» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
65 / 373
»»

franseliski ::

gruntfürmich je izjavil:

franseliski je izjavil:

Ravno na tem forumu je nekdo ki jasno kaže očitne znake tega problema. Dejansko je zelo čudno, kako so ateisti proti krščanstvu in vsi podpirajo muslimansko vero in zahtevajo da se ji podredi cel Zahod... ?

normalni ateisti ne morejo podpirati muslimanske vere, ker sploh ne podpirajo vere (zato se reče ateizem), in vedo da so verujoči izključno slaboumni in so proti takim osebkom na splošno.
zato lahko takšna trditev kot si jo podal zraste izključno na zelniku verujočega; in s tem slaboumnega (neumnega)...

http://clashdaily.com/2015/03/why-do-ga...

http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=...

http://www.salon.com/2014/10/11/atheism...

Ateist: Islam good, Christ evil. Wear burka.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: PaX_MaN ()

5pellfire ::

So(smo) pa tudi taki ateisti, ki jim za RKC dol visi, se pa vseeno zavedajo, da sedanja
sekularna Evropa temelji deloma tudi na krščanskih temeljih in principih.

Islam, po drugi strani, pa je spet ena taka mučkalica (religija/politični/državni sistem),
katere bi se bilo zelo fajn ognit. In bi se v primeri konflikta religij/ideologij vseeno
postavili na stran demokracije/križa in zbrcali polmesec nazaj v rodni pesek.

Moderni ateist: RKC - Meh, Islam - 2x Me ...u, vidi, minič

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 5pellfire ()

5pellfire je izjavil:

So(smo) pa tudi taki ateisti, ki jim za RKC dol visi, se pa vseeno zavedajo, da sedanja

Ja vem da ste/smo.

Ampak današnja RKC nima praktično nobene veze s krščanstvom (papež jezuit=antipapež). Edino Ortodoksna cerkev še drži neke vrednote.

Kar pa je v medijih o 'stari' cerkvi, pa tudi nima nobene veze z realnostjo.

invisuu ::

Tole temo spremljam že dalj časa. Najbrž sem prebral vse poste. Torej, če povzamem 65 strani dopisov:

-pobiti je potrebno vse levičarje, ti so neumni, nimajo pojma in so izdajalci države
-pobiti je potrebno vse desničarje, ti so neumni, nimajo pojma in so fašisti ter rasisti

Kvalitetna debata, nimaš kaj.

invisuu je izjavil:

Tole temo spremljam že dalj časa. Najbrž sem prebral vse poste. Torej, če povzamem 65 strani dopisov:

-pobiti je potrebno vse levičarje, ti so neumni, nimajo pojma in so izdajalci države
-pobiti je potrebno vse desničarje, ti so neumni, nimajo pojma in so fašisti ter rasisti

Kvalitetna debata, nimaš kaj.

Očitno si nepismen:

Levičarji: sprejeti in skrbeti je treba za vse begunce na naše stroške, to so dobri ljudje ki so bili le rojeni na napačnem mestu.
Desničarji: ustaviti begunce ker ne prinašajo popolnoma nič dobrega, večkrat dokazano (UK, Švedska)
levičarji: Vsi ti dokazi so samo naci laži in nimate nobene pravice ne dovoliti beguncu da posili vašo 12 letno hčer....
Desničarji: zakaj moram jaz na svoj račun podpirati te lenuhe?
Levičarji: ker si moški in zloben, ker si kriv za Sirijo, za sužnje iz Afrike, ker si naci, križarske vojne...

Ad infinitum.

franseliski je izjavil:

5pellfire je izjavil:

Ja vem da ste/smo.

Ampak današnja RKC nima praktično nobene veze s krščanstvom (papež jezuit=antipapež). Edino Ortodoksna cerkev še drži neke vrednote.

Kar pa je v medijih o 'stari' cerkvi, pa tudi nima nobene veze z realnostjo.

Saj zato pa pravim, da za religije mi gladko visi dol.
Demokracija pa tudi zaenkrat dovolj dobro špila, da nam ni treba neselektivno darkage metodologij
in njigovih zagovornikov uvažat. Onih par domačih zagovornikov bomo že sami nekak porihtali.

5pellfire je izjavil:

Demokracija pa tudi zaenkrat dovolj dobro špila, da nam ni treba neselektivno darkage metodologij
in njigovih zagovornikov uvažat. Onih par domačih zagovornikov bomo že sami nekak porihtali.

Heh, saj to je problem. Ker Islamistom ki prihajajo in pa tudi kristjanom ki jih čakajo z odprtimi rokami ne visi dol za religijo.
In muslimanom ne bo vseeno, če boš infidel živel med njimi.

