so krive za njihovo bedo, mimogrede.

Naši? Pa kaj ti bluziš človek? Kdo drugi kot Leviji pa ste na bili na oblasti?

Zgodovina sprememb…

franseliski> Vse bi radi pripeljali v Evropo

Laž številka ena.

franseliski> ker so preveč nesposobni da bi sami lahko preživeli.

Laž številka dve.

franseliski> Tu jih boste futrali na sociali, ker pač niso sposobni najti/opravljati dela.

Laž številka tri.

franseliski> In jaz sem trol,

Ojej, jaz sem pa upal, da bo vsak stavek neresničen!

franseliski> ker vidim skozi vaše naci fantazije?

Laž številka štiri.

franseliski> Zakaj potem pa tako goreče podpirate prihod ekonomskih imigrantov,

Laž številka pet.

franseliski> ki so v 80% brez osnovne izobrazbe?

Laž številka šest.

franseliski> Kdo drug kot white supremacist bi trdil, da ne zmorejo rešiti svojih problemov? Da so nesposobni, za razliko od belčka?

OK, to morda ni laž, ker gre za neke vrste dadaistično poezijo.

franseliski> Naši? Pa kaj ti bluziš človek? Kdo drugi kot Leviji pa ste na bili na oblasti?

Laž številka sedem!

Zgodovina sprememb…

lexios ::

Razloge za begunstvo in imigracijo je treba reševat v izvornih državah, ne v Evropi.

Uvažanje 10 milijonov migrantov, ki se nimajo namena vrnit domov (in obogatit družbe doma), je kaplja v morje, pri reševanju problemov držav 3. sveta.

Migrante poberemo, ker smo se k temu obvezali zato, ker sta spoštovanje človekovih pravic in solidarnost temelja zahodne civilizacije.

Vse lepo in prav, vendar če experiment Merklovi spodleti in vse kaže, da stvari počasi uhajajo iz nadzora (javno mnenje je pomembno), bomo s tem dosegli ravno nasproten efekt. Precenjuješ Evropo/Evropejce. ;)

3p ::

franseliski je izjavil:

(Tudi) ti si bil na oblasti, če si (bil) polnoleten.

izidi referenduma o vstopu v NATO

lexios> Vse lepo in prav, vendar če experiment Merklovi spodleti in vse kaže, da stvari počasi uhajajo iz nadzora (javno mnenje je pomembno), bomo s tem dosegli ravno nasproten efekt. Precenjuješ Evropo/Evropejce. ;)

Eh, tiste k se vsajajo nad begunci bomo pač oprtal z odsluženim orožjem in jih poslal v Sirijo delat red, sej so patrioti, bodo brez vprašanj ubogal ukaze.

Če se malo poslužim idiotske populistične retorike nacionalistov, ane.

3p je izjavil:

Stavim obe jajci, da ti nisi pravi Slovenec.

Lahko pa me demantiraš, in objaviš svoje družinsko drevo.

A tako malo ceniš svoja jajca, da bi jih za takšne trivialnosti stavil? Res je, nisem Slovenec. Nimam niti slovenskega priimka. V preteklih 300 letih ni nihče od mojih potomcev bil Slovenec. Vsi avstrijci, z izjemo enega Italijana, ki se je uspel vštulit nekje pri moji prababici. Žalostna zgodba. Heller bi se strinjal z menoj >:D

jype je izjavil:

invisuu> Pod "domačin" jaz štejem v Sloveniji Slovenca. V Nemčiji Nemca. Ne Turka iz druge generacije.

Meni je vseeno, čemu ti rečeš domačin.

Vseeno lepiš sem skazene polresnice, da bi dokazal svoj prav. Ajde, tehnično imaš prav. Realno si pa zgrešil za 1536%.

jype je izjavil:

lexios> Vse lepo in prav, vendar če experiment Merklovi spodleti in vse kaže, da stvari počasi uhajajo iz nadzora (javno mnenje je pomembno), bomo s tem dosegli ravno nasproten efekt. Precenjuješ Evropo/Evropejce. ;)

Eh, tiste k se vsajajo nad begunci bomo pač oprtal z odsluženim orožjem in jih poslal v Sirijo delat red, sej so patrioti, bodo brez vprašanj ubogal ukaze.