Se bo treba sprijazniti, da človeštvo ne zmore brez religije, pa naj si bo to isalm, krščanstvo ali pa globalno segrevanje.

franseliski je izjavil:

5pellfire je izjavil:

Heh, saj to je problem. Ker Islamistom ki prihajajo in pa tudi kristjanom ki jih čakajo z odprtimi rokami ne visi dol za religijo.
In muslimanom ne bo vseeno, če boš infidel živel med njimi.

Se bo treba sprijazniti, da človeštvo ne zmore brez religije, pa naj si bo to isalm, krščanstvo ali pa globalno segrevanje.

Saj to ni problem ...dokler kristjani ne zahtevajo, da moram nosit križ in dat pol plače za ofer,
ter muslimani ne zahtevajo da umaknemo plastične pujske iz vrtcov me kori bulac. Samo da kristjani so se že morali sprijazniti da
to v Evropi ne špila, muslimani pa se bojo hočeš nočeš še morali. V kolikor se ne bodo sprijaznili,
se tudi mi ne bomo strinjali (kar se že dogaja in to vedno bolj) glede njihove lokacije. Bojo pa
šli nazaj v svoj peskovnik.

morbo ::

5pellfire je izjavil:

Samo da kristjani so se že morali sprijazniti da
to v Evropi ne špila, muslimani pa se bojo hočeš nočeš še morali. V kolikor se ne bodo sprijaznili,
se tudi mi ne bomo strinjali (kar se že dogaja in to vedno bolj) glede njihove lokacije. Bojo pa

Zakaj bi sploh nosili stroške in posledice izvajanja tega eksperimenta? Muslimani naj najprej razčistijo sami s seboj, ločijo državo od religije in potem naj pridejo.

Brezveze je zapravljat čas in denar (in verjetno tudi življenja), da ugotovimo to kar že vemo - Islam je v trenutni obliki (politično-verska ideologija) nekompatibilen z Zahodno demokracijo. Sploh z liberalnimi vrednotami (to za kar se menda liberalci zavzemajo - taisti liberalci ki podpirajo islamizacijo, lol :))

5pellfire je izjavil:

muslimani pa se bojo hočeš nočeš še morali. V kolikor se ne bodo sprijaznili,

Poglej si malo UK, kdo se komu 'prilagaja'.
Ali pa Švedska...

Ali pa Nemčija, kjer se že govori o dodatnem davku za pomoč beguncem, o zvišanju starosti za upokojitev, o znižanju minimalne plače...

Čukita Wurst pa veselo poje o lepotah imigracije in smrti Evrope.

NLight ::

jype je izjavil:

Ne. Nič ne bodo hodili naproti rasizmu in islamonacizmu, ker bomo vse nestrpneže iztrebili - u granicama ustava i zakona.

Smeh. jype misli iztrebiti 75% Evrope. To pa bi bila tragikomedija... bolj komedija (manjšina misli učiti večino o 'antirasizmu'). Večina ima moč in to se bo pokazalo v naslednjih letih. Evropa ne bo leta in leta prenašala migracij. Slej ko prej bo nastal kaos, zapomni si to. Ne glede na to kako 'kulturni, človekoljubi, humani' smo ima vsak narod točko, mejo pri kateri je 'igre' konec.

NLight ::

jype je izjavil:

Za vzdrževati red med 500 ljudmi potrebuješ 10 varnostnikov, za 500.000 ljudi pa 10.000 varnostnikov. To ni ravno zapletena matematika, razumem pa, da morda tebi (in še komu tule) dela težave. Za 500.000 ljudi potrebuješ tudi 500 pekov, 5000 vzgojiteljic, 500 čevljarjev, 500 zidarjev, 5000 prodajalcev, 50 keramičarjev in 140 prostitutk. V Nemčiji je gre za legalen poklic, tako da se policija ne bo mogla izognit temu da bi kaznovala tiste, ki bi poskušali s silo preprečiti dekletom, da se odločijo zanj.

Teh 10 000 varnostnikov mora nekdo plačat - država oz. davkoplačevalci. 500 pekov, 5000 vzgojiteljic, 5000 prodajalcev mora tudi nekdo plačat - država oz. davkoplačevalci. Menda ne misliš da bodo migrantje plačevali 300EUR na mesec za vrtec? Menda ne misliš da bodo migrantje plačevali za kruh? Oni pričakujejo da bo država njim prinesla vse na pladnju - hrano, pijačo, obleke in žepnino, da si lahko cigaret pripalijo. 500 zidarjev - zidarji bodo že sezidali stanovanja in hiše ampak to spet mora nekdo plačat, mar ne? Menda ne misliš da bodo migrantje skeširali 100 000EUR za stanovanje? Migrantom je težko dati par deset evrov za otrokova zdravila v lekarni, ti pa pričakuješ da bodo plačevali najemnino, vrtec, hrano? Pa tudi če bi jih dejansko plačevali, s čigavim denarjem? S socialno pomočjo oz. davkoplačevalskim denarjem? Od nečesa morajo živet in ta 'nečesa' morajo državljani plačevati. Namesto da bi otrokom v šolah omogočili brezplačne malice, bodo oni vsakemu beguncu dali par sto evrov sociale, pa brezplačno stanovanje, država bo tako radodarna da bo še mesečne položnice plačevala... državljane pa ko je*

Mi nismo 'sovražni' do teh ljudi ker so druge rase, druge vere. 'Sovražni' smo zato, ker so prišli živeti na naš račun, od davkoplačevalskega denarja.
Če lahko vseh 500 000 dobi šihte (in pri tem ne odvzamejo delo Evropejcu), če si lahko vsi kupijo stanovanja s svojim denarjem, če lahko vsi živijo od svojega dela, kupujejo hrano, plačujejo položnice... potem zaradi mene če jih pride 10 000 000. Kot sem rekel, dokler se ne dotikajo državnega denarja me ne motijo, a ker so vsi prišli sem z enim namenom- sociala, so moja stališča jasna.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: NLight ()

PrihajaNodi ::

Pa tole delo je 10 eur bruto, placas se stanovanje in hrano pa ti ostane bore malo. Ce bi uspel dobiti vsj tisocaka ven se ni tako slabo. Matr vcasih so sli za pol leta v Nemcijo na delo pa so nasparali za polivico hise, danes pa tole....globalizacija je res super.

AC_DC ::

Teh 10 000 varnostnikov mora nekdo plačat

Iz tega ni nobene omembe vredne dodane vrednosti ustvarjene...

10 k Bolgarov/Romunov se bo steplo za ta delovna mesta.

Reycis ::

Meni se zdi, kot, da se je Merkelca zakvačkala v tole pizdarijo noter in zdaj iz trme vztraja. Podpore ni kaj dosti zgubila. Pri nas se tudi vlada kar drži je pa res da pri nas ni še nobenih posledic. Z medijsko manipulacijo se drži Nemčija in Slovenija v temi o grdi resnici. Evropejci povečini niso imeli stika z Islamom razen kot turisti. In Evropejci smo naučeni, da smo v bistvu vsi ljudje enaki. In narod dokler teh barbarov ne bo izkusil na svoji koži enostavno ne bo verjel kako zelo smo različni. Škoda mi je tudi za belo raso. Razen, če si belci v kratkem ne vzamemo svoje celine nazaj zase bomo absorbirani v druge rase. Mogočna rasa, ki jo bo pokopala lastna benevolentnost.

fantasycamp ::

Dobrodošli v Belgistan!

levi_zajec ::

Drago nas bodo stale zgodovinske imperialistične ekskurzije v Evropo in Azijo. Izgovor, da na tleh Slovenije živeči papki in njih predniki nimajo nič pri tem, so do neke mere utemeljene -- ampak -- tisto malo napredka, ki nam ga je dala avstroogrska po kapljicah in povojni razvoj tudi temeljita na izkoriščanju Afrike in Azije. Ne naše, pač pa tistih, ki so nam vizije in robo prinašali.

Novice(?) s Švedske: slovenski in azijski priseljenec -- oba iz prve roke -- se pritožujeta nad neotesanostjo in neznosnostjo migrantov.

arnecan1 ::

fantasycamp je izjavil:

Dobrodošli v Belgistan!

Kot že omenjeno, fajn si je pogledati, kaj iz prve roke pove Preac Gregor, človek, ki že 24 let potuje po celem svetu, ca. 100 držav je prepotoval večkrat. V Večeru sem pred leti čital njegove zelo zanimive potopise. Človek lepo pove, da sicer ne sovraži ljudi iz islamskih držav, ampak da stik Zahoda in islama pomeni, da se eden mora umakniti drugemu. Trenutno, kot vidimo v Evropi, slabo kaže nam staroselcem. In čaka nas podobna usoda kakor kristjane na Bližnjem Vzhodu.

Glede linka pa takole, nekje 8 % fanatičnih ljudi je dovolj velika masa ljudi, kritična masa, da preobrne zgodovino na glavo. Lep primer so npr. komunisti v Rusiji ali nacisti v Nemčiji. Za ljudi v zgornjem videu je po mojem edina rešitev, da jih pošljemo na letalo in nazaj domov. Ali v domovino njihovih staršev.

Truga ::

Reycis je izjavil:

Škoda mi je tudi za belo raso. Razen, če si belci v kratkem ne vzamemo svoje celine nazaj zase bomo absorbirani v druge rase. Mogočna rasa, ki jo bo pokopala lastna benevolentnost.

STRUNARJI RAUS!

arnecan1 je izjavil:

fantasycamp je izjavil:

Dobrodošli v Belgistan!