Če se malo poslužim idiotske populistične retorike nacionalistov, ane.

Saj a nismo tega storili? Ravno tako v Afganistanu, kjer je bil potem to peskovnik med rusi in amerikanci.

Jaz pa se vedno trdim da se da z fizolom in dobrim prdcem poleteti v vesolje.

Zgodovina sprememb…

Kdo drug kot Leviij pa ima kompleks potrebe reševanja celaga Sveta?
Skrajni desničarji bi zaprli vse meje, leviji se jih pa trudite izbrisati. Svoražite sebe, zato želite konec zahodne civilizacije. Torej je jasno da si želite nemirov in obglavljen tudi na lastnem dvorišču. Če to ni res, mi pa povejte kdaj ste že dosegli z vašo politiko mir in izobilje? Kjerkoli se pojavite postane življenje nočna mora. Ali ste tako nesposobni ali pa je to vaš cilj. Drugih opcij ni.

franseliski> Kdo drug kot Leviij pa ima kompleks potrebe reševanja celaga Sveta?

Mene bolj zanima, čemu se konzervativcem zdi, da morajo ostati kreteni? Kaj jih žene k temu, da zavračajo družbeni napredek? Pretepst jih je blo treba, da smo ženskam dali volilno pravico, pretepst jih je blo treba, da smo se znebili zakonodaje, ki je omogočala suženjstvo, prav surovo jih je blo treba prebutat, da smo nehali dobesedno jemat verske tekste in nazadnje fajn pobitchslappat, da se končno lahko poročijo tudi homoseksualni pari.

Zdaj bo pa zgleda čas, da se jih v rit nasuva, ker poskušajo predlagat, da lahko spet pozabimo na enakost pred zakonom.

Evo leviji ste krivi za tisoče in tisoče smrti migrantov. V Evropo jih vabite z obljubami kako jim boste z vsem postregli, potem pa jih namerno zapustite. Le kaj je vaš cilj, če ne širjenje sovraštva?

Zakaj ste mu obljubili zastonj avto in hišo?

Upam, da vidiš ironijo v tej izjavi:

"Kaj jih žene k temu, da zavračajo družbeni napredek? Pretepst jih je blo treba, da smo ženskam dali volilno pravico, pretepst jih je blo treba, da smo se znebili zakonodaje, ki je omogočala suženjstvo, prav surovo jih je blo treba prebutat, da smo nehali dobesedno jemat verske tekste in nazadnje fajn pobitchslappat, da se končno lahko poročijo tudi homoseksualni pari."

Naslednji, ki jih bomo/boste tepli bodo muslimani? >:D

jype je izjavil:

franseliski> Kdo drug kot Leviij pa ima kompleks potrebe reševanja celaga Sveta?

Mene bolj zanima, čemu se konzervativcem zdi, da morajo ostati kreteni? Kaj jih žene k temu, da zavračajo družbeni napredek? Pretepst jih je blo treba, da smo ženskam dali volilno pravico, pretepst jih je blo treba, da smo se znebili zakonodaje, ki je omogočala suženjstvo, prav surovo jih je blo treba prebutat, da smo nehali dobesedno jemat verske tekste in nazadnje fajn pobitchslappat, da se končno lahko poročijo tudi homoseksualni pari.

Zdaj bo pa zgleda čas, da se jih v rit nasuva, ker poskušajo predlagat, da lahko spet pozabimo na enakost pred zakonom.

Lool. Kdaj je volila skupaj cela družina. A kako bi povprečen levičar vedel kaj o zgodovini, pustimo. Kdo pa je končal suženjstvo, pa je tudi jasno (začuda se ni nič ne borite za končanje suženjstva v Afriki).
Zakaj nič ne protestirate da se konča zatiranje žensk v Muslimanskih skupnostih? Vsaj proti obrezovanju bi lahko kaj naredili.