Kot že omenjeno, fajn si je pogledati, kaj iz prve roke pove Preac Gregor, človek, ki že 24 let potuje po celem svetu, ca. 100 držav je prepotoval večkrat. V Večeru sem pred leti čital njegove zelo zanimive potopise. Človek lepo pove, da sicer ne sovraži ljudi iz islamskih držav, ampak da stik Zahoda in islama pomeni, da se eden mora umakniti drugemu. Trenutno, kot vidimo v Evropi, slabo kaže nam staroselcem. In čaka nas podobna usoda kakor kristjane na Bližnjem Vzhodu.

Glede linka pa takole, nekje 8 % fanatičnih ljudi je dovolj velika masa ljudi, kritična masa, da preobrne zgodovino na glavo. Lep primer so npr. komunisti v Rusiji ali nacisti v Nemčiji. Za ljudi v zgornjem videu je po mojem edina rešitev, da jih pošljemo na letalo in nazaj domov. Ali v domovino njihovih staršev.

Se strinjam,naslednji video pojasni to!

pirat ::

jype je izjavil:

nebivedu> Imam nekje toliko kot ti plače.

Se pa kar krepko motiš.

Jype, pojma nimam koliko zaslužiš, ker pa svoj dosedanji finančni uspeh do neke mere uporabljaš tudi kot argument za svoj "prav" ter svoj doprinos k družbi kot bistveno nadpovprečnega, sem na kratko pogledal javno dostopne podatke v AJPES-u in Supervizorju.

leta 2013 si preko svojega podjetja ustvaril 31 tisoč EUR prihodkov, od tega preko 15 tisoč (oziroma polovico) s strani javne uprave (eden od inštitutov) v RS. Davka na dobiček nisi plačal nič, obračunani stroški dela pa so minimalni (torej tudi na strani dohodnine kake posebne kontribucije ni bilo). Leta 2014 si realiziral 27 tisoč EUR prihodkov, ponovno preko 17 tisoč EUR s strani istega inštituta v javni upravi RS. Davek na dobiček 0, dohodnina iz naslova stroškov dela minimalna. Skratka, vsaj kar se tiče tvojega podjetja registriranega v SLO je denarni tok precej jasen. Si neto prejemnik sredstev od države Slovenije in ne neto vplačevalec v proračun. Kako je s tvojimi osebnimi financami ne vem, upam da bistveno drugače in da tam neto prispevaš v državni proračun, glede na bogat nabor idej, kako vse ta denar trošiti / porabljati za razno razne ideje.

@moderatorji - ni potrebe za izbris, tole ni ad-hominem napad, itak so vsi podatki prosto javno dostopni, zato tudi ne razkrivam drugih ident podatkov - zaradi sebe bi si rad ustvaril jasno sliko kdo v teh debatah s tujim po koprivah, kdo se drži "put your money where your mouth is", kdo trolla in kdo je v resnici nestrpnež... (pa btw. jype ima nekaj stvari po mojem zelo prav, v določenih pogledih se pa ne strinjam in gledam na njegovo vztrajanje pri njegovih pisanjih na podobno kot vztrajanje nekaterih glede resnic zapisanih v razno raznih "svetih knjigah" - kar je precej zanimivo, glede na večkrat izpričani jypetov ateizem).

Osnova bo ločevanje beguncev od migrantov. Mimo tega ne bo šlo in migrantje, ki ne izpolnjujejo pogojev za delovno dovoljenje oz. stalno bivanje v državah EU, se bodo morali sprijazniti z vračanjem v matične domovine.

Utk ::

Me prav zanima, če bojo forumski nestrpneži do rasistov tako nestrpni tudi do muslimanskih rasistov. Ko srečajo kakšnega muslimana, ker zgleda, da ga itak še niso. Razen na internetu.
Bolj verjetno pa da se bojo podelali.

Okapi ::

V bistvu zanimiva tema - vsi forumski rasisti so prilezli iz svojih lukenj, in še nekateri zraven.>:D

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: tomaz- ()

Če trdijo navedbe v tej novici potem je Nemčija že v pravem vojnem stanju. S čim so si to Nemci zaslužili?

Reycis je izjavil:

Če trdijo navedbe v tej novici potem je Nemčija že v pravem vojnem stanju. S čim so si to Nemci zaslužili?

Še malo pa se bodo nemci začeli seliti v Slovenijo. Klinc gleda denar če pa živiš v faveli.

lexios ::

AC_DC je izjavil:

Ravno to men ni jasno, o kakšni dodani vrednosti govori dežurni ekonomist na Slo-Tech, če (v npr. najboljšem primeru) 10.000 brezposelnih Nemcev dobi zaposlitev kot varnostniki, hkrati pa v Nemčijo pride 10.000 novih brezposelnih? Suma sumarum pa je prišlekov še za faktor ali dva več...

V naravi je take, da najboljši iz vrste preživi in se naprej prenašajo najboljši geni. Pi človeštvu je prišlo do zanimivega paradoksa. Tisti ta najsposobnejši se ne razmnožujejo in zamenjujejo jih šibkejši.

Pa še ena po Jypetovo

Pa še ena po Jypetovo

Cervantes ::

OT: po vsem zgoraj povedanem lahko zaključim samo sledeče:
Vsi verniki so od rojstva naprej indoktrinirani revčki, katerim tudi odraščanje med normalnimi subjekti ni prineslo razsvetljitve.
Zato jih moramo sprejeti medse in upati na izboljšanje.
Allah snackbar!
Amen.

Zgodovina sprememb…

fantasycamp je izjavil:

8% fanatičnih ljudi je že precej velik procent. Za kak teroristični napad v stilu 11/9 ali Charli Hebdo, je dovolj par radikalcev v masi vseh ljudi, ki jih brez dokumentov spuščamo čez meje. Manj kot desetinka promila...

krneki0001 ::

Okapi je izjavil:

V bistvu zanimiva tema - vsi forumski rasisti so prilezli iz svojih lukenj, in še nekateri zraven.>:D

Zanimivo da jaz ne vidim nobenega rasista. Nisi in ne moreš biti rasist, če nočeš migrantov sem zato, ker še za svoje nismo poštimal. Kvečjemu nacionalist, ker hočeš svojemu narodu dobro.
Vidim pa ogromno izdajalcev naroda, ki bi radi na vsak način kaos v državi, ker naša država ni pripravljena niti na 10.000 migrantov, kaj šele kaj več.

Vsaka oseba se lahko hitro zradikalizira v pravih pogojih.

Za nas je 10k "beguncev" na osebo več kot za Nemčijo, ki so jih do zdaj sprejeli 600k.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Reycis ()

lexios je izjavil:

AC_DC je izjavil:

Ravno to men ni jasno, o kakšni dodani vrednosti govori dežurni ekonomist na Slo-Tech, če (v npr. najboljšem primeru) 10.000 brezposelnih Nemcev dobi zaposlitev kot varnostniki, hkrati pa v Nemčijo pride 10.000 novih brezposelnih? Suma sumarum pa je prišlekov še za faktor ali dva več...

Ni to delo za nemce, ker jih plačujejo minimalca. To delo/mizerijo ponujajo slovencem, kjer bi živeli v sobici in jedli vsak dan za vse obrokoe marmelado/pašteto in kruh, če bi želeli kaj privarčevati. Je pa jasno da to delo nima dodane vrednost. Stanje po 12h/dan je izčrpajoče.

Reycis je izjavil:

Vsaka oseba se lahko hitro zradikalizira v pravih pogojih.

Za nas je 10k "beguncev" na osebo več kot za Nemčijo, ki so jih do zdaj sprejeli 600k.

Odvisno kako jih bodo prerazporedili, če se bodo grupirali v enem mestu pa to že niso več male cifre. V zakup je potrebno vzeti še družine, ki so že na poti. Torej, če so jih sprejeli 600k je to cifra že vsaj x 2 (ženska + otrok) ali 3.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

lexios je izjavil:

AC_DC je izjavil:

Ni to delo za nemce, ker jih plačujejo minimalca. To delo/mizerijo ponujajo slovencem, kjer bi živeli v sobici in jedli vsak dan za vse obrokoe marmelado/pašteto in kruh, če bi želeli kaj privarčevati. Je pa jasno da to delo nima dodane vrednost. Stanje po 12h/dan je izčrpajoče.

Sj vseen, zamenjaj "Nemci" z "Slovenci, Hrvati, Slovaki..." ali begunci v zgornjem stavku, pa Nemčija/EU še vedno od teh poklicev/zaposlitev nima dodane vrednosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

SambaShare ::

Je pa zelo zaskrbljujoča totalna neenotnost EU in to po tolikem času. V4 gre zdaj sama ščititi Madžarske meje, zakaj ni tu enotnega odziva EU?

Iste države bojo potem upravičeno ignorirale kvote in (stare)migrante veselo vozile nazaj na Nemške meje, zakaj bi kasneje pomagali Nemčiji, če oni zdaj ne dvignejo prsta? Seveda ob predpostavki da nam kdaj uspe zapreti mejo.

Problem je, ker vsi hočejo bit čimbolj kul s podporo beguncem ampak noben jih dejansko noče.

dice7 ::

haha internet je prepočasen :D

Ok navadno ne gledam ne gledam yt sranja, kakorkoli tole sem vseeno pogledal, zdej nevem al so to samo take posnetke dobili, kjer se vsi samo pizdijo ali je tole resnica večine. Tudi na poročilih ni zadovoljnih migrantov, ko so jih spraševali o stanju. Kakšno hrano je možak kazal (tista, ki ni bla za pse ampak samo za ženske)? Krompir in zelje?