PaX_MaN ::

lexios je izjavil:

Naslednji, ki jih bomo/boste tepli bodo muslimani? >:D

Ne bomo, ker muslimani niso problem:

naciji pa so:

lexios> Naslednji, ki jih bomo/boste tepli bodo muslimani? >:D

Jasno. Če se ne bodo sprijaznili z enakostjo spolov, golimi telesi in fižolovo župo s svinjskimi rebrci - bodo pač morali tiho prenašat svoje trpljenje, ali pa bodo tepeni ob prvem znaku nasilnega vedenja.

franseliski> Vsaj proti obrezovanju bi lahko kaj naredili.

Smo že: Otrok ne obrezujemo več, odrasli pa lahko vsak sam zase počnejo kar želijo.

franseliski> začuda se ni nič ne borite za končanje suženjstva v Afriki

Seveda se, samo ti tega ne veš, ker si neizobražen.

Zgodovina sprememb…

Naciji so problem ravno toliko kot islamo fašisti, ampak kot si ugotovu: ne mešaj islama, ki ga prakticira Slovenec na Jesenicah ali nekdo na Bližnjem vzhodu. ;)

lexios> Naciji so problem ravno toliko kot islamo fašisti, ampak kot si ugotovu: ne mešaj islama, ki ga prakticira Slovenec na Jesenicah ali nekdo na Bližnjem vzhodu. ;)

Saj ga ne mešamo. Meni se zdi super, da bo toliko ljudi prišlo k nam in ne bodo več prakticirali islama na BV, ampak na Jesenicah - in bo torej precej bolj strpen in razsvetljen (sicer pa, kot rečeno, tepen - pa ne od mene, od policije, ki ima za tako početje podlago v zakonodaji).

Zgodovina sprememb…

Meni se zdi super, da bo toliko ljudi prišlo k nam in ne bodo več prakticirali islama na BV, ampak na Jesenicah

Hehe, ja. No, sj veš kaj sm imel v mislih, 30+ let integracije in kulturne razlike + ti, ki so že na Jesenicah so že bili pretepeni. >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

Za koliko mrtvih ste Leviji odgovorni?
Kaj boste sedaj naredili, da se prepreči trpljanje in smrt teh migrantov ko bojo temperature pod ničlo?

Ja vaš edini cilj trpljenje in smrt teh ljudi? Tipična politična ideologija Levijev je boljševizem. Torej verjetno spet ciljate na 60 milijonov mrtvih, kot zadnjič?

Cilj islama in Levijev je jasno prikazan v tem 'dokumentarcu':

Še enkrat te vprašam, ali je vaš cilj vzbujanje sovraštva ali je problem le vaša nesposobnost?

Zgodovina sprememb…

krneki0001 ::

3p je izjavil:

franseliski je izjavil:

(Tudi) ti si bil na oblasti, če si (bil) polnoleten.

izidi referenduma o vstopu v NATO

Lsž. tisti, ki smo bili proti, nismo bili na oblasti.

lexios> Hehe, ja. No, sj veš kaj sm imel v mislih, 30+ let integracije in kulturne razlike + ti, ki so že na Jesenicah so že bili pretepeni. >:D

Ma, v resnici je velika večina čisto zmernih, tudi ko so na BV. Če ne bi bili, bi se lepo šli pridružit jihadu, bi po hitrem postopku umrli kot mučeniki in zdaj uživali tiste device in karkoli že dobijo.

Da smatrajo Evropo za boljšo možnost od islamskih nebes meni veliko pove o tem, na kakšnem kulturnem nivoju so.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Da smatrajo Evropo za boljšo možnost od islamskih nebes meni veliko pove o tem, na kakšnem kulturnem nivoju so.

Zakaj pa potem zahtevajo da se Evropa prilagodi njihovi kulturi? Torej bežijo stran tu zahtevajo pa isto kot doma? Torej priznaš da gre za invazijo, lepo.

krneki0001 ::

jype je izjavil:

Afganistan, pakistan, irak, del sirije in še marsikatera afriška muslimanska država tega še danes nima. In begunci k nam hodijo iz teh držav. Tako boš z njimi in z islamom v evropi vse to nazaj dobil! sužnji so po koranu dovoljeni, ženske so ničvredne, verske tekste dobesedno jemljejo, svobode govora ni, homoseksualci so preganjani,....