Tole so bili begunci v pravem pomenu besede

Sj vseen, zamenjaj "Nemci" z "Slovenci, Hrvati, Slovaki..." ali begunci v zgornjem stavku, pa Nemčija/EU še vedno od teh poklicev/zaposlitev nima dodane vrednosti.

Indeed. Denar je pač denar ampak nemci takšnega dela nečejo opravljati.

Zgodovina sprememb…

dice7 je izjavil:

Če bi bili to begunci, ki so zbežali pred vojno bi bili veseli hrane in strehe nad glavo. Tako se pa vidi da so to samo migranti, ki bi radi socialno, svoje stanovanje, obilje hrane in vse tisto bi radi zastonj, kar si moramo navadni smrtniki kupiti sami. Ne bo šlo. Tiste, ki se pritoižujejo samo na avion in "via turčija", pa bo hitro brez pritožb.

lexios je izjavil:

8% fanatičnih ljudi je že precej velik procent. Za kak teroristični napad v stilu 11/9 ali Charli Hebdo, je dovolj par radikalcev v masi vseh ljudi, ki jih brez dokumentov spuščamo čez meje. Manj kot desetinka promila...

Ja, ampak govora je o spremembi družbenega sistema ali religije, če hočeš. Da se ena država trenutno onesposobi, je dovolj par deset ljudi. Da državo prevzameš, jih je potrebno nekje 8%. Najbolj seveda šteje, kako odločnih je teh 8% ljudi, oz. kolikšno število enako odločnih ljudi jim stoji nasproti.

Tako v Nemčiji kot v Rusiji sta nacistom ter komunistom na roke šli teški gospodarski situaciji ter razpad družbe. Nasprotniki se niso mogli mobilizirati v dovolj velikem številu. In trenutno je imunski sistem v Evropi prav tako zelo slab. Večina ljudi je pripravljena odstopiti od svojih načel o liberalnosti in svobodi, samo da bi obdržali mir. Nekateri drugi pa so kupujejo srednjeveške odpustke za domnevne zločine kolonizatorjev. Po domače povedano, jaz se bojim, da po par bombah v Evropi je velik del Evropejcev pripravljen tolerirati obrezovanje žensk, uporabe šarije v družinskih zadevah med muslimani, itd. Po par letih takšnih odpustkov je še korak do tega, da ekstremisti prevzamejo oblast nad evropskimi muslimani ter uvedejo kalifat in potem smo v državljanski vojni.

Ve se, da je nekje 20% muslimanov islamistov, skrajnežev ali vsak delno aktivnih podpornikov ali vsaj pripravljenih podpreti skrajneže. In še bogve kolikšen odstotek, ki vsaj delno odobravajo nekatere poglede in dejanja skrajnežev. Seveda je v Evropi ta delež daleč manjši. Zaenkrat. Z ekonomskimi migracijami se bomo približali svetovnemu povprečju.

arnecan1 je izjavil:

Po domače povedano, jaz se bojim, da po par bombah v Evropi je velik del Evropejcev pripravljen tolerirati obrezovanje žensk, uporabe šarije v družinskih zadevah med muslimani, itd. Po par letih takšnih odpustkov je še korak do tega, da ekstremisti prevzamejo oblast nad evropskimi muslimani ter uvedejo kalifat in potem smo v državljanski vojni.

Ve se, da je nekje 20% muslimanov islamistov, skrajnežev ali vsak delno aktivnih podpornikov ali vsaj pripravljenih podpreti skrajneže. In še bogve kolikšen odstotek, ki vsaj delno odobravajo nekatere poglede in dejanja skrajnežev. Seveda je v Evropi ta delež daleč manjši. Zaenkrat. Z ekonomskimi migracijami se bomo približali svetovnemu povprečju.

Vidiš, ti se bojiš njih. Jaz imam drugačen problem. Bojim se sebe in tistega kar bom postal po parih takih bombah. Ker jaz ne bom nikoli toleriral šarije pri nas, nikoli ne bom dopustil, da bi taka zalega lahko usmerjala življenje v sloveniji. Moj otrok bo hodil po sloveniji tak kot mu paše in noben musliman ne bo mojemu otroku prepovedal da hodi naokoli v miniču. Pa če bo treba zato zalaufat aušvic, svetega urha ali pa gonars, ga pač bom. In to brez slabe vesti.

Ko boste fašisti končali tako, kot enkrat že ste, bo pa že spet jok in stok. Pa samo čisto Evropo, brez Judov, prostozidarjev in boljševikov ste hoteli, ane?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Okapi je izjavil:

Ko boste fašisti končali tako, kot enkrat že ste, bo pa že spet jok in stok. Pa samo čisto Evropo, brez Judov, prostozidarjev in boljševikov ste hoteli, ane?

kako pa veš da določeni nimamo prednike ki sobili v taboriščih ker so bili judi in hočemo evropo brez Islama!

Islam je fašistična, teroristična ideologija, ki sovraži ateiste, ženske, geje,svobodomislene ljudi, ki ni šla skozi reformacijo kot krščanstvo in nima v demokratični družbi v tako velikih številkah kaj počet!

krneki0001 je izjavil:

Okapi je izjavil:

Zanimivo da jaz ne vidim nobenega rasista. Nisi in ne moreš biti rasist, če nočeš migrantov sem zato, ker še za svoje nismo poštimal. Kvečjemu nacionalist, ker hočeš svojemu narodu dobro.
Vidim pa ogromno izdajalcev naroda, ki bi radi na vsak način kaos v državi, ker naša država ni pripravljena niti na 10.000 migrantov, kaj šele kaj več.

Potem je 80% Evropejcev rasistov? Toliko jih namreč verjetno nasprotuje ekonomskim migrantom. Sicer pa, mogoče je to zadnja možnost, da si nalijemo čistega vina, kaj so ekonomski migranti ter begunci.

Link iz Večera, ki je sicer plačljiv http://www.vecer.com/clanek/20151012614...
Bom pa navedel iz članka sicer skrajno liberalnega avtorja sledeče:
- da 59 odstotkov vprašanih Nemcev meni, da je odločitev kanclerke Angele Merkel, da Nemčija sprejme neregistrirane sirske begunce z Madžarske, napačna. Še na začetku septembra je, kot je pokazala raziskava televizije ZDF, 66 odstotkov anketiranih takšno odločitev podpiralo. Dve tretjini Nemcev svojo državo vidita kot priseljensko, vendar več kot tri četrtine ljudi misli, da bi morali begunci ostati v prvih državah na svoji poti, ki so zanje varne. Več kot osemdeset odstotkov bi jih uvedlo nadzor na nemških mejah.
- javnomnenjska raziskava v Belgiji je pokazala, da kar tri četrtine prebivalcev, natančneje 74 odstotkov, v luči begunske krize podpira vrnitev nadzora na meje. V francosko govoreči Valoniji je ta delež celo 77-odstoten, v prestolnici Bruselj pa "le" 68-odstoten

Pri tem še podatek, da je v prestolnici Bruselj bilo leta 2005 kar 25,5% muslimanov. Leta 2015 verjetno še več, glede na to, da njihov odstotek raste ter naj bi postali do leta 2030 večina. Link Brussels @ Wikipedia
Torej, glede na to, da je leta 2005 bilo 74,5% ljudi v Bruslju nemuslimanskih, danes verjetno nekje okoli 70% ter jih 68% od celotnega prebivalstva mesta podpira zaprtje meje, to pomeni, da skoraj 100% nemuslimanskega prebivalstva v Bruslju, ki je verjetno v velikem procentu prav tako migrantsko, nasprotuje novemu priseljevanju muslimanov.

In to pravijo ljudje, ki imajo stik s prav takšno religijski-multikulturno družbo, kot jo zagovarjate jype ter okapi in pax man. Ljudje z izkušnjami, tako kot npr. Preac Gregor ter prebivalci Bruslja, ki so v stiku s to kulturo živeli dalj časa in predvsem ne samo kot turisti ali poslovni partnerji, so pač povedali svoje mnenje. Keyboard warriorji, ki niso bili izven Tunizije ali varnega dela kakšne muslimanske dežele kot dvotedenski turisti pač naj v prihodnje ne uporabljajo besede rasisti ter ksenofobi tako zlahka.

Okapi je izjavil:

Še enkrat, 80% ljudi ni fašistov. Ne vidim, kdo bo nas kar tako pospravljal. Razen, če misliš teroristične napade, ki se že dogajajo proti staroselcem. Jaz kot sovražnike vidim samo islamiste ter anarhiste, ki grozijo z nekim scenarijem, kako bomo končali, če ne bomo plesali tako, kot hoče glasna manjšina in sprejeli stil življenja, ki nam je tuj in našim otrokom škodljiv ter nam hoče vzeti pravico, da doma živimo v skladu s tradicijo in standardom, katerega so nam v krvi in znoju priborili naši predniki za nas in tudi za naše zanamce.

krneki0001 je izjavil:

dice7 je izjavil:

Če bi bili to begunci, ki so zbežali pred vojno bi bili veseli hrane in strehe nad glavo. Tako se pa vidi da so to samo migranti, ki bi radi socialno, svoje stanovanje, obilje hrane in vse tisto bi radi zastonj, kar si moramo navadni smrtniki kupiti sami. Ne bo šlo. Tiste, ki se pritoižujejo samo na avion in "via turčija", pa bo hitro brez pritožb.