Še sedaj nisi dojel, da boš moral še enkrat zaradi islama, ki prihaja k nam, delat točno tole kar si napisal:
Pretepst jih je blo treba, da smo ženskam dali volilno pravico, pretepst jih je blo treba, da smo se znebili zakonodaje, ki je omogočala suženjstvo, prav surovo jih je blo treba prebutat, da smo nehali dobesedno jemat verske tekste in nazadnje fajn pobitchslappat, da se končno lahko poročijo tudi homoseksualni pari.

Dobesedno idiota iz sebe delaš, ker nočeš odpreti oči in videt, da imigrantom ni v interesu sprejet demokracijo, ampak hočejo denar, hišo, avto in enake pogoje kot so jih imeli doma, torej šarijo, brez človekovih pravi, brez svobode govora in žensko priklenjeno na štedilnik in stroj za rojevanje otrok.

jype je izjavil:

lexios> Naslednji, ki jih bomo/boste tepli bodo muslimani? >:D

Jasno. Če se ne bodo sprijaznili z enakostjo spolov, golimi telesi in fižolovo župo s svinjskimi rebrci - bodo pač morali tiho prenašat svoje trpljenje, ali pa bodo tepeni ob prvem znaku nasilnega vedenja.

Od koga bodo pa tepeni, če obstajajo no-go cone za policijo. Policija tja ne sme in tam se izvaja šarija. Dej že nehaj nakladat pa začni h psihiatru hodit, ker si idiot.

Že v ambrusu je prišlo vsaj 30 policajev, če so delali racijo v ciganski vasi. Manj kot toliko jih nikoli ni prišlo, ker si niso upali. Pa je bilo ciganov manj kot 20. Kaj šele v getu s 5000 muslimani, ki so še slabši od naših ciganov.

Zgodovina sprememb…

Snackbarru ::

Kdaj se boste navadili goniti "debato" brez vključevanja jypeta, ki si dovoli ovreči vaše "supremacistične" in "ksenofobne" argumente s preprosto besedo "lažeš" ali pa "nacist"?

Cervantes ::

PrihajaNodi je izjavil:

Ti bi v stevilkah? Sam pravis sedaj, tako kot jaz ce cel cas, da beguncev v Sloveniji ni juh ne bo. Spodaj si dal stevilke. To pomeni samo dvoje:
-Imamo na mejah ljudi ki streljajo na begunce
-Smo vecji revezi kot libanonci

In ja gre za logiko, ce nekje nekaj vzames in das drugam potem pride jasno do spremembe. Negativnih posledic pa ti nikoli ne zaznavas.

Ne ni

A se s plini torej da priti v vesolje ali ne?

S plini v vesolje?
Absolutno.
Poznaš še kak drug način?

nebivedu> Afganistan, pakistan, irak, del sirije in še marsikatera afriška muslimanska država tega še danes nima. In begunci k nam hodijo iz teh držav.

Seveda, saj ravno zato hodijo k nam, ker tam tega ne morejo dobit.

nebivedu> Tako boš z njimi in z islamom v evropi vse to nazaj dobil!

Motiš se.

nebivedu> sužnji so po koranu dovoljeni, ženske so ničvredne, verske tekste dobesedno jemljejo, svobode govora ni, homoseksualci so preganjani,....

Tudi jaz bi pobegnil iz države, v kateri bi bil del take družbe. Seveda bi mi ti na meji rekel "Stoj! K nam pa že ne boš nosil islama!" in me poslal nazaj v državo, kjer nimam druge prihodnosti, kot sveto vojno.

nebivedu> Od koga bodo pa tepeni, če obstajajo no-go cone za policijo.

No-go cone za slovensko policijo seveda obstajajo: Afganistan, Pakistan, Eritreja, Iran, celo Hrvaška.

Zgodovina sprememb…

krneki0001 je izjavil:

Ej jype, upam da nisi proti pedofiliji, ker po tanovem se zavzemate za:

I'm a pedophile, but not a monster

http://www.salon.com/2015/09/21/im_a_pe...

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: zmaugy ()

mailer ::

jype je izjavil:

Kako lepo si se ustrelil v koleno :D Poglej Švedsko koliko je razmerje in koliko težav imajo. Pa to je neverjetno, da si uspel tako naivno negirat sam sebe in vse izjave v podporo priseljencem.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
««
73 / 373
»»