O tem smo govorili že pred tedni, ko so se še navdušeno drli: "We go Germany"! To razočaranje se bo počasi manifestiralo še v jezo, še več nasilja in kup "nepričakovanih" gospodarskih, socialnih, varnostnih in ekonomski problemov. Glede na povpraševanje po varnostnikih je to najbrž jasno tudi že gospe Angleci, le jypu, okapiju, paxmanu in nekaterim "aktivistom brez meja" še ne? Problem je že sama hitrost, ne zgolj masa migracije. Normaln človk se lahk le čudi in sprašuje kaj si je mislila gospa Merkel, ko je izrekla tiste slavne besede in odprla meje?

Se pa lahk "aktivisti brez meja" sedaj vprašate kdo so in iz kje ti ljudje, ki se pritožujejo prihajajo (pa tudi, če gre za kompilacijo izbranih posnetkov "naci propagande" kot trdite)! ;((

Da bodo "begunci" razočarani smo glede na pričakovanja, ki so jih imeli, pričakovali, vsaj nekateri. Več kot očitno pa se ljudem na tem posnetku niti ne sanja kaj pomeni pomanjkanje. Kakšni begunci neki: "no TV, slow internet", lepo vas prosim! Brco v rit po hitrem postopku, ne avion. Naj gredo peš še nazaj...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

mailer ::

A je sploh še možno kaj dodat kar je arnecan1 napisal? Bi stisnu en velik + na to objavo, če bi se dal.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

yero7 ::

lexios je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

dice7 je izjavil:

O tem smo govorili že pred tedni, ko so se še navdušeno drli: "We go Germany"! To razočaranje se bo počasi manifestiralo še v jezo, še več nasilja in kup "nepričakovanih" gospodarskih, socialnih, varnostnih in ekonomski problemov. Glede na povpraševanje po varnostnikih je to najbrž jasno tudi že gospe Angleci, le jypu, okapiju, paxmanu in nekaterim "aktivistom brez meja" še ne? Problem je že sama hitrost, ne zgolj masa migracije. Normaln človk se lahk le čudi in sprašuje kaj si je mislila gospa Merkel, ko je izrekla tiste slavne besede in odprla meje?

Se pa lahk "aktivisti brez meja" sedaj vprašate kdo so in iz kje ti ljudje, ki se pritožujejo prihajajo (pa tudi, če gre za kompilacijo izbranih posnetkov "naci propagande" kot trdite)! ;((

Da bodo "begunci" razočarani smo glede na pričakovanja, ki so jih imeli, pričakovali, vsaj nekateri. Več kot očitno pa se ljudem na tem posnetku niti ne sanja kaj pomeni pomanjkanje. Kakšni begunci neki: "no TV, slow internet", lepo vas prosim! Brco v rit po hitrem postopku, ne avion. Naj gredo peš še nazaj...

Na rtv slo so napisali da tožijo državo ker jim ni izplačala sociale:D
http://www.rtvslo.si/svet/skupina-prosi...

Takim se reče golazen, ne begunci.

Okapi je izjavil:

Mislim da si zelo zamešal pojme. Se ti pozna, da se ti že kisajo možgani.

N gre za čisto evropo, to pripisuj komu drugemu, meni ne moreš. Govorim čisto za drugo zadevo, kot so tvoji zmešani možgani sploh sposobni dojeti.

Nisem jaz tisti, ki bi jih pobijal brezveze in niti jih ne krivim da so takšni kot so. Pač je to njihov način življenja, tako da nimam nič proti njim.
Ampak samo dokler ne bodo zahtevali šarije tukaj, v sloveniji. In o tem govorim. Torej ko bodo oni začeli srati s šarijo, bom jaz branil svoje pravice. In te pravice pa so zapisane v ustavi, zato jih lahko branim.

yero7 ::

lexios je izjavil:

Takim se reče golazen, ne begunci.

samo to je tako smešno kot da bi jst prišu v slovenio in bi jo tožu da mi ne da socialne podpore zame je to skregano z logiko.

krneki0001 je izjavil:

Okapi je izjavil:

Mislim da si zelo zamešal pojme. Se ti pozna, da se ti že kisajo možgani.

N gre za čisto evropo, to pripisuj komu drugemu, meni ne moreš. Govorim čisto za drugo zadevo, kot so tvoji zmešani možgani sploh sposobni dojeti.

Nisem jaz tisti, ki bi jih pobijal brezveze in niti jih ne krivim da so takšni kot so. Pač je to njihov način življenja, tako da nimam nič proti njim.
Ampak samo dokler ne bodo zahtevali šarije tukaj, v sloveniji. In o tem govorim. Torej ko bodo oni začeli srati s šarijo, bom jaz branil svoje pravice. In te pravice pa so zapisane v ustavi, zato jih lahko branim.
Možgani se kisajo tebi, zaradi tvojega paničnega strahu, da ti bodo kaj vsiljevali.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()
««
65 / 373
»»